Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

@Dezet_ spróbuj desirulez, choć nie obiecuję.

Mały spoiler z dzisiejszego RAW:

Na RAW zostanie pokazany wcześniej nakręcony segment z LayCool oraz Trish Stratus i Snooki. LayCool będą szukały Trish oraz Snooki, a skończy się to tak, że heelowa para zostanie przełożona przez stół.

Snooki w dniu nagrania bardzo mocno nadużywała alkoholu, przeciągnęła czas nagrania segmentu i wygadała się barmanowi, że po zakończeniu nagrywania Jersey Shore zostanie pełnoetatową Divą WWE.

• Reputacja:   1

@Dezet_ spróbuj desirulez, choć nie obiecuję.

Mały spoiler z dzisiejszego RAW:

Na RAW zostanie pokazany wcześniej nakręcony segment z LayCool oraz Trish Stratus i Snooki. LayCool będą szukały Trish oraz Snooki, a skończy się to tak, że heelowa para zostanie przełożona przez stół.

Snooki w dniu nagrania bardzo mocno nadużywała alkoholu, przeciągnęła czas nagrania segmentu i wygadała się barmanowi, że po zakończeniu nagrywania Jersey Shore zostanie pełnoetatową Divą WWE.

Co do tego co napisałeś jeżeli to prawda . Jakieś tam gówno z MTV ma być przyszła wrestlerką WWE , przecież to paranoja oby tylko bez rozumne nastki jej nie lubiały bo jeżeli tak jest zaczną oglądać wrestling , a co za tym idzie można się domyśleć podam przykład z życia : Mam siostre która ogląda MTV naszczęscie nie rodzoną , nawet gdy ją widze żygać mi się chce stylizacja , zachowanie jak u J.Rutowicz to jak dojdzie do tego że te pokemony będą oglądały WWE to będzie totalna załamka

Sorry za Offtop ale mnie to przeraziło :P

@Blaze9

Po pierwsze, Blaze9, nie mam ja, a prawdopodobnie również nikt inny, najmniejszego zamiaru wiedzieć, ani się domyślać, jakie relacje łączą Ciebie i Twoją siostrę ani jakie reakcje ona u Ciebie wywołuje, więc proszę Cię, daruj sobie. Po drugie, The Miz został zrekrutowany do WWE Tough Enough jako była gwiazda The Real World, czyli czegoś na podobieństwo Jersey Shore, notabene również z anteny MTV. Mało mnie interesuje postać Snooki i Div w ogóle, bo w 90% przypadków po prostu przewijam ten segment, ale jeśli mają na nią pomysł, to nie widzę przeciwwskazań. Ocenię po jej debiutanckiej (nie tej na WrestleManii) walce.

sora, że tu pytam: gdzie bedzie można obejrzec WM live?

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

W Atlancie...

TEAM BRING IT - Tonight.. It's on. Our power is unstoppable. Tonight.. as always, we dominate...TOGETHER...

Jak myślicie ? O co może chodzić ?

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

W Atlancie...

jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to przemilcz..

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

• Reputacja:   1

@Blaze9

Po pierwsze, Blaze9, nie mam ja, a prawdopodobnie również nikt inny, najmniejszego zamiaru wiedzieć,

A czy ja się użalam Tobie i wogóle komuś ???

Co z tego że Miz jest też z MTV , jak nikogo nie przyciągnął z takich jakich napisałem wcześniej !!

Napisałem tylko tyle że jak Snooki jest tam popularna to możliwe że je przyciągnie .

Poczytaj kilka postów wstecz nie tylko moich ale też kilku innych forumowiczów to zrozumiesz o co chodzi .

Nie żądam żadnej kłótni . Więc nie widze dalszych na ten temat offtop'ów ani od Ciebie ani od demnie ;)

• Urządzenie:  Android

TEAM BRING IT - Tonight.. It's on. Our power is unstoppable. Tonight.. as always, we dominate...TOGETHER...

Jak myślicie ? O co może chodzić ?

Z tego co słyszałem, kiedyś Rock mówił o sobie w liczbie mnogiej, może więc to być powrót do tego i podkręcenie fanów na nie wiadomo co.

Z drugiej strony może pojawić się jakiś jego sojusznik (powracająca gwiazda? debiutant? ktoś będący w rosterze? pogodzenie się z Ceną?). Możemy tylko spekulować, ale najlepiej po prostu iść spać i poczekać do rana, a wszystkiego się dowiemy :)

Z oficjalnego profilu The Rocka na Facebooku napisał/a:

Może ma to coś związanego z Sin Cara ? Rock by występował jako jego mentor albo menadżer ,i może sobie kręcic filmy jak i występowac na tygodniówce :)

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

@Blaze9 nigdzie nie napisałem, że się użalasz, ale faktycznie to robisz. Nie mam zamiaru wiedzieć jakie relacje łączą Cię z Twoją siostrą. Koniec, kropka.

Co do wypowiedzi The Rocka: Chodzi ni mniej, ni więcej o to, że Rock nagrzewa publiczność przed swoim, prawdopodobnie pierwszym od ponad 7 lat, występem w ringu. Team Bring It to po prostu sposób, w jaki zwraca się do swoich odbiorców, podobny, w jaki robi to Cena i jego CeNation. 'Bring It' możemy przetłumaczyć na język polski jako 'Dawaj!', np. w zdaniu 'Dawaj na ring!'. A wiadomość po polsku brzmi:

TEAM BRING IT - Dzisiejszej nocy.. To już teraz. Nasza potęga jest nie do powstrzymania. Dzisiejszej nocy.. jak zwykle, będziemy dominować...RAZEM...

To dosyć dosłowne tłumaczenie, jednak chciałem zachować sens jego wypowiedzi.

Jeszcze kilka spoilerów do dzisiejszego RAW:

WWE ma oficjalnie zapowiedzieć pojedynek The Corre vs. Kofi Kingston / Big Show / Kane / Christian.

Do WWE Hall of Fame mają zostać wprowadzeni The Road Warriors. Bardzo możliwe, że wyjdzie również ich menadżer - Paul Ellering.

Na RAW ma zostać nagrany pojedynek Christian vs. Alberto Del Rio w stypulacji Falls Count Anywhere. Zostanie on pokazany podczas specjalnego odcinka SmackDown! zaplanowanego na piątek, który będzie poświęcony mającej miejsce w niedzielę WrestleManii 27.

Zarwałem dziś nockę, i kurwa opłacało się. Świetne ostatnie RAW przed Manią.

Każdy z głównych segmentów mniej lub bardziej zadziałał.

Punk jest naprawdę świetnym mówcą, dobre promo, na koniec zgnoił Ortona przed Manią jak porządny heel powinien.

Podobnie sprawa ma się z Del Rio. Fajnie było zobaczyć Edge'a z Christianem w tag teamie po latach. Szczerze to po tym jak Christian wygrał z Alberto dwa razy z rzędu chciałem żeby dodali go do walki na WM-ce. Cóż, będzie 1 vs 1 i oby Del Rio wygrał, jest gotowy na bycie champem.

Segment z HHH, Takerem i HBK to był majstersztyk. Przed RAW mieliśmy kompletnie zimny feud, a panowie jakimś cudem go uratowali. Te proma były zajebiste, dużo im dało poczucie realizmu, które naprawde ciężko było zauważyć w WWE od lat! Brawa i czapki z głów.

Cole plus Lawler to zawsze złoto. Michealowi szykuje się niezły wpierdol.

No i main event.

Rock jest jedyny w swoim rodzaju. Wystarczy że postawi krok na rampie i już cała publika (która w Chicago była świetna przez całą gale) dostaje pierdolca. Nieprawdopodobny heat. Cena był ok, mówił do rzeczy, ale to w sumie nie miało znaczenia, bo ludzie nie chcieli go słuchać. Obawiałem się troche jak Miz sobie poradzi między dwoma gwiazdami tego kalibru. Niepotrzebnie. Dołożył Rockowi na majku bardziej w minutę niż Cena przez 5 swojego wywodu.

No i potem pierwszy prawdziwy mark out od lat. Miz z Rileyem glanują Rocky'ego.

Firmowe puche Rocka, PEOPLES ELBOW kurwa mać, i FU.

To było zajebiste, jednak troche czuje pod skórą że za dużo dali na RAW i za mało zachowali na PPV, mogło skończyć się na staredownie. Nie ma innego wyjścia teraz niż napierdalanka Rocka z Johnem w niedziele.

Będzie dobrze. ; )

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Klimatyczne promo Punka z poczatku. Ładnie sterowal "swoja" publicznoscia. Szkoda, ze koncowka segmentu (w moich oczach), definitywnie przekresla zwyciestwo bylego Straight Edge Championa

* - Segment z E&C. Male, a cieszy.

* - Face to Face Takera z HHH, choc najwiekszym plusem tego wszystkiego, byla mozliwosc ponownego zobaczenia Michaelsa. Dobre pytanie zadal swojemu przyjacielowi, ale za latwo przyjal do wiadomosci odpowiedz. Koncowka mistrzowska.

* - LOD w Hall of Fame. Jeden z najlepszych (najlepszy?) Tag Teamow w historii. Mam cholerna ochote obejrzec HoF w calosci, ale dopiero pojawi sie pewnie w wydaniu DVD.

* - Mozna bylo oczekiwac czegos ciekawszego, czegos smieszniejszego, ale ta zbieranina trzech swietnych mowcow, byla przepelniona emocjami. Kazdy dostal swoje 5min, ale w zwiazku z tym, ze zaczynal samemu, najgorzej wypadl Rocky.

Minusy:

* - Pajacowanie opozycji Corre po walce. Kane mogl sobie darowac takie plaszczenie sie. O wiele ciekawiej (i przede wszystkim smieszniej), by wygladalo gdyby mial kamienna twarz przy tym, i marszczyl Wlocha samym spojrzeniem.

Inne:

* - Chyba snie. Santino i Vladimir dolaczyli do gigantow? To juz nie wiem, czy widowiskowosc Kofiego by sie bardziej nie przydala

* - Keri Hilson zaspiewa na rozpoczecie WM. Nie mam pojecia kto to, ale ladna jest, wiec moze sobie wyć

50608915156a3743c1fa34.jpg

Keri Hilson? To chyba ta od piosenki "I like". Fajnie, że ona wystąpi. Nie wiem, czy Bieber też, coś o nim nie słychać. Co do RAW, dla mnie plusy to speech CM Punka i People's Elbow Rocka. Ta WM'ka będzie gorąca, w znacznej mierze przez HoF i dodanie Legion of Doom do hali sław. HHH vs. Taker - muszę to obejrzeć. Chociaż, z drugiej strony, to rematch pewno najwcześniej na SummerSlam. Taker rok w rok wraca dopiero na największej gali lata. Stawiam na Huntera, chociaż i tak wszyscy wiemy, że to Taker wygra. Reasumując, jeśli WM'ka mnie zawiedzie, a na szczęście nie ma powodów aby to uczyniła, to kończę z WWE.