Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam pomysł jak zrobić RAW ciekawe teraz

NEXUS za podanie krzesła Cenie, niszczą KINGA ale tak brutalnie tj.

Krew

krzesło

schody

stół

No moze by jeszcze dolozyli Nasha, ale najlepiej tak z 15 lat mlodszego... Fajne masz pomysly, tyle ze nierealne. WWE na chwile obecna jest PG i celowo zadnej krwi nie uswiadczymy. Krzesla tez maja lekko ograniczone zastosowanie (choc to akurat popieram).

Natomiast nie podoba mi sie pomysl z dociagnieciem Miza z tytulem do WM.

A może być to Sting Dlaczego ?

1. promo odnosi się do Stinga w zupełności.W 8 sekundzie już słychać zajawki 4-tego themu Stinga.W 22 sekundzie tego proma podczas blasku burzy można ujrzeć znak skorpiona- finisher Stinga Scorpion Death Lock.

2.promo:

Wszyscy mowią ,że odnosi się do Takera. Pamietamy jak w pierwszym ta postać wchodziła do domu.Wychodzi z tego domu nikogo nie spotykając,zabierając.Potem słyszymy tekst piosenki z proma Taker vs HBK.Co może oznaczać,że ta postać szuka Takera oraz że on żyje.W nastepnym promo pewnie ujrzymy cmentarz,kopiącą jakiś grób.

Pozatym data 2/21/11 może oznaczać także liczbę liter tej postaci.Pojawiły sie przy pierwszym zarysy trzech liter I,S oraz N ;link do tego http://www.youtube.com/watch?v=zXuAeRqopns

A może być to Sting Dlaczego ?

1. promo odnosi się do Stinga w zupełności.W 8 sekundzie już słychać zajawki 4-tego themu Stinga.W 22 sekundzie tego proma podczas blasku burzy można ujrzeć znak skorpiona- finisher Stinga Scorpion Death Lock.

2.promo:

Wszyscy mowią ,że odnosi się do Takera. Pamietamy jak w pierwszym ta postać wchodziła do domu.Wychodzi z tego domu nikogo nie spotykając,zabierając.Potem słyszymy tekst piosenki z proma Taker vs HBK.Co może oznaczać,że ta postać szuka Takera oraz że on żyje.W nastepnym promo pewnie ujrzymy cmentarz,kopiącą jakiś grób.

Pozatym data 2/21/11 może oznaczać także liczbę liter tej postaci.Pojawiły sie przy pierwszym zarysy trzech liter I,S oraz N ;link do tego http://www.youtube.com/watch?v=zXuAeRqopns

Wyobrażam sobie jaką polewkę muszą mieć oficjele WWE czytając tego typu wywody. Z braku laku otworzyłem sobie promo numer jeden w HD i probowałem w 22 sekundzie dostrzec tego skorpiona i go nie widziałem. Proszę o screena skorpiona oznaczonego np. dużym czerwonym kółkiem bo jestem ślepy :(

Jakby mi ktoś nie powiedział, że widzi w tej 22 sekundzie jakiegoś skorpiona, to w życiu bym nie zwrócił uwagi. Ba! Nawet teraz, gdy przypatrzyłem się by znaleźć coś na upartego, to i tak nie uważam, aby to był skorpion. Po prostu zwykłe złudzenie optyczne wybujałej wyobraźni, a nie celowy zabieg WWE.

http://img97.imageshack.us/i/stingz.jpg/

• Reputacja:   13
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Attitude

Dziwią mnie komentarze, że Vince był "słabą" niespodzianką?

W ogóle jaką niespodzianką?! 2 godziny przed RAW na facebooku, poinformowali, że Vini się pojawi ;)

Fakt, reakcja publiczności w "Green Bay^^" była MIZerna :D

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

ChatGPT Image 16 cze 2025, 23_09_54.png

Fanatycy wrestlingu oraz transferów wrestlerów pomiędzy dwoma największymi federacjami amerykańskiego main streamu okazują się niesamowitymi badaczami lub wręcz kreatorami teorii spiskowych.

Zaczynam się bać....nie wiem, czy nie usunąć konta, gdyż większość z tego forum może dorabiać jako analitycy ABW, CBA...i o BBN nie wspomnę :twisted: :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

A może ta zakapturzona postać to Cody Rhodes w zupełnie nowym gimmicku? W końcu już nie będzie Dashing, odkąd "złamano mu nos" :P

Sposób poruszanie się o wiele bardziej przypomina Stingera (np z jego titantronu do rzeczonego 4-ego theme'u), ale myślę że to celowa zmyłka :)

A może ta zakapturzona postać to Cody Rhodes w zupełnie nowym gimmicku? W końcu już nie będzie Dashing, odkąd "złamano mu nos" :P

No w końcu jakieś sensowne i racjonalne rozwiązanie :P . No przecież to będzie Rhodes po operacji nosa. Pomimo iż jest z rosteru Smackdown,to tak wielkie wydarzenie trzeba udokumentować poniedziałkowym nagraniem w wysokimi ratingami! :lol: :lol:

A mogę dorzucić coś od siebie? Sting jako General Manager of RAW. I TEddy Logn, Vickie, i inni się chowają. Stinger chodzi z czarna pałką i wszystkich ustawia- to jest rozwiązanie :twisted: !!!!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

To ja też :D

Wysłałem film do analizy której dokonali eksperci z FBI, CIA, CSI, X Files. Dostałem natychmiastową odpowiedź:

http://piczasso.com/i/idipa.jpg

To proste na tym promie nie ma żadnego Stinga. Jest za to Jigsaw. Według tajnych źródeł z Białego Domu Jigsaw współpracował z Rosjanami oraz utrzymywał kontakty z kosmitami. Wszystko jest potwierdzone w screenie z proma z WWE. Eksperci odkryli też, że Rosjanie użyli tej samej broni podczas zawodów Pucharu Świata w skokach narciarskich w Zakopanem podczas lotu Adama Małysza. Niestety pojawia się kilka pytań

Co wspólnego ma Jigsaw z WWE?

Dlaczego Jigsaw współpracował z Rosjanami?

Dlaczego Komisja Śledcza badająca sprawę katastrofy smoleńskiej nie wpadła na trop Jigsawa?

Co ma wspólnego gekon z statkiem kosmicznym oraz magnetyczną bronią Rosjan?

Czym są białe niezidentyfikowane orby?

Odpowiedzi na wszystkie pytania padną 21 lutego na RAW. Wiemy na 100%, że Sting się na nim nie pojawi. W świetle powyższych argumentów rozwiewam wszelkie wątpliwośći i złudzenia co do pojawienia się Stinga w WWE.

A tak na poważniej:

Co do tych kibiców, pewnie większość była skacowana po wygranej Packersów w Super Bowlu. Jestem też ciekaw czy wpadka R Trutha mocno wpłynie na sposób bookingu tego zawodinka

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To proste na tym promie nie ma żadnego Stinga. Jest za to Jigsaw.

Czyli jednak nie transfer Stinga z TNA, ale Jigsawa... z PWG :lol:

Tam gdzie na screenie zaznaczone są "narty Małysza" to nadinterpretacja analityków. Kształt i struktura jasno wskazują na "wąsy Hogana", czyli to jednak Hulk ma przejść do WWE i stoczyć swoją ostatnią walkę, z Undertakerem! :twisted:

Newsy z ostatniej chwili mówią, że faktycznie McMahon podpisał kontrakt ze Stingiem, który ma main eventować WrestleManię. Cały zespół The Police jest wkurwiony, bo podobno muszą przez to zrezygnować z trasy koncertowej, ale też życzą swojemu frontmanowi samych sukcesów na ringach WWE :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Z niepewnego źródła, ale mimo wszystko po internecie krąży bardzo dużo plotek o tym że na dzisiejszym RAW zostanie ujawniony guest host wrestlemanii którym ma być:

The Rock

Nie wiem czy to pewna informacja, ale zapowiada się ciekawie.

My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

Tyle było plotek już jego powrocie więc polecam spokój w tej sprawie. Jednak to by było coś pięknego znowu zobaczyć The Rocka :grin:

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Zgadzam się z postem powyżej, na ponad trzech stronach już słyszałem, iż

The Rock

to na 90% Guest Host WM 27.

Ciekawi mnie jeszcze, czy zobaczymy kolejne (trzecie) 'tajemnicze' promo - choć i tak wszędzie grzmią, iż to Taker.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Oszalałem! Wiem, że to może dziwne, ale czuję się jak pięcioletnie dziecko, które dostanie cukierka lub ulubioną zabawkę! Jedno z moich marzeń, jako fana wrestlingu, właśnie się ziściło, ponieważ The Rock wrócił! Coś niesamowitego! Przyznam szczerze, że olałem zupełnie te plotki o jego powrocie i czuję, że popełniłem błąd, bo mało nie spadłem z krzesła, gdy usłyszałem jego wejściówkę. That was awesome! Nigdy nie zapomnę tej gali, naprawdę to coś wyjątkowego!

Tym samym Vince zabił TNA. Anderson rzuca tekścik o Bieberze na Against All Odds, a tutaj pojawia się "The Great One". No i niewykluczone, że udział The Rocka na WM nie będzie polegał tylko i wyłącznie na przyjściu, podziękowaniu i pójściu, a więc może zobaczymy mecz, moim zdaniem, marzeń - John Cena vs. The Rock. Jeszcze jedno - Rock w promie powiedział, że nigdy nie opuści WWE... Czyżby więc chodziło o jakąś długoterminową umowę?

Cieszę się jak dziecko, idę spać, dobranoc.

The Brahma Bull

to na 100% host tegorocznej WM-ki:)