Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Muszą coś z tym LAWREREM zrobić aby nie zepsuć walki o pas WWE na EC...

Co by nie zrobili walka o pas WWE i tak będzie ssała. Dlaczego? Będzie walczył pan wspaniały ;)

Bieber na WMce? Ok ale pod jednym warunkiem: dostatnie 3xRKO i Santino poprawi Cobrą! :twisted:

Mi też się wydaje że coś tu z tym Takerem nie pasuje. Za proste to jest jak na WWE.

Ps. A co do RAW do Maryse nadal z Tedem? :( Ogólnie RAW słabe jak dla mnie z wyjątkiem krwawienia Punka a tak to nuuudy.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Dziwne RAW! Krew, pomyłka Trutha.

Swoją drogą Cena pięknie go wybronił tym tekstem o "...he still thinks he's in Green Bay" :D

Host na WrestleManii? Stawiam 2 gumy i puszkę, że to Bieber. Jakieś 2-3 miesiące temu sporo się mówiło o jego występie tam. Potem sprawa ucichła, trzeba to przypomnieć szaremu ludowi.

Zauważyliście jak Henry pobrudził Shamusa? Ryży miał cały czarny brzuch po tej walce :D

Dziwne RAW! Krew, pomyłka Trutha.

Swoją drogą Cena pięknie go wybronił tym tekstem o "...he still thinks he's in Green Bay" :D

Host na WrestleManii? Stawiam 2 gumy i puszkę, że to Bieber. Jakieś 2-3 miesiące temu sporo się mówiło o jego występie tam. Potem sprawa ucichła, trzeba to przypomnieć szaremu ludowi.

Zauważyliście jak Henry pobrudził Shamusa? Ryży miał cały czarny brzuch po tej walce :D

Ale Vince mówiąc o tym hoście użył słów "there is only one man capable of this" - to moja jedyna nadzieja, że nie Bieber, bo jaki z niego man? ;)

I'm just driven by anger

bieber na WWE? chyba sobie jaja robicie ;P nawet Del Rio po nim pojechal :)

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

nawet Del Rio po nim pojechal :)

No właśnie. Alberto w swoim przemówieniu wspomniał o tym "wokaliście" i może to wskazywać, że jednak coś jest na rzeczy z tym Bieberem na WM. Era 4 kids więc pasuje Bieber niestety. Chociaż, mimo wszystko, wrestling nawet w erze PG to wciąż wrestling i powinna na WM wystąpić jakaś prawdziwa gwiazda.

Co do samego RAW:

Plusy:

+ Krew :grin: Przypadek czy nie to i tak dobrze widzieć coś ostrzejszego. Zwłaszcza motyw z ręcznikiem w szatni fajnie wyszedł.

+ Speech Johna Ceny z Vickie. Parę tygodni temu było lepiej, ale teraz też było ok.

+ Cena coś kontrowersyjnie się zachowywał dzisiaj. Krzesło, uderzenie w krocze :grin:

Minusy:

- Walka Batisty z R-truthem

- Pomyłka R-trutha

- Powrót McMahona. Dobrze, że się pokazał, ale jednak myślałem, że jego powrót to będzie coś dużego. Jakoś fajnie pokażą jego powrót. Wplączą to w storyline jakiś. A tu sobie wyszedł coś powiedział i tyle. Do tego brak reakcji fanów. No do cholery kto tam siedział na tych trybunach. Nie tylko przy tym segmencie cisza panowała.

- TT match.

- Pas Div. No ludzie Natalya tydzień temu walczy w parze z Eve(to też z dupy wyjście, przecież straciła przez nią pas), a teraz się odgraża, że zabierze jej ten pas. WTF? A już było w miarę ciekawie jak na Divy;/

Inne:

* To już napewno Taker wraca tego 21, ale pytanie czy ktoś jeszcze się pojawi...

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Eeee tam, Bieber zapewne tylko zaśpiewa hymn narodowy przed rozpoczęciem i tyle. A przecież i tak mało kto z nas będzie to oglądać.

Jeśli zaś chodzi o Guest Hosta to może on ? :D

http://ddwwrestling.pl/polish/wrestlerzy/wee.gif

Tegotygodniowe RAW nie wyróżniło się niczym specjalnym.

Vince zapowiada Hosta Werstlemanii. każdy kombinuje na swój sposób kto to może byc. Ja wole poczekac bo tych hostów którzy udźwignęli by brzemię Wrestlemanii może nie jest za dużo ale ie chce bawi sie w zgadywankę.Wchodzi Orton i nic nie iskrzy między szefem a Randym a kilka chwil później odgrzebują sprawę z przed ponad 2 lat. Co następne przy feudzie Randy'ego i HHH wyciągną wątek Evolution??.

Segment Orton-Punk powoduje że możemy by pewni ich walki na WM. "To dopiero początek" . Punk jako cierpliwy człowiek, po jego posiadaniu walizek nie było tego widac .Typowa zagrywka Punka czy sprowadzenie reszty do pomocy w uzyskaniu Zemsty albo jak kto woli ( Dla Cole'a) Sprawiedliwości. plus za to że medycy nie pojawili się przy pojawieniu się krwi.

R-truth vs. Ryan. No chyba se jaja robicie dając taką walkę, chciałem przewinąc ale po pomyłce z miastem zostawiłem aby zobaczyc co bedzię w czasie walki. Swoją drogą ten submission przypomina mi Brock Lesnara w walce przeciw bodajże Śp. Eddy'emu. Minus za przebieg walki i zmianę decyzji sędziego. ( Jakbym zobaczył sedziego z pojedynku Edge vs. Dolph z RR że mówi że zabiera pas Edge'owi za Spear'a). W lockerromie Punk daje popis swoich umiejętności "Co to było... Dobra Robota". Powinni trochę krwi na ręcznik dac którym punk wycierał nosa ale to tylko taki mały szczegół.

Divy. Swinging Neckbreaker tyle widziałem.

Nowe Promo 21.02.11. Tu musze pochwali WWE rozbudzili ciekawośc fanów( Co ostatnio im nie idzie za dobrze)

Morrison vs. Michael. Kolejna walka nie warta opisania. ale po walce było ciekawie. Czegóż użył Punk Dezodorantu, lakieru do włosów a może gazu pieprzowego :D. Jak patrze w rozciągłości czasu to Punk od ładnych paru miesięcy trzyma wysoki poziom.

Segment z King'iem i Miz'em taki przeciętny. może gdyby Mike dostał lepszego przy mic'u było by ciekawiej, ale nie narzekam było znośnie. Ale walka wynikająca z segmentu była o wiele gorsza. Riley na głos którego można słucha, jak będzie ciężko pracował to może zajśc w WWE do pewnego poziomu.

Otunga vs. Sheamus. Ciężka przeprawa dla Otungi, chłopak sie tyle namęczył ale dał rade :lol: . Sorry wszystkich nie mogłem sie powstrzymac. Z feud'u Marka i Rudego wyjdzie zapychacz czasu na tygodniówkach, nic wiecej.

Segment z Jego Ekselencją i Włoskim ogierem wyszedł lepiej od niektórych walk. głównie zasługa Del Rio, ale Santino też trzymał poziom, Choc jakby Santino wygrał tę potyczkę to bym pojechał do stanów nakopac Vince'owi

I długo wyczekiwany John CeeeeeeeNaaaaaaaaa. Mimo iż nie trawiłem go jak superherosa, to ostatnimi czasami jest coraz bardziej daje sie go znieśc. Adwokat R-truth'a sie znalazł :) . Swoją drogą to mi się słabo zrobiło przy tych gestach dotyczących ostatniego spotkania Ceny i Vicky(Poprawił fryzurę,"Mieliśmy słodkie, sexowne...").Ale i tak nic nie przebije

Tyt Tyt Tyryryrytyt Go Pack Go. Nie mogłem sie opanowac do końcówki walki. i tu zaskoczenie. Cena i Low Blow? ciężko mi to było sobie wobrazic a jednak możliwe. i King daje krzesło Cenie aby odgonił NeXuS'a

3-/6 głównie za segmenty ale walki spuściły poziom RAW

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Eeee tam, Bieber zapewne tylko zaśpiewa hymn narodowy przed rozpoczęciem i tyle. A przecież i tak mało kto z nas będzie to oglądać.

Jeśli zaś chodzi o Guest Hosta to może on ? :D

http://ddwwrestling.pl/polish/wrestlerzy/wee.gif

bieber hymn narodowy? Vincowi musiałoby chyba nieźle na głowe paść. Del Rio powiedział, że jego Mariaczi to nie Bieber. Justin na pewno nie bedzie spiewał hymnu, tego jestem pewien.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Jednego nie rozumiem. Czemu wszyscy uznali, że filmik przedstawia osobe powracającą do domu (Taker). Przecież równie dobrze może to być "nowy przybysz", który zawitał do "nowego domu" i tam zacznie siać spustoszenie (Sting debiutujący w WWE). Gdy postać wchodzi do domu, wydaje mi sie, że w ręku trzyma kija (i to stanie w progu wygląda jakby postać sie "rozglądała" po tym domu). W ogóle ten napis 21.02.11 wygląda mi na taki apokaliptyczny, przepowiadający zło :), niż na powrót face'owo tweenerowego Takera i jego zemste na złych Nexus i Kane'ie .
STILL better than you.

12158889924cd6dd3ac8cc5.jpg

Czemu Undertaker ? Bo:

1) Pod koniec leci piosenka Johnny'ego Cash'a - Ain't No Grave, która została użyta chyba przy oficjalnym promie Taker vs HBK. Poza tym jest to świetne porównanie w związku z Buried Alive Match z Bragging Rights.

2) Słychać dzwony charakterystyczne jednak dla Undertakera.

3) WWE nie prowadziło rozmów ze Stingiem ? (Z drugiej strony jednak jakaś strona/gazeta donosiła, że Sting podpisał roczny kontrakt z WWE)

4) Niby trwają jakieś rozmowy Stinga z TNA związane z jego powrotem (A z drugiej strony niedawno został on usunięty z rosteru ze strony TNA)

Nie wykluczam Stinga jednak myślę, że to będzie Undertaker - chociaż kto wie. Trzeba czekać do 2/21/11.

Oh it's real ! IT'S DAMN REAL !

Od wczoraj jest oficjalne info, że STING rozstał się z TNA.

13278434144c9884d9bd794.jpg

R Truth vs Mason podobnie jak Wy sobie pomyślałem "cholera głupio tak jak by mieli R Trutha podkładać, przecież walczyć będzie o pas WWE wiadomo, że go nie wygra, ale jednak będzie walczyć" Debilna decyzja na koniec. Mason jest rzeczywiście gorszy od Batisty :(

Brudzie jak bys chcial wiedziec R-truth bedzie walczyl o pretendenta do pasa wwe a nei o pas wwe

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Brudzie jak bys chcial wiedziec R-truth bedzie walczyl o pretendenta do pasa wwe a nei o pas wwe

Wiem, że R-Truth będzie walczył o #1 contendera po prostu pomyliłem się w moim poście, ale to nie zmienia faktu, że głupio podkładać uczestnika elimination chamber matchu który ma szanse w teori (nie w praktyce) na wygranie tittle shota na Wrestlemanii. Nie rozumiem słowa "brudzie", czuje się obrażony a obrażanie użytkowników z tego co mi wiadomo jest wbrew regulaminowi

Edytowane przez Rafikov

Mam pomysł jak zrobić RAW ciekawe teraz

NEXUS za podanie krzesła Cenie, niszczą KINGA ale tak brutalnie tj.

Krew

krzesło

schody

stół

Jest wolne miejsce w MAtchu o WWE champ.

więc wchodzi tam JO MO (jako jedyny wygrał z N czysto)

na miejsce JO MO, MARK HENRY ( ale jako HEEL, JAKO HEEL sprzed 5 lat jak był w ME z ortonem, reyem i kurtem)

i mamy fajniej wszystko zrobione niż teraźniejsza sytuacja

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem