Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Powiedzmy sobie szczerze. Każdy trzyma za swoim. Ja równie dobrze mogę powiedzieć, że Cena pokonuje Miza na micu, choćby za swoją kreatywność mówczą. Jednak ja powiem tak. Orton heel (a szczególnie LK) - Awesome

Miz heel - Nie jest chociaż 50% tego co Orton heel. Miz musi zasiać ziarno na nowy gimmick. Bo przechwalanki to najbardziej generic gimmick dla heela.

Kazdy trzyma za swoim...to fakt ale by pisac

ze miz jest gorszy od Ortona przy micu ?

Bez przesady...ma on doskonaly gimick ale nie dla face'a...

Gimick Legend kiler to bylo cos....

i nie bede sie spieral , Miz nawet nie umywa

sie do tego gimicku ale...jego mic skile

a o tym glownie jest mowa sa o

niebo lepsze od Ortona i tak jak ja sie

moge przyznac ze Gimick Miza przy

Gimicku Ortona(heela bo face za h...do mnie nie trafia)

pomijajac mic skile wypada blado...

To i fani Ortona pownni przyzanc ze

przy micu Mr Awesome bije go na glowe.

udzie o co wy sie klocicie jesli sie klocicie o to kto jest lepszy na micu to wescie sobie mam talent obejrzyjcie. wrestling jest dla prawdziwych mezczyzn to co pokazuja w ringu jest najwazniejsze bo jesli wiecej beda gadac niz walczyc to wwe bedzie trwalo dluzej niz moda na sukces:D

Tak by cie uswiadomic , bo nie wiem czy sobie

zdajesz z tego sprawe : Wrestling jest udawany

Dla Vinca mick skil jest wazniejszy od Ring skili

dlatego np JoMo nie jest WWE chempem a

Miz , Orton , Cena sa Main Eventerami...

Ps : Dla mnie BezCeny zajmuje 3 miejsce na Raw

przy micu :)

1 Miz/Punk

2Punk/Miz

3Cena

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Powiedzmy sobie szczerze. Każdy trzyma za swoim. Ja równie dobrze mogę powiedzieć, że Cena pokonuje Miza na micu, choćby za swoją kreatywność mówczą. Jednak ja powiem tak. Orton heel (a szczególnie LK) - Awesome

Miz heel - Nie jest chociaż 50% tego co Orton heel. Miz musi zasiać ziarno na nowy gimmick. Bo przechwalanki to najbardziej generic gimmick dla heela.

Gimick Legend kiler to bylo cos....

i nie bede sie spieral , Miz nawet nie umywa

sie do tego gimicku ale...jego mic skile

a o tym glownie jest mowa sa o

niebo lepsze od Ortona i tak jak ja sie

moge przyznac ze Gimick Miza przy

Gimicku Ortona(heela bo face za h...do mnie nie trafia)

pomijajac mic skile wypada blado...

To i fani Ortona pownni przyzanc ze

przy micu Mr Awesome bije go na glowe.

udzie o co wy sie klocicie jesli sie klocicie o to kto jest lepszy na micu to wescie sobie mam talent obejrzyjcie. wrestling jest dla prawdziwych mezczyzn to co pokazuja w ringu jest najwazniejsze bo jesli wiecej beda gadac niz walczyc to wwe bedzie trwalo dluzej niz moda na sukces:D

Tak by cie uswiadomic , bo nie wiem czy sobie

zdajesz z tego sprawe : Wrestling jest udawany

Dla Vinca mick skil jest wazniejszy od Ring skili

dlatego np JoMo nie jest WWE chempem a

Miz , Orton , Cena sa Main Eventerami...

Ps : Dla mnie BezCeny zajmuje 3 miejsce na Raw

przy micu :)

1 Miz/Punk

2Punk/Miz

3Cena

ziomek skoro tak to i ja moge byc w wwe bo na micu nie rozpierdolisz mnie. a dla vince najwazniejsza jest kasa ani mic ani ring w skilach nie jest wazny w tych czasach. wiec jesli chcesz sie wypowiedziec to wiec ciebie zapraszam wbw nie dlugo pokaze ci ze najlepsza obrona jest atak

ziomek skoro tak to i ja moge byc w wwe bo na micu nie rozpierdolisz mnie. a dla vince najwazniejsza jest kasa ani mic ani ring w skilach nie jest wazny w tych czasach. wiec jesli chcesz sie wypowiedziec to wiec ciebie zapraszam wbw nie dlugo pokaze ci ze najlepsza obrona jest atak

"Ziomek" taki z ciebie "miszczu" na micu jak z Karola Strasburgera

kawalarz...Zgadzam sie z toba ze najwazniejsza jest u Vinca kasa

dlatego tez najpierw stawia sie na mic skile by taki wrestler

mogl sie "sprzedac" np. taki Jasiu , dobre mic skile z ring skilami

slabo ale na nim sie robi najwieksza kase...bo to fece , ktory

umie tak zagrac na emocjach i stac sie idolem...

Wlasnie dlatego jest terminatorem :)

nie dlugo pokaze ci ze najlepsza obrona jest atak

nie wiem co miales na mysli wiec tego nie skomentuje :P

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

A co może dla heel'a idealny??? Proszę Cię jest viperem, który ma kąsać swoim RKO z zaskoczenia co najmniej 2 przeciwników na jednym RAW. Właśnie to ludziom się podoba, gdyby był heel'em nie robiłby tego... Zresztą sądząc po Twoich wypowiedziach to chyba nie widziałeś wrestlingu za czasów Legacy a piszesz, że był lepszy na micu gdy miał gimmick Legend Killer'a. Obejrzyj sobie feud z rodzinką Trypla to zobaczysz jakim Orton był heel'em. Uwierz mi, będzie więcej gadał a RKO nie zobaczysz już tak wielu :smile:

Aha i zobaczysz że Miz na pewno wygra na RR bo nie wierzę w tak krótki titlerun jaki miał All American. Awesome One bije go na głowę tylko Wasze wymagania względem niego wzrosły. Tyle :twisted:

bardzo dobry był ten śmiech MIZA i ALEXA jak rozmawiali z CENĄ i to nagłe przerwanie, mega mi się to podobało,

ta jego nowa fraza na podobieństwo ROCKA już mniej, bez jaj niech VINCE nawet nie próbuje podrabiać ROCKA bo to mu w buty pójdzie.

Ogólnie też nie wierze aby już pas stracił MIZ bo wtedy na WM musieli by mu nowej roli szukać, a tak to spokojnie do ME dotrzyma wtedy walka z Ceną lub Ortonem i jest za pewniona jakaś tam rozrywka,

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

Tak sobie pomyślałem. Cena nigdy nie zostanie heelem. Choćby stanął na środku ringu i postawił tam klocka publika to kupi. Oni wrzeszczą za nim nie ważne co on robi. Na ostatnim RAW Cena pojechał tak drastycznie po bandzie, a publika cały czas sikała po gaciach, niektórzy heelowie nie robią takich zagrywek jakie zrobił Cena :D

• Reputacja:   282
  • Urządzenie:  Windows

Tak sobie pomyślałem. Cena nigdy nie zostanie heelem. Choćby stanął na środku ringu i postawił tam klocka publika to kupi. Oni wrzeszczą za nim nie ważne co on robi.

O Hoganie też kiedyś tak myślano, a wystarczył jeden, mały Leg Drop na innym baby face'u podczas bardzo ważnej walki...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Tak sobie pomyślałem. Cena nigdy nie zostanie heelem. Choćby stanął na środku ringu i postawił tam klocka publika to kupi. Oni wrzeszczą za nim nie ważne co on robi.

O Hoganie też kiedyś tak myślano, a wystarczył jeden, mały Leg Drop na innym baby face'u podczas bardzo ważnej walki...

I tu mi się właśnie nasuwa taka myśl. Nie dawno coś oglądałem i była tam walka TT przed PPV.

Mistrz i Contender (obaj face) vs Contenderzy heelowie. Po walce była celebracja. Ten Contender face (Jeden z najlepszych face w fedzie, coś jak Cena) po tym jak cieszył się z Czempionem zaatakował go po czym sobie odszedł w ciszy. Tu by można zagrać podobnie z Ceną. Mamy walkę powiedzmy Cena&Orton vs Miz&Punk. Po walce Orton tak do publiki tauntuje odrwaca się i otrzymuje AA. Wszyscy nie wiedzą o co chodzi. Cena tauntuje przeciw publice (U cant c me do dzieciaków) i mamy ciekawą sytuację.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

• Reputacja:   282
  • Urządzenie:  Windows

Mistrz i Contender (obaj face) vs Contenderzy heelowie. Po walce była celebracja. Ten Contender face (Jeden z najlepszych face w fedzie, coś jak Cena) po tym jak cieszył się z Czempionem zaatakował go po czym sobie odszedł w ciszy. Tu by można zagrać podobnie z Ceną. Mamy walkę powiedzmy Cena&Orton vs Miz&Punk. Po walce Orton tak do publiki tauntuje odrwaca się i otrzymuje AA. Wszyscy nie wiedzą o co chodzi. Cena tauntuje przeciw publice (U cant c me do dzieciaków) i mamy ciekawą sytuację.

Myślę, że turn Cenaminatora to zbyt duży kaliber, żeby Vince zdecydował się zapodać go na "zwykłej" gali. Stawiam, że jeśliby do czegoś takiego miało dojść, to raczej w main evencie (lub po) jakiegoś PPV (WrestleMania? :wink:). Dlatego między innymi nie psioczyłbym bardzo na ewentualną walkę "face vs. face" Ceny z Ortonem na WM'ce (zawsze jest jakaś szansa, że McMahon pójdzie w końcu na całość :D)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ale Hulk Hogan przeszedł heel turn dopiero w WCW, jak sie nie myle.

Chciałbym jak wy zeby Cena przeszedl turn, szczególnie że jako heel odgrywał swą role znakomicie, nawet lepiej niż teraz.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

A ja znów będe p******ł o tym, że Cena już nie sprawdzi się jako heel. Vince nie straci milionów (miliardów?) dolców, a Cena jest zbyt przesłodzony na AA'owanie Ortona, Trypla, Rey'a. Obecnie dużo bardziej sensownym wyjściem jest zrobienie Ceny tweenerem. O ile Randy czy HHH mają przynajmniej fizjonomie, jak panowie z ciemnej ulicy na Pradze, to ciężko będzie wymazać z pamięci uśmiechniętego Marine'sa. BTW Kiedy oglądam segmenty z lat 2002-2004 to zazwyczaj większy od Angla i Carlito pop zbiera heelowy Cena. Może to jest rozwiązanie...

Jakby na świat wyszła plotka o 90% szansie na heel turn Ceny to dzieci by się pytały rodziców.

"Tato a co to znaczy turn? John zdobędzie pas?" Tata: tak synku. Synek: O to świetnie to chce tego turnu.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

ale co to za różnica wtedy jako heel będzie w ME,

Niech już feuduję z młodymi wrestlerami byle by pas komu innemu zostawił, bo nie chciałbym aby na koniec kariery okazało się,że jest najbardziej utytułowanym zawodnikiem w historii wwe.

Za to chciałbym zobaczyć heel turn TRIPLE H, jak za starych dobrych czasów

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

Panowie...heelturn Ceny? Ile razy to było przerabiane? ;) Ostatnio była znakomita okazja do tego i co? I nic...Jak zawsze nic. DLaczego więc teraz miałoby się to stać? Możliwe że Cena będzie facem już do końca kariery w WWE więc nie róbmy sobie nadziei :) Ja bym jeszcze kiedyś chętnie zobaczył Ortona jako heela czy HHH i to jest możliwe. Ale nikt z CT nie odważy się robić turnu Ceny ;> No bo nie ma takiego drugiego babyface'a w federacji który mógłby go zastąpić.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Jest Orton. Znakomity babyface. Dzieciaki strasznie go kupują. Dlatego Cena mógłby przejść heelturn właśnie atakując RKO. Wtedy napewno Randy stałby się facem numer 1, John heelem.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)