Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nigel Moron o walce z Maniakiem :D:D

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jest późny chłodny wieczór. Przed katowickim "Spodkiem" stoi Nigel Moron...

N.M.: Jakoże nie dostałem się do budynku ze względu na późną godzinę swoją mowę przed walką wygłoszę stąd. Stoję teraz przed budynkiem na którym odbędzie się Wrestlepooloza 103. Zmierzę się tu z wrestlerem o jakże oryginalnym pseudonimie. Zwie się on Maniak. Sam bym nic lepszego nie wymyślił... Nie mam zamiaru go obrażać, bo jestem tu po to aby go przestraszyć... Eee... co to ja miałem... A tak! Jestem tu po to aby przestraszyć mojego rywala. Być może wydaje ci się, że pokonasz mnie bez problemu. Jesteś w błędzie stary! To będzie dopiero pierwsza moja walka, lecz pokażę w niej na co na prawdę mnie stać! Nie będzie to zbyt długa mowa, ponieważ nie mogę pochwalić się niezwykłymi sukcesami w EWF, ponieważ będzie to mój debiut. Chcę tylko abyś wiedział - nie dam się zbyt łatwo pokonać... Eee... w sumie to nie za bardzo się dziś przygotowałem... nie wiem co powiedzieć... aaaaaaa!!! No... to tyle na razie! Pozdrawiam...[/i]

8407598924ba0fe619b015.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krycha7

4

• Ja Myung Agissi

2

• seba

1

• Longer

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czytałeś w ogóle RP'y innych? Jeżeli nie to przeczytaj. Wiem, że długość się nie liczy, ale bez przesady. Ile nad tym RP'em siedziałeś? 15, 20 minut? No, ale cóż jeżeli chcesz cały czas przegrywać to pisz tak dalej i nie będę ciebie oceniał jakoś pobłażliwie ze względu na to, że jesteś świeży.

a czy mogę to poprawić? ;/

nie wystawionego RP nie można poprawić

Dobra trudno... Następnym razem się bardziej postaram... :/

• Urządzenie:  Windows

myśle , że jak napiszesz jeszcze raz od nowa to zostanie wzięty pod uwage ten lepszy erpoz , szanowny imperator nie jest aż takim kutasem . także dupa w troki i zapierdalaj czytać inne erpozy i popraw sie . drugiej szansy nie będzie .
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

myśle , że jak napiszesz jeszcze raz od nowa to zostanie wzięty pod uwage ten lepszy erpoz , szanowny imperator nie jest aż takim kutasem . także dupa w troki i zapierdalaj czytać inne erpozy i popraw sie . drugiej szansy nie będzie .

amen.

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Zwróć większą uwagę na gimmick - bardziej podkreśl swoją postać , jej charakter , sposób bycia. Pomyśl też nad jakąś fabułą. No i kaman - na bank stać Cię na większy speech :) Dużo czytaj, dużo pisz. Trenuj.

Ej strasznie was przepraszam, ale nie mogę skleić nic lepszego, a już na pewno dłuższego, niż to co za chwilę zobaczycie, ze względu na brak wolnego czasu... następnym razem bardziej się postram ;) Enjoy :D:

[KATOWICE 25.02.2010]

Jest późny wieczór. Znajdujemy się w gdzieś w parku. Jest ciemno. Bardzo, bardzo słabe oświetlenie daje nam latarnia stojąca w pobliżu. W sumie jest ich więcej, lecz wszystkie są zepsute. Wokół huczą sowy. Kamerzysta chyba żałuje, że tu przybył, nie mówiąc już o Moron’ie… Nigel mówił, że w swoim speech’u będzie próbował przestraszyć rywala – miejsce, w którym się znajduje może mu to bądź co bądź ułatwić… o ile sam nie zejdzie na zawał…

Moron ma chwilę czasu, w trakcie którego będzie mógł wzbudzić szacunek fanów oraz może również przestraszyć swojego rywala. Czy mu się to uda? Nie wielu szczęściarzy byłoby w stanie bez problemu powiedzieć, co mieli powiedzieć i pójść tam, gdzie mieli pójść. Nigel się do nich chyba nie zalicza. W sumie na kamerze ledwo go widać z powodu prawie zerowego oświetlenia, ale i tak da się dostrzec jego rozszerzone, przestraszone źrenice. Nigel uważany był za zabawnego faceta – ten kto teraz widzi go po raz pierwszy nie będzie miał takiego samego zdania. Moron przestraszonym głosem zaczyna swoją wypowiedź:

- Witam wszystkich słuchaczy. Jak widzicie znajduje się w jakimś opuszczonym parku. Nie boję się ani troszkę więc… no dobra może trochę się boje… nie jest to ważne. Dziś moim celem jest przestraszyć osobę o takiej dość urokliwej nazwie – Maniak… Ten park całkowicie odzwierciedla moją osobę. Jest tu groźnie – tego też możesz spodziewać się po mnie, Maniaku…

W tym momencie Nigel zaczął chichotać, lecz nie potrwało to zbyt długo, bo po chwili coś przemknęło przez drogę i Moron usunął się w tempie ekspresowym, czyli po prostu uciekł. Dopiero po jakimś czasie z powrotem pojawił się z powrotem przy kamerze. Jak może przestraszyć swojego rywala w taki sposób?

- No dobrze. Powiem teraz o swoich sporych osiągnięciach. No dobrze, dobrze – nie mam prawie żadnych osiągnięć… Prawie… Raz zostałem mistrzem świata wagi ciężkiej! … w backyardowej federacji, ale zawsze! Widzisz Maniak – już możesz się mnie bać! Jeśli chcesz to za chwilę podam Ci inny, jeszcze lepszy przykład. No… nic nie przychodzi mi do głowy. Ale to, że nie osiągnąłem jeszcze w zasadzie nic w tej branży nie oznacza że nic nie umiem. Możecie spytać mojego brata - on poczuł moją moc na swoim ciele. W zasadzie to chciałem mu podziękować, ponieważ to tylko dzięki temu, że brał on udział w moim treningu… w zasadzie jako worek treningowy…

Nigel przez dłuższy czas opowiadał o różnych swoich rodzinnych historiach i jako że nie była to zbyt sensowna opowieść postanowiliśmy wyciąć ją z tego materiału. Gdy Moron skończył swoją „ciekawą” historię kamerzysta już nieco przysypiał. Chyba zapomniał o doskwierającym chłodzie oraz o swoim strachu przed tym miejscem, w którym się znalazł. Po pewnym czasie obudził go kolejny odgłos dochodzący z dołu. Mogła to być wiewiórka, jeż, albo… coś innego. Nigel oczywiście przestraszył się i uciekł… nagle do Moron’a podbiegł jakiś facet. Miał na sobie kominiarkę. Zaczął pokładać Nigel’a pięściami po głowie. Wyciągnął nóż i zaczął grozić nim Moron’owi. Ten kopnął go w brzuch i również zaczął bić go po głowie. Gdy ten wstał z powrotem zaatakował Nigel’a. Uderzył nim o pierwsze napotkane drzewo. Zaczął kopać leżącego Nigel’a. Po jakimś czasie jednak ten chwycił napastnika za nogę i przewrócił. Gdy obaj wstali Moron wyniósł osobnika do góry i wykonał na nim coś w rodzaju F-5. Był to jego finisher – Utopia Slam. Okazuje się, że wrestling jest też dobrą formą obrony koniecznej… Nigel spojrzał na leżącego. Przy sobie miał on broń oraz dwie damskie torebki wypełnione pieniędzmi, dwa telefony oraz portfel. Chyba nie należało to do niego. Był on zwykłym kieszonkowcem, lecz dość groźnym, skoro był w posiadaniu pistoletu. Nigel miał dużo szczęścia. Szybko zadzwonił na policje.

Gdy tak zwani gliniarze (można by też rzec tak zwane psy, tak zwane pały, ale ze względu na wartości edukacyjne które zawiera ten materiał takowe teksty nie zostały umieszczone) przybyli na miejsce zaczęli konwersację z… no powiedzmy… poszkodowanym? Okazało się, że to napastnik stał się ofiarą po tym co się stało. Szybko zapakowali go do radiowozu i odjechali na posterunek. Moron zdążył tylko powiedzieć do kamery – do zobaczenia na Wrestlepooloz’ie!

Czy Nigel mimo wszystko stanie do walki na gali Wrestlepooloza CIII? Czy policjanci wypuszczą go i pozwolą zmierzyć się z Maniakiem? Swoją drogą pierdolona psiarnia – zgarniają chłopa a przecież on kurwa nic nie zrobił! Yyyy znaczy się… wszystkiego dowiecie się na gali Wrestlepooloza 103. Do zobaczenia!

• 2 tygodnie później...

Nigel mówił, że w swoim speech’u będzie próbował przestraszyć rywala

Takie zapowiedzi są niepotrzebne, robisz to przemawiając (straszysz) albo tego nie robisz.

Dobrze, że to jakoś wydłużyłeś, na tym zakończę pozytywne wypowiedzi. Ten motyw/scenka rodzajowa z policją i napastnikiem w kominiarce to niepotrzebna próba podkreślenia "męstwa". Na przyszłość skup się na słabych punktach oponenta, no i na miłość boską nie pisz, że się boisz.

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg