Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad z Tedem DIBiase seniorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ted mówi o swoim życiu.

Autor : AX

Ted DiBiase senior.

Był facetem, który miał wszystko. Jednak poza słynnym uśmiechem i milionami dolarów, ego i uganianie za dziewczynami pozostawało poza jego kontrolą. Pewnego dnia odebrał telefon od swojej żony, który, jak się okazało, uratował ich małżeństwo oraz zmienił jego życie. Ted może dzisiaj być wzorem dla każdego, mającego duże aspiracje wrestlera. Nawrócił się on na wiarę chrześcijańską w 1992 roku.

"Będąc u szczytu mojej kariery na początku lat 90. pozwoliłem, aby woda sodowa uderzyła mi do głowy. To, co sprawiło, że inaczej spojrzałem na świat było złapanie mnie na gorącym uczynku na zdradzie. Zadzwoniłem do domu dzień po WrestleManii VIII z hotelu w Detroit. Kiedy moja żona powiedziała mi, że wie o moich kłamstwach, w ułamku sekundy zdałem sobie sprawę, że wystawiłem na ogromne ryzyko najcenniejsze rzeczy w moim życiu - miłość i poświęcenie żonie, stabilizację oraz przyszłość ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/wywiad-z-tedem-dibiase-seniorem.html
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź