Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Wolfpack in da haus!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

No właśnie, co sądzicie o reaktywacji Wolfpack? Chłopaki już mają swoje lata, ale mieć w federacji The Outsiders, Syxx Packa i Hogana, to grzech aby nie pokusić się o reaktywacje tej grupy.

Sadzę, że powrót Hogana do Wolfpack to tylko kwestia czasu, ale kto z młodszego pokolenia mógłby dołączyć do starej gwardii? Może Desmond Wolf? :)

PS. Na Stinga raczej nie ma co liczyć, bo pewnie za moment to on będzie tym dobrym, a Hogan rozpocznie swój hell turn.

https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pokrytyśniegiem

2

• Diesel

2

• hardy0525

2

• Tupak

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Mam nadzieje, że będzie tak jak napisałeś, że Sting będzie tym dobrym a Hogan złym. Po dołączeniu Hogana do Wolfpack licze na ataki Stinga na nich tak jak to było za czasów WCW. Napewno to że ta grupa jest znów razem przyniesie zyski dla TNA i może przyciągnie tych starych fanów.
https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-175104

• Urządzenie:  Android

Troszkę bez sensu, bo podopieczni Hogana (Hardy& RVD +Eric Young) będą walczyć z WolfPac w tym tygodniu na Impact. Myślę, że raczej na LockDown WolfPac dołączy do Teamu Flaira, ponieważ feud Hogan vs. Flair to feud face/heel, więc raczej do LockDown heelturnu Hulka nie będzie.
https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-175105

Powrót Wolf Pac to najlepsza wiadomość od czasu, kiedy McMahon zapowiedział powrót nWo do WWE. Od czasu WCW nie czekałem z takim zaciekawieniem na następny tydzień. Oczywiście nie będzie to już to samo, bo Nash nie powalczy już o tytuł mistrzowski. Oczywiście spokojnie może zrealizować walizkę i razem ze Scott'em zostaną po raz kolejny mistrzami Tag Team. Hall spokojnie mógłby zostać mistrzem Global. Mimo wieku i jeszcze lekkiej nadwagi jest znacznie "miększy" w ringu niż obecny mistrz, Rob Terry.

Najlepszy scenariusz dla nich to Hostile Takeover 2. Grupa powinna zostać powiększona i trząść TNA. Wiem, że to już było, ale, jak na razie, nikt jeszcze nic lepszego nie wymyślił. Co do nowych zawodników to oczywiście Sting, Desmond Wolfe, Matt Morgan, Mr. Anderson, Tomko. W późniejszym czasie mógłby dołączyć Joe, po krótkim feudzie zdradziłby TNA. Kurt Angle jest świetny jako heel, ale jego postać nie wytrzymałaby leaderowania Kevin'a i grupa pewnie by się szybko rozleciała, więc nie chciałbym go tam widzieć. Dla złagodzenia przydałaby się jakaś kobieta. Myślę, że SoCal Val byłaby najlepsza. Jako heel przy Dutt'cie wypadała bardzo dobrze. Najważniejsze, żeby dostawali regularnie czas w TV i odgrywali główne role, a nie jak dotychczas jakieś wątki poboczne. Tak bym to widział. Jak będzie, czas pokarze.

https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-175110

No własnie tak jak napisała angar31 uważam,że Wolfpac dołączy do Flaira a Hardy&RVD&Young do teamu Hogana.Hulk zdradzi swój team przez co mamy heel turn i dołączenie do swoich kumpli,nie spodoba się to natomiast Stingowi,który zaatakuję Hulka i całe Wolfpac za pomocą swojego kija baseballowego i mamy face turn Icona.

Co do tego kto mógłby dołączyć do nowego Wolfpac to sądzę,że może to być Desmond Wolfe jak pisał już autor teamtu,jakoś skumają się jako "wilki" :lol: .Moim zdaniem do federacji dojdą Sabu,Dreamer,Heyman i stworzy się wielki feud federacji "ECW Originals vs. Wolfpac".Oczywiście do Originalsów dołączą się tacy zawodnicy jak Hardy,Young itp. a do Wolfpac kilku heeli i mamy długotrwały,przyciągający sporą ilość widzów feud.

Pieniądze...no właśnie,pieniądze,to wszystko może stanąć na przeszkodzie.W newsach pisało o problemach TNA,tak więc nie bardzo wchodzi w grę najmowanie kolejnych zawodników typu Sabu,Tommy.Chyba,że TNA zrobi czystkę w federacji.Cóż,pozostaję nam tylko czekać.Myślę,że Hogan-Bischoff-Russo wyprowadzą TNA w dobrą stronę i nie popełnią błędu takiego jak to było z WCW.Swoją drogą już nie mogę się doczekać na poniedziałkowy iMPACT oraz Main Event :)

Zbliża się Wrestlemania,czar pryśnie,dużo osób przestanie oglądać federację(dużo osób już to pisał na tym forum m.in),ponieważ albo HBK zakończy karierę albo Taker straci streak.WWE już nie będzie tak przyciągało widza jak przed WM'ką,do tego TNA przenosi swój produkt na 8,5-tego kwietnia,tak więc oczekuję dużo wyższego ratingu od pozostałych(może coś ok.1.5? :D )

https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-175111

• Reputacja:   1

Moim zdaniem do federacji dojdą Sabu,Dreamer,Heyman i stworzy się wielki feud federacji "ECW Originals vs. Wolfpac".Oczywiście do Originalsów dołączą się tacy zawodnicy jak Hardy,Young itp. a do Wolfpac kilku heeli i mamy długotrwały,przyciągający sporą ilość widzów feud.

Oj, to byłoby coś! Gorzej z walkami, bo nie wyobrażam sobie członków Wolfpack w hardcorowych meczach ;)

A co do sytuacji finansowej TNA. Każda firma na początku musi dużo zainwestować, co wiąże się z stratami. Więc spokojnie, sądzę, że Dixie trzyma rękę na pulsie. Najważniejsze aby rating poszedł do góry.

https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-175121

Oj, to byłoby coś! Gorzej z walkami, bo nie wyobrażam sobie członków Wolfpack w hardcorowych meczach

No i własnie dlatego do Wolfpac miałaby duża ilość młodych dołączyć.Wygladałoby to w ten sposób,że Nash,Hall,Hogan,Pac,Bischoff rządzą fedem a ECW Originalsi się nie godzą,próbują atakować nWo ale Ci mają od tego swoję "wilczki" :) typu Wolf,Daniels,Anderson i znalazłoby się sporo innych :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-175122

Hmmm jedyne rozwiązanie problemu z panem Kevinem Nashem... Wolfpack go ratuje. Tak ogólnie to spoko ale dla mnie szału nie ma... chyba że Hogan na Hell itd. Niech AJ oleje Flaira, a Abyss niech sie zawiedzie na Hoganie i zacznie rozwalać wszystkich. Od razu poprawi mi się humor:D
https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-175468

Dawno mnie nie było. WWE przestałem oglądać bo już tak nudziło, że nawet mi się ściągać nie chciało. Jedynie po pół roku obejrzałem ze względu na B.Harta :) (oczywiście w skrócie po powtórkach do WW i tak wiedziałem co się wydarzyło).

Wychowałem się na WCW (TCM piątek wieczór :) ), więc po przebudowaniu hogana miło mi się wróciło. Trochę martwiłem się o halla ze względu na jego dość poważne problemy (wiadomo jakie) i wiek.

Chodził jak ktoś wspomniał na forum ( w rozciągniętym swetrze) no tak wiadomo co ukrywał.

Po obejrzeniu walki muszę przyznać, że naprawdę mimo tak długiej przerwy nieźle sobie poradził.

Wyraźnie chciał pokazać, że jeszcze jest coś wart. Jeśli popracuje trochę nad sobą (siłownia + dieta) może trochę pobawić się w ringu.

Nie macie co porównywać do hogana i ricka ( ich movementy ) nie są zbyt wyczrpujące (sorry hogan musi podnieść nogę , a flair i tak kapitalnie pada na matę :) ) w przeciwieństwie do halla.

Widać że jak podnosił mimo że był to young dość mały gość sprawiało mu to dużo wysiłku, ale dał radę.

Reasumując bardzo się cieszę z powstania Wolfpacka. (reaktywacji).

Starzy fanowie wrestlingu powoli wracają. Ile szału zrobił bret hart?

https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-175837

Człowiek wychowany na WCW będzie w tym momencie krytyczny. Otóż dziadki mnie męczą. Markowałem przeszłości, gdyż było komu i czemu. A teraz? WCW nie ma już od dziesięciu lat, więc takie powroty do przeszłości nie są reanimacją, to po prostu idkopuwanie trupa, który się rozkłądał.
https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-176259

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Dla mnie Wolfpack to kolejna próba (po MEM) nawiązania do klasyki, czyli odgrezwania tego samego kotleta. MEM (TNA-owska podróba NWO) nie wypaliło i obstawiam, że Wolfpack także nie wypali, bo odgrzewany dobry jest tylko bigos. Dixie potrzebne są jakieś nowe, oryginalne pomysły, a nie jechanie po utartych schematach, bo w ten sposób nowych fanów na swoją stronę nie przeciągną (w myśl zasady: "Jak mam oglądać odgrzewanki, to wybieram te, najlepszej, sprawdzonej jakości, czyli made in WWE").
https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-176260

Z Wolf Pac to raczej nic nie będzie. Po pierwsze to żaden Wolf Pac, tylko the bANd, po drugie zebrali oni trzech przyjaciół do kupy, żeby ich razem wykorzystywać, a nie pokazywać powolone walki Nash vs Hall. Ściągając Pac'a i Scott'a było założenie stworzenia stajni na wzór nWo, łącznie z Hogan'em. Widać, że pomysł upadł i Banda to jedynie brak pomysłów na tę trójkę. Hulk wypowiadał się, że TNA nie ma pomysłu na Kevin'a. Teraz jest jeszcze gorzej. Wtedy przynajmniej "Big Sexy" zdobywał pas, był minimalny ruch postępowy wokół jego postaci. Teraz co chwilę odrwacają go to w heel'a to w face'a, bez zastanowienia co dalej. Ich rolą będzie jobbowanie młodym i tym, którzy akurat są na "topie". Danie im znanego theme nic tu nie pomaga. Niszczy to tylko pamięć o silnej, uznanej stajni. Liczę na to, że dołączą do Team Flair na Lockdown i trochę ich jeszcze rozkręcą.

Przy okazji Russo i Bischoff utopili WCW. Znów ta para prowadzi razem organizację. Wszystko idzie w kierunku World Championship Wrestling...

https://forum.wrestling.pl/topic/19705-wolfpack-in-da-haus/#findComment-176267