Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Biforek i Afterek - DDW All or Nothing

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zapraszamy do wpisywania się chętnych do wypicia piwka przed i po galą DDW 17 kwietnia.

Miejsce - nieznane (Street, co polecasz? :)

Godzina spotkania (biforek)- pewnie koło 13-14

Afterek - kto ile może :)

ps. nie można przyjść z tatą :) (ale ze starszą siostrą jak najbardziej ;P)

ps2. nie sprzedadzą ci alkoholu w pubie? Masz problem, my Ci nie pomożemy ;)

ps3. Vaclav nie pije

1) RazorR - tylko biforek :)

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brejver

4

• SPoP

3

• -Raven-

3

• N!KO

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Ale czekałem na ten temat :D

1. RazoR

2. luki

Nie wiem na ile i kiedy, ale się piszę ;P

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   375

U mnie standardowo wszystko będzie zależało od roboty (i będę to wiedział dopiero gdzieś po Świętach), ale jeśli pojadę, to oczywiście pisze się i na biforek i na afterek. Mam nadzieję, że zeszłoroczny rekord ilości userów Attitude zostanie pobity na tym zlocie :D

ps. nie można przyjść z tatą :) (ale ze starszą siostrą jak najbardziej ;P )

Od biedy nawet i z młodszą. Jak to mówią - niech ma nawet i te 13 lat, byle młodo wyglądała :twisted:

ps3. Vaclav nie pije

A RazoR nie oddycha :twisted: Nie wymagajmy rzeczy niemożliwych :D Z resztą trzeźwy Vaclav to jak Austin bez browara albo ogolony Benoit - po prostu fake :lol:

Najważniejsze żeby Vaclav rozegrał to w tym roku strategicznie i najebał się dopiero po gali a nie przed (już samo to będzie progresem :D )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

-Raven-, któryś z adminów napisze Ci usprawiedliwienie. Jeśli nie podziała, to zawsze można wykorzystać kontakty Vaclava w Amnesty International :lol: .

Na 99% będę - ten 1% zostawiam dla różnych wypadków losowych, które mogłyby uniemożliwić mi przyjazd. A jak już będę, to oczywiście zaliczam bifor i after. Mam wielką nadzieję, że będzie cała ekipa z poprzedniego zlotu i kilka nowych-starych (starych w kontekście znajomości internetowej) twarzy ;). Myślę, że o obecność Streetovsa mogę być spokojny, bo po afterze musi być jeszcze rozrywkowy post-after gdzieś przy stacji metra :D.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   375

-Raven-, któryś z adminów napisze Ci usprawiedliwienie. Jeśli nie podziała, to zawsze można wykorzystać kontakty Vaclava w Amnesty International :lol: .

Myślę, że wystarczy jeśli zagrożę, że Vaclav wpadnie do mojej roboty z wizytą a najsroższemu Dyrektorowi szybko rura zmięknie :lol: W końcu ze zlotową legendą hardcore'u nie ma żartów! :lol:

Myślę, że o obecność Streetovsa mogę być spokojny, bo po afterze musi być jeszcze rozrywkowy post-after gdzieś przy stacji metra :D .

Six, jeżeli nie byłoby na zlocie Street'a, to myślę, że moglibyśmy zacząć martwić się o jego zdrowie i sprawdzać szpitale - innej opcji tłumaczącej nieobecność po prostu nie widzę :D Poza tym - Streetovs zapewne nie próżnował przez te miesiące od pierwszej gali DDW i przy tej odsłonie zaprezentuje nam kolejny, post-afterowy, niezawodny tekst łamiący wszelki opór nawet najbardziej cnotliwych Warszawianek (choć nie wiem, czy skuteczność legendarnego już: "chodź, pokażę Ci mojego dwumetrowca!" jest w stanie cokolwiek pobić) :twisted:

Reasumując: stanę na uszach, żeby udało mi się być 17.04 w Warszawce. I to nie tylko ze względu na galę DDW (podobnie jak w zeszłym roku, największy wabik stanowi dla mnie sam zlot i możliwość spotkania się w realu z ludźmi z forum, tym bardziej jeżeli było by ich przynajmniej tyle co ostatnio).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Planuje się pojawić na biforku i afterku.

1575893877482df76acc17a.jpg

W Warszawie bede od rana, ale ciezko mi na ta chwile cokolwiek obiecywac bo zwyczajnie jeszcze szczegolowego planu nie mam... na 90% sie zjawie na "biforku", zeby zobaczyc twarze, ktorych jeszcze nie dane bylo mi poznac, ale to tez zalezy od paru czynnikow... Wiem narazie tylko tyle, ze laduje w Zlotych Tarasach po przyjezdzie do stolicy na zakupach (z dziewczyna bede) .. zalezy wszystko od tego jak szybko sie tam ze wszystkim uwine i wtedy najpewniej bede juz mogl odwiedzic biforek.. jesli tam trafie. Afterek raczej odpada na chwile obecna bo bede staral sie po gali wrocic do Radomia ale ze wzgledu na fakt, ze moze gala sie skonczyc w godzinach w ktorych z transportem bedzie ciezko .. nie wykluczam opcji nocowania w Warszawie jesli sie zorientuje co do jakis noclegow po przystepnych cenach.... Co do Vaclava to bedzie sie mnie trzymal i od 17Kwietnia przerzuci sie na Straight Edge :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Brejver pisze się i na afterek i na biforek :)

W wawie tak jak N!KO będę od samoego rana (od 10 jestem do dyspozycji) z tym, ze tym razem pojawiam się bez dziewczyny :P

L.A. pewnie się zasmucił co:P?

5199219949eed950a51bb.png

• Urządzenie:  Macintosh

Ja oczywiście będę zarówno na biforku (tutaj raczej straight edge) jak i na afterku (tu już bez oporów ;)).

Może zrobić przed Karuzelą spotkanie np. o 18.00 i pójść na trawke na boisku z tymi co nie przyjdą na biforka. Kto byłby chętny i o której byłby przed Karuzelą ?

1575893877482df76acc17a.jpg

• Reputacja:   2

Ja bym się na to pisał. Nie jestem pewien, o której będę przed Karuzelą, ale najprawdopodobniej kilkanaście/kilkadziesiąt minut przed 19.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Tym razem sobie nie odpuszczę. I o ile nie wiem o której się na before zbiorę, o tyle na aftera myślę, że bez problemu wbiję. Będę najprawdopodobniej z ludźmi w liczbie 4-5.

Czekam na jakies konkretne ustalenia.

15192108424405e31546cee.jpg

Ja zdecydowanie planuje wbić na spotkanie, Brejver przejmę Cię jakoś tak żebyś się od rana nie nudził :D Ale zastanawiam się czy będę na samej gali

3369234304976bdd94af0c.jpg

Oczywiście będe i o żadnych dziwactwach typu "streit ejdż" mowy nie ma :P Ale fakt, tym razem mam zamiar podejść do tego bardziej strategicznie :P

Też będę, ale czy na biforek zawitam, nie jestem jeszcze w stanie na 100 proc. stwierdzić. W sprawie Panów, którzy pisali do mnie na PW - wszystko wyjaśni się po świętach
What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg