Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Wywiad z Maryse

AX

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  19.05.2005
  • Status:  Offline

Wywiad z Maryse

Autor : AX

Maryse: "Sheamus jest inny niż wszyscy. Ma unikalny wygląd. Ze swoimi rudymi włosami i bladą skórą jest bardzo dziwny. John Cena ma jasną karnację, ale przy Sheamusie wygląda na opalonego. Uwielbiam jego charyzmę, agresywny styl walki i agresywną osobowość.

Moja kontuzja nie była specjalnie bolesna, ale była denerwująca. Noga puchła i nie chciała się goić. Postanowiłam więc coś z tym zrobić. Teraz jest w 100% zdrowa. Czuje się, jakbym miała nową kończynę. Mogę trenować nawet 3 godziny dziennie i nie pojawia się żadna opuchlizna. Jestem z tego ogromnie zadowolona."

Maryse biegle włada francuskim, który jest jej rodzinnym językiem. Angielskiego nauczyła się w 2 lata, potrafi też czytać w języku hiszpańskim. Diva posiada ponadto czarny pas w sztukach walki oraz może pochwalić się dyplomem ukończenia studiów ekonomicznych (biznes). W czasie kontuzji brała lekcje aktorstwa, by jeszcze lepiej odgry...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/wywiad-z-maryse.html

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

AX 1 odpowiedź