Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Pamiętajcie- JUTRO DO URN!!

Obywatelski obowiazek spelniony. Glos oddany na "Ole". Droga eliminacji wyszlo, ze na nim postawilem krzyzyk.

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

31

• Brychu

14

• nasjazz

13

• ARTUR83M

13

Top użytkownicy w tym temacie

I ja spełniłem swój obowiązek. Głos na Kurwina:)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Urządzenie:  Android

Glos oddany na .... Droga eliminacji wyszlo, ze na nim postawilem krzyzyk.

Wyedytuj nazwisko bo podchodzi pod paragraf :twisted:

Ja już też z rana krzyżyk postawiłem na jednym kandydacie :twisted:

Ja również spełniłem swój obowiązek, mam nadzieje, że kandydat na którego zagłosowałem uzyska dwucyfrowe poparcie, to by był duży sukces

No i mamy drugą turę. Widać, że zgodnie z przewidywaniami Kaczyński oraz Komorowski zdominowali całą resztę. Prawdę mówiąc spodziewałem się trochę więcej procent dla Kaczyńskiego. Koriwn, Napieralski i inne Pawlaki mogą się pożegnać z karierą Prezydencką, a co dopiero Pan Andrzej Lepper :P Miejmy nadzieję, że Komorowski drugą turę wygra, bo nie przeżyję jak znów będziemy wysłuchiwać Kaczyńskiego. Szkoda, że w tym kraju nikt nie będzie dobrze rządził. :roll:

• Reputacja:   1

Szkoda, że w tym kraju nikt nie będzie dobrze rządził. :roll:

Największa szkoda, że wiele osób myśli tak jak Ty. Ale tym malkontenctwem inni są już zmęczeni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Największa szkoda, że wiele osób myśli tak jak Ty.

Skoro twierdzisz inaczej to napisz, kto twoim zdaniem zrobiłby z Polski porządny kraj. Jestem ciekaw... :?

Najpierw zdefiniuj "porządny kraj". I napisz, co robią inni prezydenci, że ich kraje są porządne. A na koniec przeczytaj konstytucję, żebyś wiedział, kto co może - bo chyba jednak nie wiesz.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Skoro twierdzisz inaczej to napisz, kto twoim zdaniem zrobiłby z Polski porządny kraj. Jestem ciekaw... :?

Wiem, że patrząc na kraje takie jak Chiny, Korea, Grecja czy całą Amerykę Południową masz prawo czuć się niezadowolony z oryginalności Twojego kraju. Rozumiem, że może nie satysfakcjonować Cię największy w Europie wzrost gospodarczy w sytuacji gdy reszta Unii pogrążona była w recesji. Rozumiem też, że obce jest Ci pojęcie niemal 40 letniego okresu rządów PZPRu, który wszelkie rekordy bił jedynie w wysokości inflacji i rozmiarach zaciąganych na zachodzie pożyczek. Rozumiem też, że okres lat 20, od kiedy to Polska może rozwijać się w sposób normalny jest dla Ciebie czasem niesamowicie długim, podczas którego "władza idealna" byłaby w stanie dokonać reform, dzięki którym bylibyśmy teraz potęgą na miarę USA. Lubię takie podejście... Lubię kiedy ktoś na siłę szuka złotego środka do Polski potężnej. Lubię też kiedy w końcu uświadamia sobie, że taki środek nie istnieje i postanawia sobie popluć na wszystko co może mieć wpływ na widzianą przez niego nieudolność. Otóż drogi Longerze (czy Lągerze, wedle nowych trendów) nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie! I jestem niemal pewien, że SixKiller również nie będzie potrafił tego zrobić. Bo człowiek, który w miarę (nawet nie zaawansowanie) interesuje się polityką zbędzie te pytanie tylko gromkim śmiechem. Bo widzisz... Interesujesz się piłką nożną, więc przytoczę przykład rodem z tej dyscypliny. Jaki trener byłby w stanie doprowadzić reprezentację Algierii do mistrzostwa świata? Jak można naprawić niedoskonałości szkoleniowe, które trwają od dziesiątków lat? Doskonale zdaję sobie sprawę, że chcesz zmian już, teraz. Chcesz żeby na zmywaku zarabiało się 30zł na godzinę jak to ma miejsce w UK, ale żeby doprowadzić do takiej sytuacji potrzeba stabilności i odpowiedzialności. Gwarantuję Ci, że Polscy politycy (a przynajmniej Ci z najwyższego szczebla) niewiele ustępują europejskiej elicie. Tylko u nas w kraju problem polega na tym, że istnieją ludzie tacy jak Ty. Patrzący na nasz kraj przez pryzmat Zachodu, a nie Czech, Słowacji, Węgier czy Litwy czyli krajów, które po 89 były w takiej samej sytuacji jak my. Tylko kolejna kwestia... Wnioskuję po tym co napisałeś, że jesteś ekonomiczno-gospodarczo-politycznym laikiem. Więc dziwi mnie, że coś Ci się w gruncie rzeczy nie podoba, bo pod względem potrzeb podstawowych niewiele zachodowi ustępujemy. Powiedz mi czego w Twoim wieku Ci trzeba? Masz darmową edukację, fajki są tanie, lody też, masz dostęp do 6 programów w TV za friko, TV satelitarna też jest bardzo tania. Rozumiem, że zwolennicy nurtu JP mogą chcieć likwidacji wszelkich praw, ale jeśli jesteś normalny powinieneś cieszyć się, że w Twoim kraju panuje sprawiedliwość społeczna. Chcesz szczerej odpowiedzi? Nie jestem jakimś przesadnym patriotą, ale mi się w Polsce podoba i mogą pozwolić sobie na wszystko na co mam ochotę (oczywiście biorąc pod uwagę moją pozycję społeczną i w miarę normalne marzenia). Uważam też, że przy odpowiedniej stabilności i poparciu społecznym każdy rząd jest w stanie zrównać nasz kraj do poziomu zachodniego. Poza tym... Podkreślam RZĄD, a nie prezydent, bo jego możliwości są dość ograniczone i na dobrą rolę jego główną rolą jest stanie na straży konstytucji, a pod tym względem każdy z dotychczasowych prezydentów (Wałęsa miał tam jakieś ciągotki, ale mniejsza o to :P) robił to w sposób właściwy dzięki czemu mogę powiedzieć, że Polska jest "krajem porządnym".

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Nas, jedyne co mogę dodać to Amen!! Tylko stosuj częściej akapity :twisted:

Osobiście głosowałem na Bronka i głosu nie żałuję. Teraz tylko pozostaje czekać jak będą dobijać targu z Grzesiem. Zaskoczył mnie wynik (co prawda sondażowy) Jana Korwina-Mikke, który uplasował się (wg SMG KRC) na 4 miejscu wyprzedzając obecnego wicepremiera Waldemara Pawlaka.

Pozostaje nam czekać do jutra na oficjalne wyniki z PKW.

Tylko stosuj częściej akapity :twisted:

Byłem wzburzony, musisz mi wybaczyć. :P

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Byłem wzburzony, musisz mi wybaczyć. :P

Ja, VercynGetorix, wybaczam Tobie- Nasie Jazzowski!

http://1.bp.blogspot.com/_mnJe47jof_w/S0VPMpvjtyI/AAAAAAAABtY/5GejchNcIEs/s400/Picture+8.png

Ave Ja!

Głos oddany na Jarosława Kaczyńskiego :)

Mam ogromną nadzieję że w drugiej turze 4 lipca będziemy mieli powtórkę z 2005 r. kiedy to sondaże także dawały miażdżącą przewagę Donaldowi Tuskowi nad śp Lechem Kaczyńskim a jak wszyscy wiemy stało się inaczej :)

Ja natomiast mam nadzieję, że będzie jak w 2007 podczas parlamentarnych, czyli na korzyść PO, a w tym wypadku jej kandydata- Komorowskiego. Drugiego Kaczyńskiego jako prezydenta niestety nie zniosę.

VercynGetorix, nie zapeszajmy :) Obaj mamy swoich kandydatów z przeciwnych obozów politycznych... Poczekajmy cierpliwie do 4 lipca... Najważniejsze jednak komu przekażą swoje głosy wyborcy trzeciego w wyścigu o prezydenturę Grzegorza Napieralskiego gdyż będzie to kluczowe...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
    • MissApril
      Zelina powinna już iść dalej jako mistrzyni US, trochę słabo to wygląda, a kręcenie się w kółko przy Albie, Piper i Chelsea jest po prostu nudne. Przydałoby się odświeżenie jej runu z inną zawodniczką na tym etapie posiadania pasa. 
  • Dodaj nową pozycję...