Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto wygra Money in the Bank ladder match?

753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Money in the Bank ladder match?

• Christian
      354
    • Dolph Ziggler
      21
    • Kane
      85
    • Shelton Benjamin
      22
    • Jack Swagger
      18
    • Montel Vontavious Porter
      19
    • Matt Hardy
      67
    • Evan Bourne
      50
    • Drew McIntyre
      72
    • Inny (napisze w komentarzu)
      45

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• iwulBRAND

3

• Majesty

2

• Badu

2

• norbert730

1

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie zdecydowanym faworytem i chyba również przyszłym zwycięzcą jest Christian.

Jest nawet nie najgorzej pod promowany a na pewno bardziej od pozostałych uczestników.

Jeszcze niedawno powiedziałbym ,że wygra Drew ale zabiegi mające na celu wygenerowanie mu heel-heatu pogorszyły jego pozycje. Głos na Christiana.

Osobiście jestem za tym żeby wygrał Christian, jednak coś mi podpowiada, że może wygrać McIntyre, szczególnie w jaki sposób dostał się do tej walki. Głos na szkota.

Mój głos na Christiana jak większość ludzi. Moim zdaniem i według innych on jest wielkim faworytem.
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Wacham sie pomiędzy Christianem a Drew, ale chyba jednak Christian bo mówi sie o jakims feudzie z Edgem, tak więc głosik na Christiana

Głos na Christiana - należy mu się jak mało komu. Jeśli jednak on nie wygra, wtedy będzie ogromna bieda i rozczarowanie, bo jeśli nie Captain Charisma, to pewnie będzie to McIntyre (o zgrozo).

Ja także myślę że wygra Christian. Pomimo to że na to zasługuje to po feudzie Edge'a z Chrisem, można by zrobić kolejny ciekawy feud Edge vs Christian.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

No cóż do chwili kiedy nie pojawił sie Drew wytypowanie zwycięscy było dość proste był nim oczywiście Christian ale po pojawieniu sie Drew'a mam pewne wątpliwości ale mimo to mój głos leci na Capitana Charisma.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

A ja będe inny i sądze,że wygra Kofi Kingston :).Na dzisiejszym RAW mamy poznać 10 uczestnika,moim zdaniem będzie to właśnie Kingston.Już przed Royal Rumble mówiło się o wygraniu walizki przez Kofiego i wskok do ME.Jak na moje Christian nawet bez walizki wczołga się do Main Eventów(wiem,wiem Kofi też by to zrobił).

Waham się pomiędzy trzema uczestnikami:

Christian,Drew McIntyre i ten ktoś inny(moim zdaniem Kofi),ale głos oddaje na Kingstona

Tak jeszcze nie do sondy ale na temat,słyszałem pogłoski,że to Kozlov ma dołączyć jako ten 10.Kto wie,zobaczymy :)

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

• Urządzenie:  Android

Kozlov i Kingston mają ponoć zmierzyć się na RAW o miejsce :) Liczę na Kofi'ego, jeśli wejdzie, to będą trzej poważni kandydaci do walizki: kayfabe'owy ulubieniec Vince'a Drew McIntyre, którego Vince ogłosił przyszłym World Heavyweight Championem, co o czymś świadczy, Christian, którego można by wmieszać w feud z Edge'em i Y2J'em (coś w stylu Edge vs Punk vs Hardy), no i właśnie Kofi, który od długiego czasu jest uważany za przyszłego Mr. Money in The Bank. Pytanie tylko, w jaki sposób face ma zrealizować walizkę? Czy z heelturnem czy może tak jak RVD?

Mój głos powędrował na Christiana, gdyż już czas i pora aby dostał się do ME, a poza tym jest świetnym wrestlerem i bardzo go lubię :P Christian wygra money in the bank (nie orientuje się czy ta walka będzie przed czy po pojedynku o pas mistrzowski wagi ciężkiej, jeśli będzie przed to) następnie wpadnie po zakończeni walki o wyżej wymieniony pas, który obroni Y2J, skorzysta z walizeczki, zdobędzie pas i jak jak wspomniał Angar wmiesza się w feud z Chrisem oraz Edge`m. Tak bym przynajmniej chciał :P

872510940508e8ac3e2861.jpg

Chciałbym żebu wygrał Christian lecz jednak myślę że to Drew zostanie zwycięzcą. Wystarczy popatrzeć że w późniejszych terminach są zakontraktowane walki Edge vs Drew McIntyre, więc coś się musi za tym kryć ale jak będzie to pewnie nawet Vince do końca nie wie :)

1954256231465878c6dc475.jpg

Dodajcie następnego uczestnika:

Pokaż ukrytą zawartość

Drew McIntyre. Chociaż osobiście nie wyobrażam go sobie z jakimkolwiek HW title... Nie wiem, jakoś mi nie pasuje. No ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują Szkota na zwycięzcę.

BTW, co sądzicie o Kane w tym pojedynku ? Będzie walczył w tym pojedynku już 3 raz i zawsze jest tam wpychany na siłę, chyba tylko dlatego że to jest Kane i trzeba gdzieś go umieścić w karcie. Nie wiem jaki jest w tym sens, bo WWE kładzie na niego lachę odkąd pamiętam. Nie mam zamiaru rozpoczynać entej dyskusji na temat "Szmacenie Kane'a w WWE", ale chodzi konkretnie o jego udział w MiTB.

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

Zagłosowałem na Cristiana ponieważ moim zdaniem ma największe szanse na zwycięstwo,oraz ze zaczyna powoli piąć sie wyżej w karcie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Oglądałem na żywo i tak nie mogłem spać więc odpaliłem i ogólnie gala średniak ale końcówka gali mi to wynagrodziła   R-Truth powraca Nie! Ron Cena Nie! Powraca Ron Killings!  Ale to miało pierdolnięcie chłop ma już 53 lata na karku a nadal wygląda jak młody bóg, w ringu tak samo młody bóg, no kurwa jak oni teraz w niego nie zainwestują i nie pozwolą mu na " Last Dance " to się chyba wkurwię, taki potencjał się marnował tyle lat już 2011 roku Vince mi ciśnienie podniósł jak z niego zrezygnował później była tylko jobberka a gość tylko się marnował i nawet jako jobber wpierdalał pół rosteru na śniadanie jeśli chodzi o rozrywkę... Nie no teraz niech kują żelazo póki gorące i wierze że sami fani to wymuszą bo chłop ma wsparcie fanów i to duże a zasłużył na push... Serio czy ktoś by pomyślał rok temu że R-Truth będzie jeszcze na takiej pozycji? Największą przeszkodą jest Cody bo tak można byłoby z organizować potężny program na SummerSlam z dojebanym Main Eventem, ale tak czy siak Ron Killings będzie tym co będzie dźwigał SmackDown teraz na plecach.    Rollins z walizką... Na co mu to? Na co mu ta walizka? Przecież on bez walizki może przejąć pas, mija kolejny rok a walizka trafia tam gdzie nie powinna trafić, Triple H to chyba nie lubi zbytnio tej stypulacji i walizek bo później nie wie co z danym zawodnikiem ma zrobić, a było tutaj tyle potencjalnych zawodników których można było wypromować Solo, Knight, Penta, Andrade ale nie trzeba dać walizkę gościowi który już posiadał walizkę i dzięki niej się wypromował w 2015 roku... Za to u kobiet już to wygląda całkowicie inaczej, Naomi zasłużyła na walizkę i w jakiś sposób pomoże jej się to odbudować... Ogólnie jeśli chodzi o obie walki to uważam że walka kobiet w zeszłym roku była lepsza, walka mężczyzn w tym roku też była lepsza bo więcej ciekawszych spotów było   Co do Rollinsa jeszcze to się nie zdziwię jak w dupi walizkę przez Punka albo Romana i zaś walizka pójdzie się jebać chociaż mam nadzieje że tego nie zrobią, co do Romana to już pewne że wróci na SummerSlam w nowym gmmicku i za pewnie nie jako Trible Cheef zupełnie jako nowa postać, w nowym gmmicku w którym pozostanie już Baby Face'm do samego końca, rozdział The Bloodline przeszedł do historii na WM 42 czas na coś nowego.  Jacob Fatu robi rozpierduchę na Solo  W końcu! To chyba już oficjalny face turn Jacoba który zbiera mocny pop i ogólnie jest tak mocarnie pompowany że nawet nie pozwolili mu na konfrontacje z Bronem! Ogólnie taki mały news Limp Bizkit zrobił niby nowy theme song dla Brona! Jedynym zawodnikiem dla którego zrobili theme song był Undertaker! Serio muszą widzieć w nim ogromną przyszłość że już nawet tak przepotężny zespół zrobił mu theme song, niby ma zadebiutować już w tym tygodniu na RAW  Ale wracając Solo w nowej wersji jest przekozacki, w końcu idzie go oglądać, chłop czuje luz w obecnej postaci i nie pasuje mu postać takiego poważniaka i gbura bo teraz gdy zaczął być luzakiem czuć w końcu jakąś aurę od niego i oby tego nie zmienili, co do Jacoba poskłada Solo na SummerSlam lub przegra po jakieś interwencji i tutaj w miejsce Jacoba mógłby wlecieć w końcu Zilla Fatu z przepotężnym debiutem na SummerSlam.  Becky wygrywa pas IC, w sumie wolę takie coś niż miałaby się kręcić przy głównym tytule tutaj chociaż tytuł podpromuje i ogólnie Larya została porządnie podpromowana... Ale na SummerSlam niech dadzą wygrać Laryi żeby jeszcze bardziej ją przyboostować jako mocną mid-carderkę. 
    • Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In Southampton 36 Data: 08.06.2025 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Southampton, Hampshire, England, UK Arena: The 1865 Format: Live Platforma: revproondemand.com Komentarz: Dave Bradshaw & Gideon Grey Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AULL / CMLL Data: 07.06.2025 Federacja: Alianza Universal De Lucha Libre, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Tlalnepantla, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Lopez Mateos Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • MissApril
      Obie walizki moim zdaniem zmarnowane, lepiej byłoby dać je komuś bardziej świeżemu, niż w kółko wszystko ma się kręcić wokół tych samych twarzy. U pań prędzej walizkę dałbym Roxanne lub Stephanie, zaś u panów LA Knight'owi.  Becky z pasem może być, w końcu coś lepszego będzie się działo, bo Lyra była nijaka jako mistrzyni. Spoko opcja dla lepszego wypromowania tego tytułu.  Super końcówka z R-Truth  
    • GGGGG9707
      Czyli Cody wygrywa KOTR aby na SummerSlam walczyć z Ceną a Killings na NOC lub następnym SNME
  • Dodaj nową pozycję...