Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto wygra Money in the Bank ladder match?

753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Money in the Bank ladder match?

• Christian
      354
    • Dolph Ziggler
      21
    • Kane
      85
    • Shelton Benjamin
      22
    • Jack Swagger
      18
    • Montel Vontavious Porter
      19
    • Matt Hardy
      67
    • Evan Bourne
      50
    • Drew McIntyre
      72
    • Inny (napisze w komentarzu)
      45

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• iwulBRAND

3

• Majesty

2

• Badu

2

• HBK25

1

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie zdecydowanym faworytem i chyba również przyszłym zwycięzcą jest Christian.

Jest nawet nie najgorzej pod promowany a na pewno bardziej od pozostałych uczestników.

Jeszcze niedawno powiedziałbym ,że wygra Drew ale zabiegi mające na celu wygenerowanie mu heel-heatu pogorszyły jego pozycje. Głos na Christiana.

Osobiście jestem za tym żeby wygrał Christian, jednak coś mi podpowiada, że może wygrać McIntyre, szczególnie w jaki sposób dostał się do tej walki. Głos na szkota.

Mój głos na Christiana jak większość ludzi. Moim zdaniem i według innych on jest wielkim faworytem.
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Wacham sie pomiędzy Christianem a Drew, ale chyba jednak Christian bo mówi sie o jakims feudzie z Edgem, tak więc głosik na Christiana

Głos na Christiana - należy mu się jak mało komu. Jeśli jednak on nie wygra, wtedy będzie ogromna bieda i rozczarowanie, bo jeśli nie Captain Charisma, to pewnie będzie to McIntyre (o zgrozo).

Ja także myślę że wygra Christian. Pomimo to że na to zasługuje to po feudzie Edge'a z Chrisem, można by zrobić kolejny ciekawy feud Edge vs Christian.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

No cóż do chwili kiedy nie pojawił sie Drew wytypowanie zwycięscy było dość proste był nim oczywiście Christian ale po pojawieniu sie Drew'a mam pewne wątpliwości ale mimo to mój głos leci na Capitana Charisma.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

A ja będe inny i sądze,że wygra Kofi Kingston :).Na dzisiejszym RAW mamy poznać 10 uczestnika,moim zdaniem będzie to właśnie Kingston.Już przed Royal Rumble mówiło się o wygraniu walizki przez Kofiego i wskok do ME.Jak na moje Christian nawet bez walizki wczołga się do Main Eventów(wiem,wiem Kofi też by to zrobił).

Waham się pomiędzy trzema uczestnikami:

Christian,Drew McIntyre i ten ktoś inny(moim zdaniem Kofi),ale głos oddaje na Kingstona

Tak jeszcze nie do sondy ale na temat,słyszałem pogłoski,że to Kozlov ma dołączyć jako ten 10.Kto wie,zobaczymy :)

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

• Urządzenie:  Android

Kozlov i Kingston mają ponoć zmierzyć się na RAW o miejsce :) Liczę na Kofi'ego, jeśli wejdzie, to będą trzej poważni kandydaci do walizki: kayfabe'owy ulubieniec Vince'a Drew McIntyre, którego Vince ogłosił przyszłym World Heavyweight Championem, co o czymś świadczy, Christian, którego można by wmieszać w feud z Edge'em i Y2J'em (coś w stylu Edge vs Punk vs Hardy), no i właśnie Kofi, który od długiego czasu jest uważany za przyszłego Mr. Money in The Bank. Pytanie tylko, w jaki sposób face ma zrealizować walizkę? Czy z heelturnem czy może tak jak RVD?

Mój głos powędrował na Christiana, gdyż już czas i pora aby dostał się do ME, a poza tym jest świetnym wrestlerem i bardzo go lubię :P Christian wygra money in the bank (nie orientuje się czy ta walka będzie przed czy po pojedynku o pas mistrzowski wagi ciężkiej, jeśli będzie przed to) następnie wpadnie po zakończeni walki o wyżej wymieniony pas, który obroni Y2J, skorzysta z walizeczki, zdobędzie pas i jak jak wspomniał Angar wmiesza się w feud z Chrisem oraz Edge`m. Tak bym przynajmniej chciał :P

872510940508e8ac3e2861.jpg

Chciałbym żebu wygrał Christian lecz jednak myślę że to Drew zostanie zwycięzcą. Wystarczy popatrzeć że w późniejszych terminach są zakontraktowane walki Edge vs Drew McIntyre, więc coś się musi za tym kryć ale jak będzie to pewnie nawet Vince do końca nie wie :)

1954256231465878c6dc475.jpg

Dodajcie następnego uczestnika:

Kofi'ego Kingston'a

Drew McIntyre. Chociaż osobiście nie wyobrażam go sobie z jakimkolwiek HW title... Nie wiem, jakoś mi nie pasuje. No ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują Szkota na zwycięzcę.

BTW, co sądzicie o Kane w tym pojedynku ? Będzie walczył w tym pojedynku już 3 raz i zawsze jest tam wpychany na siłę, chyba tylko dlatego że to jest Kane i trzeba gdzieś go umieścić w karcie. Nie wiem jaki jest w tym sens, bo WWE kładzie na niego lachę odkąd pamiętam. Nie mam zamiaru rozpoczynać entej dyskusji na temat "Szmacenie Kane'a w WWE", ale chodzi konkretnie o jego udział w MiTB.

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

Zagłosowałem na Cristiana ponieważ moim zdaniem ma największe szanse na zwycięstwo,oraz ze zaczyna powoli piąć sie wyżej w karcie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...