Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza CII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Po wielu trudach i z wielkim opóźnieniem udało się w końcu ukończyć najnowszą galę. Trochę czasu minęło od ostatniej aktywności EWF, ale mam nadzieję, że zostanie to wybaczone, bo jakoś przywykliśmy do tych poślizgów. Podjąłem też specjalne środki aby następna gala ukazała się możliwie na czas. Dziękuję wszystkim za współpracę przy produkcji tej gali-monstrum (jest jedną z najdłuższych ostatnio). Zapraszam więc do czytania i co najważniejsze komentowania jej.

EWF Wrestlepalooza CII

W nocy z 21 na 22 marca 2010 roku, w dzień św. Bazylego z Ancyry i św. Pawła z Narbonne, w 698 lat po rozwiązaniu Zakonu Templariuszy. W Laosie przypada dzisiaj Dzień Partii Ludowej, można się włączyć w obchody wraz z całym tamtejszym narodem. W najbliższej przyszłości nie przewiduję gali w Laosie, więc chyba warto skorzystać z tej okazji.

Game, imperator

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

2

• nasjazz

2

• damiandziki

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Się narobiło :] Dwie rzeczy rządziły galą :

- Kraven z Szakalem (Kraven udający Psycho - miszcz!)

- Vaclav wraz ze stylistami skradł show :D

warto było dłużej poczekać. No i kolejne War Games ... Nas już na pełnej kurwie jedzie :D

Warto było czekać, moim zdaniem to jedna z najlepszych gal jakie kiedykolwiek się pojawiły! Powaliły mnie szczególnie segmenty z Kravenem i Szakalem :D Mistrzostwo świata panowie :D Dawno się tak nie uśmiałem :grin: Walki kreatywne, bez najmniejszych zarzutów. Poprzeczka znowu zawisła trochę wyżej, oby tak dalej 8-)

8363302634890420816486.jpg

Nas już na pełnej kurwie jedzie :D

No bo kurwa, panie ... :lol:

Gala ogólnie bardzo dobra, co nikogo chyba nie dziwi, ale dwie rzeczy stanęły na szczycie mojej ewfowej toplisty

a) Kiełabasa Vaclavska

b) Yo... Kravena :lol: :lol: :lol: (szkoda, że po WarGames Krav będzie musiał nas opuścić :P )

Cała reszta na poziomie równie wysokim co poziom zadłużenia Greków. :P

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Warto było czekać na tą gale! Segmenty ukradły praktycznie całą galę, szkoda trochę wyspy :D . Walki też bardzo okej. Następna gala zapowiada się jeszcze ciekawiej :D , aż chce się pisać RPy. Aaaa i zapomniałem jeszcze o segmentach z Vaclavem, również wywołały uśmiech na mojej twarzy :) . Oby tak dalej!

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Nie będę się rozpisywał w zachwytach.. po prostu: świetna gala!

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Widać, że czas spędzony nad napisaniem tej gali pozytywnie przełożył się na jej poziom. Świetne segmenty z Vaclavem i Koreańczykami, rosyjsko-łysą grupą uderzeniową i wyspą, która od samego początku do (chyba?) końca trzymała znakomity poziom. Młodym na pewno będzie jej brakowało.

Chociaż Tony stwierdził, iż zagraniczne gale są ciekawsze, to czuję, że Wrestlepalooza 103 z tak mocno wypromowanym w Jekaterynburgu War Games Matchu przysporzy fanom równie wiele emocji.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Atak Nixona na Crasha może oznaczać znaczące ochłodzenie stosunków amerykańsko-chaotycznych, uważam to za największy minus tej gali i nie wiem, czy inne aspekty zdołają mnie udobruchać ;)

Poważnie mówiąc uważam, że ta gala trzymała świetny poziom szczególnie dzięki postawie Szakala i Kravena. Segmenty z Vaclavem też należały do mocnych punktów, wyobrażam sobie designerską wersję Vaclava :D BTW karta na następną Paloozę kapitalnie zaostrza apetyt fanów. Powiem tyle: świetna gala, mam nadzieję, że zawsze segmenty będą zawierały w sobie tyle humoru co teraz :)

a) Kiełabasa Vaclavska

haha , Ty pewnie wolałbyś jakąś kresową czy coś ? :D

b) Yo... Kravena (szkoda, że po WarGames Krav będzie musiał nas opuścić )

:lol: czyżbyś do tej pory nie dostrzegał pewnych oczywistości ? :D

palooza świetna , szakal i kraven robią show świata , najchętniej na emeryture nie odsyłałbym żadnego z nich .

Zwolennik nr 2 - Nie powstrzymacie rewolucji! To dopiero początek! Szakal i Kraven mają plan! Oo tak! Mają plan doskonały, dzięki czemu znajdą drogę powrotną, a jak już ją znajdą, to...

Scyther (popijając whiskey) - To ich kopnę w dupę! Zakleić mu mordę

czy też

Jan Kowalski - Tool był Richardem Nixonem?

Tony Hogański - Widzisz? A nie mówiłem?

Jan Kowalski - Nie mówiłeś.

Tony Hogański (oburzony) - Na pewno mówiłem!

wyobraziłem sobie oburzonego tonyego i przyszło mi to z łatwością godną wyobrażania sobie zabawy cyckami igi wyrwał . plus , żeby było autentycznie , przedstawiam moją reakcje live z czytania gali , konkretniej z momentu , kiedy wynikły war gamez .

grubyskurwiel (22-03-2010 0:37)

war games 4 !! :D o kurwa :D

game (22-03-2010 0:37)

tak ;P

grubyskurwiel (22-03-2010 0:37)

zaaajebiście :D

także nie wiem , jak sie czują ci , co w war games nie biorą udziału ale nie mazać sie , chłopaki nie płaczą . acha , no i nie możecie sie doczekać erpoza , standardowo .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

haha , Ty pewnie wolałbyś jakąś kresową czy coś ? :D

Białą, białą :twisted:

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Białą, białą

rasista , tuan poczyłby sie urażony na pewno . 8)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg