Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

PWG

Witam, jako że, Booking Zone zostało zaatakowane epidemią pisania właśnie takich pamiętników postanowiłem też spróbować coś w tym celu zrobić. Wolałem nie brać TNA, ponieważ mnie prowadzenie piątego TNA nie bawi. Federacja, którą będę prowadził nie jest przeze mnie jakoś szczególnie znana, widziałem ją jedynie w dość krótkich urywkach. To by było chyba na tyle, zapraszam do czytania. A i bohater zwie się Chris Williams o..

01.04.10

Obudził mnie jakiś pieprzony dzwonek, wydobywający się z mojej komórki. Odebrałem ją, tak zastanowiłem się czy to nie jakiś żart, po co mam stawić się w siedzibie PWG ? Może wygrałem bilet na gale ? Nie pamiętam żebym w coś grał, szczególnie w coś organizowanego przez gorylów. Przez głowę przemknęło mi, pewien wpis na blogu, moim blogu. Jeśli z ciebie taki geniusz, spróbuj zostać bookerem. A jeśli to był ktoś od nich ? A ja przecież powiedziałem, że to żaden problem, mógłbym nawet przejąć najgorszą federacje, którą widział świat, i wynieść ją na szczyt..

2 godziny później...

Stałem przed wejściem do bazy PWG, otworzyłem drzwi, moim oczom ukazał się korytarz prowadzący do jakieś recepcji. Gdy już się tam znalazłem, sekretarka ? Nie wiem, i chyba nigdy się nie dowiem na pytanie "Czy byłem wzywany" odpowiedziała bym udał się schodami do góry, i do trzecich drzwi. A powiedzieć z której strony nie łaska ? Zażenowany wlazłem po schodkach.. tak trzecie drzwi, o są. Otworzywszy drzwi ujrzałem jakieś zagracone pomieszczenie w, którym roiło się od szczurów. Zamknąłem drzwi, odwróciłem się, zapukałem i...

30 min później...

- A więc, dlaczego ja ? Dlatego, że na blogu napisałem, o tym jakie to łatwe jest dla mnie być Bookerem federacji ? Panie Danielu, czy to nie rozważne by tak łatwo ufać jakiemuś tam kolesiowi, którego w świecie Wrestlingu nikt nie zna ?

DL (aka Super Dragon): Pytasz się dlaczego ? A nie pamiętasz, że zamieściłeś swoją próbną gale ? Była lepsza niż połowa tego chłamu, który leci w telewizji. Ciekawe rozwiązania, powiew świeżości. Pokazałeś, że nadajesz się do tej roboty lepiej niż większość "genialnych" członków CT WWE. Ale fakt, oni po prostu mają dar do pieprzenia genialnych możliwości, jaki im daje wybór zawodników, których mają. A więc jak ?

- Daj mi czas do jutra, jeśli nie przyjdę, zgadnij co to będzię oznaczać, jeśli przyjdę, to ? Raczej nie trzeba mówić..

DL: Będzie to kolejno znaczyło, że albo coś cie rozpieprzyło, albo nie, proste.. aktualnie jesteśmy w fazie podpisywania kontraktów, nawet nie spodziewasz się z kim..

Dzień później, biuro Super Dragona

-Niech ci będzie

DL: A jednak… Witam cię z wielkiej powalonej rodzinie PWG... mam nadzieje, że współpraca będzie owocna.

Biuro głównego bookera.. kilka dni później, dokładniej 5

Na stole leżało od zawalenia papierów, kontrakty z workerami, sponsorami, i całej reszty osób bez, których cały ten interes padłby szybciej niż powstał. Zainteresowała mnie jedna kartka, leżąca centralnie, na środku biurka. Szybko zorientowałem się, że jest to roster, którym przyjdzie mi władać. Gdy przeglądałem nazwiska, zatrzymałem się na jednym szczególnym.. Hardy. Co kur** robi tutaj ten ćpun ? Nie powinien siedzieć teraz w więzieniu ? Hmm.. przyciągnie dzieciarnie, będzie z niego jakiś pożytek. Do pomieszczenie weszła Sophie, jak dowiedziałem się od Daniela, moja asystentka. Nie zwróciłem uwagi na inne nazwiska, żadne nie było tak duże by przyciągnąć tylu ludzi ilu przyciągnie Jeff Naćpany. W końcu oderwałem wzrok od kartki spoglądając w stronę asystentki. Wyraźnie zdenerwowała się wolną reakcją..

http://img692.imageshack.us/img692/2488/rosterm.png

Sophie: Chris, krótka piłka, rozkazy z góry, dokładniej od Dragona, masz zacząć przygotowania do gali, masz wszystko czego ci potrzeba, a ty dopiero teraz zagląda…

-Młoda wrzuć na luz, pierwsza zasada nie poganiaj swojego szefa, jak zacznę myśleć na rozplanowaniem gali to zacznę, a na razie możesz sobie odpuścić. Swoją drogą, możesz mi powiedzieć, skąd macie w rosterze Hardego ?

Sophie: Chris.. za jedenaście dni gala.. skąd ? Podpisaliśmy kontrakt to tyle..

Jednym słowem-Zaje****

W następnym odcinku przygód PWG:

-It’s a Gift…and a Curse

-Czy PWG zdecyduje się na tygodniówkę, czy na tygodniowe PPV ?

PS. Jeśli komuś udało się przez to przebić to naprawdę gratulacje..

Edytowane przez Mirror
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mirror

1

• Majesty

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Osobiście sam przez długi czas prowadziłem PWG. Jeśli chcesz rady, to jak chcesz mieć tygodniówkę to wyślij taśmy do SyFy. Zgodzą się i ratingi będą sięgały 1-1.78.

Ogólnie bardzo fajnie, że ktoś wziął coś innego niż TNA. W PWG jest bardzo trudno utrzymać zawodników, ale myślę, że dasz radę.

Powodzenia w dalszym pisaniu! I zapraszam do mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...