Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA: iMPACT!, PPV's, newsy i wiele więcej.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wstęp:

Zafascynowany diary Johnissa i powstającym dziełem Meneza, sam postanowiłem stworzyć diary. Po tytule powinniście wywnioskować, że będę prowadził TNA. Pomagać mi w tym będzie EWR, w którym to będę przeprowadzał wszystko.

Jeśli ktokolwiek zauważy porażające podobieństwo - proszę o informację, a postaram się temu zaradzić(Tak, już sama mowa wstępna zabrzmiała nieco podobnie, jak wstęp Meneza. Wybacz, stary :) )

Nie jestem starym bywalcem w EWR - stosunkowo niedawno zainstalowałem tą grę(Jeśli można ją tak nazwać) .

Wszelkie propozycje dot. stajni, tagów, feudów, zatrudniania, zwalniania - proszę tutaj.

Orlando, Floryda, godz. 9:47, biuro Dixie Carter

- Zdaje pan sobie sprawę, Panie Ryland, że to naprawdę poważna federacja? Czy wie pan, za co się pan bierze? - spytała mnie Dixie. Patrzyła na mnie poważnym wzrokiem.

- Oczywiście - skłamałem - wierzę, że uda mi... uda nam się doprowadzić TNA na szczyt - Dixie lekko się uśmiechnęła.

- Wierzę panu na słowo. Mamy dobry roster, ci wrestlerzy harują, aby TNA pięło się w górę. Nie chcę, aby pan to zepsuł.

- Rozkaz - mruknąłem. Po chwili moja nowa szefowa podsunęła mi kontrakt. Czy ja jednak jestem na to gotowy? Przez kilka sekund rozmyślałem, czy dobrze robię. Jednak mam motto. "Żyj tak, byś potem miał co wspominać". Opowiem wnukom. Podpisałem kontrakt.

- Witamy w TNA, panie Ryland - powiedziała uśmiechnięta Dixie.

Moje biuro, godz. 10:03

Usiadłem przy biurku. Trzeba to wszystko ogarnąć. Spojrzałem na roster. Był dosyć ciekawy.

http://i42.tinypic.com/f2nhts.jpg

Tak, Dixie wspominała coś o dwóch nowych zawodnikach - Kavalu i El Generico. Ten pierwszy przyszedł tu zaraz po zwolnieniu z FCW, a Generico został ściągnięty na wyłączność. No dobra, czas przystąpić do działania!

Pierwsze, co postanowiłem zrobić, to zabezpieczyć się przed WWE. Czym prędzej zacząłem przeglądać kontrakty zawodników.

Kontrakty na wyłączność podpisał D'Angelo Dinero, Generation Me i MotorCity Machine Guns. Większe gwiazdy, jak AJ Styles, Samoa Joe, Daniels, etc. Takie kontrakty już posiadały.

Postanowiłem zrobić nowy Tag Team, składający się z nowych w TNa - Generico i Kaval. Obaj to heele, a ich Ole! Team zadebiutuje prawdopodobnie już na najbliższym iMPACT!

Czas zobaczyć, co się dzieje w świecie wrestlingu! WWE zaczęło zwalniać wielu wrestlerów - to może być dobra okazja do wyłapania jakichś smakowitych kąsków. Oto lista tych, którzy pożegnali się z federacją VKM'a:

Justin Gabriel

Trent Barreta

David Otunga

Heath Slater

Savannah

Wade Barret

Darren Young

Skip Sheffield

Rosa Mendes

Michael Tarver

Steve Austin

Brie Bella

Nikki Bella

Bret Hart

Kaval(Występuje w TNA)

Cliff Compton

Curt Hawkins

Katie Lea Burchill

Vance Archer

Alberto Banderas

Abraham Washington

Byron Saxton

Tyler Reks

Incognito

Mike Altieri

Joe Henning

Randy Myers

Orlando Colon

Tiger Raj Singh

Joe Doering

Brett DiBiase

Richie Steamboat

Johnny Curtis

Wes Brisco

Donny Marlow

Julies Uso

Jimmy Uso

Duke Rotundo

AJ Lee

Johnny Prime

Derrick Bateman

Rey Leppan

Bo Rotundo

Alex Riley

Z pracą pożegnało się także kilkunastu ludzi pracujących na zapleczu, trenerów, itd.

W TNA były cztery pasy:

TNA World Heavyweight Championship

http://i40.tinypic.com/vy5hnb.jpg

Champion: AJ Styles

TNA X Division Championship

http://i39.tinypic.com/4hv0wo.jpg

Champion: Doug Williams

TNA World Tag Team Championship

http://i41.tinypic.com/11qs849.jpg

Champions: Matt Morgan & Hernandez

TNA Global Championship

http://i40.tinypic.com/sy0a2v.jpg

Champion: Rob Terry

Pozwoliłem sobie usunąć pasy Knockouts - Będą one występowały w segmentach, przeprowadzały wywiadu... Nie widziałem potrzeby, by były dwa pasy dla pań. Miast tego, będą one mogły walczył o pas Global.

Wszystkie formalności zajęły mi kilka dni. I w końcu, nadszedł poniedziałek, mój debiut, pierwszy iMPACT. Wiedziałem, że nie będzie dobrze - nadawaliśmy o tej samej godzinie, co RAW, produkt WWE. Miałem jednak nadzieję, że nie będzie tak źle.

Poniedziałek, 5 Kwietnia, Orlando, Floryda

http://i41.tinypic.com/f384ko.jpg

1. Opener, mający na celu podgrzanie atmosfery. Zwyciężył Thino po Gore. Po walce Jesse Neal chciał uścisnąć dłoń swojego przeciwniak, lecz ten odwrócił się i wyszedł. Czy coś z tego będzie?

2. Segment z Bischoffe'm, Dinero i Wolfe'm. Ten pierwszy ogłosił walkę na dzisiejszym iMPACT! pozostałych dwóch.

3. Triple Tag Team threat pomiędzy Generation Me, MCMG i Lethal Consequences. Był to elimination match o tytuł #1 Contendera do pasów Tag Team na Lockdown. Zwycięzyło Generation Me, eliminując kolejno LC i MCMG.

4. Wywiad z Desmondem Wolfe, który atakował słownie swojego dzisiejszego oponenta. Jego charyzma przyciągnęła trochę widzów, na szczęście.

5. Debiut Generico i Kavala w walce przeciwko Nasti. Wygrali ci pierwsi po Brain Bustaah Generico na Knobbsie. Po walce interweniowało Team 3D i zaatakowało Ole! Team, rozpoczynając ich feud.

6. Wywiad z Angle'm, który wyzwał Samoa Joe na pojedynek na tym Impekcie.

7. Zapowiedziana wcześniej przez Bischoffa walka właśnie się odbyła. Wygrał Wolfe, używając lin po roll-upie. Po walce Anglik zaczął znęcać się na rywalem.

8. Samoa Joe przyjął wyzwanie Kurta i podjął się walki. Zwyciężył Angle po Olympic Slam. Długo celebrował swoje zwycięstwo, nie widząc, że jego rywal wstał. Obaj zaczęli się obijać, podążali już po rampie, jednak wtedy przybyła ochrona, która z trudem ich rozdzieliła.

9. Segment z Hoganem, Kazem i Moore'm. The Immortal zapowiedział rywala Moore'a na najbliższy iMPACT!. Będzie to Kaz.

10. Main Event - Mecz o WHC, pomiędzy Styles'em i Abyss'em. Wygrywa Styles dzięki interwencji Flair'a. Nature spokojnie szedł po rampie, odwracając uwagę Monstera, dając szansę Stylesowi na roll-up. Wykorzystany.

[ Dodano: 2010-03-21, 21:39 ]

Orlando, Floryda, moje biuro, Wtorek, 6 Kwietnia, godz. 11:00

Do gabinetu weszła jakaś niezła laska.

- Kim jesteś? - spytałem ofensywnym tonem. Nie mam zamiaru widzieć w mym biurze jakichś nieproszonych gości.

- Pańską asystentką, Sophie - odpowiedziała dziewczęcym głosem - chciałam panu zameldować o kilku rzeczach z wczoraj - kiwnąłem głową, na znak, by zaczęła - Samoa Joe i Kurt Angle świetnie razem współpracują, mają dobrą chemię, z kolei AJ Styles i Abyss wręcz przeciwnie, nie przełamali tej bariery.

- Coś jeszcze? - spytałem. Czyżby wszystko poszło tak dobrze? Wczoraj, po zakończeniu emisji, byłem zbyt zmęczony, by cokolwiek zrobić, sprawdzić, i byłem niepoinformowany, więc takie informacje były dla mnie przydatne.

- Tak... Musimy coś zrobić, bo inaczej Raw nas zniszczy. Nadajemy o tej samej godzinie co oni, i nie osiągamy zbyt wysokich ratingów. Osiągnęliśmy rating 3.18, a WWE 6.94 - wytrzeszczyłem na nią oczy. Co prawda taki wzrost w stosunku do iMPACT'ów sprzed chociażby miesiąca to coś wielkiego, ale nie sądziłem, że wzrośnie także rating WWE. Odesłałem Sophie ruchem dłonią i przystąpiłem do działań - musimy przyciągnąć do nas widownię. Dać im coś, kogoś, kto sprawi, że będą oglądali naszą federację.

Czym prędzej odpaliłem laptopa i włączyłem przeglądarkę. Sprawdziłwem emaile - nic, poza wiadomościami o zwolnieniach. Tym razem z WWE pożegnali się:

Tiffany

Caylen Croft

Alicia Fox

Serena Mancini

Slam Master J

Kung Fu Naki

Eve Torres

Layla

Yoshi Tatsu

Wysłałem do Spike TV wiadomość z prośbą, czy nie mogliby przesunąć czasu nadawania, co dałoby prawdopodobnie większe ratingi. Natychmiast otrzymałem odpowiedź - Nie. Wysłałem więc kasetę z nagraniem do TvNetwork HD, może to coś da.

Kto jest over z publiką i jednocześnie nie jest w żadnej federacji... JEFF HARDY! Czym prędzej skontaktowałem się z jego menadżerem - zaproponowałem posadę w Main Eventach i 94 tysiące miesięcznie. Musiał się zgodzić. I zgodził się!

Zadebiutuje już w poniedziałek.

Poniedziałek, 12 Kwietnia

Już za chwilę emisja, oby wszystko poszło tak, jak powinno... Wyszedłem na zaplecze i ogarnąłem wszystko wzrokiem - wrestlerzy rozmawiali, przygotowywali się, lub siedzieli w milczeniu. Wróciłem do swojego gabinetu. Czas na drugi iMPACT!

http://i43.tinypic.com/14id2qh.jpg [/b]

1. Zwykły opener. Po walce, wygranej przez Roll-up, Kiyoshi... ucieka?

2. Segment z Bischoffem i nowym nabytkiem TNA, Hardy'm. Easy E jest na ringu i zapowiada nowego zawodnika federacji Carter, Jeffa Hardy'ego. Eric wspomniał też, że walka Kaz vs Shannon Moore nie odbędzie się z powodów osobistych tego pierwszego. Nie można mieć wszystkiego.

3. Walka o tytuł #1 Contendera do walki o pas X Division na Lockdown. Dinero był bliski zwycięstwa, gdy nagle na ring wbiegł Wolfe, który powalił Pope'a Lariatem i dobił go Tower of London. Tą sytuację wykorzystał Daniels, któy wykonał na półprzytomnym rywalu Angel's Wings i zapewnił sobie walkę na Lockdown.

4. Wywiad z Wolfe'm, który odpowiadał, dlaczego zaatakował Dinero. Powiedział też, że ich konfrontacja wciąż trwa, i on nie przestanie.

5. Walka o Global Championship pomiędzy Wolfe'm a byłym członkiem TBI. Anglicy walczyli równo, dopóki do akcji nie wkroczył Dinero - zrewanżował się na Desmondzie, wykonując na nim swój finisher i uniemożliwiając mu zwycięstwo w walce. Terry wykonał jeszcze na Angliku Chokeslama po czym spinował go i utrzymał swój pas. Po walce Pope zaczął jeszcze znęcać się nad rywalem.

6. Jeff Hardy wyzywa AJ Styles'a do walki o jego TNA WHC. Styles zgadza się, pod warunkiem, że będzie to Ladder Match.

7. Walka o #2 Contendera do walki o Tag Team Titles na LD. Był to Tables Match. Zwyciężyło BM Inc. przez brak kooperacji rywali.

8. Zwykłe, bezwartościowe spotkanie. Kaval był bliski zwycięstwa, gdy nagle na rampie pojawił się Brother Devon, który dosłownie zniszczył Low Ki. Anderson nie czekał, tylko zaczął pinować rywala - udało mi się. Po tym zdarzeniu uścisnął dłoń Devonowi.

9. Angle wyzwał Joe na 5 vs 5 Elimination Match na Lockdown. Joe miał podpisać kontrakt i tym samym zgodzić się. Bo złożeniu podpisu na kartce rozpoczął się brawl - dwoje wrestlerów ponownie musiała rozdzielić ochrona.

10. Main Event, Ladder Match o TNA WHC. Walka była dosyć ciekawa, a zakończyła się po chorym bumpie(Styles Clash z drabiny), po którym AJ, bardzo zmęczony, zdjął pas.

Aktualna karta na Lockdown:

1. X Division Title Match

Doug Williams© vs Daniels

2. Global Title match

Rob Terry© vs ???

3. Tag Team Titles Match

Generation Me vs Matt Morgan&Hernandez(C's) vs Beer Money Inc.

4. 5 vs 5 Elimination Match

Team Angle(Kurt Angle,???,???,???,???) vs Team Joe(Samoa Joe,???,???,???,???)

5. WHC Match:

AJ Styles vs ???

PS: Wiem, że w Segmencie nr 6 napis "AJ Styles" jest dorobiony paintem - niechący zamiast niego wstawiłem tam Abyss'a i musiałem to zmienić.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yanki

1

• Menez

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Już pomijam wszystko, ale mogłeś wgrać chociaż swoje obrazki do pasów, a nie po prostu skopiowałeś moje. Bo to już było strasznie niefajne.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Haha
        • Lubię to
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...