Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA: iMPACT! PPV, NEWSY... PEŁNE GALE !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam ! Miałem w planach już wcześniej zrobić to co robi Johniss z RoH, nie wiem czy dobrze napisałem nick... Widzę, że też inny kolega robi coś podobnego, ale chyba się nie obrazisz jeżeli nie tylko ty będziesz prowadził TNA. Zaczynamy !

TNA: iMPACT! PPV, NEWSY, SKRÓTY Z GAL ! BY HARDYZZZ...

Witam, przejmuję federację TNA. Będzie się działo... Mam nadzieje, że uda mi się wygrać wielką bitwę z WWE. Pierwsze co zrobię to zobaczę roster tej ciekawej federacji, nie jest to byle co...

http://img267.imageshack.us/img267/7045/roster.png

Hymmm... Jest spory roster, dużo wrestlerów i to dosyć dobrych. Jednak muszę z kimś rozwiązać kontrakt i wydalić z federacji, ponieważ za dużo pieniędzy pójdzie w błoto.

Lista:

Awesome Kong

Dr. Stevie

Hamanda

Hermie Slader

Kazuchika Okada (nie wiem czy dobrze napisałem)

Jeff Jarret - jeszcze się zastanawiam, ale chyba zostanie.

Kiyoshi

Orlando Jordan

To chyba na tyle, roster jest schludniejszy, a i tak jest dobry. Dobra, będzie ktoś narzekał na push to wtedy zmienię, teraz nie chcę tracić czasu bo dzisiaj jest TNA iMPACT! Muszę zmienić Hoganowi i Flairowi push na ME, albo UpMidcarderów... Przy okazji jeszcze Jeffowi Hardyemu zmienię push na Main Eventera bo jest Upper Midcarderem.

TNA iMPACT!

http://img213.imageshack.us/img213/1066/beztytuusy.png

Dark Match - MCMG def. Generation Me:

W dark matchu przed galą TNA iMPACT! MCMG zmierzyli się z Generation Me ! Walka była emocjonująca, trwała 18 minut, ale ostatecznie MCMG po wspaniałej kontrze wyszli zwycięsko z pojedynku.

Homicide def. Shanon Moore:

Homicide wygrał tylko dlatego, że nie był zadowolony z porażki, a Shanonowi było to wszystko jedno czy wygra czy przegra. Ten jeden raz Homicide wygrał, ale zapowiada się ciekawy feud, walka była o pretendenta do tytułu X-Division.

Segment 2 (Your opponent next week is...)

Hulk Hogan rozmawiał z AJ Stylesem, ale sympatii nie można było dostrzec nawet pod mikroskopem ! AJ Styles naśmiewał się z Jeffa Hardyego dlatego Hogan załatwił mu walkę z ekstremalną enigmą ! Walka odbędzie się na TNA Destnaion X (nie wiem czy dobrze napisałem nazwę PPV). Stawką walki będzie pas mistrzowski wagi ciężkiej !

Kurt Angle def. Mr. Anderson:

Kurt wygrał po kontrze, ale Anderson po walce zaczął go okładać swoim mikrofonem do którego po chwili głośno krzyknął "Mr.Anderson !"

Segment 4 (Tag confrontation...)

Na backstage było gorąca pomiędzy Hulkiem Hoganem, Abyssem oraz Riciem Flairem i AJ Stylesem. Doszło do małej sprzeczki, ale ochrona była w odpowiednim czasie w dobrym miejscu.

Doug Williams def. D'Angelo Dinero:

Doug Williams obronił swój tytuł w "I Quit" matchu... Walka była emocjonująca !

Segment 6 (DDT onto Concrete...)

Jeffowi Hardyemu puściły nerwy po czym wykonał na AJ Stylesie DDT, ale nie w zwykłym miejscu.

Segment 7 (Pre Match argument...)

Ric Flair oraz Desmond Wolf rozmawiali z AJ Stylesem przed walką wieczoru co dało mu więcej siły i więcej wsparcia.

AJ Styles def. Sting

AJ Styles wygrał ze Stingiem po wspaniałym Enziguri, po walce jednak Sting okładał go swoją pałką, ale Ric Flair oraz Desmond Wolf w odpowiednim czasie zaatakowali go metalowymi krzesłami...

Ocena ogólna gali TNA iMPACT! - B

W następonym odcinku...

TNA uzupełnia roster ciekawymi gwiazdami !

Wrażenia po pierwszym Impact'cie...

Skromna paczka nowości ze świata wrestlingu !

To i jeszcze więcej zobaczycie w następnym odcinku, nie przegap !

Edytowane przez HardyZzZ
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hardy28

1

• HardyZzZ

1

• Suchy

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

supcio tylko się troszke wysil i napisz troszke dłuższe walki :P Tak przy okazji,jak robisz np.DDT onto Concrete....I co to znaczy,co to jest? :shock:
podpis

6701250584b9ccbb898f0e.jpg

Oj słabiutko. Kiedy popatrzę na gale innych użytkowników forum i twoją to myślę, że to nie jest żadna gala. Brak jakichkolwiek dialogów, wyszarzeń na zapleczu itd. Co do walk, cóż jest beznadziejnie. To nawet nie są opisy. Przecież tam jest podane, kto z kim walczy i kto wygra :shock: To wszystko. W ten sposób nie wiem jak chcesz poprowadzić feud`y. Takie pisanie nie ma sensu. Jeśli już coś piszesz to zrób to jak najlepiej potrafisz, ponieważ to co tam widzę jest zrobiene "na szybko" i byle jak.

Największe minusy:

- brak dialogów

- walki

- i cała reszta

Jeśli chcesz się poprawić, poczytaj galę innych forumowiczów. Popracuj również nad walkami, ponieważ są najważniejsze. Następny odcinek przeczytam, ale jeśli będzie tak samo beznadziejny to więcej tu nie zajrzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mankind89
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • VictorV2
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • KyRenLo
      Gali wyżej nie oglądałem. Jak Dominik nie walczy, to dla mnie osobiście już wtedy AAA nie jest takie interesujące. Ciekawe, ilu jest takich fanów Dominika z WWE, że włącza tylko dla niego AAA? Pewnie paru jest. Do brzegu. W CMLL mamy nowego mistrza: Rzekłbym, że to dosyć ciekawe rozwiązanie
    • KyRenLo
      Turniej powoli zbliża się do końca. Zostało czterech wojowników:  
  • Dodaj nową pozycję...