Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA: iMPACT! PPV, NEWSY... PEŁNE GALE !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam ! Miałem w planach już wcześniej zrobić to co robi Johniss z RoH, nie wiem czy dobrze napisałem nick... Widzę, że też inny kolega robi coś podobnego, ale chyba się nie obrazisz jeżeli nie tylko ty będziesz prowadził TNA. Zaczynamy !

TNA: iMPACT! PPV, NEWSY, SKRÓTY Z GAL ! BY HARDYZZZ...

Witam, przejmuję federację TNA. Będzie się działo... Mam nadzieje, że uda mi się wygrać wielką bitwę z WWE. Pierwsze co zrobię to zobaczę roster tej ciekawej federacji, nie jest to byle co...

http://img267.imageshack.us/img267/7045/roster.png

Hymmm... Jest spory roster, dużo wrestlerów i to dosyć dobrych. Jednak muszę z kimś rozwiązać kontrakt i wydalić z federacji, ponieważ za dużo pieniędzy pójdzie w błoto.

Lista:

Awesome Kong

Dr. Stevie

Hamanda

Hermie Slader

Kazuchika Okada (nie wiem czy dobrze napisałem)

Jeff Jarret - jeszcze się zastanawiam, ale chyba zostanie.

Kiyoshi

Orlando Jordan

To chyba na tyle, roster jest schludniejszy, a i tak jest dobry. Dobra, będzie ktoś narzekał na push to wtedy zmienię, teraz nie chcę tracić czasu bo dzisiaj jest TNA iMPACT! Muszę zmienić Hoganowi i Flairowi push na ME, albo UpMidcarderów... Przy okazji jeszcze Jeffowi Hardyemu zmienię push na Main Eventera bo jest Upper Midcarderem.

TNA iMPACT!

http://img213.imageshack.us/img213/1066/beztytuusy.png

Dark Match - MCMG def. Generation Me:

W dark matchu przed galą TNA iMPACT! MCMG zmierzyli się z Generation Me ! Walka była emocjonująca, trwała 18 minut, ale ostatecznie MCMG po wspaniałej kontrze wyszli zwycięsko z pojedynku.

Homicide def. Shanon Moore:

Homicide wygrał tylko dlatego, że nie był zadowolony z porażki, a Shanonowi było to wszystko jedno czy wygra czy przegra. Ten jeden raz Homicide wygrał, ale zapowiada się ciekawy feud, walka była o pretendenta do tytułu X-Division.

Segment 2 (Your opponent next week is...)

Hulk Hogan rozmawiał z AJ Stylesem, ale sympatii nie można było dostrzec nawet pod mikroskopem ! AJ Styles naśmiewał się z Jeffa Hardyego dlatego Hogan załatwił mu walkę z ekstremalną enigmą ! Walka odbędzie się na TNA Destnaion X (nie wiem czy dobrze napisałem nazwę PPV). Stawką walki będzie pas mistrzowski wagi ciężkiej !

Kurt Angle def. Mr. Anderson:

Kurt wygrał po kontrze, ale Anderson po walce zaczął go okładać swoim mikrofonem do którego po chwili głośno krzyknął "Mr.Anderson !"

Segment 4 (Tag confrontation...)

Na backstage było gorąca pomiędzy Hulkiem Hoganem, Abyssem oraz Riciem Flairem i AJ Stylesem. Doszło do małej sprzeczki, ale ochrona była w odpowiednim czasie w dobrym miejscu.

Doug Williams def. D'Angelo Dinero:

Doug Williams obronił swój tytuł w "I Quit" matchu... Walka była emocjonująca !

Segment 6 (DDT onto Concrete...)

Jeffowi Hardyemu puściły nerwy po czym wykonał na AJ Stylesie DDT, ale nie w zwykłym miejscu.

Segment 7 (Pre Match argument...)

Ric Flair oraz Desmond Wolf rozmawiali z AJ Stylesem przed walką wieczoru co dało mu więcej siły i więcej wsparcia.

AJ Styles def. Sting

AJ Styles wygrał ze Stingiem po wspaniałym Enziguri, po walce jednak Sting okładał go swoją pałką, ale Ric Flair oraz Desmond Wolf w odpowiednim czasie zaatakowali go metalowymi krzesłami...

Ocena ogólna gali TNA iMPACT! - B

W następonym odcinku...

TNA uzupełnia roster ciekawymi gwiazdami !

Wrażenia po pierwszym Impact'cie...

Skromna paczka nowości ze świata wrestlingu !

To i jeszcze więcej zobaczycie w następnym odcinku, nie przegap !

Edytowane przez HardyZzZ
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hardy28

1

• HardyZzZ

1

• Suchy

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

supcio tylko się troszke wysil i napisz troszke dłuższe walki :P Tak przy okazji,jak robisz np.DDT onto Concrete....I co to znaczy,co to jest? :shock:
podpis

6701250584b9ccbb898f0e.jpg

Oj słabiutko. Kiedy popatrzę na gale innych użytkowników forum i twoją to myślę, że to nie jest żadna gala. Brak jakichkolwiek dialogów, wyszarzeń na zapleczu itd. Co do walk, cóż jest beznadziejnie. To nawet nie są opisy. Przecież tam jest podane, kto z kim walczy i kto wygra :shock: To wszystko. W ten sposób nie wiem jak chcesz poprowadzić feud`y. Takie pisanie nie ma sensu. Jeśli już coś piszesz to zrób to jak najlepiej potrafisz, ponieważ to co tam widzę jest zrobiene "na szybko" i byle jak.

Największe minusy:

- brak dialogów

- walki

- i cała reszta

Jeśli chcesz się poprawić, poczytaj galę innych forumowiczów. Popracuj również nad walkami, ponieważ są najważniejsze. Następny odcinek przeczytam, ale jeśli będzie tak samo beznadziejny to więcej tu nie zajrzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Haha
        • Lubię to
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...