Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

krycha7: Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oto moje pierwsze dzieło - liczę na niezłą zrypkę, lecz postarajcie się, abym czegoś się nauczył :D:

http://i41.tinypic.com/ztx5ow.jpg

Chcę się w to bawić i w miarę możliwości nie zniechęcajcie mnie tylko powiedzcie co zrobić, aby następnym razem było chociaż 2/10

8407598924ba0fe619b015.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krycha7

17

• Esespe

4

• Azibiel

4

• MJz

2

Top użytkownicy w tym temacie

Nawet niezła sygnaturka, ale napis

nie jest dopasowany do tła moja ocena 7/10 :twisted:

Wiem wiem - napis tragedia... dzięki za uwagę

Moja następna praca:

http://i42.tinypic.com/6paxjt.jpg

[ Dodano: 2010-03-21, 17:51 ]

Oto moje trzecie dzieło - liczę na więcej komentarzy z waszej strony...

http://i41.tinypic.com/34grqzs.jpg

Oto moja trzecia praca - smuci mnie wasz brak zainteresowania, bo w taki sposób niczego się nie nauczę... :(

http://i42.tinypic.com/2i28nir.jpg

krycha7, nie obraź się ale te prace do niczego sie nie nadają przecież ty tu dałeś obrazek na tło + render + napis i na tym skończyła się twoja robota. Radzę ci przejrzyj jakies turiotale (w internecie jest ich pełno a kilka nawet na tym forum ;)) poćwicz a dopiero potem wstaw swoje prace na forum, bo zal czasu i oczu innych użytkowników.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

No dobra przynajmniej było mało brutalnie ;) O ile by było łatwiej, gdyby ktoś wspomniał o tym wcześniej - oszczędził bym wam dwie, lub trzy prace :D:D. Popracuję jeszcze nad tym :)

[ Dodano: 2010-03-25, 20:59 ]

Oto moja kolejna praca tym razem się trochę bardziej postarałem - powiedzcie że jest choć odrobinę lepsza - jeśli nie to dam sobie spokój...

http://i44.tinypic.com/x4q640.png

dopasowój tee rendeny(obrazek postaci) do tła .. ;/

Zanim wrzucisz jakąś prace to zadaj sam sobie pytanie czy jest dobra.Napis , Tło , poucinane rednery ( patrz Danielson , Rock) do wywalenia. Tyle Odemnie.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

dobra - już kończę z tą zabawą - widzę że jestem kiepski (i mam też słomiany zapał :P)... możecie zamknąć temat...

Nie zniechecaj sie odrazu.. Każdy tak zaczynał , poprostu musisz wziąsć krytyke na klate i Uczyc sie dalej...

no nie wiem, trochę się nie chcę ośmieszać... popracuje nad czymś ale tym razem dłużej (ej weźcie rzućcie jakiś temat :D:D)

moze sprobuj od czegos z tutoriala daj nam link do niego i rob calkiem inna np postac lub tlo sledzac go caly czas

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi w Twojej wypowiedzi - mam wysłać do was tutoriala i stosować się do niego krok po kroku? To trochę głupie, bo czego się w ten sposób nauczę - chcę zrobić coś swojego...

No Dobrze ale podstawowych efektów nauczysz sie własnie z tutoriali ;) Czekam na next pracke ;)

Robiąc krok po kroku tutorial nauczysz się bardzo wiele, później zmienisz postać która ma być w tej sygnaturze itd. Jeżeli nie będziesz się stosował do tutoriali to bardzo mało się nauczysz ponieważ samo czytanie mało ci da, a jeżeli zobaczysz te opcje to później różne filtry, smuge itp. z różnych tutów będziesz mógł łączyć do swojej własnej sygnatury.

12815118704b9a656d606f5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      A to nie jedyna sytuacja, Ciampa, Gargano, Zayn się długo kisił w NXT nawet po stracie tytułu NXT, Undisputed Era była w NXT zbyt długo i przez to nawet nie powąchała głównego rosteru, teraz też mamy dobre przykłady, Jade, Je'von, Trick, w sensie do Evansa nic nie mam, ale jednak był stosunkowo krótko w NXT, a jest młody i mógłby jeszcze posiedzieć, chociaż nie twierdzę, że jego call up to zły pomysł, a wręcz przeciwnie, bardzo dobry ruch, ale też patrzę pod względem doświadczenia, Jade to powin
    • Grok
      W minioną sobotę na AEW Collision Tony Schiavone ogłosił, że pre-show Zero Hour przed galą Revolution, która odbędzie się w tę niedzielę, będzie dostępny „za darmo” na HBO Max. Potem konto AEW na X promowało tę informację. To sformułowanie nie było jednak w pełni precyzyjne. Zgodnie z grafiką pokazaną w transmisji, Zero Hour będzie też dostępne na YouTube, Amazon Prime Video, X i Facebooku. Zaktualizowana karta AEW Revolution 2025 | Ta sobota | Los Angeles Marina Shafir vs. Toni Storm
    • HeymanGuy
      My tu gadu gadu, a Ethan Page nadal kisi się w NXT. Jak to jest że osoby które powinny przejść przez NXT mają start na RAW albo SD, a osoby które mogłyby na RAW lub SD już występować od miesięcy o ile nie lat - siedzą w NxT? Przespano wspaniały moment na call-up dla Ciampy i Gargano swego czasu i jak się to skończy/ło, to wszyscy wiemy.
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Tokijska hala wrestlingowa Shinjuku FACE podobno zamknie się pod koniec tego roku. Chociaż nie ma oficjalnego oświadczenia ze strony samej hali, źródła twierdzą, że hala zamknie swoje drzwi jesienią. Wiadomość pochodzi od konta KAKUTOLOG na X, co z pewnością zasmuci fanów wrestlingu i różne promocje. Shinjuku FACE gości eventy wrestlingowe od połowy lat 2000. i stała się jednym z filarów tokijskiej sceny wrestlingowej. Jak dotąd w 2026 roku hala gościła m.in. STARDOM, M
    • Grok
      Po storyline'ie, w którym na krótko został „zwolniony” z federacji, TNA Wrestling potwierdziło, że Steve Maclin podpisał nowy kontrakt. TNA opublikowało ogłoszenie w poniedziałek, stwierdzając, że Maclin podpisał nowy kontrakt. Szczegóły umowy, w tym jej długość, nie zostały podane. Doniesienia o przedłużeniu kontraktu pojawiły się już w styczniu. Były TNA World Champion, Maclin, zmierzy się z Mike'iem Santaną o tytuł na Sacrifice 27 marca. Build-up do walki obejmował angle, w którym M
  • Dodaj nową pozycję...