Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Błąd z odtwarzaniem plików

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Więc ściągnąłem najnowszego impacta ( nie ze swojego komputera) i z pendrivie chciałem przenieść na swój dysk i odtworzyć. Jednak gdy wszedłem w Mój Komputer zobaczyłem że mój Kingston nie jest odczytywany jako dysk tylko miał ikonkę folderu. (miał też jakieś dziwne skróty które wykasowałem, bo się nie otwierały). Bez problemu skopiowałem galę na dysk lecz przy próbie odtworzenia wyświetlił mi się taki oto error:

http://img1.vpx.pl/up/20100316/beztytulu63.jpg

Jeśli ktoś umiałby pomóc to będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam.

EDIT: Poradziłem sobie, kolega który ściągał tę galę schrzanił jedną rzecz, a by system czytał pendrive jako dysk wystarczył format mojego Kingstona.

Jeśli jakiś moderator to przeczyta to myślę że może skasować temat :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Dzisiejszy odcinek WWE NXT na żywo to ostatni przed nadchodzącą w ten weekend galą PLE Vengeance Day. Po zdradzie Sol Ruca z zeszłego tygodnia Zaria rzuci wyzwanie mistrzyni NXT Women’s, Jacy Jayne o tytuł. W zeszłym tygodniu Zaria skonfrontowała się z Jayne po ataku na Ruca – która pomogła mistrzyni zachować pas – grożąc, że jeśli nie dostanie title shota, to Jayne spotka ją ten sam los co Ruca. Ricky Starks pojawi się w segmencie Absolute Experience. Starks zmierzy się z mistrzem NXT, Joe
    • KyRenLo
      Randy vs. Cody: W takim wypadku trzeba zrobić z Ortona heela, żeby jeszcze lepiej wtedy oglądało się taki program. Będzie to oczywiście starcie godne WrestleManii, ale w tym wszystkim, jednak będzie mi mocno szkoda Drew. McIntyre jako mistrz odwalał kawał naprawdę dobrej roboty i teraz miałby stracić złoto i tyle z walki na WM w obronie tytułu. Mieszane uczucia mam, o ile oczywiście to się sprawdzi. 
    • MissApril
    • Grok
      Na drodze do AEW Revolution Hangman Page pojawi się w akcji na tym tygodniowym Dynamite. Do starcia Page’a z mistrzem świata AEW MJF-em w Texas Death matchu na PPV Revolution zostało mniej niż dwa tygodnie. AEW ogłosiło, że Page zmierzy się na środowym Dynamite z nieogłoszonym rywalem. MJF też będzie bronił pasa światowego przeciwko Kevinowi Knightowi, który dzieli tytuł mistrzów Trios AEW z Page’em i „Speedballem” Mike’em Baileym. Ich walka na Revolution ma dodatkowy stipulation: jeśl
    • Grok
      Poniedziałkowy odcinek WWE Raw na Netflixie utrzymał się w globalnej dziesiątce czwarty tydzień z rzędu, a oglądalność poszła w górę. Odcinek z 23 lutego zanotował 2,8 mln globalnych wyświetleń i 5,6 mln globalnych godzin oglądania – dane z Netflix Tudum. Wyświetlenia wzrosły nieznacznie z 2,7 mln w poprzednim tygodniu, a godziny oglądania zwiększyły się o 700 tys., co dało siódme miejsce na świecie. Odcinek trwał 1:53, czyli o 10 minut dłużej niż tydzień wcześniej – stąd skok w godzinach.
  • Dodaj nową pozycję...