Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jeff Hardy, Destination X, Charlie Haas, Bischoff o ratingu,

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Do karty Destination X na oficjalnej stronie TNA dodano Ladder Match: Kazarian vs Daniels vs Amazing Red vs Brian Kendrick.

Wyświetlona w czwartek powtórka Impactu uzyskała rating 0.97 z 1,303,000 widzów przed telewizorami.

Charlie Haas powiedział, że gdy tylko skończy się klauzula zakazująca występów pojawi ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-jeff-hardy-destination-x-charlie-haas.html
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• czester666

1

• BRKSTRM

1

• hardy0525

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hardy najpopularniejszy ? chyba wśród dzieciaków :lol: Dobry żart

W tej kwestii nikt nie przebije hogana , austina ,rocka

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Hardy najpopularniejszy ? chyba wśród dzieciaków Dobry żart

W tej kwestii nikt nie przebije hogana , austina ,rocka

Tak trzeba się zgodzić,ale czy Hogan przyniósł dobry rating TNA?Nie bardzo,moim zdaniem jeżeli dobrze wypromują Hardiego to przyciągnie on sporo ludzi w wieku 14-17,tych co z wrestlingiem zaczynali nie dawno(oczywiście fanów Hardego)bo wątpię żeby kogoś z WWE Universe w tym wieku,który nie dawno się zaczął interesować wrestlingiem przyciągnął Hogan.Do tego Jeff na bardzo ogromną bazę fanów obecnie,na pewno jak się któryś z jego fanów dowie że przeszedł to TNA to sobie pomyśli "Hm...czemu by nie zobaczyć jak Jeff sobie radzi" i tak o to Hardy może podnieść ratingi :)

Jak widać wpuszczają go od razu do ME,tak więc na pewno liczą na jego osobę.Czas pokaże...

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

Według najnowszego PWI Hardy JEST najpopularniejszym wrestlerem i to nie tylko wśród dzieci. Właśnie jak przeszedł do TNA to pełno maluchów się od niego odwróciło. Ratingi na pewno podniesie, bo zobaczcie sobie dokładną oglądalność 8 marca. Moment, w którym się pojawił, podniósł rating z 0,76 bodajże do 1,01. A co do SCSA to jest histioria, wielu obecnych fanów WWE nie wie, kto to taki i może będą woleli zobaczyć Hardyego. Zobaczy się po Impactcie...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Według najnowszego PWI Hardy JEST najpopularniejszym wrestlerem i to nie tylko wśród dzieci.

Nie chcę podkopywać pozycji Hardy'ego, bo moim zdaniem też jest jakimś fenomenem - walczy tak samo od początku kariery i nawet specjalnie nie zmienił gimmicku, a jego popularność nagle eksplodowała. Tylko jedno zastrzeżenie: PWI nie jest zbyt wiarygodnym źródłem, bo to pismo o specyficznym, markowym charakterze.

A teraz o sprawach najważniejszych, czyli o Destionation X. Ten ladder march może być walką wieczoru jeżeli chodzi o poziom. Pamiętam walkę z drabinami z udziałem Kaza i Christiana - zresztą walkę roku 2007 wg użytkowników Attitude - więc mam rozbudzone nadzieje ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Liczyłem właśnie, że po zmianie składu match'u o X-Dywizję zrobią jakiś pojedynek z Kazem i Danielsem + ktoś jeszcze. Walka ma zajebisty potencjał. Też pamiętam pojedynek Kaz vs. CC i jeżeli ten ladder match będzie dorównywał tamtemu to będzie show steeler. Jeżeli bym miał obstawiać dwie najlepsze walki wieczoru to będzie to ta walka i Ultimate X, bo nie sądzę, żeby MMG i YB przy dobrym bookingu sknocili walkę.

Łączony rating z tego tygodnia jest cholernie wysoki i pokazuje, że trochę osób po poniedziałku zainteresowało się tym co działo się w Impact Zone. Pewnie ze względu na RVD i Jeffa (ewentualnie jeszcze Stinga), ale widać, że taka polityka zaczyna przynosić efekty. Dodatkowo w ten poniedziałek zapowiada się mocny main event (nie będę spoilerował) i sądzę, że trochę osób będzie wolało obejrzeć tą walkę niż to co się będzie działo na Raw.

8340093214bd433ee67ca9.jpg

Nie chcę podkopywać pozycji Hardy'ego, bo moim zdaniem też jest jakimś fenomenem - walczy tak samo od początku kariery i nawet specjalnie nie zmienił gimmicku, a jego popularność nagle eksplodowała. Tylko jedno zastrzeżenie: PWI nie jest zbyt wiarygodnym źródłem, bo to pismo o specyficznym, markowym charakterze

Niby Jaśko bije rekordy w sprzedaży merchandise'u, ale nie wiemy, czy czasami Jeff go w 2008-2009 roku nie przebił (federacja mogłaby się po prostu do tego nie przyznać). Patrząc na reakcję widowni podczas tygodniówek i PPV śmiem stwierdzić, że Hardy był jednak najlepiej przyjmowany z całego WWE (z drugiej strony ratingi Raw>ratingi Smackdown, ale tu też więcej czynników decyduje). Owszem, po odejściu zapewne jego popularność nieco zgasła, gdyż wielu spośród jego fanów nawet nie pomyśli o tym aby przerzucić się na TNA. Mało tego, fed z Orlando jest trochę za ostry jak na większą część fanbase'u Jeffa.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Dla mnie WWE po części miało rację. Dinero jest taki troszkę pedałkowaty i nadal twierdzę że nie pasuje on do roli pretendenta do WHC.

Totalnie zaskoczył mnie styl powrotu mojego ulubionego wrestlera od lat czyli Stinga. Jestem ciekaw jak pociągną to dalej, bo mam rozumiec że przeszedł on heel-turn, co w przypadku Stinga nigdy na dobre nie wychodziło, zarówno za czasów WCW jak i nawet ostatnio jak był w MEM. Według mnie jedynym wyjściem jest kierowanie jego postacią jako mocny heel, czyli nie taki co dostaje bęcki od każdego Dinero czy innego Suicide'a ale jest groźny dla każdego (jak chocby Mr. Anderson). Ewentualnie można zrobic storyline że nie ufa on Hoganowi i kiedyś wyjdzie na jego (rozumiem że prędzej czy później nastąpi heel-turn Hulka). W innym przypadku to będzie klapa i zaprzedawanie potencjału i legendy Icona.