Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://www.youtube.com/watch?v=AnFAqQbWbqc&feature=related

TG: Witamy państwa na pierwszej gali WWE NXT ! Liczymy na to, że show będzie się podobało, a komentować dla państwa będą Todd Grisham.

JM: Oraz Josh Matthews ! Dzisiejszą walką wieczoru będzie starcie o pas mistrza świata wagi ciężkiej... Chirs Jericho kontra Skip Sheffield ! Zobaczymy czy nowy mistrz obroni swój tytuł, a może nowa gwiazda zostanie mistrzem.

TG: Josh, po co tyle gadać ? Zaczynamy galę WWE NXT ! Na ring wchodzi pierwsza para, Christian i Heath Slater...

Christian: Na dzisiejszej gali mamy pojedynek z The Mizem oraz jego przyjacielem Danielem Bryanem. Miz, nie macie z nami szans bo my jesteśmy najlepsi ! Wykonam na tobie Killswitch, a Heath cie odliczy do trzech i udowodnimy, że pasy tag teamowe masz tylko dla tego, że masz tag team z Big Showem, a pas Stanów Zjednoczonych zdobyłeś przypadkiem !

Heath Slater: Christian ma całkowitą rację, udowodnimy że jesteśmy najlepszym tag teamem w NXT. Nie zawiodę cie przyjacielu i pokonamy te chodzące fajtłapy, a jeżeli nam się nie uda to całą winę wezmę na siebie...

(I'm The Miz and I'm AWESOME...)

The Miz: Jakie to wzruszające, czy wy naprawdę myślicie, że jesteście w stanie pokonać mistrza Stanów Zjednoczonych, tag team championa oraz mojego tag team partnera z NXT - Daniela Bryana ? Weź mnie nie rozśmieszaj Christian. Jesteś najgorszy i na ostatnim ECW przegrałeś z żałosnym Ezekielem Jacksonem. Heath, myślisz że ja jestem fajtłapą ? Spójrz na siebie... Jeszcze dobrze nie wiesz co to wrestling, a ja posiadam dwa tytuły w WWE.

Heath Slater: Też bym je posiadał jakbym przekupywał rywali przed walkami ! Myślisz, że nikt o tym nie wie Miz ? To przecież by było nie możliwe żebyś ty pokonywał takich wrestlerów jak Kofi Kingston czy najlepszy tag team - Degeneration X...

The Miz: A jednak to zrobiłem i się zamknij bo zaraz ci nogi z dupy powyrywam !

Christian: Aby to zrobić będziesz najpierw musiał ominąć mnie a to nie będzie takie łatwe. Nie będę się z tobą kłócił tylko pokażę na co mnie stać w walce pomiędzy nami, już dzisiaj... Ty Miz jesteś tylko dobry w gębie albo nawet nie.

TG: Walka zapowiada się ciekawie, The Miz i Daniel Bryan kontra Christian i Heat Stalker. Zobaczymy jak sobie poradzą...

JM: Tak, ale teraz czas na pierwszy pojedynek... Walka pomiędzy Davidem Otunga oraz Wade Barettem !

Normal Match - David Otunga (w/R-Truth) vs Wade Barett (w/Chris Jericho)

Końcówka: Otunga okłada ciosami z kolana swojego rywala, irish whip na liny i świetny Back Body Drop w wykonaniu Davida. Wade Barett leży na macie ringu, a Otunga go przypipna, jeden, dwa ! Wade Barett odkopuje, a już myślałem, że będzie koniec tego pojedynku. Otunga pomaga mu wstać i na dobicie dokłada jeszcze Suplexa, ponownie pomaga mu wstać. Irish whip na liny, ale otrzymuje Spinning Wheel Kicka ! Wade Barett szybko wstaje, David Otunga po tym kopnięciu się nie przewrócił, ale opiera się o liny i zostaje wyrzucony z ringu dropkickiem ! Otunga leży za ringiem, a Chris Jericho zbliża się do niego i sprzedaje mu parę sotmpów, ale R-Truth od razu reaguje potężnym Enzinguri ! Chris Jericho leży, a R-Truth odchodzi na bok. Wade Barett wychodzi z ringu do Otungi, ale otrzymuje clothesline ! Otunga wrzuca go na ring, a po chwili też wchodzi, ale on wchodzi na trzecią linę. Wade Barett wstaje i otrzymuje Crossbody z narożnika ! Obaj są już bardzo zmęczeni, David Otunga i Wade Barett powoli wstają, ale ociągają się bo wrestling to męczący sport i są zmęczeni. Obaj już są na nogach i obaj odbijają się od lin i w tym samym czasie zadają sobie clothesline ! Ależ starcie, obaj padają na matę ringu... Otunga doczołguje się do swojego rywala i kładzie mu rękę na brzuchu, jeden, dwa i aj ! Wade Barett unosi barki do góry, a więc sędzia przestaje odliczać. R-Truth zagrzewa publiczność do dopingu dla Davida Otungi który już powoli się podnosi, Chris Jericho motywuje Wade Baretta, ale ten nie dostaje dopingu od kibiców, ponieważ ci nie lubią go oraz Chrisa Jericho. Otunga powoli wstaje, pomaga wstać rywalowi i mamy wyniesienie i hoho ! Spinebuster, to już może być koniec tej walki, Otunga przypina, jeden, dwa i trzy. Miałem rację... !

David Otunga (w/R-Truth) def. Wade Barett (w/Chris Jericho)

JM: Świetne zwycięstwo Davida Otungi, mam nadzieję że ten wrestler będzie dalej rozwijał swoje umiejętności bo dobrze mu idzie.

TG: Wade Barett też pokazał się z dobrej strony ale David Otunga z jeszcze lepszej... Przenieśmy się za kulisy gdzie jest The Miz i Daniel Bryan.

The Miz: Słuchaj, jeżeli to przegramy przez ciebie to będziesz miał przerąbane... Narąbie ci ale nie tylko ja, jeszcze on. (Wchodzi Big Show)

Big Show: Słuchaj Daniel... Staraj się pokazać jak z najlepszej strony bo nie podarujemy ci przegranej, a ty Miz też nie zawal.

Daniel Bryan: Spoko, możecie na mnie liczyć.

The Miz: Obyś miał teraz rację, bo jak nie to nie wróżę ci dobrej przyszłości.

JM: Na miejscu Daniela Bryana podziękował bym sobie i odszedł bym z NXT, ponieważ The Miz nim pomiata, a jak Bryan mu się stawi to będzie miał do pogadania z Big Showem.

TG: Masz absolutną rację Todd... Daniel Bryan, młody utalentowany wrestler musi robić to co każe mu robić The Miz.

JM: Czas właśnie na walkę o której mówimy całą galę. The Miz i Daniel Bryan kontra Christian i Heath Stalker... Najpierw jednak czas na backstage

Chris Jericho: Skip, myślisz że masz jakie kolwiek szanse w walce ze mną ? Nie ! Nie masz ze mną szans, jestem najlepszy w tym co robię.

Skip Sheffield: Słuchaj Jericho... Jesteś nic nie warty i jesteś najgorszy w tym co robisz ! Nie wiem jacy wrestlerzy byli twoimi rywalami podczas Elmination Chamber, że wygrałeś ale wiedz, że już dzisiaj ten tytuł będzie mój.

Chris Jericho: ZOBACZYMY !!!

Jericho okłada swojego rywala i wykonuje mu irish whip na ścianę, podnosi hantle i potężny cios w brzuch swojego dzisiejszego rywala ! Jericho opuszcza hantle i Codebreaker...

Chris Jericho: I co teraz !? AAA ? I co teraz kur*** powiesz !?

JM: Jestem ciekawy jak Skip Sheffield zawalczy dzisiaj z Chrisem Jericho.

TG: Nie wiem, ale Jericho pokazał, że wykorzysta każdą szansę by osłabić rywala.

Normal Tag Team Match - The Miz & Daniel Bryan vs Christian & Heath Stalker

Końcówka: The Miz okłada Heatha Stalkera, irish whip na liny... Miz unika clothesline, odbija się ponownie od lin i dropkick dla rywala. The Miz od razu pomaga mu wstać i powala go znowu, ale tym razem Suplexem. The Miz wykonuje swój taunt i wyrzuca z ringu Christiana ! Heath już jest na nogach, odbija się od lin i Crossbody dla The Miza ! Heath powoli wstaje, ale nie ma z kim się zmienić bo Christian leży za ringiem. Powoli wstaje i wchodzi za liny i chce się zmienić, ale The Miz jest już na nogach i potężnym stopmem zatrzymuje Heatha Stalkera ! Ciągnie go za nogę o swojego narożnika i zmienia się z Danielem Bryanem. Bryan okłada w parterze swojego rywala i przypina, jeden, dwa i Christian przerywa ! Sędzia zaczyna upominać Christiana, a w tym czasie Miz i Bryan okładają Heatha Stalkera... Miz szybko wychodzi za liny, a Bryan pomaga wstać swojemu przeciwnikowi, okłada go punchami, irish whip do narożnika i corner clothesline ! Bryan dokłada Bulldoga, ale nie wyszedł mu bo jak miał pociągnąć Heatha za głowę, aby ten upadł to on się schylił i Bryan poleciał do przodu. Heath Stalker spokojnie zmienia się z Christianem który powala stojącego już na nogach Bryana ! Wyrzuca jeszcze z ringu The Miza, Bryan podbiega do niego ale zostaje zatrzymany kickiem w brzuch. Christian łapie go za ręce, obraca się i Killswitch ! Christian przypina, jeden, dwa i trzy ! Christian i Heath Stalker cieszą się ze zwycięstwa, a na ring wchodzi Miz, a dochodzi do niego Big Show i okładają Daniela Bryana ! Big Show pomaga mu wstać i Chokeslam !!! Miz dokłada jeszcze serię punchy w parterze i po chwili odchodzą...

Christian & Heath Stalker def. The Miz i Daniel Bryan

TG: Chamskie zachowanie w wykonaniu The Miza i Big Showa...

JM: Masz rację, ale to o tym oni ostrzegali dzisiaj Daniela. Czas na walkę wieczoru !

Normal Match for WWE World Heavyweight Championship - Chris Jericho vs Skip Sheffield

Końcówka: Jericho wysyła do narożnika swojego rywala, clothesline przy narożniku i Bulldog ! Jericho podbiega do lin i Lionsault, ale Skip unika ! Jericho ląduje na nogi, pomaga wstać swojemu przeciwnikowi... Irish whip na liny i próba clothesline, ale Skip unika, odbija się i clothesline dla Chrisa Jericho ! Jericho leży na macie ringu, a Skip wchodzi na trzecią linę... Jericho agawstaje i otrzymuje Dropkicka z narożnika, ale Jericho unika ! Pomaga wstać swojemu rywalowi, kick w brzuch ! Skip Sheffield trzyma się mocno za brzuch bo przed walką dostał w brzuch z hantla ! Dosyć ciężkiego... Jericho dodaje jeszcze DDT i zakłada Walls of Jericho !!! Skip powoli doczołguje się do lin i łapie się za nie, Chris jednak nie puszcza uchwytu, sędzia dolicza do 4 ! Dyskwalifikacja... Chris Jericho zatrzymuje swój tytuł ale przegrywa ! Jericho puszcza uchwyt, sędzia każe mu opuścić halę ale ten częstuje go Codebreakerem ! Pomaga wstać swojemu przeciwnikowi i dokłada jeszcze Vartical Suplex !!! Odbija się od lin, wskakuje na nie i Lionsault... Jericho siada jeszcze na leżącego Skipa i serią punchy w parterze ! Jericho mógł pokazać to, że potrafi walczyć, ale pokonały go przepisy, a nie Skip Sheffield ! Jericho wychodzi za ring i wyjmuje krzesło, wrzuca je na ring i okłada tam Skipa Sheffielda krzesłem ! Zakłada mu krzesło na głowę i potężny stomp... Skip Sheffield nie czuje już chyba bólu. Jericho dokłada jeszcze Walls of Jericho i po około 5 minutach puszcza uchwyt. Jericho unosi swój tytuł do góry i odchodzi.

Skip Sheffield def. Chris Jericho via DQ

JM: Chris Jericho przegrał przez własną głupotę !

TG: Masz całkowitą rację Josh... Niestety to była ostatnia walka, czas już kończyć. Żegnają się Todd Grisham !

JM: I Josh Matthews... Pierwsza gala WWE NXT się zakończyła !

tak sobie napisałem gale NXT xD :)

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...