Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sztuczność WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wy mnie poprostu źle rozumiecie. Ja traktuje wrestling jako serial. Wiem że to w większości ściema ale przecież można zrobić coś żeby to wyglądało jak najrealniej dlatego pisze co mi sie nie podoba a to że co niektórzy nie potrafią tego zrozumie to ich problem i ostatnio raz to tłumacze.

175399202844658d164bb2d.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• JBL_Fans

4

• Przemk0

2

• FH

1

• sixter

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   45
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone

Elliot, podoba mi sie określenie serial :) Bardzi trafne, a ciebie po części JBL FAN rozumię, jednak nie ma ludzi (ani rzeczy) nieomylnych, więc i w WWE zdarzają się niedociągnięcia czy po prostu śmieszne sytuacje :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Paulek
      1. LA Knight 2. Roxanne Perez 3. Cody Rhodes & Jey Uso 4. Becky Lynch  
    • Mankind89
      1. Solo Sikoa vs. LA Knight vs. Penta vs. Seth Rollins vs. Andrade vs. El Grande Americano - Money in the Bank ladder match for a men's championship match contract 2. Alexa Bliss vs. Roxanne Perez vs. Rhea Ripley vs. Giulia vs. Naomi vs. Stephanie Vaquer - Money in the Bank ladder match for a women's championship match contract 3. Cody Rhodes and Jey Uso vs. John Cena and Logan Paul - Tag team match 4. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Last Chance match for the WWE Women's Intercontinental Championship If Lynch loses, she can no longer challenge for the title for as long as Valkyria is champion. If Valkyria loses, she will be forced to raise Lynch's hand and acknowledge Lynch as the better woman.  
    • Kowalski
      1. LA Knight 2. Roxanne Perez 3. Cody Rhodes and Jey Uso 4. Lyra Valkyria
    • MattDevitto
      Jak na nią patrzę to od razu widzę ,,talent''
    • MattDevitto
      1. LA Knight 2. Roxanne Perez 3. Cody Rhodes & Jey Uso 4. Becky Lynch
  • Dodaj nową pozycję...