Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler lutego

Kto zasługuje na ten tytuł?  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• John Cena
      2
    • The Miz
      9
    • Chris Jericho
      14
    • Edge
      17
    • D'Angelo Dinero
      28
    • Mr. Anderson
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak najbardziej, jestem za Chrisem Jericho , jednak coś mnie podkusiło, żeby sobie to obmyślić i dać te najbardziej prawidłową odpowiedź. Od Vince brałem pod uwagę chyba tylko Y2J, Edge poza powrotem i swoimi nie złymi "spiczami" na razie nie pokazał dla mnie nic szczególnego, Jasiek nawet, nawet ciągnie to co ma ciągnąć ale również nie wyróżniał się jak i w ringu jak i za mikrofonem, Miz poza tytułami i występie w NXT też nie ma nic większego. Tak więc zostawiłem TNA i Chrisa... wybrałem Pana Andersona. Dlaczego ? Ponieważ dla mnie znowu się obudził w ringu, może na razie nie pokazuje czegoś większego ale jednak chcę tego by był lepszy i w federacji Hogana zdobył jakiś większy pas. Trochę szkoda było mi Y2J i Pope, ale tak to już jest.

Mr. Anderson tym razem górą !

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krycha7

2

• TakerFanKrk

1

• Andrew

1

• iwulBRAND

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos pada na The Pope'a za zostanie pretendentem do tytułu na AAO i za świetnie speeche oraz przyzwoite występy w ringu,ogólnie za całokształt :)

Nie się co dużo rozpisywać ponieważ panowie wcześniej wszystko świetnie ujęli :)

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

Zdecydowanie Mistrz WHC Chris Jericho ;) , chociaż go nie zabrdzo lubilem teraz jako WHC i nie jest szmacony troche mi sie ten heel spodobal , dla tego glosik na niego ze wniosl cos swierzego ;)
1. Miejsce - Typer Ligi Mistrzów 2014/2015

Głos na Dinero. Why? Bo Pope ma zajebisty kontakt z publicznością, ogromne pokłady charyzmy, jest nienajgorszy za majkiem, o dobrych ring-skillach nie zapominajmy (niezły high-fly).

Powiem tak, pierwszy raz widziałem go w walce z Suicidem na Turning Point 09 (chyba) i nawet, nawet mnie do siebie przekonał. Następne matche, w tym te w teamie z SuperMexem i Morganem przeciwko 3D&spóła utwierdziły mnie w przekonaniu.

W dodatku TNA rozsądnie go pushuje i niedługo da mu zasłużony status main eventera.

NEW POPE HAS BEEN ELECTED, AND HE IS BLACK, BABY! :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Głos na Angelo za ciągłe błyszczenie na mikrofonie i coraz lepsze walki. Świetny gimmick "czarnego sutenera" sprawdził się w TNA wyśmienicie.

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Głosuje na The MIZ'a. Został potrójnym Championem (United States oraz Unified Tag Team), a w swoim tagteamie całkowicie przyćmiewa Showa. Do tego NXT - świetnie zaczęty feud z Danielem Bryanem, który świetnie wypromuje obu zawodników - Miza jako heela z jajami, a Daniela jako męczennika, nierozumianego przez świat WWE gościa ze sceny niezależnej. Do tego trzeba dołożyć świetną obronę pasa US na Elimination Chamber, niepotrzebnie zepsutą przez interwencję Big Showa, świetne akcje pokazywał Miz w tej walce (np. inverted lungblower). Widać, że Miz puka do bram Main Eventu, choćby po walce z Edge'em na SD.

A ja dla odmiany zagłosuje na... MISTEEEEEEEEEEEEEEEEER KENEE... ekhem, ANDERSOOOOOOONA. Wybierał między nim a Dinero, Pope miał przewagę w walkach, ale to Anderson był dla mnie dużo ciekawszy na mikrofonie. Fajne rozwinięcie jego gimmicku konferansjera, dobry feud z Kurtem (choć rozkręcił się na dobre właśnie teraz, w marcu). ANDERSON!

• Reputacja:   1

Logika wskazuje na Dinero, głównie przez ostatnie speeche w TNA. Jednak nie dałem mu swojego głosu. Bardzo nie lubię jego postaci i nie podoba mi się jego pushowanie.

Zagłosowałem na Tha Miz'a. Powodem były jego osiągnięcia. Trzyma aktualnie dwa tytuły mistrzowskie oraz został "trenerem", teoretycznie, najlepszego Rookie w NXT. Skoro jego sytuacja jest taka, to chyba WWE wiele w nim widzi i należy mu się tytuł wrestlera miesiąca.

Człowiek przede wszystkim.

• Reputacja:   191
  • Urządzenie:  Windows

Głos na Mr. Andersona za świetne speeche i fajny debiut. Walk jeszcze nie widziałem.

6427638215a28716991f4b.jpg

Głos na Jericho za zdobycie pasa WHC. Zresztą zawsze prezentuje wysoki poziom w porównaniu z resztą WWE :)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

• Urządzenie:  Android

chyba WWE wiele w nim widzi i należy mu się tytuł wrestlera miesiąca.
Może się czepiam, ale coraz częściej widze tego typu wpisy na forum. Mam doceniać gościa, bo może ktoś, zapewne jakiś głupi Amerykanin (również popularne ostatnio), z ekipy WWE, która jak najbardziej ośmiesza wrestling promując bohatera "bezCennego" (niektórzy widzą taką postać w rosterze) i politykę 4kids, coś w nim widzi?

I nie tłumacz się zdobytymi tytułami, bo nie chodzi mi o Miza, tylko o te konkretne zdanie.

Wiem jaki język panuje w mediach i rozwijanie jednego słowa na pięć zdań jest modne, ale chyba nikt nie chce, żeby te forum zeszło na poziom Wyborczej.

[ Dodano: 2010-03-11, 16:47 ]

A tak w temacie to głos na The Pope'a za całą jego postawę w lutym. Po niespodziewanym face turnie ostro przyspieszył, co doprowadziło nawet do czystego pinu obecnego mistrza (chociaż to mogło być w styczniu, nie pamiętam).

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Spojrzałem na listę zawodników i od razu wybrałem D'Angelo Dinero ! Zapewne spowodowane jest to tym ,że od dłuższego czasu skupiam się tylko na TNA... oglądając regularnie gale :D i wprost zachwycam się "talentem" D'Angelo Dinero Uważam ,że jest utalentowanym zawodnikiem z resztą jak każdy (na liście). Myślę ,że TNA wykreuje go na zaje****ą gwiazdę :D
Mój głos leci na The Pop'a D'Angela Dinera. Ostatnio zacząłem oglądać TNA. Jak spojrzałem na jego walki to zdziwiłem się jak WWE mogło zeszmacić tak ogromny talent. Jest moim ulubionym zawodnikiem z TNA i świetnie sobie radzi w ringu jak i przy mikrofonie.

Głosowałem na Jericho za zdobycie pasa WHC.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...