Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler lutego

Kto zasługuje na ten tytuł?  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• John Cena
      2
    • The Miz
      9
    • Chris Jericho
      14
    • Edge
      17
    • D'Angelo Dinero
      28
    • Mr. Anderson
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

- John Cena

- The Miz

SmackDown:

- Chris Jericho

- Edge

TNA:

- D'Angelo Dinero

- Mr. Anderson

Ankieta trwa 5 dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krycha7

2

• TakerFanKrk

1

• Andrew

1

• iwulBRAND

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Pope'a, za wygrany turniej #1 contedndera do HW Title'a (AAO), za dobre walki i robienie świetnego show przy micu (czyli stanie się na prawdę kompletnym zawodnikiem, który jest całkowicie over z publicznością) a przede wszystkim - za pokazanie Vince'owi jakie diamenty czasami wyrzuca na śmietnik i że czasami nawet on nie ma "nosa" odnośnie danego wrestlera.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Heh, Raven ... Vince to przewaznie nie ma nosa jesli chodzi o zwolnienia.. i Kennedy i Burke byli moimi ulubiencami w WWE, a teraz wierze w nich w TNA. Co bardziej zabawne to Elijah zostal odeslany do rozwojowki na chwile by pracowac nad nowym gimmickiem... no i zmienil sie w Black Pope'a (nie wiedzialem co to jest.. ale zachwycony wtedy nie bylem bo postac Elijah Burke mi pasowala) ... po czym McMan sie z nim pozegnal :???:

Glos na Dinero.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   0

Głosuje na Pope'a 1. Wygrał turniej i jest 1 w kolejce po tytuł 2. Robi niesamowite show 3. Za wypowiedzi o Dick Flair.

2225103544d506abb81bd1.jpg

Oczywiście że głos na the Pope'a. Tak samo jak wyżej napisali. Za wygranie turnieju na AAO i za świetne walki.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Ja też zagłosuję na Czarnego Papieża. Na ten moment razem z Andersonem najlepiej czują się za mikrofonem w federacji. Jednak Pope jest dużo lepszy w ringu. Dinero to na ten moment wiodąca postać TNA i należy mu się tytuł wrestlera miesiąca.

8340093214bd433ee67ca9.jpg

The Miz za zdobycie pasa TT, jego udane obrony, oraz za obrony pasa US, między innymi na Elimination Chamber.

Byłbym pierdolonym hipokrytą, gdybym wypowiadał sie obecnie na temat jakiegokolwiek wrestlera TNA, więc zagłosuje na kogoś ze stajni McMahona, tylko na kogo? Edge się powoli rozkręca, Jericho zdobył pas, jednak w sposób marny i heelowski w stylu WWE, Miz dzierży 3 pasy, a Jasiu pas zdobył i stracił. Cena ciągnął za to po troszę sprawę z Vincem, HArtem itd i właśnie za dorzucanie swoich 3 groszy do tego feudu zagłosuje na niego, choć jest to trochę naciągane...przyznaję się.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

To ja też się wyłamię i zagłosuję na obecnego Mistrza Wagi Ciężkiej WWE czyli Chrisa Jericho.

Standardowo już był to bardzo pracowity miesiąc dla Kanadyjczyka, gdyż w lutym oprócz zdobycia tegoż tytułu wygłaszał również fantastyczne speeche i skręcał niezłe pojedynki na tygodniówkach - z R Truthem czy Takerem na SD! i najlepszy lutowy match w WWE z Danielsonem w debiucie Bryana na NXT - oraz dzielnie reprezentował interesy swoje podopiecznego Wade'a Barreta i szykował do spółki z Edgem build up pod ich pojedynek na zbliżającą się Wrestlemanię XX6.

Głos na Pope'a za wbicie się do ME i brawurowe wygranie turnieju na Against All Odds... (jestem pewien że ten zawodnik jeszcze sporo w przyszłości pokaże)

Głosuję na Andersona. Prowadzi teraz świetny feud ze złotym medalistą z Atlanty no i jego speeche też są dobre :) Gorzej trochę w ringu, ale da się znieść.

według mnie najlepszym wrestlerem w lutym był The Pope - pojawia się już nawet w Main Eventach, co świadczy o jego możliwościach. Zgadzam się z wcześniej wypowiadającymi się forumowiczami - Vince wyrzucając swoich ludzi robi chyba losowanie. Jak już wspomniałem Dinero zasługuje na mój głos - był najlepszy.

8407598924ba0fe619b015.jpg

Głos na Edga za powrót na Royal Rumble i wygranie go.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Głos na Edga za powrót na Royal Rumble i wygranie go.
- wiem, że już oddałem głos, ale chciałem zwrócić uwagę, że RR było jeszcze w styczniu :)

8407598924ba0fe619b015.jpg

Chris Jericho powód: podobny do Andrew,
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...