Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Ludzie z # i RM poznani w realu :) Jacy sa naprawde? :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Topic o zdjeciach zainspirowal mnie do zalozenia nieco pokrewnego tematu, choc juz z zupelnie innej beczki :) Wiem, ze byly jakies Zjazdy Warszawskie, inne tego typu spotkania, stad moje pytanie...

Kogo do tej pory z ludzi udzielajacych sie w naszym malym, I-netowym swiatku fanow wrestlingu, udalo Wam sie spotkac w realnym swiecie? Jacy sa, Waszym zdaniem, Ci ludzie w realu? No i kogo z naszej "rodziny" chcielibyscie poznac najbardziej? :)

PS. A jak ktos mi przypomni moje heroiczne proby 2-krotnej organizacji zjazdu WrestleFanow z zamierzchlej, przedwojennej historii, dostanie kopa w zad :) :)

PS1. Jeszcze nigdy nie napisalem tylu postow na RM w ciagu jednego dnia...Ehh, ta wszechogarniajaca nuda :) No, ale z drugiej strony nie mozna swojej obecnosci na forum zaznaczac tylko i wylacznie thx'ami w Media Cornerach :lol: :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• SPoP

2

• Wee Man

1

• Itchy

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

ekhem.. jak sie zakłada temat to wypada się wpierw w nim samemu wypowiedzieć.. czekam z niecierpliwością.. :P :D

ps : ja poznałem Kopra, SPoP'a, DDP, Rave'a, C00lera, Stinger'a, Zwiecha (Deliquenta) oraz Harta (bardzo krotkie spotkanie :/).. ale poczekam az sie autor tematu wypowie :twisted: (a później dopiero wypomne mu że mnie nie zabrał do ZOO :lol: )

Edytowane przez Przemk0
https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20058

• Reputacja:   0

Nikogo jeszcze nie miałem przyjemności osobiście poznać,ale w najbliższej przyszłości coś pokombinujemy z Małym,Patrykkiem i Itchym,nie chłopaki? :)
https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20066

Hell Yeah :]. Trzeba by się jakoś spiknąc na wakacje większą grupką. What do ya think?
https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20073

Nie zabral cie do ZOO????????????????? to podle !!! jak on mogl?!?!?!
https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20075

• Reputacja:   1

Blad P0, jak sie zaklada temat, to sie czeka na to, co napisza inni, zeby potem ich ozlocic, albo osmieszyc (niepotrzebne skreslic ;)) ). Ale biorac pod uwage, ze powinienem dac w tym miejscu dobry przyklad, zrobie od tej reguly wyjatek...

Tak wiec, jak dotad mialem przyjemnosc poznac nastepujace osoby:

- Boryss - 2 spotkania przy okazji zabawy w PPWF, pierwsze organizacyjne bodaj w lipcu 2000 i jakis trening pod koniec pazdziernika tego samego roku. Bardzo przyjemna konwersacja, acz krotka... Kawal chlopa, ze tak powiem, na poczatku drugiego spotkania chcial mi zrobic Jackhammera, ale poniewaz ogladalem duzo walk Goldberga, wiedzialem co robic i najzwyczajniej w swiecie nie "sprzedalem" tego ciosu :) Ogolnie bardzo pozytywne wrazenie ;)

- T-Rock - j.w., troche postrzeleniec, chociaz w Internecie chyba nieco bardziej rozwija skrzydla..Usilowal sprzedac mi Rock Bottom, a ja pare razy wykonalem na nim DDT :lol:

- Jaceck - odwiedzil mnie w szpitalu we Wszawie, coby odebrac kasety, na ktore mial mi nagrac jakies gale (Ku pamieci mlodszych uzytkownikow RM: kiedys we wszelkich shopzone'ach kupowalo sie VHS'ki z galami, a nie CD'ki, juz to moze Wam uswiadomic jak stary jestem ;). Metalas klasyczny, bardzo sympatyczny (choc ile mozna zapamietac, majac w nosie 2 gigantyczne stalowe blaszki :) )

- Przemk0 - przybyl do grodu Boleslawa na koncert jubileuszowy Farben Lehre (ktory swoja droga okazal sie niewaska klapa : :D ) Z poczatku wydawalo sie, ze to nadzwyczaj spokojny czlowiek, pozniej okazalo sie, ze byl to tylko efekt przymulenia noca spedzona w pociagu :razz: Najpierw bowiem podczas meczu PP Nafciarzy z Odra Wodzislaw nieomal przekrzyczal nasz ogromny, niemal 30-osobowy mlyn, zas podczas koncertu FL...to bylo najdziksze pogo, jakie ktokolwiek kiedykolwiek wykonal na schodach przy rampie wejsciowej :D :D A ze nie zabralem go do zoo? Gdyby nie to, ze zapomnial z mojego domu biletu powrotnego na pociag mielibysmy duzo czasu na ogladanie zwierzatek w klatkach (btw. Surykatki sa zajebiste!! :D ). A tak pozostala tylko wystawa Salvadora Dali :grin: Ale sprawil naprawde bardzo mile wrazenie, mial dosc duzo ciekawego do powiedzenia, hmm...chociaz nie za dobrze o nim swiadczy, ze przejechal prawie 500 km do jakiejs zapyzialej dziury na koncert podrzednego punkowego bandu (No, chyba, ze przyjechal specjalnie dla mnie...tylko, ze wtedy chyba powinienem zaczac sie troche martwic :lol: :lol: )

No i last, but not least Syksy i Scarlet - 2 bardzo bliskie i-netowo - realne znajomosci, ktore wspominam naprawde bardzo milo :)

A kogo chcialbym poznac? No, w sumie to wszystkich... W 1-wszej kolejnosci Coolera, mniha i Hartfana, w nieco dalszej RR'a, Rejfa, J-Ro i Kopra, a juz tak w zupelnie dalekiej wiekszosc pozostalych :>

https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20083

• Reputacja:   15

No dobra.. czas więc na mnie.. w głośnikach leci Nightwish "Over the Hills and Far Away" którego notabene nie zagrali w Chorzowie 2dni temu :(.. ale ja zaczynam pisać kogo i gdzie spotkałem :).. a i tak ogólnie .. to spotykanie kogoś kogo się zna tylko z netu jest z natury "pojebane" troszkę.. bo tak naprawdę tej osoby się nie zna.. (no chyba że już ktoś zajebiście dużo ze sobą rozmawia.. i osoby te wiedzą o sobie dużo..)

a więc :

Koper - Z Koprem widziałem się 2razy. Pierwszy raz był w Sierpniu 2004 gdy w przypływie kasy i chęci zwiadzania Polski.. zgraliśmy się na Hunterfest w Szczytnie. Cały wyjazd był dla mnie strasznie męczący gdyż wpierw musiałem dojechać do Wawy a później jeszcze z tamtąd już z Koprem jechaliśmy wynajętym Busem, co zaowocowało tym że na ostatnim koncercie wieczoru (KULT) nie miałem siły zbyt wielkiej żeby się bawić i w sumie z Huterfest najmilej zapamiętałem rodzinnego Hey'a :-) A Koper ? Koper wydał mi się spokojny/uczynny .. no i tak ogólnie poprostu normalny.. Uczynny bo zawdzięczam mu też mini nocleg po Hunterfest gdy rano wróciłismy do Wawy (no i obiad gdy byłem drugie raz w Wawie ale o tym zaraz :D).. Na samym Hunterfescie w Szczytnie .. głownym naszym zajęciem przed koncertami było picie lokalnego browaru (yeah!) [tym mnie też Koper ujał że nie chciał pić jakiś sików ogólnopolskich tylko nalegał na lokalny browar.. cholera nie pamietam jak się nazywał] .. Śmieszna też była sytuacja jak znajomi Kopra, u których w namiocie zostawiliśmy plecaki, dowiedzieli się że znamy się netu.. zrobili wtedy takie na maxa dziwne/skrzywione miny :P (w sumie im się nie dziwie :P).. Drugi raz byłem u Kopra przed nagraniem Impacta na Eurosport.. wtedy bezproblemowo zgodził się żebym mógł u niego przezimować do czasu nagrania i pomógł dokończyć notatki które miały mi pomagać.. w czasie nagrania. .. Z tych dwoch spotkań istanieją fotki .. może wrzuce je do odpowiedniego tematu.. kiedyś tam.. Ogólnie za wszelką pomoc .. Wielkie dzięki Koper !!

SPoP - To był ten sam rok.. 2004 tylko że jesień i nadal miałem faze na wyjazdy na koncerty.. oraz o dziwo zostało mi troche kasy z wakacji.. więc postanowiłęm wydać jej ostatatki na 18 urodziny Farben Lehre w Płocku.. Opcja wydawała się super gdyż SPoP obiecywał darmowy nocleg i serdeczne Płockie przyjęcie :D Oczywiście w zamian musiałem się zobowiązać do przyjęcia go w Szczecinie gdy przyjedzie na mecz Pogoń vs Wisła.. (czego niestety nie uczył z powodu jakiś Juwenaliów w Toronto :]).. Co do SPoP'a.. to w tym czasie brylował on na IRCu w pokazywaniu swojej elokwencji więc liczyłem też na żywo na pokaz wrodzonej erudycji.. Przynam że się nie zawiodłem .. no inteligentny i bystry młody człowiek. Opowiedział mi troszkę o Płocku.. pokazał najważniejsze miejsca i okazało się że potrafi coś o nich powiedzieć (u mnie z wiedzą o Szcz. jest na 100% gorzej) a ja przynam się że część rzeczy pamiętam do dziś nawet .. ha!.. Oczywiście bez piwka w knajpie się nie obyło.. Przed i po koncercie o ile pamiętam.. Niestety wielkiej balangi nie było bo i ja byłem jednak zmęczony (znów) po podróży.. no nie było też z kim (Płoccy znajomi SpoP'a w Płocku już nie siedzą - studia po kraju).. Sam koncert był żłe zlokalizowany (teatr na koncert punkowy się nie nadaje) ale wspominam go miło.. Oczywiśnie nie wytrzymałem na miejscu i na schodach przeżywałem tą prostą ale za to prawdziwą często muzykę.. Na tym całym wypadzie działo się dużo.. Ogładaliśmy TNA PPV na Monitorze SPoP'a który zadziwiał kompletnym brakiem ostrości (SPoP twierdził że wszystko jest okej :P).. Byliśmy na wystawie Salvadora, na biednym meczu Wisły w PP.. Długo by to wszystko opisywać.. bo w sumie miało być o SPoP'ie a nie o sprawach pobocznych.. A jak pisałem SPoP sprawił pozytywne wrażenie.. mimo że nie zabrał mnie do ZOO :P a chciał wcisnąć jakąś wystawę secesyjna :D Fotka z SPopem jest z temacie ze zdjęciami oczywiście,,

DDP - Z DDP to w sumie mogę się spotkać w każdej chwili .. czy to w trwawaju czy gdzieś tam (kilka razy zresztą tak było).. To samo miasto Szczecin. Kilka razy spotkaliśmy się przy okazji wymiany jaki CD tez.. Do większych spotkań doszło natomiast 3 razy.. Przystanek Woodstock : DDP był tam o dziwo mimo że muzycznie impreza była raczej nie dla niego.. Spotkaliśmy/Zdzwoniliśmy się drugiego dnia.. Ehh jaki to był kontrast.. ja brudny w glanach i dziurawych spodenkach.. z najtańszym piwem w mieście.. DDP z czapce z daszkiem w jasnej koszulce.. ha ha :D w sumie dzięki temu z całym tym zalewie ludzi o tzw wyglądzie alternatywnym to DDP stanowił pewną alternatywe.. No ale wracając pogadaliśmy wtedy trochę o TNA wiadomo wtedy Hardy zaczynał w TNA.. DDP chciał też porozmawiać na temat który wałkowaliśmy wtedy na ircu.. czyli problemy sercowe (ha ha ahh te czasy :D) ale nie nie.. to nie ten klimat.. na IRCu to ujdzie ale na zywo to nie ten klimat żeby odrazu śmigać ze zwierzeniami.. Aha DDP na Woodstock przyjechał za swoją obecną dziewczyną.. która wtedy jeszcze oj nie była jego. Następne spotkanie to jakiś mecz rezerw Pogoni o ile pamiętam.. wtedy ustawiliśmy się Rave'em także.. w sumie o czym gadaliśmy to już nie pamiętam.. ale było to jedno z pamiętnych szczecin wrestle spotkań :D (drugie jeszcze z C00lerem było pod Liderem gdy burde robiliśmy .. buhahahah).. z ciekawych rzeczy było to jak spóźniałem się i DDP pomylił mnie z jakimś gościem i zaczał do niego krzyczeć "Pogoń Szczecin" z podniesionym szalikiem.. Rave wtedy pytał się zdziwiony "ee to napewno on?" a DDP "Tak tak.. Poooooooogoń" :D Dobra.. a trzecie spotkanie to wspólny wyjazd na mecz Groclin vs Pogoń do Grodziska.. na wyjazd mieli jechać z nami też Rave i C00ler ale.. uwaga ! byli w Międzyzdrojach i zaspali na pociąg do Szczecina :P buhahaha :D W sumie dzięki temu że nie przyjechali to udało nam się pojechać.. bo początkowo nie było miejsca w autobusie dla nas ale wcisnalismy się a potem na stacji znaleźliśmy sobie miejsce w samochodzie. Wyjazd był pełen przygód.. żeby nie wspomnieć jak zaatakował nas grupa fanów Stilonu w Gorzowie.. z wielkimi drewnianymi balami w rękach.. hardcore był.. później grill w Przytocznej.. piwko (nawet DDP strzelił jedno mimo że nie pije/nie lubi).. mieliśmy siedzieć na sektorze obok fanów Groclinu itd.. Jeśli chodzi o samego DDP to chyba jeden minus że nie pije piwa.. a tak to na te pierwsze rzuty oka to pozytywnie naprawde.. W sumie spokojny ale chyba w pewnym sensie sprawił wrażenie że życie nie dało mu się wyszumieć jeszcze :D Być może teraz gdy już jest ze swoją ukochaną to to się zmieniło.. Btw dzięki DDP pojechałem na ten pełen przygód wyjazd i bo to on mnie namówił .. ja już chciałem zostać.. i za to dzięki !!

Rave - Wygląd jak "Najebany Noriaki Kassai" :D Ha ha.. Rave zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie i widać że ma głowę na karku. Rozsądny, myślący.. Spotaliśmy się na wspomniamy meczu rezerw.. i przed sklepem Lider gdzie kupowaliśmy miejsca na wyjazd.. Wrestle fani pokazali wtedy siłe.. ehh ta burda przed Lidera.. zablokowane wejście przez C00lera i kafelki które niszczyłem.. W sumie pamiętam że Rave pożyczył mi kiedyś jeszcze karnet na mecz bo nie mógł iść.. itd.. no ogólnie Szczecin więc pewnie się jeszcze spotkamy.. (trzeba wreszcie zgarniąć mniha :P i zrobić zlot.. no albo ten słynny zlot w międzyzdrojach :P gdzie Rave już wie co każdy ma robić :P)

C00lera - Pamiętam jak po pierwszym razie gdy widziałem go z Rave'em na meczu MKSu to napisałęm że ma "blędne oczy" i sprawie wrażenie zakręconego.. Hmm w sumie to podtrzymuje.. sprawia wrażenie zakręconego i juz :D.. wiele razy nie mieliśmy okazji się spotkać.. ale nadrobimy to na szczecińskim zlocie który będzie i już :P kiedyś tam :P

Hartfan - Chyba pierwsza osoba z kręgów wrestlingowych którą poznałem.. niestety na krótko.. na kilka minut na meczu Pogoni z Wisła.. więc pogadaliśmy tylko chwile.. Wrażenie pozytywne ale ciężko coś powiedzieć po 5min... ale cholera to było dawno, dawno teraz pewnie byśmy odrazu na piwo wybyli bez dwoch zdań.. no ale niestety Hart za morzem siedzi.

Stinger - Spotkanie przy okazji nagrania w Eurosporcie.. zaprowadził nas (Zwiecha i mnie) do studia Eurosportu. Pozytyw oczywiście.. widać że głowę do wrestlingu ma i naoglądał się tego wiele.. Niestety za krótkie spotkanie żeby duzo napisać.. no nic pogadaliśmy ze Zwiechem razem.. pośmiałiśmy się.. Oczywiście był też temat WrestleFans.. Tak jak Zwiechu.. na luzaku podchodził do sprawy Eurosportem.. mina mu dopiero opadła kiedy była rozważana opcja komentarza tylko Ja i On wtedy stresik mu też wskoczył :D

Zwiechu (Deliquent) - Spotkanie wiadomo w tych samych okolicznościach co ze Stingerem.. Kurde.. ja tam byłem zestresowany jak cholera o on wykazywał mega luz.. nie wiem czy to był wynik przymulenia lekką chorobą.. czy normalny stan. Wrażenia pozytywne.. ale tak jak wcześniej to cięzko przeprowadzić analizę dużą po tak krótkim spotkaniu w którym u mnie jeszcze głownie po głowie chodził stressss..

Uff i to wszystko.. dzieki ci SPoP za ten topic.. pisałem odpowiedz na niego przez 1h :] jakbym to spać nie mogł pójsć ..

aha.. co do osób które chciałbym spotkać to krótko :

- Hartfan (obowiązkowe piwko jak wrócisz do Polszy)

- Vamp (yeah! no jakbym mógł nie chcieć spotkać mego ulubionego wrestlera :P w sumie już był pomysł na odwiedziny jak byłem blisko w Szczyrku na wyjezdzie Sylwestrowym żeby wskoczyć do BB a potem dalej do Vampa.. ale śniegu jednak było tyle że dało się jeździć i zapierdzielałem na nartach dzień w dzień..)

- mnih (intyguje mnie jego postać.. ale jakoś zawsze przepija kase którą ma na przyjazd na zlot w Szcz)

- J-Ro (gdyby nie ta dziwna broda to byłbyś wyżej a liście :P pozdro i piwo razem z Hartem w Polsze trzeba zorganizować.. wkońcu mamy blisko !)

https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20151

-mnih (intyguje mnie jego postać.. ale jakoś zawsze przepija kase którą ma na przyjazd na zlot w Szcz)

ja intrygujacy? o_O to nawet mile :P

to slowo "zawsze" jest zbedne :P raz sie zdazylo... no i nie tylko na zlot... ja ostatnio wszystko przepijam (no i wydaje na Snickersy) :/ ale wole o tym nie pisac... ktos znajomy moze odwiedzic forum... wstrzymaja mi doplaty na konto i co wtedy? ;)

Ja niestety jeszcze nikogo nie poznalem. Chociaz mogbym, nie tak daleko do tappy'ego :)

Kogo chcialbym poznac najbardziej? Cala gwardie Szczecinska (P0, Harty, Dee, Rave i Coolah), Ropnego Ksiecia Piernikowa, J-Ro (tez mialem okazje, ale zjebalem), Six'a (Ustka aktualna?) i Rabola.

Tyle ide poprawiac kolo...

https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20161

Jedyną osoba jaką do tej pory spotkałem, to Scarlet - pomijam fakt, że nie skończyło się na jednym spotkaniu, no ale to historia na nocne pogawędki na kanale... :twisted:

Lista osób, które chciałbym spotkać, jest odrobinę dłuższa - Harty, P0 (nawet bym się ogolił dla ciebie), Vamp, SPoP, mnih, tappy, Y2J, Koper i k|d...

https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20198

• 2 tygodnie później...

Mi osobiście udało sie spotkać i poznać Sowę TILO Baddaya no i Goloba(Kawał chłopa apropos ;) ) .

A spotkać to chciał bym osobiście wszystkich ;).

https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20347

hehe jak to dobrze ze sporo ludzi mieszka w łódzkim hehe :/;)

nikogo nie poznałem osobiście - taki post też można wkleić tutaj ?:P:);)

https://forum.wrestling.pl/topic/1927-ludzie-z-i-rm-poznani-w-realu-jacy-sa-naprawde/#findComment-20429

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...