Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE Draft 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ale Undertaker może przejść na Raw aby ostatnie lata swojej kariery spędzić na flagowym show. On ma taką pozycję w federacji że wystarczy tylko, że sam o to poprosi.

Lecz czy na piątkowym show nie jest mu za dobrze, by się przenosić? Oczywiście nie wiadomo, kogo mu dokoptują na Smackdown, jednakże czy chciałby porzucać swój niebieski brand dla teoretycznie wyższych poniedziałkowych ratingów? Mark i tak jest legendą, nawet bez przenosin.

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-178770

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Menez

3

• LooseCannon

2

• RR

2

• ujko

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Mnie też się wydaje, że tegoroczny Draft może choć trochę zmienić oblicza RAW i SD. Na RAW jest jednak więcej utytułowanych zawodników: Cena, Hunter, Orton, prawdopodobnie przejdzie też Y2J lub Edge. Batista jeśli nie skończy kariery (w co wiele osób wierzy), w końcu draftem usankcjonuje swoje przejście na RAW. Na SD może zaczną wreszcie stawiać na utalentowanych midcarderów takich jak: Morrison, Truth i Punk, bo tylko dla Punka przeniesienie na RAW dobrze wyjdzie. Na SmackDown może też się odnaleźć Christian (może nawet w okolicy głównego pasa) i Evan Bourne (coś koło IC).

Przejście Takera na RAW jak dla mnie może odświeżyć jego postać, tylko jest jeden problem: kto będzie nową ikoną SD? Swagger? Orton?

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-178782

Ale tegoroczny draft będzie naprawdę ciekawy bo tak naprawdę nic nie jest pewne i wszystko może się wydarzyć.

Chciałbym Ortona i Christiana na SD, a na RAW przejdzie Y2J i Taker reszta jest mi obojętna może Evan do niebieskich przejdzie po pas IC

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-178809

Ciężko wybrać.Jedynie,co chcem to przejście Kane'a i Punkera na RAW.

A oto Mr.Kostek (xD) (to rzecz do gier planszowych) przedstawi swoje typy:

Na RAW

CM Punk

Dolph Ziggler

Edge

Michelle McCool

Layla

Na Smackdown

Kelly Kelly

Kofi Kingston

Mark Henry

Maryse

Primo

Sheamus

Zack Ryder

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-178811

Ostatnio zupełnie olałem WWE, ale jak co roku mocno się emocjonuje draftem. Jako że nie bardzo mam pojęcie co się tam za bardzo dzieje, to nie będę się wypowiadał na temat potencjalnych transferów. Dam tu tylko mój „fantastic draft”, który wykreowałem na stronie WWE. Zawiera on zawodników którzy już zostali zwolnieni wiec nie czepiać się…

http://img706.imageshack.us/img706/800/drafts.png

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179007

I po drafcie (dzisiaj jeszcze Suplemental Draft)

Wyniki

Na RAW

Chris Jericho

Edge

John Morrison

R-Truth

Na SMACKDOWN

Big Show

Christian

Kelly Kelly

Kofi Kingston

A ciekawostka:Vance Archer na Smackdown

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179084

Co to jest Suplemental Draft ???

I czemu Batista znów walczył na RAW a został na SD!

Po odejściu Rated R i Jericho teraz na WHC będzie miał szanse nawet Big Show

Jest jeszcze Christian, 619, CM Punk i Taker

Ale na pewno nudno nie będzie

I IC dla Kingstona

Za to na RAW pełno gwiazd:

Orton, Edge, Jericho, Cena, Triple, Sheamus i Batista wciąż tam walczy

A to znaczy że będzie 7 gwiazd, które się o ten pas będą starały

No i jeszcze rozpad ShoMiz

Był z nich dobry Tag

[ Dodano: 2010-04-27, 07:31 ]

SmackDown zostało dosyć osłabione. Teraz to chyba RAW przejmie stery w WWE po roku, który był dla SD! zdecydowanie lepszy

Ale ciekawiej znów będzie na niebieskiej gali

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179085

SmackDown zostało dosyć osłabione. Teraz to chyba RAW przejmie stery w WWE po roku, który był dla SD! zdecydowanie lepszy

Myślę, że najważniejszym czynnikiem, który sprawił iż w tak znaczący sposób osłabione zostało SD! jest to, że niebawem program ten przeniesiony zostanie na platformę Sy-Fy. Tak więc logicznie rzecz biorąc kanał, który wytrzymał inwazję ECW i wytrzymuje NXT będzie w siódmym niebie gdy dostanie do emisji drugi brand w WWE z bądź co bądź kilkoma gwiazdami dużego formatu. Na podstawie TNA widać, że wpływu na oglądalność nie mają gwiazdy (a przynajmniej nie w największym stopniu) tylko marka, a to SD! ma nawet bez Edge'a czy Jericho.

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179089

• Urządzenie:  Windows

O drafcie glownym w temacie o RAW.. tutaj szybko o drafcie uzupelniajacym (w miare jak dojda nowi bede edytowal post)

The Great Khali and Ranjin Singh na RAW - Zmiana ktora spokojnie mogli sobie darowac bo jak wiemy Khali bierze sobie teraz wolne, a my mamy nadzieje, ze juz nie wroci. Z jednej strony przejscie na RAW moze swiadczyc, ze ma plany by wrocic, ale oby w Indiach znalazl cos do roboty by nie musial katowac swojego ciala i naszego wzroku...

Chavo Guerrero na SmackDown - Jobber zmienia brand. Po to jest miedzy innymi ten uzupelniajacy draft. Nic to nie wniesie i watpie, zeby znowu wmieszal sie w cos ze swoja ciocia Vickie.

Cody Rhodes na SmackDown - domyslalem sie, ze do tego dojdzie bo WWE planuje stajnie Fortunate Sons z DiBiase'm na czele. Tlumaczylem to juz kiedys... bez sensu by bylo robic taka stajnie i nie dac tam Codyego, ktory wraz z dolaczeniem moglby przejac wladze u boku Teda. Zobaczymy co to przyniesie.. ale mam nadzieje, ze niebawem wroci jako Face.

Natalya na RAW - Zwiastun draftu mistrzow Tag Team? Natalya moze wkoncu pokaze sie w kontekscie walki o pas i odbierze tytul nienadajacej sie Eve. Wkoncu Maryse tez nie moze znowu wejsc na szczyt, a ilez mozna czekac na Meline? Dobra zmiana

Chris Masters na SmackDown - Gimmick idealny dla heel'a i oby doszlo do tej zmiany. To jedyna szansa na jakies wykreowanie tej postaci o ile jeszcze to mozliwe. Lubie go nawet... ale watpie by to przejscie wiazalo sie z czyms wiekszym.

Ezekiel Jackson na RAW - Blad. Powienien spokojnie przebijac sie na Smacku gdzie ma wieksze szanse na to. Potencjal jest, ale wlasnie sie wszystko popsulo. Nawet jesli go przypushuja to trafi na Johna C. i wynik bedzie wiadomy

Goldust na RAW - Lubie Goldusta i wciaz wspominam jaki niegdys to byl swietny gimmick. Teraz pewnie bardziej bedzie pasowal to komediowego RAW z Guest Hostami. Poza tym nawet nie wiedzialem, ze byl na SmackDown.. chyba tam nawet nie walczyl od rozpadu ECW...

Hornswoggle na SmackDown - Niestety to raczej oznacza, ze nie zostanie zwolniony. Jest jeszcze ktos kogo ten maly karzel obchodzi? Moze znowu dzieki niemu Finlay zacznie wystepowac w TV i tanczyc z dziecmi.......

JTG na ?? - Glowny brand dostal jobbera, ktoremu nie pomoze zwyciestwo nad Shadem.

(edycja: JTG mimo tego, ze pokazany zostal na stronie WWE, ze przechodzi na RAW .. zostaje u siebie. Szopka? Czyzby draft odbywal sie live bez zadnych planow? WCW?)

Rosa Mendes na SmackDown - Nadawala sie do swojej roli valet u boku Zacka. Z tym, ze jej Man zaginal i chyba tylko mozemy go ogladac na Superstars. Zmiana nic nie wnoszaca.

Hart Dynasty na RAW - Czyli przejscie corki Anvila bylo zgodnie z wczesniejsza zapowiedzia zwiastunem przejscia pasow Tag Team na RAW. Zmiana glownie ze wzgledu na postac Breta, ktory jeszcze troche zagosci w WWE.

MVP na SmackDown - Przy okazji zeszlorocznego draftu narzekalem na przejscie MVP na RAW ze wzgledu na fakt, ze nie przebije sie do main eventow, a cholernie go lubilem. Mialem racje i Montel wraca chyba troche slabszy. Szkoda, ze zawodnik z takim gimmickiem jest facem. Plus jest taki, ze nie bedziemy juz ogladac jego tagu z Markiem Henrym, ktory blokowal tego zawodnika od pushu.

... Bardzo podoba mi sie to jak opisuja na stronie kazde przejscie, a szczegolnie poczatek "Drafted from:" ... to jest inteligentne

Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179172

Ja chciełbym żeby na RAW byli nastepujący zawodnicy:Randy Orton,Triple H,Kane,Edge,Undertaker,John Cena,Kofi Kingston,Shelton Benjamin,M.V.P,Mark Henry,Chris Jericho chciałby ruwnież, aby do WWE powrucili:The Rock,Stone Cold,Kurt Angle,Goldberg, a generalnym Menadżerem RAW został "Million Dollar Men" Ted Dibiase.Jednak tegoroczne RAW mnie zaskoczyło pod wieloma względami. :shock:
https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179184

jtg cofniety jednak zostaje rosa mendes na smackdown... robia z smackdownu wwe superstars....
https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179190

Ja chciełbym żeby na RAW byli nastepujący zawodnicy:Randy Orton,Triple H,Kane,Edge,Undertaker,John Cena,Kofi Kingston,Shelton Benjamin,M.V.P,Mark Henry,Chris Jericho chciałby ruwnież, aby do WWE powrucili:The Rock,Stone Cold,Kurt Angle,Goldberg, a generalnym Menadżerem RAW został "Million Dollar Men" Ted Dibiase.Jednak tegoroczne RAW mnie zaskoczyło pod wieloma względami. :shock:

To nie jest temat o marzeniach ...

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179192

SmackDown:-Kofi Kingston

-Goldust

-Sheamus

Raw:-MVP -R-Truth

-John Morrison

na NXT: Chavo jako Rookie

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179196

The Great Khali i Ranjin Singh na RAW:

Bardzo dziwna decyzja, oby nie oznaczało to, że TGK jednak zdecyduje się zostać. Osobiście chciałbym go widzieć na RAW jako heela - taki wielkolud bardziej odpowiada mi jako niszczyciel, a nie osoba, która tańczy w rytm swojego entrance theme.

Chavo Guerrero na SmackDown:

Oby tam zbratał się z Vickie - to chyba paradoksalnie najlepsza rzecz, jaka może go spotkać. Na razie marzy mi się to, by nie rozpoczął kolejnego fantastycznego programu z Hornswoggle - nie wiem, niech walczy z Finlayem, właściwie to kimkolwiek, byle nie Hornswoggle!

Cody Rhodes na SmackDown:

Dużo mówiło się o takiej możliwości i stało się. Cody najpierw musi odcierpieć tego punta od Ortona - chociaż mam nadzieję, że wróci w końcu - i ciekaw jestem, co dla niego federacja szykuje; bo tak mam, że skoro przeniesiono wrestlera, to łudzę się, że są wobec niego plany w nowym brandzie.

Hart Dynasty na RAW:

Najpierw Natalya, później Kidd i Hart Smith: po przejściu tej pierwszej było pewne, że za nią podążą i mistrzowie tag teamów. Nie dość, że SmackDown nieźle dostało po tyłku w tym drafcie, to jeszcze przenieśli championów do naszpikowanego Main Eventerami RAW.

Chris Masters na SmackDown:

To on żyje jeszcze? Dobrze wiedzieć. Tak właściwie, to chyba ostatni raz pojawił się w tym fascynującym segmencie z Jerrym Springerem, gdy Eve pocałowała Khaliego - od tego momentu cisza, nawet zaczynałem się zastanawiać, czy go nie wywalili i przypadkiem nie zapomnieli dać newsa na ten temat - nie wiem czy coś z niego będzie, zobaczymy.

Ezekiel Jackson na RAW:

Jeden z najśmieszniejszych wyników tego uzupełniającego draftu - po kiego grzyba przenosić kolesia, którego nie będzie kilka ładnych miesięcy? Już wolałbym dać mu dojść do siebie, by następnie uwikłać go w konflikt międzybrandowy może z Regalem i wtedy Zeke przeskoczyłby sobie do RAW. Już pomijam to, że mógł się tu znaleźć od razu po upadku ECW - a tak porozbijał kilku jobberów na SD, przegrał parę razy z Kane'm w house showach i tyle.

Goldust na RAW:

Cóż, jego przejście tłumaczę tylko na dwa sposoby: pierwszy jest taki, że ma zapełnić lukę w "byciu śmiesznym" po innym "zawodniku", który odszedł do SmackDown. Drugi powód to taki, że stworzy tag z Yoshim Tatsu jak swego czasu w ECW, by nieco ożywić dywizję tag teamów.

Hornswoggle na SmackDown:

Właśnie tego pana miałem na myśli - cieszy mnie z jednej strony to, że autentycznie odpocznę od niego - mam dosyć tego typa na RAW, niech posiedzi z tatuśkiem na SD, a najlepiej niech zwolnią ich obu.

Rosa Mendes na SmackDown:

Wcześniej małe zamieszanie z JTG - ciekawe, czy coś z tego wyniknie. Ale wracając do tematu: piękna Rosa na SmackDown. Trochę to ożywi dywizję kobiet w niebieskim brandzie, bo nie było ich dotychczas tam zbyt wiele. Na dokładkę, rozłączy się z Ryderem i nie będzie stać w jego narożniku i śmiać się jak idiotka, świetnie. Przyznam bez bicia - do samego końca drżałem o to, aby nie okazało się, że i Ryder przejdzie na SmackDown. To się na szczęście nie stało.

MVP na SmackDown:

Nie założę się, ale jestem zdania, że niedługo przeczytamy o zwolnieniu Marka Henry'ego. Duet z MVP był dla niego jedyną szansą, a na dodatek ten incydent w pubie może mu wyjść na złe. Montel wraca do SD i moim zdaniem jest to jedna z lepszych, jeśli nie najlepsza, zmiana brandu w tym uzupełniającym drafcie. Lubiłem go zawsze oglądać na SmackDown, może w końcu pozbędzie się tego kretyńskiego ciuszka i założy stary kombinezon (marzenie). Mógłby rozpocząć jakiś program z Drew o IC - nie mam nic przeciwko.

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179202

niech posiedzi z tatuśkiem na SD, a najlepiej niech zwolnią ich obu.

Bluźnisz. Moment, w którym WWE zwolni Finlaya i/lub Regala będzie ostatnim, w którym zainteresuję się tą federacją. Mogli Willa przedraftować na Smackdown i zrobić z tej dwójki rewelacyjny, brawlerski tag team

https://forum.wrestling.pl/topic/19245-wwe-draft-2010/page/2/#findComment-179215