Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gala w Radomiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam czy będzie można oglądać na żywo na jakiś kanale jutrzejszą galę w Radomiu ? Lub czy po niej będzie można ściągnąć ją :D
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 95bartek

3

• SixKiller

1

• N!KO

1

• Simson

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

O ile wiem to WF jako organizatorzy imprezy zabroniło Attitude udzielania informacji i jakiejkolwiek promocji TBW. Gala będzie raczej nagrana i streszczona na potrzeby ESC z tego co mi wiadomo... Na żywo transmisji nigdzie nie zobaczysz, a o ściągnięcia będzie jedynie to, co wyemituje (o ile w ogóle ma zamiar) Extreme Sports Channel.

szkoda :sad:
Najnowsze Gale WWE :

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

O ile wiem to WF jako organizatorzy imprezy zabroniło Attitude udzielania informacji i jakiejkolwiek promocji TBW

WTF?! To jakaś bzdura - albo ja o czymś nie wiem.

1005187806541accfacb3d6.jpg

to jak w końcu jest ?
Najnowsze Gale WWE :

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

O ile wiem to WF jako organizatorzy imprezy zabroniło Attitude udzielania informacji i jakiejkolwiek promocji TBW

Organizatorzy TBW/Admini WF nie sa bogami, ktorzy moga zabronic nam rozmawiac o czym chcemy na swoim "podworku". Z tego co sie orientuje podjecie decyzji o nie poruszaniu tematu tej gali odbylo sie w kregu Adminow Attitude (to naturalnie ma swoja szersza historie o ktorej nie wiem na tyle by w nia wnikac)

Zreszta padla w oswiadczeniu prosba o nie zakladanie tematow zwiazanych z ta gala moze teraz jest ten moment by zamknac ten temat.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Styl:  Jasny

Na znak protestu przeciw różnym szykanom ze strony głównego organizatora gali TBW, redakcja Attitude zdecydowała się zamknąć niniejszy temat. Była to trudna, niejednomyślna decyzja, poprzedzona burzliwą debatą.

Attitude zawsze starało się być miejscem łączącym fanów o różnych gustach wrestlingowych, bez względu na to, czy są związani z innymi stronami o wrestlingu. Najlepiej potwierdza to fakt, że stanowiska moderatorskie na naszym forum piastowali wysoko postawieni użytkownicy innych for wrestlingowych. Z przykrością stwierdzamy jednak, że po stronie organizatora gali TBW nie ma dobrej woli i intencji, czego przejawem tylko w ostatnim czasie było m.in. dążenie do usunięcia z naszego forum Trash Talku Video, opisującego przyszłą galę w Radomiu. Uważamy, że jest to wyraźny sygnał, że organizator gali TBW nie chce mieć z nami nic wspólnego i nawet nie patrzy przychylnie na działania, które w jedyny możliwy dla forum wrestlingowego sposób, promują jego galę.

Żałujemy, że tak się to kończy, ale jesteśmy bezsilni wobec niezrozumiałej doktryny wojennej, którą wyznają niektórzy ludzie w naszym środowisku. Prosimy naszych użytkowników, aby nie zakładali innych tematów o gali TBW.

i dziekujemy

14412508044c725aa0e19e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• VictorV2
      ... 
    • Grishan
      Kurczę, debiut Boba gdzieś mi umknął. Źle szukam, czy pominąłeś jakąś galę? 
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Duch Swiat, Smak Krwi Data: 06.12.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Teatr Komuna Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #122 Data: 06.12.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Columbus, Ohio, USA Arena: Greater Columbus Convention Center Format: Live Platforma: TNT Komentarz: Ian Riccaboni, Nigel McGuinness & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dysku
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT Deadline 2025 Data: 06.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: San Antonio, Texas, USA Arena: Boeing Center At Tech Port Format: Live Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoil
  • Dodaj nową pozycję...