Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Azibiel-Galeria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Azibiel

455

• jakub97sc

117

• Herry

39

• Razor9

32

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Powiedz Mi ,ktora sygna jest z tuta . Zadna. Nie czytam tutow na sygny chyba ze na efekty graficzne nanoszone na foto.

Nowka

http://img143.imageshack.us/img143/8990/statekis.jpg

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

• Styl:  Jasny

Wszystkie "twoje prace" są takie same, oparte na takim samym typowym dla tutów schemacie. Jedne wychodzą lepiej drugie wychodzą gorzej, bo wszystko zależy od tego jak materiały dopasują się do twojego schematu. Jeśli nadal chcesz się upierać przy tym, że nie czytasz na sygny to pozwolę sobie zacytowac twojego posta sprzed kilku stron (nie wiem czy go usunąłeś czy edytowałeś, czy może jest jeszcze dalej niż szukałem, a nie mam ochoty szukać dalej, jednak doskonale to pamiętam). Było to coś w stylu "Wysyłajcie mi linki do tutoriali bo chcę zmienić styl a sam fajnych nie umiem znaleźć" (tak, brakuje znaków interpunkcyjnych, by podkreślić, że jest to twój post).

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Tak racja i to bylo skierowane do Gabiego aby nagral tuta.Zadna z moich prac nie jest oparta na tucie za wyjatkiem tych na 1 stronie w 1 poscie.Wiec prosze przestan mowic rzeczy niestworzone.Nie podobaja ci sie moje prace ? OKE kazdy ma swoje zdanie ale zeby tylko dla tego pisac ze korzystam z tutow i kazda praca jest tak robiona to chore.(za bledy przepraszam poprostu pisze na zje... klawiaturze, ktorej nie chce mi sie wymieniac.).Serdecznie pozdrawiam i zycze milego dnia :lol:

2013

Dobra, to teraz wszyscy otwarcie przyznajemy się do używania tutów, a później temu zaprzeczamy? Ok, w takim razie ja też używam tutów, jak macie jakieś linki to dajcie...albo nie, rozmyśliłem się, nie używam. Proszę Cię, skończ się przy tym upierać bo to naprawdę żałosne. Zła klawiatura? Więc teraz tak tłumaczymy głupotę...proszę ile ja się od ciebie dowiedziałem...

P.S. Dziękuję za pozdrowienia, jestem taki wzruszony...

Dobra Jacek, skończ obniżac średnią krajowego IQ. Chyba każdy kiedyś używał tutów, potem według tego łączył style tworząc nowe kompozycje, które mogą byc podobne. Skoro juz mówisz o głupocie to skąd wiesz, że sam w nią nie popadasz upierając się przy swoim ZŁYM zdaniu?

Nie będę Ci tłumaczył, czemu ja uważam inaczej, bo wątpie, że zrozumiesz za pierwszym razem, a nie chce mi się tłuc tego innym.

Także ja też Ciebie pozdrowię i życzę dobranoc.

@Gabriel

I tak najlepszy jest ninja, tylko mogłeś go zrobic w lekko innej koncepcji, ale to Ci wytłumaczę na PW.

Always ready to fly!

Wiedziałem, że w końcu do tego dojdzie. Koledzy w walce z ogólną inteligencją, poprzez spam i całkowite olewania zasad pisowni, stają w obronie jednej z czołowych postaci swojej "armii". Uwierz mi, nie każdy czyta tuty i na nich opiera wszystkie swoje prace (podkreślę po raz kolejny, że dokładnie na tym samym schemacie). Nie mam zamiaru wypierać się, że sam nigdy tutów nie czytałem, bo to nieprawda, jednak staram się sam tworzyć własny styl, a nie powielać to, co zostało wymyślone setki lat temu i do tego czasu skopiowano to w wystarczająco dużej ilości. Nie wiem czy zauważyłeś z czego wynikła ta cała dyskusja. Wcześniej nie miałem pretensji, bo autor tego tematu nie nazywał tak wyraźnie prac "swoją inwencją", lub ja to przeoczyłem. Teraz jednak jest to dla mnie przesada, jak takie coś można nazywać własną inwencją...Szczerze mówiąc nie chce mi się tego w kółko tłumaczyć, bo wy i tak wiecie lepiej. Może kiedyś nieco dojrzejecie w tej kwestii i zrozumiecie, że kopiowanie pracy po raz tysięczny wcale nie jest fajnie i w ogóle przez to się nie rozwijac.

Swoją drogą, czekam na tłumaczenie słabszych sigów brakiem monitora :)

No to ja się bardzo cieszę, że wiedziałeś. Widocznie coraz więcej ludzi ma zdolności paranormalne i mogą przepowiadac przyszłośc (gratuluje). Widzisz, po to są koledzy, aby się stawiac za innymi kolegami. Skoro tego nie wiesz, widocznie ich z jakiegoś niewiadomego powodu nie posiadasz. Nie wnikam dlaczego, nie interesuje mnie to.

Uwierz mi, nie każdy czyta tuty i na nich opiera wszystkie swoje prace (podkreślę po raz kolejny, że dokładnie na tym samym schemacie).

Dziwem, akurat w to uwierzę na pewno nie opiera wszystkich prac. A może pomyślałeś o tym, że Filipoo666 chce Ci pokazac jego styl, na którym się teraz opiera (JEGO styl, nie styl z TUTA).

Wiem z czego wynikła ta dyskusja... wynikła z Twojego czepiania się o głupotę, która jest nieprawdą, cóż...

Szczerze mówiąc nie chce mi się tego w kółko tłumaczyć, bo wy i tak wiecie lepiej.

Ooooo... i sam sobie podałeś argument na to, żeby już nie pisac głupot, po prostu uznajmy to za lenistwo i nie chce Ci się odpisywac.

O dojrzewaniu z Tobą nie będę gadał, ani w tej, anie w każdej innej kwestii, bo Filipoo666 jest na pewno bardziej dojrzały, no ale pewnie wiesz lepiej.

A z monitorem, to żeś ciepnął żartem... ja Cie kręce i rozwijam, aż Księżyc mocniej zaświecił.

PODSUMOWUJĄC:

- skończmy rozmowę (powody: głupota, spam [nie jest to temat do przedstawiania bajek chyba, że graficznie], kłótnie, zaraz się zacznie coś większego z bardzo bezsensownego powodu, ostatni życzyłem Ci dobranoc)

- Filipoo zrób coś "nowego", żeby już sie nie rzucał jak wigilijny karp w wannie i nie miał powodów do opowiadania o Twoim ciągłym używaniu tutów

- jeszcze raz Ci życzę dobranoc

- przepraszam za zamieszanie, ale mam słabe samozaparcie

- będę mądrzejszy zakończę rozmowę pierwszy :roll:

Always ready to fly!

PODSUMOWUJĄC:

- skończmy rozmowę (powody: głupota, spam [nie jest to temat do przedstawiania bajek chyba, że graficznie], kłótnie, zaraz się zacznie coś większego z bardzo bezsensownego powodu, ostatni życzyłem Ci dobranoc)

Nie będzie to uznane za SPAM, w dziale grafiki panuje długo moda na kopiowanie tutów, więc taka dyskusja mi nie przeszkadza, możecie śmiało pisać.

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

No to ja się bardzo cieszę, że wiedziałeś. Widocznie coraz więcej ludzi ma zdolności paranormalne i mogą przepowiadac przyszłośc (gratuluje). Widzisz, po to są koledzy, aby się stawiac za innymi kolegami. Skoro tego nie wiesz, widocznie ich z jakiegoś niewiadomego powodu nie posiadasz. Nie wnikam dlaczego, nie interesuje mnie to.

Oh ja biedny, obraża mnie ktoś to widocznie nie wie co znaczy "kolega". W dalszej części posta piszesz, że Fiilipoo jest bardziej dojrzały (co dobitnie potwierdza tłumaczenie błędów zła klawiaturą...swoją drogą widać, że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, bo nie o taką dojrzałość chodziło), to chyba potrafi sobie poradzić sam, więc po co się wcinasz, skoro nawet nie miałeś tyle chęci, by przeczytać poprzednie posty? Jeśli chcesz możesz dalej próbować, ale twoje posty i tak nic znaczącego nie wnoszą.

Dziwem, akurat w to uwierzę na pewno nie opiera wszystkich prac. A może pomyślałeś o tym, że Filipoo666 chce Ci pokazac jego styl, na którym się teraz opiera (JEGO styl, nie styl z TUTA).

Styl, który jest dokładnie taki sam jak u wielu innych osób i w wielu tutach nie jest jego stylem. Skończ go tłumaczyć, bo zaraz jeszcze ty zaczniesz mi wmawiać, że nie przyznawał się otwarcie do robienia prac z tutów. Czekam na jakiś jednoznaczny dowód, jak np. pracę (nie koniecznie sygnę, ponieważ zakładam, że tylko to umiesz robić, bo głównie tego uczą w tutach) o nietypowym temacie, która udowodni twoje umiejętności (które i tak będą oparte na tych samych schematach, bo wiem z własnego przykładu, że jak uczepisz się jednego stylu, ciężko potem z tego wyjść).

Ooooo... i sam sobie podałeś argument na to, żeby już nie pisac głupot, po prostu uznajmy to za lenistwo i nie chce Ci się odpisywac.

Tak, nie chcę mi się odpisywać, bo mam lepsze zajęcia niż bezsensowne dyskusje z kimś, kto na grafice się zna tak, jak ja na balecie...Popieram twoje dalsze słowa, skończ tą rozmowę, bo ona nie dotyczy ciebie. Nie mam zamiaru dalej z tobą dyskutować, bo to bezcelowe, kiedyś zrozumiesz o co tak naprawde mi chodzi.

Powoli coraz bardziej motywujecie mnie do czynnego powrotu do grafiki, bo aż żal mi się robi, gdy widzę jak nisko ten dział upadł...

. Skoro juz mówisz o głupocie to skąd wiesz, że sam w nią nie popadasz upierając się przy swoim ZŁYM zdaniu?

A od kiedy to własne zdanie jest ZŁYM zdaniem?Własne zdanie nie jest złym zdaniem,jeżeli nie jest naukowo potwierdzone że mija się ono z prawda.Czy uważasz że własne zdanie Marcina Lutra,który ogłosił 95 tez jest złym zdaniem?Nie,ponieważ każdy ma prawo ogłosić swoje poglądy religijne,społeczne,gospodarcze itp.Jako o złym zdaniu można powiedzieć co najwyżej o opinii Krzysztofa Kolumba,myślał on że odkrył on Indie a tak na prawdę odkrył Amerykę(choć można tak uznać na przestrzeni dziejów,bo za życia Kolumba nikt nie udowodnił że się myli).Więc naprawdę uważasz własne zdanie Jacka za złe?Jeśli tak to muszę przyznać że jesteś niezwykłym egoistą.I jak to ty powiedziałeś w stosunku do Filipa i Jacka - jesteś na pewno mniej dojrzały niż Jacek.

A co do tłumaczenia złej pisowni klawiaturą,to głupszej wymówki nie słyszałem.Sam mam żałosną klawiaturę a jakoś daje rade pisać bez błędów.

PS.Podałem w wypowiedzi kilka wydarzeń historycznych,jak koledzy nie wiedzą o co chodzi,to znak że nie dorośli do 6 klasy Szkoły Podstawowej.

Zestaw dla Abeso

Av

http://img534.imageshack.us/img534/7063/jefyk.jpg

Sig

http://img137.imageshack.us/img137/7712/jeffreysnurus.jpg

Tapeta

http://img838.imageshack.us/img838/4170/jeffreys.jpg

Cena(prosta ale nawet fajnie wyszla)

v1

http://img232.imageshack.us/img232/7250/cenim.jpg

v2

http://img340.imageshack.us/img340/4804/cenim2.jpg

2013

Ok. Więc tak Sygna i Avek miodzio, a co do tapety nie wiem co było w renderze czy caly Jeff i tło czy sam jego render, ale ładnie wyszło. Co do Johna niezabardzo mi sie podoba... Tak jak napisałeś prosta wraca ale jak na moj gust za prosta:

- podwójne tło

- cieniobrys Johna

- John

Ja to wiedze tak, ze v2 jest lepsza bo troche wygląda to tak jakby John był tam wrysowany, a gdybyś dal inne lecz pasujące tło wyszlo by to o wiele lepiej :)

8/10

10/10

8.5/10

5/10

Pozdro i zapraszam do mnie :)

12096517424cdeec1e1a459.jpg

Nowe

http://img413.imageshack.us/img413/1342/they.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/2764/jerishowasasasasa.jpg

http://img524.imageshack.us/img524/4319/krystianu.jpg

http://img801.imageshack.us/img801/1812/mysteriooo.jpg

http://img176.imageshack.us/img176/3624/rapid.jpg

http://img403.imageshack.us/img403/5593/shaslu.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/2316/ewaswa.jpg

http://img443.imageshack.us/img443/8695/edginson.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/8589/czachasw.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/74/awseomekongs.jpg

2013

Maassa nowych prac :D

Wiec szybko :)

1 Podoba mi się :) 9/10

2 Jericho nie pasuję cieniowo do tła 7/10

3 Słabe wtopienie 8/10

4 Wszystko było by świetne tylko wtopienie 8/10

5 Praca estetyczna 8.5/10

6 Slash fajnie by było jakby napis był po prawej stronie ale 9/10

7 10/10 nic dodać ani ująć

8 Ładnie wygląda ale render mógł by być ostrzejszy

9 Podoba mi się ten styl pracy mogłeś trochę wycieniować i dopasować do tla postać 9/10

10 Praca trochę pusta i nie za bardzo tło pasuję 7/10

PS: Dal byś rade dorobić napis Slashowi? Chętnie bym wziął na podpis :)

Zapraszam do oceny moich prac :) I czekam na nowe...

12096517424cdeec1e1a459.jpg