Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RR 2010 na ESC

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wiem gdzie to dać, więc pisze tutaj. Wiadomo że RR poleci na ESC w Niedziele o 21 :) Oczywiście nie tą, tylko tą za tydzień :)
fin de siècle
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

3

• krycha7

3

• 1909

1

• Paul

1

Top użytkownicy w tym temacie

I na dodatek w całości. Szkoda, że nie mam ESC, bo chętnie bym sobie obejrzał :/

Ale durne reklamy będą...

1623504524b1fd2301336b.jpg

Nie no nie narzekajmy ;) I tak już duże postępy robi ESC... nie wiem czy dam rady obejrzeć do cholery więc chciałem spytać czy ktoś wie kiedy i czy w ogóle będą powtórki...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Wiesz to są 3 godzinny więc nie wiem, ale powtórki raw, sd i ecw są.

no wiem, dlatego się pytam czy są. Jeśliby ktoś miał pewność i wiedział kiedy będzie (gdyby była) to niech napisze, bo ja jak wspomniałem raczej nie będę mógł obejrzeć bo jutro wracam do domu koło 1:/

No to super... ktoś tu świetnie myśli w ESC. Im więcej tym lepiej tym bardziej w całości, a więc trzeba wszystko przygotować żeby w niedziele wieczorem nie musieć ruszać dupy sprzed telewizora

Umiesz czytać? Muzik napisał, że nie wiedział gdzie to dać i dał tutaj. Mi i niektórym osobom to odpowiada.

Krycha7, ale to jest za tydzień w niedziele.

wiem, teraz jestem na feriach u kuzyna w Szczecinie wracam w przyszłą niedzielę do Rzeszowa, a to kawał drogi... :/ może i bym dał radę na końcówkę, ale szczerze wątpię :/

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Organizacja New Japan Pro Wrestling potwierdziła w ten weekend, że Hiroshi Tanahashi zawalczy na gali AEW x NJPW Forbidden Door 2025. Japoński weteran pojawił się na Double or Nothing po pojedynku Paragon z Don Callis Familly. Okazuje się, iż to nie było przypadkowe i zobaczymy Tanahashiego w ringu w Londynie już 24 sierpnia. Póki co nie znamy jego rywala. Będzie to jednocześnie ostatni występ 48-latka w Wielkiej Brytanii, bowiem na początku 2026 roku zakończy karierę.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukuoka, Japan Arena: Acros Fukuoka Publiczność: 503 Format: Taped Data emisji: 02.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 1 Data: 30.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Center Plaza Hall Publiczność: 310 Format: Taped Data emisji: 01.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 13 Data: 01.06.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
  • Dodaj nową pozycję...