Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Draft wrestlerów z ECW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moim zdaniem 8 osób powinno przejść do 2 najlepszych brandów w WWE a mianowicie: William Regal, Ezekiel Jackson, Yoshi Tatsu i Zack Ryder na RAW a Christian, Caylen Croft, Trent Barreta i Vladimir Kozlov powinni walczyć w SmackDown!

Myślę że jeszcze Goldust i Vince Archer mają sporą szanse się gdzieś wkręcić a reszta chyba zostanie zwolniona

Piszcie co Wy o tym sądzicie

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Diesel

5

• SD! FUN

3

• Brutal44

2

• Kukula999

2

Top użytkownicy w tym temacie

Regal i moze Ezekiel na Raw, Christian i Tatsu na SD, cala reszta do zwolnienia.

Christian i Yoshi Tatsu na Raw Kozlov, Goldust, Regal, Jackson na SD

• Urządzenie:  Android

Na razie jedno jest pewne: Croft, Barretta i Christian wylądują na SmackDown. Według spoilerów na RAW mają być: Yoshi & Goldust, Ryder & Rosa, oraz Zeke & Regal.

Z jakiej paki Shelton miałby zostać zwolniony? :shock: Przecież on kładzie praktycznie każdego z tych podanych (no może z wyjątkiem Christiana).

Ja bym chętnie widział na Raw na pewno Regala który swoją klasą pasuje do RAW, klasą że tak powiem osobistą. A na SD Wrzuciłby Christiana, Kozlova i Sheltona. Reszta mnie mało obchodzi :)

RAW

-Ezekiel Jackson

-William Regal

-Yoshi Tatsu

-Shelton Benjamin

-Goldust

-Vance Archer

SmackDown!

-Caylon Croft

-Trent Baretta

-Christian

-Zack Ryder

-Vladimir Kozlov

-The Hurricane

Przestańcie pisać już te bzdury.

Wiadome jest przejście Jacksona, Crofta i Barretty oraz Christiana na SD!

Tak samo jak Regal, Tatsu na RAW.

Na razie nie wiadomo jak z resztą.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

William Regal powinien przejść na RAW i wrócić do swojej dawnej funkcji jako stały, walczący GM RAW. WWE powinno porzucić ten idiotyczny pomysł z Guest Host. Jackson mógłby zostać jego ochroniarzem. Mogliby tu przyjść jeszcze Archer i Goldust, i jak już wiadomo, Ryder i Mendes. Cała reszta na SD! Na RAW i tak jest już ciasno od "gwiazd" i nie wystąpowaliby w TV, co prędzej czy później oznaczłoby zwolnienie.
Człowiek przede wszystkim.

A jednak Ezekiel Jackson przeszedł do SmackDown a więc spodziewam się że William Regal zrobi to samo. Gdyby jeszcze Christian trafił do SD! co jest bardzo prawdopodobne to RAW by już do pięt nie sięgało Niebieskiemu Rosterowi. SmackDown i tak było lepsze a wszystkie gwiazdy ECW właśnie tam się udają więc chyba już wiemy który pas jest ważniejszy i który brand lepszy. Jeśli Regal & Christian wylądują w SD! to zdecydowanie wolę TNA Impact w poniedziałki a RAW to chyba już wogóle przestane się interesować po WrestleManii.

Ja to widzę trochę inaczej. WWE RAW było, jest i zawsze będzie najważniejszą tygodniówką WWE. Główny powód to dzień emisji. Jak wiadomo poniedziałek jest tzw. "dniem wrestling'u" w USA. To w poniedziałki toczą się Monday Night Wars, najpierw z WCW, a teraz z TNA. Wystarczy spojrzeć na to kto się znajudje na RAW. Są to m. in.: Cena, Triple H, Orton, Sheamus czy Michaels. Są to ulubieńcy Vince'a Kennedy'iego i zarazem osoby, które mogą przynieść dużą oglądalność. To, że tylu z ECW trafia właśnie na SD! jest wynikiem tego, że na RAW jest ciasno od Main Eventer'ów i nowe osoby nie dostawałyby czasu antenowego, a to w reultacie rówanłoby się ze zwolnieniem z kontraktu.

Co do pasa to najważniejszy zawsze będzie WWE Championship. Mimo że wygląda on inaczej niż kiedyś to jest to tytuł, który jest od wielu ładnych lat w WWE i to on, przez tradycję, zawsze będzie najważniejszy. World Heavyweight Title to kopia pasa z WCW, istnieje tylko po to, żeby drugi brand miał o co walczyć.

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Ale na Raw jest potrzebny powiew swiezosci wsrod main-eventerow i taki Christian pasowalby tam jak ulał. Chociaz na Smackdown tez by idealnie pasowal, wtedy bym tylko Smacki ogladal. Z tym, ze mi jako fanowi wrestlingu zalezy by oba show trzymaly poziom

Zarówno RAW jak i SD! całkowicie straciły poziom już jakiś czasu temu.

Masz trochę racji z tym, że na RAW potrzeba świeżości. Ja bym się tego spodziewał dopiero po WWE WrestleMani'i XXVI, a konkretnie w Draf'cie. Teraz tam się nie wiele zmieni.

Co do samego Christian'a, to wydaje mi się, że trafi on jednak na SmackDown! McMahon niezbyt przychylnie na niego patrzy z powodu tego, że odszedł kiedyś do TNA. To, że miał pas w ECW, to tylko dzięki booker'om, którzy musieli do tego przkonać Vince'a. Gdyby trafił jednak na RAW, to myślę, że będzie równo job'bował wszystkim ważniejszym heel'om.

• 3 tygodnie później...

Skoro wiadomo jak juz wygladac beda po ECW rostery SD i RAW poszerzone o gwiazdy ECW moje odczucia są takie:

Goldusta dali do SD a Christiana do RAW wg mnie po to żeby zmienic to na najblizszym drafcie. Dlaczego ?

Otóż w moich założeniach dla mnie to sensowny transfer i liczę na to że po nim reaktywują w ramach SD tag Sheltona z Christianem (chetnie zobaczyłbym tych 2 panów w walce z Hart Dynasty) a w RAW tag Goldusta z Tatsu i licząc na to że Legacy pozostanie w postaci DiBiase i Rhodesa wykluczając Randyego może byc ciekawie zwłaszcza na linii Goldust - Cody.

Goldust i Tatsu to zwykli jobberzy, na pewno nie beda feudowac z Legacy...

Tag Christiana i Sheltona? Kiedy bylo cos takiego?:P