Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak w ogóle będzie SvR 2011 czy będzie na PS2 bo 10 jeszcze jest na PS2

Jak ktoś wie to proszę o odpowiedź

Kupię koszulkę johna ceny lub coś innego

JEA WYGRAŁEM LICYTACJE KOSZULKi HLR!!!

10825096174a8edddda9627.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kimlorek

8

• MJz

5

• TakerFanKrk

3

• Varrious

3

Top użytkownicy w tym temacie

A niby skąd mamy wiedzieć? Zapewne tak bo PS2 to najchętniej kupowana konsola; >
Wrestlesite.pun.pl ZAPRASZA !!

Zapewne tak bo PS2 to najchętniej kupowana konsola
No tu się zgodzę, tania, fajna, i gry też genialne.(Zależy co kto lubi :D) Ale coś THQ mówiło że już nie będzie na PS2 :cry: A ja jako przezorny i ubezpieczony kupiłem a raczej dostałem na wigilię PSP :D
fin de siècle

Zapewne tak bo PS2 to najchętniej kupowana konsola
No tu się zgodzę, tania, fajna, i gry też genialne.(Zależy co kto lubi :D) Ale coś THQ mówiło że już nie będzie na PS2 :cry: A ja jako przezorny i ubezpieczony kupiłem a raczej dostałem na wigilię PSP :D

Jak dla mnie byłoby to śmieszne posunięcie. Skoro konsolę PS2 posiada ok. 150 milionów osób, i co trzecia osoba kupiła by SVR11, a cena początkowa byłaby powiedzmy 50$ to jest : 150000000 : 3 = 50000000 x 50 = 2500000000 jeżeli dobrze liczę. (jeżeli źle proszę mnie poprawić)

Muzik, jak przestaną robić na PS2 w tym roku to zapewne na PSP w następnym. Bo powiedz jeżeli mieliby już nie produkować na PS2 (które zapewne ma najlepszą sprzedaż SVR) to po co robili by na PSP. Wtedy zostałoby tylko na X'a i PS3 (ew Wii). Jak dla mnie temat do zamknięcia bo trudno coś w ogóle powiedzieć o grze.

No dobra tylko ile osób na piratach jedzie. Mogę się założyć, że na forum, więcej (dużo więcej) osób ma przerobioną konsolę. W ogóle mogę się mylić ale w Stanach czy tam Kanadzie praktycznie nikt nie ma czarnulki tylko PS3, Xbox'a 360 czy produkt od wielkiego N. Wydaję mi się, że w edycję 2011 nie pogramy na PS2. Jeśli będzie, to na 100% zostanie olana, jak w tamtym roku.
The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

@Ej no nie obrażaj ;>.

Właśnie że się nie zgodzę z tym że w Kanadzie nie ma czarnulki, gdyż moja Ciocia mieszka tam ma kilku znajomych którzy mają i czarnulkę i Ps3 i x360 ;> i na wszystkie platformy kupują gry :P

Po pierwsze już wielokrotnie mówiono, że już nie będzie SvR na ps2 (było tak chyba od czasów pierwszego SvR czy Smackdown 2! np. WeeMan jak durny stawiał na swoje, że Smackdown 2! to koniec z tą serią na ps2, a racji ani trochę nie miał. Ach ten WeeMan i jego wiarygodne źródła.

Po drugie za wcześnie na ten temat.

Po trzecie widzę ten temat na razie tylko w śmietniku.

JerichoY2J ja nie mam przerobionej ; >

1623504524b1fd2301336b.jpg

• Reputacja:   1

Jak dla mnie ten temat jak i dyskusja- są zbędne... Przecież SVR 2011 dopiero weszło we wczesną fazę produkcji (nagrywanie głosów wrestlerów, spikerów itd)... Na pierwsze oficjalne informacje będziemy musieli poczekać do września/października... Gdybym miał jednak obstawiać już teraz na jakie platformy się ukaże gra to powiedziałbym że na takie same jak przed rokiem... Ale powtórzę: poczekajcie 7-8 miesięcy gdyż zaczynanie dyskusji bez screenów, rosteru, w ogóle jakichkolwiek informacji absolutnie jest pozbawione sensu...

• Urządzenie:  Windows

Po pierwsze już wielokrotnie mówiono, że już nie będzie SvR na ps2 (było tak chyba od czasów pierwszego SvR czy Smackdown 2! np. WeeMan jak durny stawiał na swoje, że Smackdown 2! to koniec z tą serią na ps2, a racji ani trochę nie miał. Ach ten WeeMan i jego wiarygodne źródła.

A ty widzę nie jesteś wiarygodnym źródłem cytatów. Wee chodziło o (bodajże) SvR 07, a nie o SD!2, które było ostatnią grą serii na Play Station, tyle że na to pierwsze... Pierwsze dwa SvR i trzy poprzednie (jeszcze trzy ostatnie z pięciu SmackDown!) były "exclusive" dla posiadaczy czarnuli... z resztą jak grom gier z tamtego okresu i zupełnie nikt nie wróżył jej śmierci w tamtym czasie (największe bum na PS2)... Takie spekulacje trwają od jakiś (ponad) 3 lat, kiedy pojawiały się pierwsze wersje konsol nowej generacji.

IMHO (i nie tylko "MH") gry na PS2 będą wychodziły aż do momentu, w którym PS3 nie stanie się konsolą "wolną", czyli do wyjścia PS4 (wtedy wydawanie gier na "młodszą czarnulę" nie będzie wymagało ingerencji SONY.

Poza tym jak już wspomnieli niektórzy jest o kilka miesięcy za wcześnie na takie spekulacje, a i nawet samo THQ może jeszcze nie podjęło ostatecznej decyzji.

Jak dla mnie THQ jeszcze nie zaczęło prac nad SVR11, pewnie będzie jak z 10 zaczną 5 mieś. przed premierą : |

Kimlorek, rozpoczęli już prace... Może nie powiedzieli tego oficjalnie ale w dość delikatny sposób zdradził to niedawno na swoim Twitterze Chris Jericho który napisał że nagrał już kilkadziesiąt godzin swojego głosu do gry....

Up@ Nie wiedziałem :D Dzięki za informacje.

PS. Masz link do twittera czy czego to tam Y2J'a?

Tak, adres jego twittera to:

Jednak by oszczędzić Ci tego szukania pośród gąszczu jego wpisów daję link z innej strony która o tym pisze----------> http://news.absolute-playstation.com/sony/news/all-chris-jericho-among-featured-superstars-in-smackdown-vs-raw-2011

Bardzo dziękuję:)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...