Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Szukałem gier o Tematyce Wrestlingu i znalazłem Backyard Wrestling 2: There Goes the Neighborhood czy są jakieś lepsze Gry na ps2 o Tematyce backyard chodzi mi o walce w domu skakanie z dachu :D itp
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hardy09

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      NECRO BUTCHER vs. SAMOA JOE (IWA Mid South Something to Prove 2005)  
    • PTW
      TRENINGI W AKADEMII PRO WRESTLINGU PRIME TIME WRESTLING <3 <3 <3 Nie ma nic lepszego niż satysfakcja z dobrze wykonanej roboty - a zawodnicy i adepci Akademii Pro Wrestlingu PTW za każdym razem dają z siebie wszystko, czy to na galach, czy to na treningach :) Zapraszamy do obejrzenia filmiku i przypominamy, że jesteśmy do Waszej dyspozycji w każdy weekend od godziny 10:00. To co, kto wpada w najbliższą sobotę i niedzielę? :) PS. Jutro ogłoszenie pierwszej gwiazdy zbliżającej się gali. Będzie niespodzianka ^_^ When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • PpW
      Oficjalne wyniki sobotniej gali PpW: Ledwo Legalne 5 🔥🔥🔥 - Marcelito i Bartosz Plata pokonali Atillę i Dannego Roxxa w Tag Team Matchu - Robert Star zwyciężył w 6-Man Ladder Matchu stając się no.1 Contenderem - Olgierd pokonał Axela Foxa po potężnym Tombstone Piledriverze - Stanisław Van Dobroniak wrzucił Johnnego Blade'a do wanny tym samym go dezombifikując - Mister Z przypiął Biesiada Stronga po Disrespect Moonsaulcie na stół (z dodatkowym kawałkiem stołu) tym samym wygrywając Cieśla Match - Vic Golden z pomocą Oskara Alexandra i krzesła pokonał Gabriela Queena - Goblin wygrał 2 z 3 stypulacji walki 3 Stages of Hell i nokautując Gustava Gryffina został nowym mistrzem PpW A wam, który mecz podobał się najbardziej? 🤔 Fotki 📸. @okleina & @kwasowiec Przeczytaj na fanpage.
    • Tomos
      Mam nadzieję że jesteście gotowi na młodego, perspektywicznego Samiego Zayna wygrywającego Rumble przyszłym roku   Ja bym wtedy już nawet na przewinięciu tych gal nie oglądał xD
    • MattDevitto
      Za Vince'a taką młodą gwiazdą mógłby być Roman Reigns 
  • Dodaj nową pozycję...