Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler stycznia

Kto zasługuje na ten tytuł?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• John Cena
      3
    • Shawn Michaels
      22
    • Rey Mysterio
      8
    • CM Punk
      26
    • Christian
      7
    • Desmond Wolfe
      4
    • Mr. Anderson
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

John Cena

Shawn Michaels

SmackDown!:

Rey Mysterio

CM Punk

ECW:

Christian

TNA:

Desmond Wolfe

Mr. Anderson

Ankieta trwa pięć dni.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Andrew

2

• T-Mac

1

• Domio

1

• kuba154

1

Top użytkownicy w tym temacie

Miałem niezwykły dylemat na kogo postawić swój głos - wybrałem jednak Christian'a, choć myślałem również o Mysterio i Anderson'ie. Christian zasłużył na głos za obronę pasa mistrzowskiego i za dobre walki w Main Event'ach na ECW...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Kurde normalnie dylemat. Mamy kilku świetnych kandydatów - HBK, Chrystian i Mr. Kenn ... wróć Mr. Anderson, jednak oddam swój głos na Shawna. Świetny Royal Rumble oraz segmenty na RAW. Jego walka z Reyem na SD! była, w moim przekonaniu walką stycznia w WWE.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

• Urządzenie:  Windows

Głos powędrował na Punka. Dlaczego? Dlatego, że dość ciekawie odgrywa swoją rolą, jako Zbawiciela, ta jego broda a'la Jezus. Dodatkowo na RR pokazał się z dobrej strony, eliminując kolejnych zawodników. Stajnia, jeżeli można tak to ująć, którą prowadzi, że tak powiem ma się dobrze, chociaż chciałbym jego Damę zobaczyć w walce z inną. Przegrana o pasy UTTC trochę na minus, ale to już w lutym więc przy tej ankiecie nie ma to znaczenia.

Imo nie zasluzyl nikt z wymienionych ale z braku laku glos na HBK`a

Głos na CM Punka, to on dzięki programowi ze "zbawianiem" ludzi trzymał jakoś Smackdown w styczniu. Z Punka zrobiła się ciekawa postać, stąd też mój głos na niego
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Głos na Punk'a raczej za odgrywanie gimmicku niż za walki bo ostatnimi czasy rzadko mogliśmy podziwiać go w ringu.

Głos na Punka. Świetne odgrywa gimmick i jest najciekawszą postacią w obecnym WWE.

A czemu nie wybrałem nikogo innego?Wolfe stracił rozpędu nabranego z debiutem, Anderson IMO jest przepushowany (w obecnej chwili nie przepadam za nim, wolałem oglądać jego personę w WWE), jego promowanie nie jest adekwatne do umiejętności i popularności, a Cena i Mysterio jakoś dla mnie się nie wyróżnili. Najbliżej do Punka w moich oczach mieli HBK i Christian. Pierwszy zaliczył świetny udział w RR i prowadzi dość ciekawy program z Takerem (choć prowadzi to niezbyt odpowiednie słowo), drugi miał trochę mniej udaną obronę pasa i dalej rządzi i dzieli na ECW, ale dla mnie to za mało żeby pokonać charyzmatycznego Straight Edge Savioura.

• Reputacja:   1

Zagłosowałem na HBK'a... Tamten miesiąc miał po prostu świetny...Granie zdeterminowanego do granic gościa który dla walki z Undertakerem na WrestleManii jest skłonny poświęcić pasy mistrzowskie Tag Team oraz rozpad swojego teamu oraz dosłownie wszystkiego (najlepiej było widać tę determinację podczas Royal Rumble Matchu )

wychodziło mu to perfekcyjnie :D

Głos na Mr. Andersona. Bardzo dobry debiut w TNA i widać że za niedługo będzie w ME

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Z kandydatów podanych w ankiecie wybrałem CM Punk'a. Bardzo podoba mi się jego obecna rola takiego, powiedzmy, "zbawiciela". To co robił w Royal Rumble Match było po prostu świetne. Tu WWE bardzo się postarało. Powinien być w tej walce znacznie dłużej. Do tego jego nowy wygląd. Widać, że przestał się golić i to nie tylko na twarzy. To jeszcze bardziej podkreśla jego gimmick, w którym jest świetny.
Człowiek przede wszystkim.

• Reputacja:   3

Mr. Anderson ... Anderson - jak to powiedzial Hogan .. przyszlosc TNA. Nadal ten sam Ke.. Anderson.

(choc do konca sie zastanawialem nad nim i Punkiem)

50608915156a3743c1fa34.jpg

John Cena - nic ciekawego w styczniu nie pokazał, jak zwykle zresztą.

Shawn Michaels - desperat pokazał na RR kawał swojego solidnego rzemiosła, zarówno ringowego jak i aktorskiego a do spółki z Reyem zmontowali wspólnie najlepszą w styczniu walkę w całym WWE.

Rey Mysterio - cały miesiąc był w bardzo dobrej formie, montował dobre pojedynki nawet z Batistą, co ostatnimi czasy mało komu się udaje. Jego walka z Callowayem była najlepszym single matchem na styczniowym ppv , natomiast match z Hbk był najlepszym z pośród wszystkich matchy jakie odbyły się w ubiegłym miesiącu w WWE. Bookerzy pozwalając mu na delikatne "tweenerstwo" odświeżyli nieco postać idola milusińskich.

Cn Punk - szkoda że tak mało wymiatał w ringu bo "Mesjasz" byłby moim pewniakiem, dobra walka z Triplem i wjazd na RR to trochę za mało na tytuł wrestlera stycznia. Chłop świetnie wczuł się w swoją nową rolę i jako nawracający na zdrowy tryb życia jest piekielnie przekonujący, ale ucierpiał na tym jego czas na pracę w ringu, gdyż ostatnimi czasy częściej paraduje z micem niż walczy.

Christian - zawiodłem się nieco na Kapitanie a raczej może na jego walce z koksem na RR. Wprawdzie nie oczekiwałem zbyt wiele po tym starciu ale na pewno nie chciałem oglądać takiego gniota na ppv.

Nigel aka Desmond - ktoś tam w TNA jest nie spełna rozumu dając mu na wejściu program z Kurtem a następnie "podrzuca" go jakimś weteranom.

Ken Anderson - nigdy nie byłem fanem talentu tego drewna.

Stąd też mój głos oddaję na Shawna Michaelsa.

Oddalem swoj glos zdecydowanie na Desmonda Wolfe'a....

• Reputacja:   449

Jako że dla mnie najważniejsze jest to co dany wrestler pokazuje w ringu - głos leci na Mysterio za niezły feud z Batistą, za to że potrafił coś wykrzesać w ringu nawet z drewnianego Dave'a oraz za main event (jedyna ciekawa walka, oprócz turnieju) Royal Ruble (Rey vs. Taker), którą panowie uratowali honor tego PPV.

Dobry miesiąc w wykonaniu krasnala, chłopak ostatnio utrzymuje na prawdę solidny poziom.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ogłoszono nową obronę tytułu dla mistrza TNA International, Mustafy Ali. Podczas gdy Mustafa Ali zmierzy się w obronie tytułu TNA International z Adamem Brooksem w odcinku TNA Impact z 30 kwietnia, ogłoszono właśnie kolejną obronę pasa. Ali ogłosił w mediach społecznościowych, że będzie bronił tytułu TNA International przeciwko tajemniczemu rywalowi na tapingu TNA Impact 15 maja w Sacramento w Kalifornii. Ali dodaje, że delikwent, który przyjął wyzwanie, dzierży obecnie ważny pas mistrzowski
    • Grok
      Tematem wtorkowego NXT były nowe twarze. Na starcie show Shawn Michaels, Matt Bloom i Robert Stone zasugerowali, że na wtorkowym epizodzie zadebiutują świeże twarze – międzynarodowi talenty oraz wrestlerzy z Evolve i LFG, gotowi zrobić sobie nazwisko. Pod koniec wieczoru wszystko stało się jasne. Po tym, jak Myles Borne obronił tytuł NXT North American w walce z Saquonem Shugarsem, przerwał mu Tristan Angels, który wyszedł z tłumu. Przedstawił się jako „Mr. England” i ostrzegł Borne’a, że będz
    • Grok
      Po krótkiej przerwie była mistrzyni świata kobiet AEW, Jamie Hayter, została dopuszczona do powrotu do ringu i ma już zaplanowaną następną walkę. We wtorek ogłoszono, że Hayter wystąpi w tag teamie z Alex Windsor na środowym AEW Dynamite. Brawling Birds zmierzą się z jeszcze nieustalonymi przeciwniczkami. Windsor ostatni raz walczyła na kwietniowym Dynasty, gdzie przegrała z panującą mistrzynią Thekla w wyrównanym starciu. W programie AEW Windsor wspomniała, że Hayter jeszcze nie była gotowa
    • Grok
      Wzrostem 7 stóp, weteran WWE i AEW Paul Wight niedawno ujawnił, że przechodzi inspirującą przemianę, tracąc na wadze. W rozmowie z TalkSport przed galą PPV AEW All In na Wembley Stadium w Londynie 30 sierpnia 2026 roku Wight otworzył się na temat swojej przemiany fizycznej i utraty wagi. Kiedyś prezentowany jako „mierzący siedem stóp i ważący ponad 400 funtów”, Wight teraz zdradził swoją aktualną wagę. Kontynuując temat swojej przemiany, 54-letni zawodnik wyjawił nowy cel: zostać modelem
    • Grok
      Czteroodcinkowy dokumentalny serial o Hulku Hoganu na Netflixie odniósł wielki sukces pod względem oglądalności w pierwszym tygodniu na platformie streamingowej. Zgodnie z tygodniowymi rankingami Tudum Netflixa (źródło), „Hulk Hogan: Real American” zajął piąte miejsce na świecie – tuż za zeszłotygodniowym odcinkiem WWE Raw. Serial zanotował 3 miliony wyświetleń na całym świecie i 12,3 miliona godzin oglądania globalnie, przy łącznej długości 4 godzin i 6 minut. Współprodukowany przez WWE,
  • Dodaj nową pozycję...