Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler stycznia

Kto zasługuje na ten tytuł?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• John Cena
      3
    • Shawn Michaels
      22
    • Rey Mysterio
      8
    • CM Punk
      26
    • Christian
      7
    • Desmond Wolfe
      4
    • Mr. Anderson
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

John Cena

Shawn Michaels

SmackDown!:

Rey Mysterio

CM Punk

ECW:

Christian

TNA:

Desmond Wolfe

Mr. Anderson

Ankieta trwa pięć dni.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Andrew

2

• Brutal44

1

• kuba154

1

• Wolfpunk

1

Top użytkownicy w tym temacie

Miałem niezwykły dylemat na kogo postawić swój głos - wybrałem jednak Christian'a, choć myślałem również o Mysterio i Anderson'ie. Christian zasłużył na głos za obronę pasa mistrzowskiego i za dobre walki w Main Event'ach na ECW...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Kurde normalnie dylemat. Mamy kilku świetnych kandydatów - HBK, Chrystian i Mr. Kenn ... wróć Mr. Anderson, jednak oddam swój głos na Shawna. Świetny Royal Rumble oraz segmenty na RAW. Jego walka z Reyem na SD! była, w moim przekonaniu walką stycznia w WWE.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

• Urządzenie:  Windows

Głos powędrował na Punka. Dlaczego? Dlatego, że dość ciekawie odgrywa swoją rolą, jako Zbawiciela, ta jego broda a'la Jezus. Dodatkowo na RR pokazał się z dobrej strony, eliminując kolejnych zawodników. Stajnia, jeżeli można tak to ująć, którą prowadzi, że tak powiem ma się dobrze, chociaż chciałbym jego Damę zobaczyć w walce z inną. Przegrana o pasy UTTC trochę na minus, ale to już w lutym więc przy tej ankiecie nie ma to znaczenia.

Imo nie zasluzyl nikt z wymienionych ale z braku laku glos na HBK`a

Głos na CM Punka, to on dzięki programowi ze "zbawianiem" ludzi trzymał jakoś Smackdown w styczniu. Z Punka zrobiła się ciekawa postać, stąd też mój głos na niego
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Głos na Punk'a raczej za odgrywanie gimmicku niż za walki bo ostatnimi czasy rzadko mogliśmy podziwiać go w ringu.

Głos na Punka. Świetne odgrywa gimmick i jest najciekawszą postacią w obecnym WWE.

A czemu nie wybrałem nikogo innego?Wolfe stracił rozpędu nabranego z debiutem, Anderson IMO jest przepushowany (w obecnej chwili nie przepadam za nim, wolałem oglądać jego personę w WWE), jego promowanie nie jest adekwatne do umiejętności i popularności, a Cena i Mysterio jakoś dla mnie się nie wyróżnili. Najbliżej do Punka w moich oczach mieli HBK i Christian. Pierwszy zaliczył świetny udział w RR i prowadzi dość ciekawy program z Takerem (choć prowadzi to niezbyt odpowiednie słowo), drugi miał trochę mniej udaną obronę pasa i dalej rządzi i dzieli na ECW, ale dla mnie to za mało żeby pokonać charyzmatycznego Straight Edge Savioura.

• Reputacja:   1

Zagłosowałem na HBK'a... Tamten miesiąc miał po prostu świetny...Granie zdeterminowanego do granic gościa który dla walki z Undertakerem na WrestleManii jest skłonny poświęcić pasy mistrzowskie Tag Team oraz rozpad swojego teamu oraz dosłownie wszystkiego (najlepiej było widać tę determinację podczas Royal Rumble Matchu )

wychodziło mu to perfekcyjnie :D

Głos na Mr. Andersona. Bardzo dobry debiut w TNA i widać że za niedługo będzie w ME

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Styl:  Jasny

Z kandydatów podanych w ankiecie wybrałem CM Punk'a. Bardzo podoba mi się jego obecna rola takiego, powiedzmy, "zbawiciela". To co robił w Royal Rumble Match było po prostu świetne. Tu WWE bardzo się postarało. Powinien być w tej walce znacznie dłużej. Do tego jego nowy wygląd. Widać, że przestał się golić i to nie tylko na twarzy. To jeszcze bardziej podkreśla jego gimmick, w którym jest świetny.
Człowiek przede wszystkim.

Mr. Anderson ... Anderson - jak to powiedzial Hogan .. przyszlosc TNA. Nadal ten sam Ke.. Anderson.

(choc do konca sie zastanawialem nad nim i Punkiem)

50608915156a3743c1fa34.jpg

John Cena - nic ciekawego w styczniu nie pokazał, jak zwykle zresztą.

Shawn Michaels - desperat pokazał na RR kawał swojego solidnego rzemiosła, zarówno ringowego jak i aktorskiego a do spółki z Reyem zmontowali wspólnie najlepszą w styczniu walkę w całym WWE.

Rey Mysterio - cały miesiąc był w bardzo dobrej formie, montował dobre pojedynki nawet z Batistą, co ostatnimi czasy mało komu się udaje. Jego walka z Callowayem była najlepszym single matchem na styczniowym ppv , natomiast match z Hbk był najlepszym z pośród wszystkich matchy jakie odbyły się w ubiegłym miesiącu w WWE. Bookerzy pozwalając mu na delikatne "tweenerstwo" odświeżyli nieco postać idola milusińskich.

Cn Punk - szkoda że tak mało wymiatał w ringu bo "Mesjasz" byłby moim pewniakiem, dobra walka z Triplem i wjazd na RR to trochę za mało na tytuł wrestlera stycznia. Chłop świetnie wczuł się w swoją nową rolę i jako nawracający na zdrowy tryb życia jest piekielnie przekonujący, ale ucierpiał na tym jego czas na pracę w ringu, gdyż ostatnimi czasy częściej paraduje z micem niż walczy.

Christian - zawiodłem się nieco na Kapitanie a raczej może na jego walce z koksem na RR. Wprawdzie nie oczekiwałem zbyt wiele po tym starciu ale na pewno nie chciałem oglądać takiego gniota na ppv.

Nigel aka Desmond - ktoś tam w TNA jest nie spełna rozumu dając mu na wejściu program z Kurtem a następnie "podrzuca" go jakimś weteranom.

Ken Anderson - nigdy nie byłem fanem talentu tego drewna.

Stąd też mój głos oddaję na Shawna Michaelsa.

Oddalem swoj glos zdecydowanie na Desmonda Wolfe'a....

• Reputacja:   375

Jako że dla mnie najważniejsze jest to co dany wrestler pokazuje w ringu - głos leci na Mysterio za niezły feud z Batistą, za to że potrafił coś wykrzesać w ringu nawet z drewnianego Dave'a oraz za main event (jedyna ciekawa walka, oprócz turnieju) Royal Ruble (Rey vs. Taker), którą panowie uratowali honor tego PPV.

Dobry miesiąc w wykonaniu krasnala, chłopak ostatnio utrzymuje na prawdę solidny poziom.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...