Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Eliminacje Euro 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rozlosowane zostały grupy eliminacyjne Euro 2012.

Grupa A:

- Niemcy,

- Turcja,

- Austria,

- Belgia,

- Kazachstan,

- Azerbejdżan.

Grupa B:

- Rosja,

- Słowacja,

- Irlandia,

- Macedonia,

- Armenia,

- Andora.

Grupa C:

- Włochy,

- Serbia,

- Irlandia Północna,

- Słowenia,

- Estonia,

- Wyspy Owcze.

Grupa D:

- Francja,

- Rumunia,

- Bośnia i Hercegowina,

- Białoruś,

- Albania,

- Luksemburg.

Grupa E:

- Holandia,

- Szwecja,

- Finlandia,

- Węgry,

- Mołdawia,

- San Marino.

Grupa F:

- Chorwacja,

- Grecja,

- Izrael,

- Łotwa,

- Gruzja,

- Malta.

Grupa G:

- Anglia,

- Szwajcaria,

- Bułgaria,

- Walia,

- Czarnogóra.

Grupa H:

- Portugalia,

- Dania,

- Norwegia,

- Cypr,

- Islandia.

Grupa I:

- Hiszpania,

- Czechy,

- Szkocja,

- Litwa,

- Liechtenstein.

------------------

Jak widać, skład grup eliminacyjnych nie powala, jedynymi w miarę ciekawymi grupami mogą być grupy D, E i H.

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

2

• Awesome!

1

• Noface

1

• JohnCenation

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jinheung Taewang napisał(a):
Grupa A:

- Niemcy

- Turcja

- ...

- ...

- ...

- ...

Już sobie wyobrażam jakie tu u mnie będą rozpierduchy :twisted:

20502835285345d49c46e75.jpg

Thomassi24 napisał(a):
Już sobie wyobrażam jakie tu u mnie będą rozpierduchy

W sumie Turcja będzie grała swój pozornie wyjazdowy mecz u siebie. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Już nie mogę się doczekać meczu Mołdawii z San Marino.

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

Pamiętam jak kibicowałem Bośni i Hercegowinie w barażach do Mistrzostw Świata. Wtedy się nie udało, Portugalia miała szczęście. Teraz spkojnie mogą zająć drugie miejsce, a nawet powalczyć o pierwsze z Francją. Nie będę też ukrywał, że moi ulubnieńcy, od wielu lat, to Włosi i na nich liczę najbardziej, choć ostatnio źle się tam dzieje, szczególnie jeśli chodzi o piłkarzy Juventus'u F.C.
Człowiek przede wszystkim.

Według mnie najsilniejsza będzie grupa E, ponieważ ma aż czterech faworytów , w tym dwóch pewnych czyli Holandia i Szwecja , a dwie pozostałe drużyny które mogą się wtrącić pomiędzy faworytów to Finladia i powracająca do dawnej formy reprezentacja Węgier,już się nie mogę doczekać początku ;)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Moje przewidziane wygrane w poszczególnych grupach to:

Grupa A:

Nie dzielę zbytnio Niemców sympatią, ale to oni są zdecydowanym faworytem tej grupy, jedynie potknąć się mogą w meczu z Austrią i Belgią.

Grupa B:

Zdecydowanie najsłabsza grupa i myślę, że walka o 1 i 2 miejsce rozstrzygnie się pomiędzy Rosją, Słowacją oraz Irlandią.

Grupa C:

Moim faworytem są oczywiście "Azzurri", ale pewnie będą mieć nie małe kłopoty z Serbią.

Grupa D:

Faworytem tej grupy są bez wątpienia Trójkolorowi.

A za dużo dobrych rywali nie mają, więc uważam że pierwsze miejsce mają niemal już pewne.

Grupa E:

Holandia jak zawsze faworyt. Szwecja jedynej może z nimi się mierzyć i to te dwa zespoły mogą (moim zdaniem jedynie) marzyć o awansie.

Grupa F:

Chorwacja vs Grecja to będzie najważniejszy mecz a nawet dwa :D

I uważam, że Chorwacja wyjdzie z tego zwycięsko.

Grupa G:

Anglia trochę w tych latach szwankuje i dosyć często przegrywa, ale uważam że ten turniej będzie ich odrodzeniem i zagrają przynajmniej w ćwierćfinałach.

Grupa H:

Portugalia, Portugalia, Portugalia, innego faworyta nie ma :-)

I na pewno będzie Ronaldo, a on na pewno pokaże klasę 8)

Grupa I:

Hiszpania jest teraz na topie i zapewne znowu będzie walczyć, moim zadaniem aż do finału.

My tu gadu gadu o grupach, a przecież są jeszcze dwie reprezentacje: Ukraina i Polska :grin:

Ukraina pewnie dojdzie do ćwierćfinału i wypad z baru :D

A Polska...

Oj nie wiem :???:

Nie ma Brazylii jest dobrze :lol:

Ale tak na poważnie, to uważam że Polska ma szanse nawet na półfinał, ale trzeba grać rozsądnie,a nie jak my teraz gramy...

Ostatnie nasze mecze, to głowa boli, nie chciało się nawet oglądać do końca.

Mam nadzieje, że pokażą coś, czego jeszcze nie pokazali.

15032492994bc875282e46f.jpg

JohnCenation napisał(a):

Grupa G:

Anglia trochę w tych latach szwankuje i dosyć często przegrywa, ale uważam że ten turniej będzie ich odrodzeniem i zagrają przynajmniej w ćwierćfinałach.

Zaskoczyła mnie twoja wypowiedź. Kiedy Fabio Capello objął stery Anglii to już ta reprezentacja nie jest tą samą. W El. MŚ w RPA praktycznie wszyscy co grali z Anglikami przegrywali co najmniej 3 bramkami. Rooney jest w świetnej formie, Defoe i jeszcze kilku napastników. Myślę, że oni mogą wygrać z trudnościami ale wygrać MŚ 2010. A Euro 2012 wygrać z palcem w du***. Mają świetną młodzieżówkę, która w Polsce i Ukrainie na pewno zaskoczy. Jedna obawa, zabranie Terry'emu nie słusznie opaski. Drużyna na tym może trochę stracić.

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

Jaki final, jaki cwiercfinal? to dopiero eliminacje...

Mecze Niemcow z Turcja to bedzie cos:)

grupy B,D i F kiepskie

Grupa C i E bardzo silna

Do awansu typuje: Niemcy, Rosja, Wlochy, Francja(niestety), Holandia, Chorwacja, Anglia, Portugalia i Hiszpania.

Do barazy Turcja, Irlandia lub Slowaja, Serbia, Bosnia, Szwecja, Izrael ( byle nie Grecy), Szwajcaria, Dania lub Norwegiai Szkocja (maja szanse byc lepsi od Czechow)

Ehh przejmujeta się :P Pierwszy sprawdzian organizacyjny zdaliśmy. Nie ważne jakie są grupy eliminacyjne. Nie ważne są grupy finałów. I tak Polacy rozegrają trzy mecze: inauguracyjny, mecz ostatniej szansy i o honor. Nie chce być tutaj złośliwy, ale nawet wiara kibica nie pomaga mi wierzyć w wyjście z grupy Polaków. Najlepsze jest to, że PZPN postawił warunki Franzowi: PÓŁFINAŁ ALBO WYPAD...

Tak wgl ładna Ukrainka pojawiła się na losowaniu ^^

A: Niemcy - może to nie jest już jakiś mocny zespół, ale oni w ważnych meczach potrafią grać

B: Walka pomiędzy Rosją a Słowacją, Irlandia też może narozrabiać

C: Bezpośredni awans Włochów, drugie miejsce to walka Irlandii Płn, Serbii oraz Słowenii

D: 1. Francja 2. Rumunia

E: Mocna Holandia, drugie miejsce walka Skandynawska i dołączenie odradzających się Węgrów

F: Dwie reprezentacje - Grecja i Chorwacja

G: Wydaje mi się, że Anglia i Szwajcaria, ciekawy będzie mecz wyjazdowy Angolów w na Bałkanach w Bułgarii

H: Portugalia, Dania druga

I: Hiszpania (no raczej), o drugie miejsce pobiją się Szkocja z Czechami