Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme European Wrestling (EWWC Roster)

Jak oceniasz ostatnią galę EEW?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz ostatnią galę EEW?

• 5
      1
    • 4
      0
    • 3
      0
    • 2
      0
    • 1
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Roster :

Nazwa gali – EEW (Extreme European Wrestling)

Pasy Mistrzowskie:

EWWC World Championship

EWWC Intercontinental Champipnship

EWWC Tag Team Championship

EWWC Cruiserweight Championship

Roster:

AJ Styles (EWWC World Champion)

Sheamus

Shawn Michaels

Triple H

Hornswoggle

Randy Orton

CM Punk

Yoshi Tatsu (EWWC Cruserweight Champion)

Rey Mysterio

Evan Bourne

Jeff Hardy (EWWC Tag Team Champion)

Matt Hardy (EWWC Tag Team Champion)

The Miz

Desmond Wolfe

Mistico

John Morisson

Christian

Divy:

Michelle McCool

Maryse

Maria

Kelly Kelly

Tag Teamy:

Shawn Michaels, Triple H i Hornswoggle (D-Generation X)

Rey Mysterio I Evan Bourne (The High Flyer’s)

Jeff Hardy i Matt Hardy (The Hardy’s)

Komentatorzy:

Andrzej Supron

Tazz

Spiker:

Justin Roberts

EWWC Extreme European Wrestling

5 luty 2010 - Kopenhaga

Tazz : Jesteśmy w jednym z krajów mroźnej Skandynawii , w Danii!

Andrzej Supron : Dobry wieczór! Kopenhaga to piękne miasto , tym bardziej , że będzie tutaj miała miejsce pierwsza gala EEW.

Tazz : Przypomnijmy. 11 dni temu miało miejsce rozdzielenie EWWC na dwa roztery.A.S : To świetna decyzja dla wszystkich fanów EWWC.

Odteraz będziecie mogli oglądać nas i w poniedziałek i w piątek

Tazz : Kolejną atrakcją są…Specjalni Managerowie!

A.S : Tak jest EEW nie będzie miało General Managera. Galę co tydzień będzie prowadzić osoba ze świata sportu i rozrywki. Dzisiaj Special Managerem jest :

Tazz : Amerykański motocyklista FMX…

A.S : Travis Pastrana!

Nie słychać jednak theme’u Pastrany , lecz theme CM Punk’a , który w swoim stylu idzie w stronę ringu. Zabiera mikrofon Justin’owi Roberts’owi i przy heel heacie widowni zaczyna mówić :

- Tak jest! Pokazałem Stylesowi , kto jest najlepszy w tej federacji. I co z tego , że nie zdobyłem pasa EWWC World Championship? Pytam co z tego? Już w krótce z pewnością odbędzie się kolejna walka z udziałem mnie i AJ Stylesa , w której wygram i odbiorę mu pas! Ten tytuł od dawna powinien należeć się mi! Jedynemu czystemu zawodnikowi tej federacji…Nie to co Styles - ćpun , alkoholik i palacz…Tak! Jest taki sam jak wy wszyscy , lecz dla każdego z was jest jeszcze szansa na ocalenie! Jeśli jednak tego nie chcecie… Własnie. Na ostatnim PPV przegrałem przez dyskwalifikacje , lecz uwierzcie , że chciałem jak najmocniej obić tego słabeusza. I udało mi się to bez pomocy wszelkiego rodzaju używ…

Nie daje mu dokończyć słyszalny w całej hali theme AJ Stylesa. Publika reaguje bardzo żywiołowo na widok Stylesa , który ma gips na prawej ręce , a na szyi kołnierz. W lewej ręce trzyma mikrofon. Wchodzi do ringu i staje naprzeciw cieszącego się CM Punka

Styles : Słuchaj Punk!

CM Punk : Nie nie to ty słuchaj Styles! Po co tutaj przychodzisz i mi przerywasz? Chcesz się jeszcze bardziej upokorzyć? Chcesz abym znów Cię pobił? Nie obchodzi mnie , że masz złamaną rękę. Zawsze jestem chętny aby ci dokopać. Co nagminnie spożywane przez Ciebie środki przeciwbólowe już Ci nie pomagają?

W tej chwili rozwścieczony AJ Styles uderza CM Punka gipsem i zdejmuje go.

-Pomagają…

Odpina kołnierz z szyi i rzuca się na Punka. Zaczyna się szarpanina , w której wygrywa Aj Styles. Podczas , gdy zawodnicy się biją , na rampę wchodzi Special Manager : Travis Pastrana.

Travis : Hej , hej spokój. *obaj wrestlerzy patrzą na Pastranę* Nie traćcie energii na takie szarpanie się , albowiem dzisiaj w Main Evencie gali zobaczymy walkę jeden na jednego o pas EWWC World Championship. A zmierzą się w nim : AJ Styles vs CM Punk!

Andzej Supron : Ohoho! Zapowiada się ciekawa walka wieczoru

Tazz : Tak jest Andrzej , jednak zobaczmy co przed nami

A.S : Pierwszy będzie pojedynek , którego zwycięzca będzie walczył na następnym PPV o pas Intercontinental!

Tazz : Dzisiaj zobaczymy pierwszą walkę , natomiast za tydzień odbędzie się druga!

Justin Roberts : W pierwszej walce zmierzą się Christian i John Morrison!

Normal match

Christian vs John Morrison

Początek walki - lekka przewaga Christiana , który od razu wyszedł z serią puchy na przeciwnika. Kilka ciosów kolanem w narożniku. Następnie Dropkick i Morrison na deskach. Christian pinuje , lecz sędzia nie zdołał nawet doliczyć do 2. Obaj zawodnicy stają w tym samym momencie i zaczynają się klinczować. Klincz wygrywa Christian , co od razu przechodzi w boczny Headlock. Morrison jednak bardzo przytomnie odbija się ze swoim rywalem od lin i wykonuje Irish Whip. Za tym idzie Spinning Kick na biegnącym Christianie. Morrison czeka , aż jego przeciwnik wstanie i? Próba Moonlight Drive , jednak Christian nie dał wykonać na sobie finishera i odepchnął Morrisona. Dropkick i Morrison wylatuje z ringu! Sędzia zaczyna odliczać : 1..2..3 Morrison jednak jest już na ringu , a tam czeka na niego Christian , który od razu powala go Clothesline’m. Christian wchodzi na narożnik , lecz Morrison szybko się podnosi. Diving Crossbody od Christiana , jednak Morrison uderza go Reverse Enzuguri Kick’iem. Morrison od razu przechodzi do pinu : 1..2 Christian wybija I powoli wstaje. John już na niego czeka. Kopnięcie w brzuch , jednak Christian przechwytuje noge Morrisona i odpycha ją od siebie. Błąd , ponieważ Morrison wykonuje Capoeira Kick! John podchodzi do oszołomionego Christiana i wykonuje STO backbreaker i Russian Leg Sweep + pin : 1..2 Kick out! Christian nie daje za wygraną , lecz od razu otrzymuje Dancing Leg Drop! John Morrison na fali! Christian siada na ringu , a John odbija się od lin i mamy Knee Strike. Morrison jednak nie pinuje , lecz czeka dłuższą chwilę , aż Christian wstanie i powala go Springboard Kickiem! Zaciąga go pod narożnik i wszyscy wiedzą co się szykuje. Starship Pain! Jednak nie! Christian w porę uniknął ataku , a John uderzył z całym impetem w ring! Obaj powoli się podnoszą. Christian pomaga sobie linami i wchodzi na narożnik. Christian już na narożniku , a Morrison dopiero wstał. Missile Dropkick od Capitana Charismy! Podnosi Morrisona i mamy Irish Whip. Christian czeka na przeciwnika , co wykorzystuje Morrison w biegu łapiąc się Christiana , oraz wykonując Tornado DDT! Niemożliwe! Jednak żaden z zawodników nie ma siły aby przypiąc drugiego! Sędzia zaczyna ich wyliczać : 1..2!..3!..4!..5! Christian powoli wstaje , to samo Morrison 6!..7! Obaj już stoją na nogach. Irish Whip od Morrisona , jednak skontrowany i Christian wyprowadza Spinning Wheel Kick! John jednak szybko się podnosi. Christian umiejętnie prześlizguje się obok niego i jest już za Morrisonem. Reverse DDT! Podnosi przeciwnika i trafia go w plecy Dropkicikiem tak , że ten dostaje się między druga a trzecią linę. Taunt Christiana i mamy Middle Rope Choke w jego wykonaniu. Sędzia liczy , a Christian odpuszcza dopiero przy 4.Morrison nie może się pozbierać. Powoli wstaje , a Christian tylko na to czeka. Przełożenie rąk i Killswitch! Od razu przypina : 1!..2!..3! Wygrywa!

Christian zostaje zwycięzcą pojedynku

A.S : Alez emocje , a to dopiero pierwsza walka

Tazz : Tak jest Andrzej! Christian wygrywa w spaniałym stylu , ale trzeba także pogratulować John’owi

A.S : Oczywiście. Chrisitan jako pierwszy zapewnia sobie miejsce w walce o pas Intercontinetal na nastepnym PPV!

[Reklama PPV , które będzie miało miejsce 6 marca]

Korytarz. Widzimy Rey’a Mysterio i Mistico

Rey : Życzę powodzenia w matchu. Mam nadzieje , że damy niezły pokaz umiejętności

Mistico : Tobie również Rey. Publika się nie zawiedzie. Wszyscy wiedzą , że jesteśmy najlepszymi High flyerami w federacji

Rey : Nie zapominaj o moim Tag Team partnerze – Evanie Bourne

Mistico : Tak wiem , też jest nawet dobry…Cóż. Czas na nas

[Mistico odchodzi , a Rey Mysterio poprawia maskę i udaje się za swoim dzisiejszym przeciwnikiem]

A.S : Przed nami druga walka wieczoru!

Tazz : Tak jest! Zmierzą się w niej dwaj Luchadorzy!

A.S : Liczymy na ciekawą walkę

Justin Roberts : Czas na kolejną walkę. Będzie to Normal match , a zmierzą się w nim : Rey Mysterio i Miiistico!

NORMAL MATCH

REY MYSTERIO vs MISTICO

Na początku walki Rey i Mistico podali sobie ręcę w geście szacunku. Zaczęli się klinczować, co przeszło w duszenie na Mysterio. Rey wyszedł z tego i odbijając się od lin wykonał Low Dropkick. Chciał wykonać Irish Whip w narożnik, lecz Mistico skontrował, ale Rey wdrapał się na drugą linę i wykonał Springboard Crosbody. Przypina: 1… 2… i Mistico odkopuje. Rey nie przerywa ataku. Podnosi rywala i wykonuje Armbar. Po jakimś czasie Mistico zaczyna z serią uderzeń w brzuch, a Mysterio odbija się od lin i nadziewa na Superkick’a. 1… 2… i Rey odkopuje. Mysterio podnosi się i zbiera do ataku, lecz Mistico wykonuje Irish Whip, Rey przytrzymał się lin, lecz został wyrzucony z ringu Clothesline’m i gdy Mysterio był poza ringiem Mistico wyskoczył z niego i wykonał Slingshot Rana’e. Gdy sędzia doliczył do dwóch on sam wtoczył się do ringu, a Mysterio był odliczany – 7… 8… 9 i Rey jest w ringu. Mistico podbiega w jego stronę, lecz ten podkłada mu nogę w taki sposób, że głowa Mistico wpada między drugą a trzecią linę. Mysterio odbija się od lin i próbuje wykonać 619, lecz Mistico unika i wykonuje La Mistica, które przechodzi w Fujiwara Armbar! Mysterio odklepuje!

Rey po walce gdy już odpoczął podszedł do cieszącego się ze zwycięstwa Mistico i podał mu rękę, za co obaj zostali nagrodzeni brawami…

A.S : Taki piękny gest w wykonaniu obu zawodników.

Tazz : Tak jest. Oni wiedza , co to prawdziwa sportowa rywalizacja.

A.S : Kolejną walką jaką przyjdzie nam zobaczyć , będzie pojedynek Celtyckiego Wojownika Sheamusa , z Shawnem Michaelsem. Nie ukrywam , że jestem za tym drugim

Tazz : Ci zawodnicy mają ze sobą na pieńku i ta walka może wszystko rozstrzygnąć!

A.S : Przypomnijmy , że na PPV Shawn Michaels był bliski utracenia swojego kontraktu z EEW na rzecz El Generico

Tazz : Na szczeście tak się nie stało i dzisiaj możemy go zobaczyć

Biuro Specjal Managera. CM Punk rozmawia z Travisem Pastraną

Punk : Dlaczego dałeś mi dzisiaj pojedynek z tym kaleką? Przeciez on jest wcale nie zdolny do walki

Travis : A czy sam nie chciałes z nim walczyć o pas? Sam Ci to udostępniłem…Kaleka? Dzisiaj na ringu okładał Cię jak zawsze

Punk : Chciałem walczyć , ale nie dzisiaj …Mówiłem , że w przyszłości…

Travis : Obawiasz się Punk? Czyżby te przechwałki to kłamstwo?

Punk : Nawet tak nie mów. Wyjdę dzisiaj na ring i zdobędę ten pas! Styles będzie żałował , że w ogóle wrócił tak szybko. Znów go odeśle , lecz tym razem na dłużej

Travis : Tak. Tak…A teraz idź…

CM Punk zadowolony opuszcza swoje biuro i udaje się do swojego Locker Roomu , aby przygotowac się do nadchodzącej walki…

Justin Roberts : Przed nami trzecia walka dzisiejszego EEW , a naprzeciw siebie staną : Celtic Warrior – Sheamus! , oraz The HeartBreakedKid! – Shawn Michaels!

Normal match

Sheamus vs Shawn Michaels

Początek walki I od razu zarysowała się przewaga Shawna Michaelsa. Seria punchy i chop’ów dała mu przewagę na początek. Irish Whip od HBK’a i Sheamus odbity od lin otrzymuje Atomic Drop , oraz Chop , po którym pada na ziemie. Szybko wstaje i sytuacja się powtarza : Atomic Drop + Chop. Sheamus leży , a Shawn tauntuje do publiczności dając czas Sheamusowi. Celtic Warrior już na nogach , lecz od razu otrzymuje kilka chop’ów od HBK’a , a następnie Drokick. Sheamus szczęśliwie odbija się od lin. Irish Whip od Shawna , jednak skontrowany i to Michaels odbija się od lin po przeciwległej strone ringu i? Powerslam od Sheamusa! Od razu przypina : 1! Wybija. Sheamus podnosi Shawna i wynosiło do Suplexu…Długo utrzymuje w górze i wreszcie kończy ten Inverted Suplex. Zaczyna okopywać leżącego Shawn’a. Podnosi go i mamy Powerbomb! Pin : ..1..2…Kick out! Walczą dalej! Shawn powoli wstaje , jednak Sheamus jest już na nogach. Próba Bicycle Kick’u , jednak Michaels unika i podcina spadającego Sheamusa. Zakłada Figure Four Leg Lock! Sheamus próbuje się przyciągnąć do lin , jednak jest za daleko. Jest bliski odklepania , jednak ostatkiem sił odgina nogę przeciwnika i wydostaje się z tej dźwigni. Michaels jednak jest bardziej „Świerzy”. Odbicie od lin i Flyning Forearm. Obaj leżą. Kip up! Michaels wstaje w niesamowitym stylu! Sheamus powoli się podnosi. Chop i Scoop Slam. HBK wchodzi na narożnik i mamy Diving Elbow Drop , a to oznacza jedno. Shawn podchodzi do narożnika i charakterystycznie tupie. 1..2..3..4..5 Próba Sweet Chin Music! Jednak Sheamus mija i wykonuje Bicycle Kick! Shawn leży , a Celtic Warrior tauntuje przy heel heacie widzów. Po chwili pinuje : 1!..2! Shoulder up. Sheamus wściekły podnosi Shawn’a i szykuje dla niego Celtic Slam! Schodzi z ringu dając szanse Michaelsowi. Chwile grzebie pod ringiem , sędzia go wylicza , a Shawn Michaels się podnosi. Sheamus już jest na ringu , wraz z śmietnikiem! Sędzia doliczył do 8 , a HBK jest w przeciwległym narożniku! Sweet Chin Music. Jednak Sheamus nie dał się zaskoczyć i wyminął kopnięcie , tym samym odsłaniając sobie szanse na uderzenie! Trafia HBK’a metalowym kubłem. Dyskfalifikacja.

Shawn Michaels wygrywa poprzez dyskwalifikacje

Sędzia karze Sheamusowi opuścić ring. Jednak ten pozostaje niewzruszony i dalej okłada przeciwnika. Raz pięściami raż śmietnikiem. Shawn krwawi , a Sheamus dalej go obija. Lecz co to? Słychac theme D-Generation X i do ringu biegnie Triple H wraz z Hornswoggle. Sheamus ratuje się ucieczką w publiczność , a The Game goni za nim. Sanitariusze zajmują się krwawiącym Shawnem

A.S : Świetny pojedynek. Szkoda , że skończył się w taki sposób…

Tazz : Mimo wszystko Shawn Michaels może dodać kolejne zwycięstwo do swojego streaku

A.S : Sheamus chyba jednak mu nie odpuści i coś mi się wydaje , że zobaczymy kolejne starcia tych zawodników

Tazz : Oby nie takie jak to dzisiejsze…

[Reklamy]

A.S : Wracamy po reklamach!

Tazz : Zostały już tylko dwie walki!

A.S : W kolejnym pojedynku zmierzą się Evan Bourne i Yoshi Tatsu!

Tazz : Będzie to pojedynek o pas Cruserweight!

[Reklama PPV : 6 marca]

Szatnia DX. Rozmowa między Triple H i obolałym Shawnem Michaels’em

Triple H : Spokojnie Shawn …Jeszcze się na nim odegrasz…

Shawn : Wiem to! Jestem tylko zły , że nie udało mi się dzisiaj! Wygrałem , ale nie chciałem dyskwalifikacji!

Triple H : Tak wiem , wiem. Nastepnym razem ty będziesz górą

Shawn : Wiem to! Pokonywałem wielu przeciwników w swojej karierze …Chris Benoit …Ric Flair …Albo nawet …ty?

Triple H : Tak , ale to stare dzieje i teraz kolej na pokonanie Sheamusa.

Shawn : Wiem to!!!

Zrezygnowany Triple H wychodzi z szatni. Kamera jeszcze przez chwile ukazuje Shawna Michaelsa trzymającego się za głowę.

Justin Roberts : Czwarta walka. Normal match , w którym zmierzą się Evan Bourne i Yoshi Tatsu! Będzie to pojedynek o pas Cruserweight Championship!

Normal match (o pas Cruserweight Championship)

Evan Bourne vs Yoshi Tatsu

Zawodnicy już na ringu. Sędzia karze bić w gong! Początek walki , lecz zawodnicy nawet nie przeszli do klinczu , ponieważ przeszkodził im wszystkim znany głos : „AAAWESOMEE” i na ring przy swoim theme zmierza The Miz! W ręku trzyma mikrofon :

Miz : Słuchajcie wszyscy! Przed chwilą byłem u Special managera i zażądałem włączenia do tej walki i co? Zgodzil się! Od teraz jest to pojedynek Triple Threat match , w którym też uczestniczę. Wygram ten pojedynek! Because I’m The Miz and I’m AWESOME!

Miz odrzuca mikrofon , jednak w tym samym momencie otrzymuje Roundhouse Kick od Tatsu. Miz na razie wykluczony z walki lezy przy jednym z narozników. Evan i Yoshi podają sobie ręce w geście szacunku i nareszcie mogą zacząć walkę. Klincz , jednak Evan zyskuje przewagę i mamy Irish Whip w narożnik. Rozbieg i próba Corner Clothesline’u , jednak Yoshi szybko ucieka i Evan zamroczony stoi do niego odwrócony plecami. Tym razem to Yoshi łapie Bourne’a i posyła go Irish Whip’em w drugi narożnik. Rozbieg i Trunbuckle Knee Strike! Nastepnie mamy Roll-Trough Snapmare! Evan w opałach ponieważ Tatsu serwuje mu Shoot Kick. W międzyczasie The Miz wypada z ringu , aby trochę odetchnąć. Tatsu przypina Evana : 1!..2! Bourne wybija! Evan szybko wstaje , a Yoshi odbija się od lin i mamy Running Crossbody! Nie! Evan w powietrzu trafia go Jumping Spin Kick’iem Od razu pinuje : 1!..2!..2.999999! Shoulder up! Niesamowite! Yoshi powoli wstaje. Evan odpija się od lin i mamy Headscissors Takedown oraz Cannonball Leg Drop. Pin : 1!..2! Wybija. Evan podnosi Yoshi’ego I serwuje mu Hurricanranę! Kolejny raz go podnosi I mamy Irish Whip w narożnik! Podchodzi do niego i teraz seria kicków , po których Tatsu osuwa się na ziemię. Evan przechodzi za liny! I teraz Slingshot Corner Dropkick! Teraz cała seria dawno nie używanych movesów przez Evana Bourne’a! Odciąga Tatsu na środek i pinuje! 1!..2! Nie! Wybija. Evan zakłada Headlock osłabionemu Tatsu. Japończyk jednak podnosi się i zadaje serie uderzeń łokciem w brzuch Evana. Jumping High Kick! I Bourne pada na ring! Yoshi zakłada Evan’owi Armbar! Ależ teraz Bourne cierpi! Powoli jednak zaczyna się wydostawać z dźwigni! Odgina noge Yoshi’ego , lecz ten szybko wstaje i trafia go Shoot Kick’iem. Czeka chwile , ponieważ również jest już zmęczony. Jednak postanawia wejść na narożnik! Yoshi na narożniku , a Evan stoi już na nogach. Podbiega do narożnika i mamy piękny Leaping Frankensteiner! Yoshi lezy na środku ringu , a Evan dokłada Standing Shooting Star Press! Zaciąga rywala do narożnika! To może być koniec walki. Wchodzi na narożnik! Tak jest! Mamy Shooting Star Press! Przypina : 1!..2!..3! Nie! W ostatnim momencie pin przerywa wchodzący na ring The Miz! Podnosi Evana i wykonuje na nim Skull Crushinf Finale! Yoshi Tatsu powoli się podnosi. Mizanin obraca się i otrzymuje Rondhouse Kick! Yoshi przypina śmiertelnie zmęczonego Evana Bourne’a : 1!..2!..3! Koniec walki!

Zwycięzcą oraz zdobywcą pasa EWWC Cruserweigh Championship zostaje ; Yoshi Tatsu!

Yoshi pomaga wstać prawie nieprzytomnemu Evan’owi i unosi jego rękę do góry w geście szacunku! Po chwili obaj udają się na backstage. Miz wściekły zostaje w ringu i ma coś do powiedzenia :

Miz : Słuchaj cholerny kitajcu…Ehh…Za tydzień…Ty i ja…O pas Cruserweight…Wszyscy wiedzą , że on należy się mi! Jeśli nie tchórzysz…to za tydzień się spotkamy!

Miz powoli schodzi z ringu i idzie do swojego Locker Room’u.

A.S : Ależ niesamowita walka! Do końca nie było wiadomo kto wygra!

Tazz : Masz racje. Gdyby nie interwencja Miza w ostatniej chwili to Evan Bourne cieszyłby się ze zwycięstwa

A.S : Jestem ciekaw czy dojdzie do walki o pas Cruserweight między Mizem , a Yoshim Tatsu

Tazz : Pożyjemy , zobaczymy Andrzej.

A.S : Hehe. Pozostaje już tylko Main Event dzisiejszej gali , w której ten pyszałek CM Punk będzie walczył z AJ Stylesem.

Tazz : Zapraszamy.

Justin Roberts : Przed nami tylko Main Event dzisiejszej gali. Naprzeciw siebie staną pochodzący z Chicago , Illinois : CM Punk i „The Phenomenal” AJ Styles!

Normal match (o EEW World Championship)

AJ Styles © vs CM Punk

Obaj zawodnicy w ringu i można zaczynać. Sędzia daje znak do rozpoczęcia walki. Zawodnicy nie klinczują się tylko chodzą w bok patrząc się na siebie. Po chwili Aj Styles zaczyna szarżować na Punka , ten spokojnie trafia go Calf Kickiem. Zgięty Styles przelatuje Punkowi nad kolanem i pada na ring. CM Punk skacze do okoła zagrzewając się do walki. Wykonuje gesty rękami i rozgrzewa się poniżając przy tym przeciwnika. AJ Styles wstaje i znów szarżuje. Tym razem Punk unika ciosu i pozbywa się Styelsa z ringu za pomocą Clothesline’u. Sędzia nie zdążył doliczyć do 3 a AJ Styles jest już z powrotem w ringu. Obaj zawodnicy patrzą się sobie głęboko w oczyi tym razem jako pierwszy do ataku rusza CM Punk. Clotheslinem powala Stylesa , lecz ten momentalnie wstaje. Drugi Clothesline , jednak minięty! Dropkick i Cm Punk trafia między drugą a trzecią linę. Styles wchodzi na narożnik. Czyzby szykowała się jakaś nowa akcja w wykonaniu? To Diving Leg Drop z narożnika wprost na zwisającą przez liny głowę CM Punka! Punk jednak oprzytomniał i szybko odsunął się od tego ataku , a AJ Styles trafił nogą w ring. The Phenomenal leży poza ringiem trzymając się za nogę , a sędzia go wylicza. Jest już 5. CM Punk schodzi do swojego przeciwnika i posyła go Irish Whip’em w metalowe schodki! 7! Styles już się chyba nie podniesie. Jednak Punk wie , że tym sposobem nie zdobędzie pasa i wrzuca prawie nierzytpomengo Stylesa do ringu! 9! Obaj w ringu , a CM Punk przypina : 1!..2! Nie! Styles miał dość czasu , aby nabrać sił i nie dał się przypiąć! CM Punk przechodzi za liny , a AJ Styles powoli wstaje. Wskakuje na liny i mamy Springboard Clothesline. Trafia! I piuje : 1!..2! Nie. Cm Punk podnosi Aj Stylesa i mamy Irish Wship. Jednak skontrowany i? Dropkick! CM Punk pada , a Styles przypina : 1!..2! Kick out! Styles wynosi swojego przeciwnika pod Rack Bomb…I udaje mu się! Pinuje : 1!..2!..Nie! Odbija. Styles jest bardzo zdenerwowany. Wspina się na narożnik. CM Punk dalej leży. Shooting Styles Press! Nie! Punk w ostatnim momencie podnosi dwa kolana w górę! Pinuje Stylesa : 1!..2! Shoulder Up! Wściekły Punk podnosi Stylesa i posyła go w narożnik. Rozbieg i? Shining Wizard! I Bulldog! Zabójcze combo CM Punka! Teraz czeka , aż jego przeciwnik wstanie. Styles się podnosi i Ponk wynosi go pod Go To Sleep. The Phenomenal niesamowicie się szarpie i spada wraz z Punkiem! Z całej tej akcji wychodzi piękne Stylin’ DDT! To szansa dla AJ Stylesa! Podnosi Punka do swojej akcji kończącej! Styles Clash!!! Pin : 1!..2!..3! Koniec walki!

AJ Styles obronił pas EWWC World Championship

AJ Styles potwornie zmęczony schodzi z ringu i udaje się na backstage. To samo długą chwilę po nim robi CM Punk.

A.S : Ależ emocje. Nie mogę uwierzyć , ze to już koniec

Tazz : Styles broni pas w wielkim stylu

A.S : To już koniec emocji na dziś. Z Kopenhagi żegnają się…

Tazz : Tazz…

A.S : I Andrzej Supron.

Bardzo proszę o komentarze. Kogo chcielibyście jako Special Managera w następnym tygodniu?

Edytowane przez Stamford
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Stamford

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...