Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FCW czyli Pierwszy stopień w drodze na szczyt

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Blaze9,widze że się rozumiemy. Problem jedyny jaki tu widzę to, to że nie widzę jakiegoś powiązania w gimmickach. Rollins robiony jest po części na CM Punka vol.2, a Dean na totalnego psychopatę, więc nie bardzo wiem jak oni mieliby się dopasować, bo nie chcę zmiany gimmicku Ambrose'a (nie udźwignąłbym tego, kolejna wersja zabawnego Kane'a). Jedynie to Seth, musiałby zmienić co mogłoby mu wyjśc na dobre, bo poza porównaniami do Punka, to niczym się nie wyróżnia (poza ring skillem ale to już wiemy) więc dodałoby mu jakiejś wyrazistości. Nie mniej jednak, tag team czy nie, chcę ich w głównym rosterze jak najszybciej (w sumie nie ma na co czekać jak na mój gust)
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

52

• 8693

43

• E_9

42

• Yao

15

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

N!KO 52 odpowiedzi

• 8693

8693 43 odpowiedzi

• E_9

E_9 42 odpowiedzi

• Yao

Yao 15 odpowiedzi

Jak dla mnie do głównego rosteru powinien wrócić Husky. Nie rozumiem czemu został przeniesiony do FCW. W NXT był najciekawszą postacią, wraz ze swoim mentorem.. i te ich bójki z resztą pro & rookie z NXT - zajebiste.

Powiem szczerze ze WWE samo sobie w stopę strzela trzymając taki fajny feud Ambrose z Rollinsem w trakcie posuchy na SD i braku tam jakichkolwiek spięć.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Urządzenie:  Windows

Dodali Claudio do rosteru :

http://www.fcwwrestling.info/cesaro1.html

... ale na zdjeciach ma jeszcze gacie "CC". Ciekaw jestem na ile sposob go zepsują w WWE. Szkoda, że trafia do FCW, a nie bezposrednio do glownego rosteru wraz z Hero. Juz mi sie wymarzyl ten Team Punk na SSeries.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Szkoda, że trafia do FCW, a nie bezposrednio do glownego rosteru wraz z Hero. Juz mi sie wymarzyl ten Team Punk na SSeries.

Może dodali go do rosteru FCW tylko na kilka tygodni żeby zmylić smartów. W ogóle dziwie się WWE, Claudio ringskille ma, za mikrofonem jest niezły, więc po co dawać go do FCW? Pewnie żeby nauczył się stylu WWE, jakby miał czego się uczyć. :D

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

• Reputacja:   286
  • Urządzenie:  Windows

WWE podpisało kontrakt z niezależną wrestlerką z Wielkiej Brytanii Britani Knight. Ma ona na początku trafić do FCW.

http://cdn.sescoops.com/wp-content/uploads/268.jpg

Dla osób, które regularnie oglądają FCW - w razie debiutu tej wrestlerki proszę o wiadomość.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Dawno temu już było słychać o tym, że Britani ma dojść w szeregi WWE. Cóż, no jest taka sweetaśna troche, nie widziałem jej jeszcze w akcji, więc nie mogę powiedzieć nic o niej. Zobaczymy co pokaże w FCW.

Tymczasem Dean Ambrose i Seth Rollins robią zajebisty program, któremu nawet został poświęcony cały show. Mam nadzieję, że ta dwójka zajdzie wysoko, są kozaccy. ;)

Tymczasem Dean Ambrose i Seth Rollins robią zajebisty program, któremu nawet został poświęcony cały show. Mam nadzieję, że ta dwójka zajdzie wysoko, są kozaccy. ;)

Oj tak! Ich program jest świetny, a ostatni 30 minutowy pojedynek był - żeby użyć popularnego słowa na forum - epicki! :twisted: Dawno w FCW nie widziałem tak dobrej walki i nie zaobserwowałem tak dobrej chemii i współpracy między dwoma walczącymi między sobą wrestlerami.

Pytanie - czy ich feud jest na tyle dobry, by zacząć śledzić FCW? Czy jest na poziomie choćby feudu DiBiase - Cody (chce mieć jakieś porównanie)?

Jest dużo lepszy niż "feud" DiBiase i Rhodesa

Tak w ogóle, ostatnio pisano, że Costagnoli miał swój debiut w postaci walki z ex Blackiem... był to jakiś house-show, czy event, który można gdzieś obejrzeć?

Osobiście starałem się doszukać tego na YT, jednak zawiało tam totalną pustką i niewiedzą na ten temat...

Może ktoś wie coś więcej? ;)

O ile się nie mylę, to ta walka była nagrana na tapingu i ma być dopiero puszczona, kwestia czasu. Nie wiem czy nie w przyszłym tygodniu nawet, oby bo bardzo na to czekam.

Obejrzałem własnie 30 minutowy pojedynek Deana Ambrose'a i Setha Rollinsa i musze powiedzieć że to był najlepszy pojedynek w tym roku jeśli chodzi o WWE(FCW). Jedynie walka Ceny z CM Punkiem z MitB może tej dorównać. Rozpisanie tej walki w pierwszych trzech odliczeniach genialne (jak na moje wymagania, poza tym w Iron Man Matchach nie jestem obeznany), choć ta sytuacja to nic w porównaniu z wymianą ciosów w doliczonym czasie. Zamarkować w tej walce można nieźle jeśli nie jest się przyzwyczajonym do takich walk.

Chciałbym teraz zobaczyć Ambrose'a w pogoni za pasem głównym, a Setha walczącego o ten medal z Antonio Cesaro (oczywiście najlepiej byłoby obu przepchnąć do głównego rosteru, najlepiej na SD)

Na potwierdzenie tego, że ostatnie wyczyny tych 2 Panów gniotą cycki... I kto nie chciałby czegoś takiego zobaczyć w głównym rosterze? Dlaczego zamiast badziewnego NXT nie zrobią tygodniówki, która byłaby pojmowana jako druga liga, czyli rozwojówka? ;)

20min Limit:

http://www.youtube.com/watch?v=IHATV3DPQww&feature=related

30min Limit:

http://www.youtube.com/watch?v=GRm-2loMupM&src_vid=IHATV3DPQww&feature=iv&annotation_id=annotation_429443

Jeżeli ktoś nie oglądał jeszcze to serdecznie zachęcam... ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 75 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Co tam może jeszcze dojść? Naomi vs. Jade Jakieś starcie na 3/4 osoby o pasek IC u Panów. Dawać Dominika w tym. Niech zgarnie ten pas. Odliczyć Balora dać wielki moment dla Dominika, a Bron niech idzie wyżej. Drew vs. Priest Walka Liv Morgan i jej kumpeli w obronie pasów Tag Team. LA Knight? Z kim? Nie wiem.
    • ManiacZone
      MZW Forever 29.03.2025r. 📸Shadowsmoonlight Photography Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Jeffrey Nero
      Nie. Podpowiedź kiedy Vegeta i Goku zaczynali trening u Whissa musieli z tym przedmiotem coś zrobić o które poprosił W życzeniu Beerus.
    • ManiacZone
      Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • PTW
      NIESAMOWITE PRO WRESTLINGOWE SHOW NADCHODZI WIELKIMI KROKAMI - WPADAJ NA GALĘ PRIME TIME WRESTLING! Widowiskowa rozrywka w klimacie WWE już 12 kwietnia na Śląsku! Największe gwiazdy polskiego i zagranicznego pro wrestlingu w akcji! W planach między innymi: - Debiutancka walka Pana Pawłowskiego w starciu Prezes kontra Prezes, w której Sędzią Specjalnym będzie Andrzej Supron! - Pojedynki o pasy mistrzowskie PTW Underground i BESTYA Slam! - Turniej o pas mistrzowski kobiet! Genialna rozrywka dla widzów od 5. do 105. lat - NIE MOŻESZ TEGO PRZEGAPIĆ! BILETY JUŻ W SPRZEDAŻY! @obserwujący Prime Time Wrestling powraca z kolejnym niesamowitym wydarzeniem! Bądź świadkiem debiutanckiej walki Pana Pawłowskiego i daj się porwać emocjom rodem z WWE! JużPrzeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...