Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FCW czyli Pierwszy stopień w drodze na szczyt

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Hunico wielbicielem publiczności? C'mon, dla mnie koleś jak na luchadora ma zdecydowanie za mało "flow" w ringu i żeby nie maska to nigdy nie powiedziałbym, że może być kimś pokroju Reya, czy Mistico.

Bo nie zażywa sterydów i nie przybija "byka" z każdym fanem ? Dla mnie Hunico w ringu jest bardzo dobry, wystarczy oglądnąć Hunico vs Seth Rollins.

Co do tego kogo bym chciał zobaczyć w głównym rosterze:

1. Richie Steamboat - Mały smok z niego nie będze, ale smoczek :D, Dla mnie dobry w ringu, ale coś jest nie tak z jego finisherem, Crossbody ?

2. Tito Colon - Mógłby dojść do Primo, i byśmy mieli Colonsów. Tito jest dobry w ringu, pewnie mało osób wie, że to jest Epico.

3. Hunico - Dla mnie gościu jest dobry i pociąga za sobą publikę

No i oczywiście Dean Ambrose, nie trzeba chyba mówić dlaczego. 8-)

13699509474e11ce9dc6018.jpg

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

52

• 8693

43

• E_9

42

• Yao

15

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

N!KO 52 odpowiedzi

• 8693

8693 43 odpowiedzi

• E_9

E_9 42 odpowiedzi

• Yao

Yao 15 odpowiedzi

A co ma koksowanie do bycia świetnym luchadorem? Styl lucha ma na celu rozgrzanie publiczności szybkim tempem i umiejętnościami lotniczymi. Ja nie mówię, że Hunico jest w ringu słaby, bo jest dobry, ale jak na czołowego luchadora federacji to zdecydowanie za mało. Jego styl przypomina bardziej zwykły, typowy dla każdego zawodnika styl niż ten, którym charakteryzują się fruwający Meksykanie...

;)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

A co ma koksowanie do bycia świetnym luchadorem? Styl lucha ma na celu rozgrzanie publiczności szybkim tempem i umiejętnościami lotniczymi.

Luchador to nie koniecznie lotnik ani nawet człowiek w masce przykłady Dr.Wagner który mało co lata jak Sin Cara a jest świetnym luchadorem lub Jack Evans który niema maski a też jest luchadorem więc niema co mówić kto jest luchadorem a kto nie. Co do Hunico to moim zdaniem radzi sobie nie źle. WWE ma Sin Carę i nie zastąpi go Hunico bo wydało za dużo hajsu by pozyskać Mistica z którym negocjowało wiele lat kontrakt. Poza tym Sin Cara nie zostanie po 30 dniach zwolniony bo jest bookowany na kolejne house showy. Mimo tego Hunico może spokojnie startować do WWE gdyż nie jest typowym lotnikiem jak Mysterio czy Cara i nie wiem jak z jego mikrofonem ale powinien się odnaleźć w WWE.

#SmartFanZone

Oczywiście masz rację, ale czy mało latający Meksykaniec porwie rzeszę dzieciaków jak robi to Rey i powoli zaczyna robić Mistico? Nie wiem...

Co do Mistico to w WWE może nie osiągnąć szczytu i nie chodzi tu o zakulisowe wpadki... Z tego co widzę w WWE to ma duże problemy z psychologią ringową (tu akurat Hunico bije go na głowę) i jego walki wyglądają jak uschematyzowane wykonywanie spotów. Co więcej, puki nie dostanie jakiegoś menago, który zacznie gadać to nie dostanie przecież jakiegoś przykładowo feudu w ME.

Ciekawym pomysłem byłaby właśnie walka na WM 28 z Reyem, face vs face. Walka pourywałaby jajca, Rey ewentualnie zakończyłby karierę w ringu i zacząłby być mówiącym "opiekunem" Mistico, którego uznałby za swego następcę.

Kończąc temat Cary... cieszy srebrny strój, przypomniał się stary Mistico. I tyle na razie z plusów, ale wierzę w kolesia... ;)

Oczywiście masz rację, ale czy mało latający Meksykaniec porwie rzeszę dzieciaków jak robi to Rey i powoli zaczyna robić Mistico? Nie wiem...

Jeżeli będzie dobrze wypromowany i nie będzie kolejną gwiadą Superstars to oczywiście że tak. Dzieciaki nie patrzą na ring skill tylko na fajną maskę,fajny theme i z dzieciakami to by nie było problemu. Moim zdaniem Hunico może dużo osiągnąć w WWE jeżeli dostanie szanse.

#SmartFanZone

Moim zdaniem Hunico może dużo osiągnąć w WWE jeżeli dostanie szanse.

Błagam....co wam się wkręciło szukanie w FCW odpowiedzi na starzejącego się Reya i wylatującego z federacji Mistico? W szczególności Hunico ma 34 lata....więc proszę, z czym do ludzi. Dostanie push pozwalający mu na wejście na Smackdown i walki na superstars? Bardzo prawdopodobne jest załapanie się jakiegoś luchadora na próbną walkę podczas trasy WWE po Meksyku i tam szukanie jakieś innej perełki, aniżeli kariera hunico w WWE.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

W szczególności Hunico ma 34 lata....

To akurat w wrestlingu jest najmniejszy problem aczkolwiek zgadzam się ze warto zainwestować w kogoś innego.Bo przecież skoro dla WWE nie było większym problemem ściągnąć "Johna Cena Lucha" to mogą na każdego zagiąć parol.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

W szczególności Hunico ma 34 lata....więc proszę

I?? R-Truth powrócił do WWE mając 36 lat a w wieku 39 doczekał się Main Eventu chociaż nie jest jakiś genialny w ringu. Zresztą kto powiedział że Hunico ma być zastępcą Mysterio? Bo co bo nosi maskę? Del Rio ma 34 lata i jakoś też nikt na to uwagi nie zwraca zbytnio więc niema co zwalać winy na wiek. Moim zdaniem Hunico ma szanse zaistnieć w WWE bo inaczej by go tyle nie trzymali w FCW tylko wywiali.

#SmartFanZone

To akurat w wrestlingu jest najmniejszy problem aczkolwiek zgadzam się ze warto zainwestować w kogoś innego

I tego się trzymajmy.

Moim zdaniem Hunico ma szanse zaistnieć w WWE bo inaczej by go tyle nie trzymali w FCW tylko wywiali.

Ale nie jest powiedziane, że każdy z FCW debiutuje w WWE.

Del Rio ma 34 lata i jakoś też nikt na to uwagi nie zwraca zbytnio więc niema co zwalać winy na wiek

No nie ma czego porównywać, gdyż Alberto stworzył zupełnie odmienną i ciekawą postać.

Zresztą kto powiedział że Hunico ma być zastępcą Mysterio? Bo co bo nosi maskę?

No a o co tu chodzi!?!?! O maski, gadżety i piski marków. Ja osobiście nie jestem przeciwnikiem talentu ringowego hunico, wręcz przeciwnie, ale to jest wwEnterteiment i biznes a nie lucha czy indie.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

A pomyśleliście, że Hunico wyjdzie jako heel jeśli nie pozyska(li)ją Averno ? Bo był temat heela w masce ...

A pomyśleliście, że Hunico wyjdzie jako heel jeśli nie pozyska(li)ją Averno ? Bo był temat heela w masce ..

Averno raczej przejdzie skoro pozwolił sobie na strartę maski. Nie wiem czemu nie którzy sądzą że Averno nie będzie mógł walczyć w WWE w masce? Przecież CMLL niema nic wspólnego z WWE. Z maską czy bez Averno jest genialny i jest obecnie najlepszą postacią w CMLL. Moim zdaniem WWE przyda się taka gwiazda.

#SmartFanZone

Nie którzy Lucha nie chcą wyjeżdżać z meksyku, jest to kwestia tradycji i honoru. Sami wiecie, że Del Rio musiał zostawić maskę z którą nawet walczył w MMA.

Lepiej by porządnego Japońca ściągnęli , bo Yoshi ssie.
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Lepiej by porządnego Japońca ściągnęli , bo Yoshi ssie.

Yoshi nie jest zły tylko WWE robi z niego idiotę i daje mu głupi gimmick. Moim zdaniem gdyby popracować nad nim i dać mu lepszy gimmick to mogłoby coś z niego być.

#SmartFanZone

Tu się mylisz bo Joshi ma krzywą mordę a tego nie da się zmienić przez WWE-no chyba ze operacja plastyczna.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Zmieszany/a
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...