Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FCW czyli Pierwszy stopień w drodze na szczyt

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

A ten pan z kolei jest równie beznadziejnym aktorem i mówcą jak poprzednik, ale jest pozbawiony głównej i jedynej zalety Cannona. Tutaj naprawdę nie rozumiem jak on może wciąż pobierać pensję od federacji, w której liczą się charaktery.

Yep. Niestety, wyzej wstrzymalem sie od opinii, bo myslalem, ze Titus sie zmienil w jakims stopniu i pracuje nad czyms nowy, w zwiazku z nowym Tag Teamem. Dalej jest tragicznie, a ich ekipa strasznie mnie razi. Kwestia czasu moze byc, az WWE wprowadzi bialo-czarna druzyne do glownego rosteru, a Ci beda gadac, ze osoby z dwoch roznych swiatow moga sie polaczyc ... bla bla bla...dazac do wspolnego celu... bla

Dodam jeszcze w ramach ciekawostki, ze Michael Tarver wrocil do FCW. Chyba go tam troche przetrzymaja, bo nie jest gotowy w pojedynke podbijac glownego rosteru. Kiedys mi odpowiadal jego gimmick, o ktorym juz kilkukrotnie pisalem, jak swoje proma dzielil na dobra i zla strone, tj. raz gadal niczym "aniol", a raz niczym "diabel" (znany motyw z kreskowek), a spowodowane to bylo jego ojcem (son of a preacher and prize fighter). W kazdym badz razie, teraz blizej mu do tego, co widzielismy w Nexusie. Tyle, ze wychodzi do ringu z publiki i bez muzyki.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

52

• 8693

43

• E_9

42

• Yao

15

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

N!KO 52 odpowiedzi

• 8693

8693 43 odpowiedzi

• E_9

E_9 42 odpowiedzi

• Yao

Yao 15 odpowiedzi

Myślę, że warto wspomnieć o tym - w odcinku FCW z 6 lutego zobaczyliśmy finał Jack Briscoe Classic, w którym zmierzyli się Hunico z Sethem Rollinsem. A piszę to dlatego, ponieważ chcę polecić obejrzenie tej gali, ponieważ to starcie było naprawdę świetne. Emocjonująca walka, dobre tempo i jedni z dwóch faworytów, do szybkiego zagoszczenia w jednym z rosterów WWE (choć Hunico na razie blokuje Rey, bo wiadomo, że to on jest tym jedynym zamaskowanym w WWE). Kolejnym argumentem, by to zobaczyć, jest to, że zobaczyliśmy próby m.in. standing shooting star press czy phoenix splash, dlatego myślę, że tym bardziej warto, ponieważ nie co dzień oglądamy takie akcje w produktach made in WWE ;) .
  • 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   3

Yyyy Randy Orton rzeczywiscie musial mocno kopnac Husky Harrisa w glowe, bo jak widac ten powraca do FCW w zupelnie nowym wcieleniu (reinkarnacja starego Mankinda?) i moim zdaniem to troche zeszmacenie jego postaci. Nie powiem, ze sie nie wkurzylem, bo strasznie markuje Harrisowi...

Nie no, w sumie przydał by się w WWE jakiś monster... a Husky nie wyróżniał sie w głownym rosterze niczym właśnie przez zły gimmnick. Może coś z tego być.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

(reinkarnacja starego Mankinda?

Twór Mankindo- podobny, cuchnący Ravenem oraz fanatykiem Slipknota, w szczególności wielkim fanem gitarzysty, czyli numeru 7. I finisher Stunnerem?

moim zdaniem to troche zeszmacenie jego postaci.

jest ubrany, więc nikt mu nie będzie wrzucał, ze jest tłusty :P

I sam teraz totalnie nie wiem, co z taka postacią będzie. I czy Husky będzie potworem pokroju Abyssa w czasach jego świetności w TNA? Wątpię trochę. Lecz z drugiej strony, ktoś z creative teamu musiał mieć jaja, by wpaść na taki pomysł zainspirowany erą attitude. Choć z drugiej strony, to i tak może być niewypał stłamszony następnie w rozwojówce.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   1

Nowy gimmick Huski'ego od razu gdy obejrzałem bardzo mi się spodobał .

Wyróżnia się od pozostałych gimmick'ów w FCW . Więc dzięki temu może dużo osiągnąć lub też nic.

ktoś z creative teamu musiał mieć jaja, by wpaść na taki pomysł zainspirowany erą attitude.

Ja się bardzo ciesze że wkońcu postanowili zrobić taki gimmick . Oby tylko nie pozostał w miejscu , Harris jako własnie Harris dużo potrafił mimo że jest Bardzo gruby to jest szybki , to i tutaj też będzie dużo pokazywał (mam nadzieje) tylko finisher mi się za bardzo nie podoba (wolałbym Reverse Swinning Sto) no ale cóż .

Nie tylko gimmick podchodzi pod SlipKonta ale przysłuchać them'owi to bardzo podobna nuta do jednego utworu SlipKnot'a .

Zobaczymy, czy to bedzie cos na dluzej. W FCW wielokrotnie zawodnicy wystepowali w roznych gimmickach na chwile. Z ocena wstrzymam sie do czasu, az zobacze to w dobrej jakosci i jak uslysze jakeis promo. Teraz moge napisac tylko tyle, ze nie jestem zbyt optymistycznie nastawiony. Po pierwsze, Husky Harris byl ciekawa postacia. W NXT blysnal bardzo szybko, choc z poczatku nic na to nie wskazywalo. Byla to postac stworzona na potrzeby tego miernego show z wwe.com, bo wczesniej Windham Rotunda wystepowal z nazwiskiem zblizonym do prawdziwego, jako Duke Rotundo (i w tej roli byl bardzo nijaki).

Imperium Vince'a mialo parcie, zeby młodziki budowali swoje własne legendy, i nie jechaly na nazwiskach swoich ojców - tak jak McGuillicutty nie korzystal z nazwiska Mr.Perfecta, tak i Duke'owi wymyslili Huskyego, zeby nie kojarzyl sie ze swoim tatuskiem IRS'em. Teraz jednak znowu probuja go podczepic pod korzenie, bo Mulligan, to nie przypadek. Wybrane zostalo ze wzgledu na jego dziadka, czyli Hall of Famera Blackjacka. Co jesli zdecyduja sie go wprowadzic do glownego rosteru? Znowu beda zmieniac? Oby nie.

Druga wazna kwestia jest taka, ze WWE od jakeigos czasu ma parcie na taki gimmick. Jeszcze za czasow OVW probowali dopiescic takiego "wykręta", a nazywal się on Jacob Duncan. Pod maską krył się Titus/Trytan, znany niegdys z wystepow w TNA. Problem jest taki, ze tego typu postacie im sie szybko nudza, i powstaja z nich jakies komediowe gimmicki, ktore maja rzekomo bawic swoim idiotyzmem. To jest moja obawa, ze tak to sie moze skonczyc...

A mi tym gimmickiem przypomina Kane'a w masce. Sam nie wiem czemu. Moment, w którym złapał sędziego przypomniał mi trochę sytuacje jak stary Kane niszczył wszystkich po kolei.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

A mi tym gimmickiem przypomina Kane'a w masce. Sam nie wiem czemu. Moment, w którym złapał sędziego przypomniał mi trochę sytuacje jak stary Kane niszczył wszystkich po kolei.

No tak, tylko że teraz zamiast chokeslamu będziemy widzieli stunnery przez tego zamaskowanego, a nie INNEGO łysego :twisted:

A tak poza tym, wejście Axe'a do głównego rosteru by feudował z face'owym Ortonem na przykład? Wejście niesamowite, tylko czy powracający Husky dostanie taki push i czy go udźwignie? Tak sobie fantazjuje...I czy w rosterze potrzebny jest monster heel? Khali jest atrakcją muzyczno? romantyczną? po faceturnie, Kane tak balansuje nonstop i jest bez maski, Umaga dawno odszedł (wiem, że to dwuznaczne, ale nie ironiczne), więc kompletnie nie wiem, po co zmiana u Husky'iego.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Kwestią drugą jest to, że walczy z Brodusem, który już dość mocno wbił się w główny roster (bo walka z głównym Main Eventerem to chyba mocne zaczepienie). Może chcieli sprawdzić reakcję publiki? Po za tym jak to wytłumaczą? Że Husky dostał takiego Punta od ortona że wykrzywiło mu mordę i spłaszczyło mózg? :D

Po za tym jak to wytłumaczą? Że Husky dostał takiego Punta od ortona że wykrzywiło mu mordę i spłaszczyło mózg?

Nikt nawet nie bedzie mial zamiaru wspominac, ze to jest Husky. Harris im się nie podobał, więc zdjęli go szybko z anteny, w nadziei, że publika o nim zapomni. Teraz szukają dla niego czegoś nowego, bo i mają ciągle bardzo dobre uklady z całą familią, a ojciec bodajze wciaz pracuje na zapleczu, więc jakoś będzie synalka promował. Można jeszcze z niego skorzystać, ale nie w takiej formie. Ciekaw jestem jak skończy byłe Nexus, i ktorzy z nich znajdą drogę powrotną do głównego rosteru. Michael Tarver rzekomo ją znalazł, ale gdy wydawała się ona już stosunkowo prosta, to znowu gdzieś się nam chłopak zgubił...

• 2 tygodnie później...

http://www.youtube.com/watch?v=uUu5oTfi7EA

Percy Watson vs Lucky Cannon o pas FCW

Nie wstawiam z powodu walki, ale wypadalo sie podzielic themem Cannona. Rzadko sie zdarza, ze podoba mi sie czysta muzyka, bez wokalu, ale ta jest idealna. Jeden z niewielu powodow, ktore przemawiaja za dolaczeniem "szczesciarza" do glownego rosteru. Jesli tam by mu dali kogos do gadania (chocby Maxine), bo sam tego nie potrafi, to daloby rade cos z niego zrobic

Tak się wsłuchałem, to ten theme to trochę przerobiony Lil Wayne z Eminem - Drop the World ;) O to oryginał :

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

• 3 miesiące temu...

http://www.youtube.com/watch?v=_bFC4dwgzfY

Dean Ambrose debiutuje w FCW TV. Wielu fanow indy pewnie czekalo jak Jon Moxley sie wpasuje w WWE. Powiem szczerze, ze nie wierzylem w niego jako jakas postac na ekranie, ale to co zobaczylem mnie przyjemnie zaskoczylo. Promo mu wypadlo dobrze, a glaskanie Brileya Price'a po glowie bylo fajnym motywem (psycho!). Briley to swoja droga brat Dolpha Zigglera, ktory bardzo szybko zostal zepchniety do nowej roli. Nie tak dawno jeszcze mial jakas walke, ale mnie nie zachwycil. Jestem ciekaw, czy WWE na stale mu kaze przeprowadzac wywiady, czy po prostu to jednorazowy wyskok (bardzo czesto takie maja miejsce w rozwojowce).

Niebawem powinienem zrobic krotkie podsumowanie obecnego rosteru FCW, w celu odszukania jakiejs perelki na przyszlosc lub ostrzezenia forumowiczow przed jakims niewypalem, ktory moze wejsc do glownego rosteru.

• 2 tygodnie później...

Jeśli chodzi o FCW to skoro zawiesili Sin Care mogliby przesunąć świetnego Hunico. Cara botchuje raz po raz, a Hunico mógłby jest w ringu bardzo dobry co pokazuje walka z Sethem Rollinsem. Co o tym sądzicie ?

13699509474e11ce9dc6018.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...