Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FCW czyli Pierwszy stopień w drodze na szczyt

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jobbera? Wątpie żeby jobber dostawał najważniejszy pas. Prawdopodobnie będzie to w następnym odcinku, gdyż na tapingach FCW nagrywane są zawsze dwa epizody.
  • Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

52

• 8693

43

• E_9

42

• Yao

15

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

N!KO 52 odpowiedzi

• 8693

8693 43 odpowiedzi

• E_9

E_9 42 odpowiedzi

• Yao

Yao 15 odpowiedzi

• Reputacja:   1

Jobbera? Wątpie żeby jobber dostawał najważniejszy pas. Prawdopodobnie będzie to w następnym odcinku, gdyż na tapingach FCW nagrywane są zawsze dwa epizody.

Wow! A to mi niespodzianka :twisted: Jak dotąd ten zawodnik służył jako jobber. Jak dotychczas ten zawodnik przegrywał wszystkie swoje pojedynki. Na potwierdzenie w około pięciominutowej walce z Antonio Cesaro podczas jego debiutu. Widzę, że dużo mam do nadrobienia z oglądaniem rozwojuwki. Jakby co to ten news dla mnie spoilerem nie jest..., bo ja zawsze lubię dowiedzieć się wcześniej o wszystkim. Także dzięki, bo już zaczynam ściąganie gal :) .

[ Dodano: 2012-02-13, 14:07 ]

FCW 5.02.2012:

Widzę, że nie jeden a kilka epizodów nie obejrzałem. Od razu cieszy mnie fakt, że Steamboat został posiadaczem medalu wiem to z początkowego proma video. I zmiana koloru lin zasługuje na ogromny plus. Lubię kolor czerwony, ale trochę dziwnie się czułem oglądając akcję na ringu w takim kolorze lin na RAW. Audrey Bitoni jest zaje*ista :twisted: Bardzo mi się podoba. No cóż nie tak dawno pisałem, że Leakee jest szary, bez charyzmy a tym razem dają mu zwyciężyć z dwoma solidnymi talentami w jednej walce a dodatkowo Double Samoa Drop wykonał.

Corey Graves z Cottonwoodem stanowią Tag Team. No w końcu nie zmarnują w pewnym stopniu talentu niewielkiego zawodnika dając mu do tagu olbrzyma jakieś tam uzupełnienie zawsze jest. Jestem ciekawy kiedy sam Brad Maddox zadebiutuje w głównym rosterze materiał na dobrego mid carda jest. Brat Zigglera wygląda identycznie tak samo jak Evan Bourne.

FCW 12.02.2012:

Nie rozumiem tego ani trochę na stronie FCW Mike Dalton ma pas wagi ciężkiej a tym razem i to jeszcze tego dnia Leo Kruger będzie bronił swojego pasa przeciwko Leakemu. Ciekawe co ich wzieło na promowanie tych zawodników, którzy przez ze mnie byli już skreśleni... Calvin Cassady zapuścił włosy i już nie wygląda jak taki no typowy menel spod sklepu. Stare, świetne theme McIntyre'a powróciło, ale jak na razie to tylko :twisted: A ma je Rick Victor średni zawodnik. No i właśnie będzie walczył z Daltonem, który patrząc na tą walkę jest dobry. I potrafił przyciągnąć moją uwagę podczas tego starcia wyłącznie na siebie... Już wiem i wszystko się wytłumaczyło z podaniem nowego mistrza dość mocno przyśpieszyli skoro jeszcze w tym odcinku występuje zwolniony już wrestler Owens. No na reszcie będę mógł go zobaczyć. Gorsza wersja Tarvera, która już dawno powinna wylecieć. Cesaro ma ładną nową akcję kończącą, ale wcześniejsze były o dużo lepsze.

Blaze9 - Dalton zdobył pas na tapingach, tak więc ten odcinek zostanie najprawdopodobniej wyemitowany za tydzień lub dwa. Generalnie zdobycie pasa przez Mike' a odczuwam jako danie mu szansy - jeśli ją wykorzysta, pójdzie wyżej, jeśli nie, to pewnie go pożegnamy. Ja jestem nastawiony neutralnie. Z ciekawości z najnowszego epizodu obejrzałem walkę Castagnoliego, jak zwykle dobra praca ringowa i squash na korzyść Claudio (a właściwie Cesaro). Promo szkoda, że takie krótkie, bo chętnie bym usłyszał dłuższe promo nowego Claudio. Submissionu, którym Cesaro zakończył walkę, jeszcze w jego wykonaniu nie widziałem, ale pewnie zmodyfikowany half nelson choke dostanie swoją nazwę.

A ja trochę zmienię temat, nie widział nikt żadnej wzmianki, informacji o tym kiedy może zadebiutować Hero? Nigdzie nic nie pisze o tym jak go nazwą (najlepiej żeby to zostawili w spokoju) i kiedy dadzą mu szansę na debiut. Claudio dość szybko pokazali, tutaj jakoś cisza i spokój...

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Mam pytania:

1) gdzie ogladacie FCW? i czy jest gdzies wiekszosc archiwalnych odcinkow?

2) gdzie mozna znalezc raporty/wyniki z gal FCW?

E_9, Chris Hero będzie występował w FCW jako Kassius Ohno. Moim zdaniem tragiczny pomysł co do zmiany.

Ringname z FCW nie musi oznaczać, że pod takim będzie występował w WWE. Del Rio czy Cena w rozwojówkach też mieli inne ksywki, a w ogóle większość wrestlerów ma całkiem inne gimmicki niż te, które później otrzymują w WWE. Ringname trochę głupi, ale ciekawe jak będzie z gimmickiem. Ważne, żeby pokazał się w FCW i trafił do głównego rosteru.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Urządzenie:  Android

Trochę beka, bo Kasjusz to imię typowo łacińskie, kojarzące się ze starożytnym Rzymem. Albo więc WWE pójdzie w tę stronę i da mu taki gimmick jak kiedyś TNA Magnusowi (modern day gladiator), albo po prostu połączy go z Castagnolim. W sumie oba ich ringname'y są dość italsko brzmiące, więc można by na tej podstawie zrobić reaktywację Kings of Wrestling w innym gimmicku. Oczywiście zmiany ringname'ów zachodzą nawet w czasie obecności w FCW, nieraz kilka razy przed pójściem do głównego rosteru lub wylotem na bruk.

Jest to strasznie głupi ring name. Czy nazwisko "Kassius Ohno" ma szansę osiągnąć jakiś sukces w WWE? Jasne, że nie. Nie rozumiem, czemu zrezygnowali z Chris Hero, które było po prostu chwytliwe i sprzedałoby się bez problemu. Ciekawi mnie, co musiał zrobić Punk, że zaakceptowali jego pseudonim, bo - jak widać - jest to nie lada osiągnięcie.

http://www.fcwwrestling.info/kassiusohno1.html

Tymczasem zobaczyłem sobie na YouTube walkę Claudio Castagnoliego z CJ Parkerem. Nie zamierzam wypowiadać się o walce, a o stroju Claudio - widać, że jego ring attire był szyty na zamówienie (elementy flagi Szwajcarii np.), a chyba nie każdemu pierwszemu lepszemu kolesiowi z rozwojówki coś takiego robią, więc może mają jakieś plany wobec niego na najbliższą przyszłość?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Jest to strasznie głupi ring name. Czy nazwisko "Kassius Ohno" ma szansę osiągnąć jakiś sukces w WWE? Jasne, że nie.

Tylko weź pod uwagę, że w bardzo wielu przypadkach osoba przechodząca do głównego rosteru dostaje nowy gimmick i ring name. To jak nazywa się teraz nie oznacza, że jeśli zadebiutuje to właśnie pod tym pseudo.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Jest to strasznie głupi ring name. Czy nazwisko "Kassius Ohno" ma szansę osiągnąć jakiś sukces w WWE? Jasne, że nie.

Jak się nazywał i jaki gimmick miał John Cena w rozwojówce, a mimo to co osiągnął w WWE. Nie przekreślajmy od razu szans kogoś, bo dali mu kiepski ringname. Aczkolwiek Chris Hero było zajebiste :smile:

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Z tym, że to głupi pomysł z ring namem dla Hero to niezupełnie się zgadzam. W sumie nie chcieli przejąć jego starego ring name'u to zrobili nowy Kassius Ohno. I tutaj nawet fajny, ciekawy motyw z inicjałami ''KO'' napis widnieje na jego frotce jego lewej ręki być może jeszcze coś z tym się pojawi. Ale i tak gdy będzie szykowany do MR to przecież zmienią mu tą tragiczną nazwę (z brzmienia tragedia). Łacińskie imię tak jak ktoś wspomniał wcześniej przecież on ma taki typowy gladiatorski wyraz twarzy jak się patrzy a jak będą ciekawe plany tak z miejsca zrobi się jednym z moich ulubieńców (i tak jest).

Prócz Hero'a pojawiły się też 4 dodatkowo nowe twarze napisze tylko o dwóch:

-Adam Mercer, który według mnie ma dość ciekawy wygląd i medialną twarz, typowo Polską.

http://www.fcwwrestling.info/images/talent_lg/mercer_lg1.jpg

-Oraz ktoś według mnie bardzo tragiczny z wyglądu Sonny Elliot. Widoczny gimmick z miejsca gościa z lat 80-tych:

http://www.fcwwrestling.info/images/talent_lg/elliot_lg4.jpg

Chris Hero było krótkie i łatwe do podłapania przez małolatów, ale mamy co mamy... Kontynuując wątek jego nowego przydomku, przeczytałem ostatnio jego posta, że wytłumaczenie nazwy "Kassius Ohno" widnieje na jego FB. Wszedłem, zobaczyłem i są to 2 zdjęcia...

http://images35.fotosik.pl/1187/9f1098e93ab7365em.jpg

http://images45.fotosik.pl/1376/c260b3671cb760c2m.jpg

Siła, determinacja i spryt - Kassius Ohno ;)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...