Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FCW czyli Pierwszy stopień w drodze na szczyt

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Blaze9,widze że się rozumiemy. Problem jedyny jaki tu widzę to, to że nie widzę jakiegoś powiązania w gimmickach. Rollins robiony jest po części na CM Punka vol.2, a Dean na totalnego psychopatę, więc nie bardzo wiem jak oni mieliby się dopasować, bo nie chcę zmiany gimmicku Ambrose'a (nie udźwignąłbym tego, kolejna wersja zabawnego Kane'a). Jedynie to Seth, musiałby zmienić co mogłoby mu wyjśc na dobre, bo poza porównaniami do Punka, to niczym się nie wyróżnia (poza ring skillem ale to już wiemy) więc dodałoby mu jakiejś wyrazistości. Nie mniej jednak, tag team czy nie, chcę ich w głównym rosterze jak najszybciej (w sumie nie ma na co czekać jak na mój gust)
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

52

• 8693

43

• E_9

42

• Yao

15

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

N!KO 52 odpowiedzi

• 8693

8693 43 odpowiedzi

• E_9

E_9 42 odpowiedzi

• Yao

Yao 15 odpowiedzi

Jak dla mnie do głównego rosteru powinien wrócić Husky. Nie rozumiem czemu został przeniesiony do FCW. W NXT był najciekawszą postacią, wraz ze swoim mentorem.. i te ich bójki z resztą pro & rookie z NXT - zajebiste.

Powiem szczerze ze WWE samo sobie w stopę strzela trzymając taki fajny feud Ambrose z Rollinsem w trakcie posuchy na SD i braku tam jakichkolwiek spięć.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Urządzenie:  Windows

bogi1 napisał(a):
Dodali Claudio do rosteru :

http://www.fcwwrestling.info/cesaro1.html

... ale na zdjeciach ma jeszcze gacie "CC". Ciekaw jestem na ile sposob go zepsują w WWE. Szkoda, że trafia do FCW, a nie bezposrednio do glownego rosteru wraz z Hero. Juz mi sie wymarzyl ten Team Punk na SSeries.

50608915156a3743c1fa34.jpg

N!KO napisał(a):
Szkoda, że trafia do FCW, a nie bezposrednio do glownego rosteru wraz z Hero. Juz mi sie wymarzyl ten Team Punk na SSeries.

Może dodali go do rosteru FCW tylko na kilka tygodni żeby zmylić smartów. W ogóle dziwie się WWE, Claudio ringskille ma, za mikrofonem jest niezły, więc po co dawać go do FCW? Pewnie żeby nauczył się stylu WWE, jakby miał czego się uczyć. :D

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

• Reputacja:   287
  • Urządzenie:  Android

WWE podpisało kontrakt z niezależną wrestlerką z Wielkiej Brytanii Britani Knight. Ma ona na początku trafić do FCW.

http://cdn.sescoops.com/wp-content/uploads/268.jpg

Dla osób, które regularnie oglądają FCW - w razie debiutu tej wrestlerki proszę o wiadomość.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Dawno temu już było słychać o tym, że Britani ma dojść w szeregi WWE. Cóż, no jest taka sweetaśna troche, nie widziałem jej jeszcze w akcji, więc nie mogę powiedzieć nic o niej. Zobaczymy co pokaże w FCW.

Tymczasem Dean Ambrose i Seth Rollins robią zajebisty program, któremu nawet został poświęcony cały show. Mam nadzieję, że ta dwójka zajdzie wysoko, są kozaccy. ;)

got napisał(a):
Tymczasem Dean Ambrose i Seth Rollins robią zajebisty program, któremu nawet został poświęcony cały show. Mam nadzieję, że ta dwójka zajdzie wysoko, są kozaccy. ;)

Oj tak! Ich program jest świetny, a ostatni 30 minutowy pojedynek był - żeby użyć popularnego słowa na forum - epicki! :twisted: Dawno w FCW nie widziałem tak dobrej walki i nie zaobserwowałem tak dobrej chemii i współpracy między dwoma walczącymi między sobą wrestlerami.

Pytanie - czy ich feud jest na tyle dobry, by zacząć śledzić FCW? Czy jest na poziomie choćby feudu DiBiase - Cody (chce mieć jakieś porównanie)?

Jest dużo lepszy niż "feud" DiBiase i Rhodesa

Tak w ogóle, ostatnio pisano, że Costagnoli miał swój debiut w postaci walki z ex Blackiem... był to jakiś house-show, czy event, który można gdzieś obejrzeć?

Osobiście starałem się doszukać tego na YT, jednak zawiało tam totalną pustką i niewiedzą na ten temat...

Może ktoś wie coś więcej? ;)

O ile się nie mylę, to ta walka była nagrana na tapingu i ma być dopiero puszczona, kwestia czasu. Nie wiem czy nie w przyszłym tygodniu nawet, oby bo bardzo na to czekam.

Obejrzałem własnie 30 minutowy pojedynek Deana Ambrose'a i Setha Rollinsa i musze powiedzieć że to był najlepszy pojedynek w tym roku jeśli chodzi o WWE(FCW). Jedynie walka Ceny z CM Punkiem z MitB może tej dorównać. Rozpisanie tej walki w pierwszych trzech odliczeniach genialne (jak na moje wymagania, poza tym w Iron Man Matchach nie jestem obeznany), choć ta sytuacja to nic w porównaniu z wymianą ciosów w doliczonym czasie. Zamarkować w tej walce można nieźle jeśli nie jest się przyzwyczajonym do takich walk.

Chciałbym teraz zobaczyć Ambrose'a w pogoni za pasem głównym, a Setha walczącego o ten medal z Antonio Cesaro (oczywiście najlepiej byłoby obu przepchnąć do głównego rosteru, najlepiej na SD)

Na potwierdzenie tego, że ostatnie wyczyny tych 2 Panów gniotą cycki... I kto nie chciałby czegoś takiego zobaczyć w głównym rosterze? Dlaczego zamiast badziewnego NXT nie zrobią tygodniówki, która byłaby pojmowana jako druga liga, czyli rozwojówka? ;)

20min Limit:

http://www.youtube.com/watch?v=IHATV3DPQww&feature=related

30min Limit:

http://www.youtube.com/watch?v=GRm-2loMupM&src_vid=IHATV3DPQww&feature=iv&annotation_id=annotation_429443

Jeżeli ktoś nie oglądał jeszcze to serdecznie zachęcam... ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 97 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 012 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 695 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 573 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 881 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Marigold/Nanae Takahashi Produce I Want You To Go And Grab Your Dreams Without Giving Up ~ Last NanaMomo, The World Of Kiss Has Made A Comeback After 13 Years Data: 14.04.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 503 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Za nami finałowe Monday Night Raw przed WrestleManią 41. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Warto odnotować, że Karrion Kross powrócił do swojego starego theme songu, którego używał między innymi w trakcie pobytu w NXT. Sam Kross przegrał walkę z AJ Stylesem. Link do filmu WWE Champion Cody Rhodes został zapowiedziany na najbliższe SmackDown. Na tym samym show ma pojawić się także John Cena, zatem wielce prawdopodobne, iż dojdzie do ich ostatniej konfrontacji przed WM 41. Aktualna zapowiedź SmackDown: * WWE Tag Team Championship Match: The Street Profits vs. Motor City Machine Guns * Andre The Giant Memorial Battle Royal: Competitors TBA * Chelsea Green, Alba Fyre, & Piper Niven vs. Zelina Vega, Kayden Carter, & Katana Chance * Pojawią się John Cena i Cody Rhodes Natomiast Raw zamykała prawdopodobnie ostatnia konfrontacja Setha Rollinsa, Romana Reignsa i CM Punka przed ich Triple Threat Matchem. Rollins tym razem przechytrzył obydwóch rywali i na koniec stał nad nimi triumfalnie. Link do filmu Skrót Raw: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Grins
      Podzielam twoje zdanie że to RAW nie urwało dupy jako ostatnie RAW przed największą galą w tym roku, niby WM już w sobotę a wgl nie czuć tego klimatu albo ze mną jest coś nie tak. Ogólnie program Rollins/Punk/Roman to najlepszy program jeśli chodzi o RTWM i ogólnie WWE w tym roku ogólnie mamy jeszcze cały rok przed sobą ale póki co najlepszy program od WWE, mamy tutaj fajne segmenty obecność Heymana i całej tej sytuacji w której musi wybierać między Romanem a Punkiem, do tego Rollins który nadaje smaczku i nie pewności kto może to ugrać, idealnie wykorzystuje swoją postać na prawdę solidna telewizja i cała czwórka zasługuje na duże prawa bo można rzec że to oni uratowali poniekąd tą marną drogę do WM 41.  Rollins ubija swoich dwóch przeciwników na Wrestlingową logikę to powinien to przejebać ale czy na SD nie będzie kolejnego segmentu w ich wykonaniu? Czy tylko zjawi się Jaśko Cena i Cody? Ale mniejsza z tym jeśli to było ich ostatnie spotkanie to Rollins to przejebie, ogólnie uwielbiam to nawiązanie do rozpadu The Shield, szkoda że Moxley nie wróci prędko do WWE faktycznie to on zamiast Punka powinien się tam znaleźć wtedy to byłby przepotężny main event, w sumie i tak jest ale o tym dream matchu 3-Way The Shield każdy marzył i raczej szanse są zerowe że kiedyś to się spełni... Ogółem największe szanse w tej całej walce ma CM Punk który leżał już drugi raz podrząd na glebie, chociaż na logikę Roman też już leżał kilkukrotnie znokautowany chociażby przez Punka  No ale pewnie będzie tak jak piszecie Roman to ugra chociaż wolałbym sytuacje w której to Rollins wygrywa za pomocą Heymana a Roman wraca już w innym gmmicku przed SummerSlam rozpoczynając już solowy program z Rollinsem.  Kurde zaś to samo Jey za taki wpierdol jaki Gunther spuścił Jimmy'emu powinien być wybuchowy, powinien chcieć rozerwać Gunthera na kawałki a tutaj Jey wbija pieprzy potulnie przez mikrofon i w sumie nic... Jak na ostatni segment tej dwójki przed WM to fatalnie to wyszło... Dobrze że to koniec.  Hunter ma chyba słabość do Krossa ogólnie wydaje mi się że nie chcą go wypuścić z federacji bo mają na niego jakieś plany nie bez powodu dali mu zwycięstwo z Wyatt Sicks.  Szkoda mi Styles'a że dostał takiego pieroga jak Logan Paul na WrestleManie... AJ zasłużył na coś lepszego ogólnie to jego ostatki a dostaje takie gówno znaczące programy, mam nadzieje że gładko rozjedzie Logana na WM bo jak dadzą to wygrać Loganowi to się wkurwię bo akurat Styles nie zasłużył na taki cienki booking. Penta rozwala wszystkich przeciwników co zwiastuje że nie wygra pasa na WM... A szkoda jest nowym nabytkiem i warto kuć żelazo póki gorące, za pewnie Bron obroni.   
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      RAW przejrzałem z rana, ale jakim kosztem  Podsumować można je jednym zdaniem: gdyby to było normalne Roł w kalendarzu to wyszło ok, solidnie, ale jak na ostatnią flagową tygodniówkę przed WM to się nie popisali - tak jak podczas całej RTWM. W zasadzie RAW było kropką na i drogi do WM, która lekko mówiąc nie rozpieszczała...O wielu rzeczach ,,za chwilę'' nie będę pamiętał, pewnie jedynie o ostatnim segmencie i końcówce gali. Rollins właśnie wypisał się z wygranej, więc pozostaje Punk i Roman. Gdyby to było normalne zestawienie to byłoby 50/50, ale mamy tu pięknego Romana to też jego szanse wzrastają z każdą godziną do gali Do zobaczenia Roł, tak za kilka miesięcy
  • Dodaj nową pozycję...