Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FCW czyli Pierwszy stopień w drodze na szczyt

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Feud pod wzgledem ringowym bedzie zapewne rewelacyjny ale co z Mic Skilami?

Hunico zna angielski więc wydaje mi się że pod względem mikrofonu to myślę że feud da rade.

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

52

• 8693

43

• E_9

42

• Yao

15

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

N!KO 52 odpowiedzi

• 8693

8693 43 odpowiedzi

• E_9

E_9 42 odpowiedzi

• Yao

Yao 15 odpowiedzi

• Reputacja:   0

Miroslav Berg napisał/a:

Feud pod wzgledem ringowym bedzie zapewne rewelacyjny ale co z Mic Skilami?

Hunico zna angielski więc wydaje mi się że pod względem mikrofonu to myślę że feud da rade.

No z niemową będzie se gadał? no proszę, Yao, ja też uwielbiam fly'ing i wrestlerów wagi średniej czy lekkiej, ale chyba za bardzo się nakręciłeś na taki feud, promocje Hunico oraz powrót Mistico aka Real Sin Cara. A czy nie jest tak, że w październiku trójka Rey- Alberto- hunico jako sin Cara podbiją marketingowo Meksyk podczas nagrywania tam tygodniówek i rola tego trzeciego się skończy?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• 2 tygodnie później...

Ostatnio w komentarzach ostatniego newsa ktoś zwrócił uwagę na nową postać, a mianowicie Samuray del sol czy jakoś tak i ma końcówkę WWE. Wie ktoś coś o tym, na stronie FCW nie ma nic, jest tylko profil Epico, w który nie da się wejść.

A czy Epico z FCW to nie jest czasem zamaskowany Tito Colon? :P
SAVE.US_Y2J

17687217464e10cc730bfc8.jpg

Tak, to on.

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

• 2 tygodnie później...

Seth Rollins (Black) i Dean Ambrose (Moxley) stoczyli swoja walke w rozwojowce WWE. Jest to Main Event odcinka z 14 sierpnia.

Byla to walka z serii FCW 15, ktora jest 15minutowy Iron Man Match. Walka ma swoj wlasny tytul, ktory mistrz nosi w postaci medalu. Rollins posiada ten medal od poczatku, ale tym razem zdolal tylko zremisowac z Deanem, ktory wyrzucil zloto po walce

Pasy Tag Team posiadaja obecnie CJ Parker i Donny Marlow, a pas mistrzowski wygral Leo Kruger. Od niedawna rodak Justina Gabriela dostaje coraz wiecej czasu za mikrofonem, wiec nie wykluczone, ze zobaczymy go w glownym rosterze. W koncu prawie wszyscy byli mistrzowie rozwojowki trafili do glownego rosteru. Pisze prawie wszyscy, bo na Masonie Ryanie sie skonczylo. Po nim pas mieli Lucky Cannon i Bo Rotundo, ale na tego drugiego przyjdzie na pewno czas, a "szczesciarza" podobniez pogonili z federacji.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Seth Rollins (Black) i Dean Ambrose (Moxley) stoczyli swoja walke w rozwojowce WWE. Jest to Main Event odcinka z 14 sierpnia.

Oglądałeś ? Jak uważasz ? Dobra walka ? Czy jakby była w Indy to by była podobna, czy jednak WWE dużo ich blokuje ?

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Ja oglądałem i się nie nudziłem.Walka byłą szybka i i nie było przestojów,wiadomo że jakby walczyli w Indy to by to było lepsze nie będę ukrywał ale walka na ME Superstars jak najbardziej :)

Samo FCW najnowsze z 14.08 trochę nudziło aczkolwiek widać ze jest kilka feudów prowadzonych,ciekawi mnie jak potoczy się sytuacja z Richiem i tym Anglikiem.Ogólnie jak oglądam Rollinsa i Moxleya to jestem pod wrażeniem i dziwię się że jeszcze nie dostali szansy w głównym rosterze.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   3

Dla mnie Rollins to next Cm Punk, nie wiem czemu, ale zawsze takie odnosilem wrazenie :)

A jak tam moj faworyt Husky sie trzyma?

A jak tam moj faworyt Husky sie trzyma?

Kręci się koło brata, ale nie ma zadnego programu.

ciekawi mnie jak potoczy się sytuacja z Richiem i tym Anglikiem

Richie go zjedzie, bo i Brad do tego czasu byl jobberem, ale mic-skillsy ma bardzo dobre. Jest pod tym wzgledem zdecydowana czolowka rozwojowki.

Oglądałeś ? Jak uważasz ? Dobra walka ? Czy jakby była w Indy to by była podobna, czy jednak WWE dużo ich blokuje ?

Z braku czasu ogladalem w przyspieszonym tempie, wiec wstrzymuje sie od opinii

• Reputacja:   1

Właśnie skończyłem oglądać 3 ostatnie epizody z sierpnie. Rollins & Ambrose stoczyli dodatkowo rewanż, bardzo dobra walka. Seth strasznie przypomina mi CM Punka, pasują do siebie jak ulał do TT, mimo że ładny byłby z nich TT, jestem do tego przeciwny olbrzymi krok w tył dla CMa.

Pasy TT, właśnie dużo wcześniej na oficjalnej stronie FCW było pokazana, kto trzyma pasy. Nowi mistrzowie to Marlow i Parker, wygrana słaba końcówka. Ale lepsze to niż poprzedni mistrzowie.

W koncu prawie wszyscy byli mistrzowie rozwojowki trafili do glownego rosteru
pewnie skończy tak jak Lucky. To jest moim zdaniem test dla zawodnika, po tylu latach spędzonych w rozwojówce nadszedł czas, aby stwierdzić czy się nadaje, czy nie. Dla mnie jest całkiem całkiem jak na Mid Cardera.

Nie zapominajmy o tym, że zwycięzca Tough Enough również walczył :D aka Kevin Hackman, pod taką samą nazwą jaką miał przed tym programem.

Zmienili liny na zielone :) lepiej teraz to wygląda niż wcześniej.

Nie zapominajmy o tym, że zwycięzca Tough Enough również walczył

Wrecz przeciwnie... Zapomnijmy o tym!

Wrecz przeciwnie... Zapomnijmy o tym!

Na dobrą sprawę lepiej jest zapomnieć to jasne :P Ale napisałem to do Tych, którzy są ciekawi co się dzieje z nim ale to tylko nie liczni może chociaż 1 osoba się znajdzie :D . I to tak trochę ironicznie napisałem ;).

FCW coraz bardziej zaczyna mi się podobać. Obie walki Rollinsa i Ambrose'a bardzo fajne, w drugiej moment Midnight Special na stole komentatorów (co prawda nie doszedł do skutku, ale ekscytowałem się przy tym jak nigdy) przekozacki, dobitnie ukazujący że feud numer 1 federacji nie jest skończony. W sumie tylko Steel Cage przychodzi mi do głowy jako roztrzygnięcie/przechylenie szali feudu (z tym że on teraz nie musi się kończyć). Jeszcze te zielone liny w tle, bardzo fajnie to wygląda.

Ten feud trzęsie FCW, ale nie wiedzieć czemu mam takie wrażenie że jeśli obaj mieliby debiutować w WWE to byliby tag-teamem.

Ten feud trzęsie FCW, ale nie wiedzieć czemu mam takie wrażenie że jeśli obaj mieliby debiutować w WWE to byliby tag-teamem.

Wiesz, że też mam takie przeczucie. Przede wszystkim jednym z powodów może ich być współpraca w feudzie w rozwojówce, co przeniosłoby się do Main Rosteru na Tag Team :) Mam nadzieje, że ktoś to zrozumiał.

I obaj są Kimś lepszym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 86 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 006 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 693 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 563 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 880 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Ja to powiem nawet tak, jak myślałem, że turn chociaż jednego z nich cokolwiek zmieni w tym programie tak WWE sprawiło, że totalnie nic się nie zmieniło, myślałem, że turn sprawi, że dostaniemy jakieś brawle, wymiany słowne(poza jedną nie było żadnej) ogólnie coś ciekawszego, a dostaliśmy przeciętny feudzik, Cena obrażony leci krótko z fanami, a Cody super bohater broni publikę, takie coś to na Backlash możemy dostać, ale nie na SummerSlam, gdzie brawle? Gdzie krew? Gdzie wrogość i klimat main eventu? Ta walka gdyby nie star power to wygląda jakby miała otwierać puchar tymbarka pod względem podbudowy, niech patrzą na Romana, Setha i Punka i się uczą, naprawdę myślałem, że na WM dostaniemy coś dzięki czemu przekonam się, że danie tytułu Rhodesowi miało jakikolwiek sens, albo przedłużanie jego runu, ale no dalej nie dają mi żadnego powodu, żebym myślał, że Rhodesowi potrzebny jest dalej ten tytuł, a swoją drogą Cena został zapowiedziany na dość sporo gal po WM, więc jest szansa, że Juan wygra tytuł Undisputed, ale nie wiem czy jestem tego fanem, wolałbym już, żeby na Backlash czy kolejnym PLE to Punk/Rollins zawalczyli z Kodeuszem i odebrali mu tytuł, zależy kto wygra ME WM Night 1.   Punk to został okradziony z wygrania RR Matchu drugi rok z rzędu, jak dla mnie to on w zeszłym roku już powinien wygrać, patrząc jednak przez późniejszą kontuzję to ostatecznie dobrze, że tak się nie stało, a w tym roku to już powinien 100%, o wiele bardziej wolę Punk vs Rhodes niż Cena vs Cody i podkreślałem to nawet przed RR, że jak dla mnie ME powinno być McIntyre/Punk vs Rhodes, ale po co, dajmy emerytowi ME WM, który nie dość, że nie udźwignie feudu to jeszcze walki tym bardziej patrząc po tym jak się porusza w ringu, jak dla mnie to pospieszyli się z tym, Rhodes vs Cena patrząc obecnie na całość, jak wygląda ten feud i wiemy jak będzie wyglądać też walka to byłby kaliber max na ME SummerSlam, bo tak to Cena sobie powrócił i dostał wszystko na srebrnej tacy, a Punk, Reigns, Seth to se mogą walczyć, dostaną ME Night 1 na pocieszenie i wygrany zyska.....no właśnie.....nic nie zyska niestety.
    • Kaczy316
      Jak tak patrzę to zmieniłbym to, że Roman na WM 40 nie straciłby tytułu, tak to dzisiaj mielibyśmy piękny Triple Threat Match w ME drugiego dnia WM, a tak na poważnie to karta tegorocznej WM wygląda lepiej pod względem samej karty niż zeszły rok, sama road to wm wyszła gorzej, chociaż teraz na ostatniej prostej zaczęli to trochę nadrabiać, ale dalej dopiero 3 tygodnie przed WM czuć, że jest road to wm, w zeszłym roku to już od początku stycznia było czuć, że WM się zbliża, także podbudowa i sama road to wm to zeszłoroczna wyszła sporo lepiej i ciężko ogólnie ją przebić, ale same walki to czuję, że ringowo WM 41 zje WM 40, mówiąc wprost z WM 40 nie pamiętam żadnej walki poza dwoma ME jeśli mówimy oczywiście o tym co działo się w ringu, a jeszcze Triple Threat o tytuł US mi się bardzo podobał i szczekający Ponton, ale reszta wypadła bardzo dobrze, w tym roku ringowo może być naprawdę mega, mam nadzieję, że dowiozą i rozpiszą te walki w najlepszy możliwy sposób, a zmieniłbym jedynie, żeby o pas Women's World biła się Ripley z Piankiem, ta Iyo jest dla mnie kompletnie zbędna i w sumie dodałbym Roxanne vs Bayley jako singlowy pojedynek, szkoda, że się na to nie zdecydowali, bo przed EC jeszcze na takie coś się zanosiło, ale no cóż, niemniej hype jest, bo na ostatniej prostej sobie przypomnieli, że jednak mamy WM za 3 tygodnie xD. 
    • PTW
      Widzieliśmy już trening Arkadiusz Pan Pawłowski z Dawid Puncher Seńko. Przeciwnik założyciela PTW, Łukasz Okonski uznał, że będzie potrzebował dwóch trenerów, więc z pomocą przybyli Spartan PTW i Max Speed. Kto według Was jest faworytem sobotniej walki wieczoru? Przypominamy, że dziś o 20:00 ostatnia konfrontacja Prezesów w ramach agResivnego wywiadu - bądźcie na transmisji na żywo by zadać swoje pytania! When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • MattDevitto
      Tak jak już pisałem w tym temacie - oprócz dwóch walk: Rhodes/Cena oraz Punk/Rollo/RR reszta jest mi raczej obojętna i gdyby to nie była WMka to `śmiało mógłbym odpuścić kilka pojedynków. PPV już ,,za chwilę'', ale szczerze bardziej czekam na PLE od NXT
    • MattDevitto
      Jeśli Rock miałby się już pojawić to chyba lepiej zostawić go na RAW.
  • Dodaj nową pozycję...