Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FCW czyli Pierwszy stopień w drodze na szczyt

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

nie jest zły tylko WWE robi z niego idiotę i daje mu głupi gimmick. Moim zdaniem gdyby popracować nad nim i dać mu lepszy gimmick to mogłoby coś z niego być.

hmmmm ... .. . Do ilu "niewykorzystanych" przez WWE wrestler'ów mógłbym użyć tego komentarza.

A co do samego Yoshi'ego to oprócz umiejętności ringowych nie ma nic do zaprezentowania.

Największym błędem WWE było aby to właśnie Tatsu a nie Zack Ryder wygrał ten 25 osobowy battle royal na WM 26.

Sam Vince zapewnie trzyma go u siebie tylko po to aby mieć wrestler'a z Japonii z dobrą znajomością języka angielskiego

Blonde haired, kick-ass shorts, AFI-Miseria Cantare

CM Punk

9415279334db1e77b863c0.jpg

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

52

• 8693

43

• E_9

42

• Yao

15

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

N!KO 52 odpowiedzi

• 8693

8693 43 odpowiedzi

• E_9

E_9 42 odpowiedzi

• Yao

Yao 15 odpowiedzi

Tu się mylisz bo Joshi ma krzywą mordę a tego nie da się zmienić przez WWE-no chyba ze operacja plastyczna.

Ekhm, a co to ma do rzeczy w kontekście umiejętności ringowych, gimmicku, umiejętności za mikrofonem czy w sumie czegokolwiek?

Jeśli za kategorię przetargową przyjąć "krzywą mordę", to taki Triple H powinien polecieć z federacji jako pierwszy ;) Co to w ogóle za argument?

I'm just driven by anger

Ja tam Yoshiego bardzo lubię. Wiem, że niektórym nie podoba się, to, że jest taki "słodki", ten jego theme itd, ale moim zdaniem to wszystko pasuje do niego idealnie i nie rozumiem, dlaczego tak wiele osób na niego narzeka. Ring skille też ma niezłe. Moim zdaniem mogłoby z niego być coś więcej niż jobber

Jeśli za kategorię przetargową przyjąć "krzywą mordę", to taki Triple H powinien polecieć z federacji jako pierwszy ;) Co to w ogóle za argument?

Patrz a jednak nie poleciał ba jest "szefem" WWE.Hmm.. czyli jednak coś jest na rzeczy...

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ostatnio rozkręca nam się Leakee.

13699509474e11ce9dc6018.jpg

Yoshi nie jest zły tylko WWE robi z niego idiotę i daje mu głupi gimmick. Moim zdaniem gdyby popracować nad nim i dać mu lepszy gimmick to mogłoby coś z niego być.

Yoshi jest dobry w Ringu ,ale na tle Japończyków ,przeciętny ,albo nawet słaby. Zobacz Pojedynki z Puroresu .Yoshi nie ma Wyglądu ani Charyzmy. Jest to Zawodnik typu Funaki, czyli dobry w Ringu ,bez Charyzmy ( chodź Funaki miał więcej Charyzmy) , Gwiazda Superstars nic więcej ,a i argumenty ,ze ma krzywą mordę są nie na miejscu.

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

• Reputacja:   1

Tatsu to jak drugi Kingstone, lecz bez żadnego pushu.Już nawet w WWE Superstars się nie pokazuje.Obaj robią walki na poziomie, są zbyt kolorowi, aż za bardzo i bez charyzmy myślę, że taką ''charyzmę'' jaką ma Kofi na takim samym poziomie co Yoshi.Tego drugiego właściwie, nie dawno zacząłem lubić, ale to na chwilę.

Wcześniej czytałem posty, ale postanowiłem, że później dorzucę coś od siebie.Ja napewno w głównym rosterze widziałbym:

1.Deana Ambrose- koleś nie dawno zadebiutował, a już miażdży pozostałych zawodników.Miał pomysł na postać, w 100 % potrafi ją perfekcyjnie zagrać to na główny roster sobie zasłużył.

2.Husky Harris- kiedy go dorzucili do Nexusa zacząłem jeszcze bardziej lubić tą stajnie, Husky ma to coś w sobie, co pozwoliło że stałem się jego wielkim fanem i czekam, aż wrzuca go do głównego rosteru.Nie typowy zawodnik, szybki, duży i silny a lepsze ciekawy.

3.Hunico- czytając komentarze dostrzegłem, że również i on jest bardzo dobry.Wcześniej jakoś tego nie mogłem zauważyć, może przez to, że wierzyłem w moją opcję, że nie będzie miał szansy na debiut 3 luchador w masce.Chociaż mógłby i bez.

4.Peter Orlov- dla mnie jest bardzo ciekawą postacią, pisał ktoś tutaj o TT z Kozlovem :roll: ja wręcz przeciwnie myślę, Kozlov jest wielkim drewnem ćwiczył Sambo itp.Ale w jego przypadku rusza się jak drewno.Idealny opener na debiut tego zawodnika.

5.Ricardo Rodriguez- jego zjechali na FCW, zrobili z niego wielką ciotę, która ma kłopot z wejściem na ring pomiędzy linami.Wygląd tego zawodnika jest bardzo ciekawy + do tego fajny image i ring skille aka.Epico chyba.

6.Seth Rollins- mogliby coś ciekawego zrobić pomiędzy nim a CM Punkiem, zawodnicy są bardzo podobnie do siebie i to by było również ciekawe.Ring skille są, dobry finisher tylko, że mic skille trochę cienkie.

7.Richie Steamboat- ładnie prezentowałby się w niebieskim brandzie, może nawet jako mistrz IC.Mocny na midcardera, ring skille ma bardzo dobre.

może przez to, że wierzyłem w moją opcję, że nie będzie miał szansy na debiut 3 luchador w masce

No tak czas Rey Jr.vs Psicosis vs Juvi nie wróci.

13699509474e11ce9dc6018.jpg

No tak czas Rey Jr.vs Psicosis vs Juvi nie wróci.

w WCW było ich więcej ,bodajże Lizmark Jr. ,La Parka ,Silver King ,El Dandy , Amerykaniec Blitzkrieg , El Ciclope , Damien 666 . Widać ,ze WWE idzie w Meksyk (RAW w Meksyku , 3 Meksykanów w Rosterze) . Szkoda ze nie stawia na Japonię ,fajnie by było kilku Japońców mieć w Rosterze , z 2 ,3. A nawet w Rosterze FCW nie ma nikogo ,wiec zostaje tylko Yoshi.

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Spoiler z najnowszego Smackdowna który może zainteresować fanów FCW

http://superluchas.files.wordpress.com/2011/08/369177434.jpeg?w=600&h=800

To nie Sin Cara lecz nikt inny jak Hunico który wcielił się w jego postać na SD. Spodziewałem się tego gdyż w necie były spore wycieki. Tak więc wiemy czemu FCW tak ostatnio interesowało się tym luchadorem. W internecie krążą plotki że wcielenie Hunico w Sin Carę ma doprowadzić do feudu pomiędzy Sin Cara vs Sin Cara o to kto jest prawdziwym Sin Carą :D. Co o tym sądzicie?

#SmartFanZone

Haha czyli reklamy z WWE SHOP z wczorajszego NXT na których widniała koszulka Sin Cary a także planowany Tour po Meksyku z Sin carą nie był przeoczeniem :-) .Fajnie naprawdę fajnie WWE pomyślało.Też powiem szczerze ze po budowie bym nie odróżnił.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Nie wiem czy w spojler się nadaje, ale dla pewności wrzucę.

Coś jak Undertaker vs. Undertaker w przeszłośći :P

No panowie, kurwa...około 10 cm to chyba widać..i ta fałdka z boku. Naciągane do granic możliwości.

No tak, marki się nie załapią.....Powiecie, że ja też, bo przeczytałem spoiler. Lecz gdy zacznę oglądać, to powiem w końcu WTF?!?!?!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Tak na poważnie to ciekaw jestem czy kazali mu botchować żeby się publika nie skapła. :-)

Spoiler z najnowszego Smackdowna który może zainteresować fanów FCW

Obrazek

To nie Sin Cara lecz nikt inny jak Hunico który wcielił się w jego postać na SD. Spodziewałem się tego gdyż w necie były spore wycieki. Tak więc wiemy czemu FCW tak ostatnio interesowało się tym luchadorem. W internecie krążą plotki że wcielenie Hunico w Sin Carę ma doprowadzić do feudu pomiędzy Sin Cara vs Sin Cara o to kto jest prawdziwym Sin Carą :D. Co o tym sądzicie?

Feud pod wzgledem ringowym bedzie zapewne rewelacyjny ale co z Mic Skilami?

Osobiscie pomysl mi odpowiada i moglby potrac nawet z 2 czy 3 PPV:)

Tylko zeby nie zakonczyl sie zdjeciem maski Hunico bo jego bym widzial jak zamaskowanego Hella

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Haha
      • 100 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 016 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 573 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 883 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Roman Reigns: Całość: Roman Reigns’s Quest to Be WWE’s Next Great Crossover Star | Vanity Fair WWW.VANITYFAIR.COM Joe Anoa’i, who conquered the wrestling world as Roman Reigns and is eyeing a Hollywood path forged by The Rock, opens up about family, politics, and his future in the ring.
    • Mr_Hardy
      Też wolę gale w Japonii, ale w obecny stanie to te w USA są dla mnie lepsze.
    • MattDevitto
      Mi akurat one średnio zawsze podchodziły - wolę gale w Japonii. Przy New Japan trzymają mnie już tak naprawdę turnieje, które lubię (BOSJ, Climax, drużynowe), aczkolwiek ich poziom też bywa ostatnio różny.
    • Bastian
      Stand and Deliver nieźle się zapowiada, dużo walk wieloosobowych, WWE umie w takie starcia. Pokazalo to nawet starcie wygrane na ostatniej gali przez Page'a. Walki mistrzowskie kobiet zapowiadają się wręcz mocarnie, ale co z tego, skoro mistrzowie rządzą tam krótko i chyba żaden pas nie zmieni posiadacza? Wyjątkiem Ladder Match. Nutka niepewności taka, że to NXT i możliwe są awanse do głównego rosteru.
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #289 - Spring BreakThru - Dzień 1 Data: 16.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Boston, Massachusetts, USA Arena: MGM Music Hall at Fenway Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Tony Schiavone & MVP Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...