Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raport z CZW "Best of the Best 5" - 14.05.05

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Raport z CZW "Best of the Best 5" - 14.05.05, ECW Arena

Na tą chwilę cały świadek wrestlingu niezależnego czekał z wielkimi emocjami!

14 maja CZW zorganizowało drugą co do wielkości galę w roku, piątą edycję najbardziej znanego w USA turnieju cruiserów, czyli "Best of the Best 5"!

Kto tym razem okazał się najlepszym z najlepszych? Komu otworzyły się "bramy" do dużej kariery w CZW? Na te pytanie dostaniecie odpowiedź poniżej, czytając ten raport!

Zapraszam do czytania - miłek lektury! :)

CZW "Best of the Best 5" - 14.05.05, ECW Arena

Gala zgromadziła ok. 600 fanów w hali. Jak na federację niezależną jest to dosyć spora liczba osób, dlatego też niech nikt się nie dziwi, że w CZW jest tak mało fanów, bo to w końcu federacja niezależna a nie WWE (moja osobista prywata do jednej z wypowiedzi na hydeparku Wrestlefans, gdzie ktoś zarzucił, iż w CZW jest mało widzów :). Wiele widzów spóźniło się na galę, bowiem na jednej z ulic Filadelfii zdarzył się ponoć bardzo poważny wypadek przez co były problemy z dojazdem. Ogólnie szacuje się, że show zgromadziło ok. 600 widzów, bądź nawet nieco więcej. Mimo, że fanów było 600, to jednak stworzyli oni w ECW Arena wspaniałą atmosferę, dopingując uczestników turnieju.

Fani przed galą narzekali, że klimatyzacja, która działa już z dobre kilkanaście lat, od czasów kiedy ECW Arena pamięta gale ECW, bardzo słabo pracuje, więc jest w hali bardzo duszno. Jak się później okazało w tym roku, dokładniej w wakacje lub w listopadzie nastąpi generalny remont w hali, a dokładniej psującej się klimatyzacji.

Przed samą galą zabito 10 razy w gong ku czci i pamięci zmarłego niedawno Chris'a Candido, który co prawda w CZW nigdy nie pojawił się, ale za to fani pamiętają go bardzo dobrze z występów w ECW a także IWA Mid-South tuż przed śmiercią. Po chwili zostalo puszczone video "Back in Black" o Candido, w którym dodatkowo znalazły się komentarze Zandig'a na temat Chris'a.

Gali nie współkomentował drugi raz z rzędu John House. Jak się później okazało, pojawiły się pogłoski, że House może odejść z CZW za sprawą problemów rodzinnych.

Jak się na końcu okazało, gala ta była wyśmienita!

Best of the Best - Round 1 Match

Super Dragon vs. Chris Bosh

Przed samą walką Bosh wypowiedział krótkie promo, podczas którego fani nazwali go "lion cock" (Bosh jest znany z dosyć rasistowskich speech'ów). Walka była dobra i ciekawie zaingurowała turniej. Po Dragon'e nie było widać zmęczenia po chorej walce jaką dzień wcześniej stoczył z Excalibur'em (odsyłam do raportu Dejv z ostatniej gali PWG). Sama walka zanosiła się na konfrontację heel vs. heel, jednak Dragon w tym matchu odgrywał rolę face'a. Ostatecznie walkę wygrał Super Dragon, po tym jak zrobił Bosh'owi Top-Rope Tiger Driver, znany również jako Top-Rope Tiger Bomb. Super Dragon awansował do drugiej rundy turnieju, co nie było zbytnią niespodzianką dla fanów zgromadzonych w hali.

Excalibur vs. El Generico

Walka była bardzo dobra. Jeszcze dzień wcześniej ta dwójka walczyła w PWG, a teraz przybyła do CZW aby wziąść udział w tym wspaniałym turnieju. Walkę ostatecznie wygrał El Generico przez Brainbuster, tym samym awansując do drugiej rundy turnieju!

Chris Hero vs. Brandon Thomaselli

Walka już od samego początku bardzo ciekawie się zapowiadała, bowiem stawiała pytanie "Czy Brandon Thomaselli po wygraniu turnieju Trifecta Chalenge III pokona światową gwiazdę wrestlingu jaką niewątpliwie jest Chris Hero, który to walczy na arenie niezależnej w USA, pojawił się w IWS, walczy w Europie czy w końcu ostatnio także pojawił się na galach Big Japan Pro Wrestling?". Sama walka była przyzwoita, miejscami wolna, jednak bez większych emocji. Niestety ale Thomaselli nie dał rady zwyciężyć w tym matchu, bowiem Chris Hero pokonał go przez Hero's Welcome (Inverted Swinging Facebreaker) i tym samym awansował do kolejnej rundy turnieju.

"Mr.Wrestling" Kevin Steen vs. Kenny the Bastard

Sama walka była dosyć squashowa, w której to panował jeden wrestler - były IWS Heavyweight Champion - Kevin Steen. Pokazał on w niej całą klasę oraz to, że nie na darmo ma przydomek "Pan Wrestling". Walka zakończyła się w bardzo śmieszny a zarazem świetnie wyglądający sposób, otóż Steen wykonał Bastard'owi z niewiarygodnie ogromną prędkością, precyzją i siłą Steenalizer do narożnika w którym znajdował się jakiś obraz! Steen awansował do kolejnej rundy turnieju.

Arik Cannon vs. Mike Quackenbush

Walka ta, to pierwszy poważniejszy sprawdzian przed Arik'em Cannon'em, który kilka tygodni temu powrócił na ringi federacji niezależnych po przebytej kilkumiesięcznej kontuzji. Walka była dobra, z kilkoma spotami rodem z lucha libre. Walkę ostatecznie wygrał Mike Quackenbush przez Quackendriver #2 i awansował do drugiej rundy turnieju.

"Double C" Claudio Castagnoli vs. Derek Frazier

Walka była świetna! Jeden z najciekawszych momentów w tej walce to zdecydowanie kiedy Frazier zaatakował Double C z serii Spin Kick'ów. Kolejny ciekawy moment, to w momencie kiedy Frazier wykonał Castagnoli'emu Double Stomp z narożnika. Ogólnie Frazier zebrał w tej walce ogromny pop od publiczności, jednak walki nie wygrał, bowiem Double C pokonał go przez Pyramid Bomb. Myślę jednak, że swoim występem Frazier pokazał, że jest bardzo dobrze rokującym zapaśnikiem i niebawem może on nieco namieszać nie tylko w CZW ale i na arenie niezależnej.

Sabian vs. B-Boy

Walka była bardzo dobra i rozgrzała nieco publiczność, której i tak było w hali gorąco, bowiem panował w niej klimat rodem z sauny. Walkę ostatecznie wygrał przy sporym zaskoczeniu B-Boy przez zmodyfikowaną wersję Joker'a Driver'a oraz Storm Cradle Driver'a i tym samym awansował do kolejnej rundy turnieju!

Ebetaro (Ebessan) vs. "Spyder" Nate Webb

Walka ta to debiut Ebessan'a w CZW! Ebessan otrzymał ogromny pop od publiczności, chociaż w hali nie było charakterystycznego elementu który wykonuje, czyli...tańca. Walkę wygrał Ebessan, po tym jak zrobił Webb'owi Shinning Wizard. Ebessan nazwał siebie po walce Ebetaro i od tego momentu tak chciał być nazywany.

Best of the Best - Round 2 Match

Super Dragon vs. El Generico

O tej walce można tylko jedno powiedzieć...była DZIKA!!! Niewiarygodny pojedynek, tak pochłonął fanów, że oglądali go cały czas na stojąco. Podczas tej walki zostały wykonane między innymi: 2x Curb Stompy, 1x niesamowicie hardcorowo wyglądający Stomp na głowę (ponoć przebijający akcję z Cage of Death 6) !!! Walka toczyła się także poza ringiem, gdzie Dragon i Generico zarzucali siebie gradem Strike'ów oraz Chairshot'ów! Kiedy powrócili na ring, nie przestawali w tych uderzeniach, wręcz przeciwnie - w pewnym momencie narzucili niewiarygodne tempo tych uderzeń! Później atakowali siebie Lariatami, po których jednak nie mogli uzyskać zwycięstwa. El Generico wykonał Dragon'owi Brainbustaaaah i zaczął go pinować, lecz ten w ostatnim momencie zrobił kick out po tej śmiertnej akcji !!!!!! Po niedługim czasie Dragon przejął inicjatywę. Zrobił Generico Psycho Driver, lecz Generico wybił się na 2 !!!!! W końcu wkurzony Dragon zrobił Generico Supernatural Driver (znany również jako Psycho Driver II) i spinował go po morderczym pojedynku i tym samym awansował do finału turnieju! Jak się później okazało, walka ta była najlepsza podczas tego turnieju ale również jest najlepszym pojedynkiem stoczonym w tym roku w CZW!

"Mr.Wrestling" Kevin Steen vs. Chris Hero

Walka ta nie była tak wymiatająca i porywająca jak poprzedniczka, jednak trzymała dobry poziom. Nie był to porywający match, Hero nie sprostał oczekiwaniom fanów, którzy na więcej liczyli. Ostatecznie walkę wygrał Kevin Steen w momencie kiedy założył Hero Reverse Rollup.

Mike Quackenbush vs. "Double C" Claudio Castagnoli

Nic nie zapowiadało tego, że ta dwójka stoczy wspaniały pojedynek, który dodatkowo toczył się wśród publiczności. Jednak okazało się, że walka dawała czadu! Walkę ostatecznie wygrał Quakenbush kiedy założył Rollup.

B-Boy vs. Ebetaro (Ebessan)

Przywoita walka, napewno nie wybijała się ponad wszystkie jak chociażby konfrontacja Super Dragon vs. El Generico. Walkę ostatecznie wygrał B-Boy przez Shining Wizard i tym samym awansował do finału turnieju. Po walce Ebessan powiedział, że to koniec z Ebessan'em oraz Ebetaro - od teraz jest Kikuzan!

Non-Tournament Match

CZW Tag Team Championship

The H8 Club © vs. DJ Hyde & "Mr.Insanity" Toby Klein

Walka trwała głównie wśród publiczności i był to dziki brawl. W walce dwa teamy zarzucały się gradem chairshotów itp. Ostatecznie walkę wygrało H8 Club, po tym jak Gage zrobił Senton na Hyde leżącym poza ringiem na stole!

Non-Tournament Match

Sexxxy Eddy & "Spyder" Nate Webb vs. Ruckus & Eddie Kingston

Walka toczyła się w dobrym tempie i nie było w niej większych przestojów. Bardzo dużym popem został odbarzony podczas walki Nate Webb a także Sexxxy Eddy. Koniec walki - Ruckus leży pośrodku ringu, Kingston chwyta Eddy'ego i robi mu German Suplex, tak, że ten wlatuje w Ruckus'a. Ku nieuwadze Kingston'a, Sexxxy Eddy momentalnie pinuje Ruckus'a, co daje mu pin i zwycięstwo teamu Eddy & Webb. Po walce całe Blackout pobiło Eddie'go Kingston'a. Poza tym, Sexxxy Eddy wyzwał Ruckus'a na walkę o CZW World Heavyweight Title podczas wspólnej gali CZW oraz IWA Mid-South 11 sierpnia - Ruckus przyjął wyzwanie!

Best of the Best - Final

Four Way Dance Elimination Match

Super Dragon vs. "Mr.Wrestling" Kevin Steen vs. Mike Quackenbush vs. B-Boy

Po raz pierwszy w historii finałem turnieju "Best of the Best" był Four Way Dance Match. Jak się okazało, walka ta była świetna i obfitowała w wiele ciekawych spotów i wrażeń. Jako pierwszy został wyeliminowany przy wielkim zaskoczeniu wszystkich zgromadzonych w ECW Arena, jeden z głównych faworytów turnieju, czyli Super Dragon, po tym jak Kevin Steen wykonał mu 2 razy Package Piledriver. Zostali więc tylko Steen, B-Boy oraz Quackenbush - wśród nich był zwycięzca turnieju. Jako drugi został wyeliminowany Steen, po tym jak B-Boy spinował go po zrobieniu mu Straightjacket Piledriver'a. B-Boy lub Mike Quackenbush - to osoby które mogły już tylko wygrać ten turniej. Szczerze mówiąc, myślałem, że jednak to będzie B-Boy, jednak....walkę wygrał Mike Quackenbush, po tym jak zrobił B-Boy'owi akcję, którą kończył walkę tego samego wieczora, czyli Quackendriver #2. Fani obdarzyli Quackenbush'a ogromnym popem, chant'owali "Quackenbush, Quackenbush!". Mike Quackenbush wygrał turniej CZW "Best of the Best 5" !!!!!!!!

CZW "Best of the Best 5" Winner: Mike Quackenbush !!!!!!

Po walce, najlepszym zapaśnikiem turnieju według fanów został okrzyknięty Super Dragon!

Jednak to nie był koniec wydarzeń, bowiem nastała chwila na....powrót "Ultraviolent Underground" !!!

Ultraviolent Underground

Necro Butcher vs. DJ Hyde

Na początku drobny wstęp do tej walki. Hyde wystąpił w tym matchu, bowiem John Zandig zorganizował jakiś dark match, który nie odbył się na żadnej gali (tak jak Death Match - Zandig vs. The Joker), którego zwycięzca dostawał szansę walki z Necro Butcher'em w "Ultraviolent Undergound". Był to 5 Man Death Match: DJ Hyde vs. Jude vs. Rick Feinberg vs. Ravage vs. AJ, w którym to były użyte jarzeniówki, barbed wire board'y, stoły, krzesła, ściany klatki pokryte jarzeniówkami a także słupki owinięte drutem kolczastym. Ten 5 Man Death Match wygrał DJ Hyde po Double Handed Choke Slam'e wykonanym na AJ'u na jarzeniówki, dzięki czemu w "Ultraviolent Underground" spotkał się z Butcher'em. W samym "Ultraviolent Underground" w użycie poszły tuziny jarzeniówek, kosze na śmieci i inny asortyment hardcorowy. Walkę wygrał Butcher, po tym jak założył Hyde'owi swój finisher, czyli Asiatic Spike, po którym Hyde zaczął tapować!

Na tym gala zakończyła się! Turniej CZW "Best of the Best 5" przeszedł do historii.

CZW oraz IWA Mid-South a także IWS i CHIKARA Pro organizują dwie wspólne gale w jeden dzień - 11 czerwca w ECW Arena. IWA Mid-South podała już niektóre walki, które zostaną stoczone podczas tego show, o czym już informowałem. Ze strony CZW jesteśmy jak na razie pewni matchu o CZW World Heavyweight Title: Ruckus © vs. Sexxxy Eddy, który prawdopodobnie będzie walką wieczoru drugiej gali. O kolejnych zapowiedzianych walkach będę was informował w miarę na bierząco, jak czas pozwoli.

Jak zawsze proszę o wszelakie komentarze, opinie a nawet pytania na które postaram się w miarę sensownie odpowiedzieć.

Cóż - to tyle.

Pozdrawiam - RVD! :)

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RVD

4

• Dejv

3

• Viruss

1

• Romo

1

Top użytkownicy w tym temacie

Spoko raporcik RVD. THX

20003137424285fb9541ec1.jpg

Dzięki za świetny raport !

Dorwałem wyniki z gali w dzień po jej odbyciu się i musze powiedzieć że dawno nie czułem takich emocji przy czytaniu wyników z gali :)! Zwycięzca Mike Quakenbush który był moim drugim "czarnym koniem" ...hmmm cieszy mnie to bo lubie tego wrestlera.Wydaje mi się że to zwycięstwo Quakenbusha bardziej wypromuje Chikare i wzmocni jej stanowisko podczas współpracy z CZW,IWA MS i IWS gdyż nie ukrywam że mam wrażenie że głównie w tej współpracy biorą/brali udział CZW,IWS i IWA MS a Chikara była takim jakby...hmmm..dodatkiem że tak napisze (a może tylko mam takie wrażenie ?).Co do samych walk to wydaje mi się że raczej stały (przynajmniej większość z nich) na tradycyjnym wręcz można rzec wysokim poziomie.Zdecydowanie Super Dragon wymiata gdzie to pokazał dzień przed BOTB świetną walke z Excaliburem w PWG a tu prosze poraz kolejny świetna walka z El Generico (i znów bardzo hardcorowa i spotowa co może dziwić że Dragon tak ostatnio daje czadu) i w ogóle świetny występ na całej gali.

Jeszcze jedno pytanie mi się cisło na myśl przed galą - czy będzie to lepszy turniej niż świetny zeszłoroczny BOTB 4 czy gorszy ? Wydaje mi się że ani jedno ani drugie - po prostu ten sam poziom czyli bardzo wysoki.

Aha no i jeszcze Ultraviolent Underground na koniec.To że walczył Necro Butcher to zaliczam "in plus" to że DJ Hyde ...nie widziałem żadnej jego hardcorowej walki tak więc nie moge go od razu skreślić ale zdecydowanie są znacznie lepsi do takich walk ludzie.

Nooo ...teraz czekamy na 11 czerwca na wspólną gale CZW,IWA MS,IWS i Chikary....będzie się działo oj będzie :)!

Swietny raport i jak czytam to tez swietna gala. Moj faworyt przynajmniej przegral w finale(B-Boy) Trzeba bedzie pojechac ta gale 8-) (tylko te limity :evil: )
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

wielkie dzieki za raport :) teraz tylko dorac gdzies to na sieci w ladnej malej formie :)

Streetovs ja mam neo pieprzone te najtansze, 7 giga na miesiac limit ;( znam Twoj bol :D

...

No ja akurat tak jak wspominałem liczyłem na Chrisa Hero ale z opinii o tej gali wszyscy jednogłośnie powiedzieli, że nic ciekawego nie pokazał. Zwycięstwo Quackenbusha jak najbardziej zasłużone i cieszę się, że wygrał ten turniej.

Jeśli chodzi o opinie gali, to wszyscy mówią jednogłośnie, iż był to świetny show. Tak więc, chyba nowa formuła rozgrywania turnieju sprawdza się. Osobiście bałem się nieco + włączenie do turnieju heavyweightów (rok temu mieliśmy pewnego rodzaju przedsmak tego, bowiem Homicide to też heavyweight a brał udziałem w BotB 4). BotB 4 i BotB5 to gale chyba nawet bez porównania, bowiem rozgrywały się na nieco innych zasadach, ale jedno można powiedzieć o nich - dają kopa! :)

DJ Hyde ja w sumie go też nie widziałem w żadnym hardcore matchu, zazwyczaj w openerach gal CZW, gdzie coraz lepiej zaczął wypadać. Jestem ciekaw czy dostanie na tyle duży push, iż pojawi się podczas turnieju CZW "Tournament of Death IV", podczas którego udział wezmą prawdopodobnie także zapaśnicy z CHIKARY Pro.

O CHIKARA'e tak bym się nie wypowiadał, że stała w cieniu, bowiem z CZW organizuje gale "NEXT" gdzie pojawiają się tylko zapaśnicy z CZW oraz CHIKARA'y, poza tym jest głośno o niej, że wrestlerzy zaczynają trenować (jeśli to tak można nazwać) ultraviolent.

Najbliższe gale ciekawie zapowiadają się nam.

11 czerwca wspólne gale CZW, IWS, IWA Mid-South oraz CHIKARA'y Pro.

28 maja gala IWS "Scarred 4 Life", gdzie w main evencie spotkają się Arsenal oraz Evil Ninja w No Rope Barbed Wire Death Matchu, poza tym dojdzie podczas niej do walki o IWS Heavyweight Title: Franky the Mobster © vs. Excess 69 a także do bardzo ciekawej konfrontacji Kevin Steen vs. Damian.

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

CZW lubi zaskakiwać a może po prostu jest nieprzewidywalne dlatego tak świetnie się ogląda gale tej federacji bądź nawet z niecierpliwością czeka się na wyniki :).

Jak dla mnie nowa formuła turnieju BOTB nie jest zła ale nie powiem że jest lepsza od tych co się odbywały przez cztery odsłony tego turnieju.Również wprowadzenie wrestlerów z klasy heavtweight jak dla mnie jest strzałem w "10" gdyż nie bedzie już tylko gadki że to turniej cruiserów (Homicide na BOTB4 rządził na całej linii więc CZW poszło śladem ściągnięcia kolejnych heavyweight na turniej - i dobrze).

Gale "NEXT" CHikary miały za zadanie bardziej wypromować tą federacje na scenie niezależnej dlatego wspólnie są organizowane z federacją która ma już swoją renome czyli z CZW (IWA MS to underground podobnie jak IWS a do tego to federacja z Kanady).

Wrestlerzy z Chikary bawiący się w ultraviolent ? Ciekawe nie zaprzecze i na pewno zobaczymy kogoś z tego fedu podczas TOD IV.Zresztą ostatnio Chikara zorganizowało dwudniowy turniej tag teamowy w którym brały udział dwie legendy ultraviolentu czyli Mad Man Pondo i Necro Butcher (jak się nie myle) i w dodatku walczyli w teamie ! Może to zapowiedź tego że w Chikarze też będą kiedyś w przyszłości deathmatche ? Zobaczymy.

No najbliższa gala IWS będzie ciekawa mam nadzieje że troche bardziej niż zeszłomiesięczna której wyniki dałem na forum.Ciekawe jak wypadnie No Rope Barbwire Deathmatch który może być nieźle dziką walką a znając IWS raczej nie może a na pewno bedzie (ale żeby nie zapeszać...).

A teraz drobny news (następny w przyszłą środę, bowiem do wtorku jak na razie mam egzaminy).

Wspólne gale CZW/IWS/IWA/CHIKARA 11 czerwca będą nosić nazwę "Aggression Doubleheader Series".

Oto jaką kartę szykuje nam IWA Mid-South na te show:

First Time Ever Meeting

[2004 Revolution Winner] SAMOA JOE vs. [2002 KOTDM Winner] THE NECRO BUTCHER

IWA World Heavyweight Title/Gauntlet Series

[Champion] JIMMY JACOBS will attempt to run the gauntlet and walk away from Philadelphia still champion, as he must face three former IWA World Champions in CHRIS HERO & "Anarchist" ARIK CANNON & DANNY DANIELS

Six Man Tag Team Match/Hardcore Rules

IAN ROTTEN & AXL ROTTEN & BALLS MAHONEY vs. MAD MAN PONDO & JC BAILEY & "Mr. Insanity" TOBY KLEIN

IWA Light Heavyweight Title Match

[Champion] DELIRIOUS vs. JOSH ABERCROMBIE

NWA Midwest/IWA Mid-South Women's Title Match

[Champion] MsCHIF vs. Winner of Knuckles/Haze on 5/20

IWA World Tag Team Title/Five-Way Elimination Tables Match

[Champions] RYAN BOZ & TRIK DAVIS to defend against four other teams. The match will begin with two teams. Every two minutes another team will enter the match. Once one member of a team is put through a table, the team is eliminated. The team standing at the end will be the IWA World Tag Team Champions.

The challenging teams are:

"The Iron Saints" VITO & SAL THOMASELLI

"Underwear Model" ERIC PRIEST & SILAS YOUNG

BRANDON THOMASELLI & "The New Age Punisher" B-BOY

EDDIE KINGSTON & BJ WHITMER

Special Attraction

CM PUNK vs. "The Notorious 187" HOMICIDE

Ultra Mega Swiss Homicide

"Wild Eyed Southern Boy" TRACY SMOTHERS vs. "Double C" CLAUDIO CASTAGNOLI

Nie powiem, karta cholernie ciekawa :)

No widać że IWA Mid South da nieźle czadu :).Ciekawią mnie nast. pojedynki:

SAMOA JOE vs. THE NECRO BUTCHER - ciekawa to będzie walka może i z konkretnymi elementami hardcoru.Chciałbym bardzo aby wygrał mój ulubieniec czyli Necro Butcher

Six Man Tag Team Match/Hardcore Rules

IAN ROTTEN & AXL ROTTEN & BALLS MAHONEY vs. MAD MAN PONDO & JC BAILEY & "Mr. Insanity" TOBY KLEIN - ajjjj to będzie zajebiście hardcorowa walka - gwarantowana atrakcja dla fanów mocniejszych wrażeń.

IWA Light Heavyweight Title Match

[Champion] DELIRIOUS vs. JOSH ABERCROMBIE - nie powiem żebym obok tej walki przeszedł obojętnie.Założe się że walka będzie conajmniej dobra i być może zobaczymy jakieś ciekawe spoty podczas niej.

IWA World Tag Team Title/Five-Way Elimination Tables Match - również będzie nieźle hardcorowy.Być może to będzie jedna z lepszych walk gali ?!

Special Attraction

CM PUNK vs. HOMICIDE - klasyka się kłania.

No i będziemy mieć bardzo dobrą (jeśli nie świetną gale) i to mi się podoba :).

Wpisujecie swoje spostrzeżenia na temat tej zbliżającej się gali.

• Urządzenie:  Android

Thanks za zajefajny raporcik :)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

W sumie dużo nie powiem, ponieważ mam mało czasu :)

Widać, że IWA Mid-South chce dać czadu i jeszcze bardziej się wypromować, dlatego też daje nam taką a nie inną kartę. Karta nie ma co się oszukiwać - jest bardzo dobra i zarazem ciekawa. Trudno mi coś więcej na ten temat w chwili obecnej powiedzieć, ponieważ nie mam myśli na razie w stosunku do wrestlinglu.

A oto karta na galę IWS Scarred For Life - 28 maja (też cholernie ciekawe będzie show :)

One Main Event.

Two Wrestlers: Evil Ninja vs. the Arsenal

Four Letters: N R B W

No Rope Barbed Wire. It is a match so dangerous, an environment so hellish, that even we hesitate to do it. But the Arsenal insisted, “If we are going to do a show called Scarred for Life someone should get scarred. Last show, (IWS owner) Manny mutilated me with a broken beer bottle. So, when they surround the ring with flesh tearing barbed wire, I will be waiting, and I don’t care if Manny comes himself or if he sends his punk Evil Ninja. Either way, someone is going to get hurt and I will be enjoying myself.”

The International Wrestling Syndicate presents Scarred For Life

Card Quick and Dirty

Main Event: No Rope Barbed Wire

Evil Ninja vs. the Arsenal

Semi-Main Event: IWS Title & CZW Iron Man Title

(Champion) Franky the Mobster vs. EXesS

IWS Tag Team Title

(Champions) Flying Hurricanes (Takao & Kenny the Bastard) vs. “The TWO most deserving men in the IWS”

STIFF! STIFF! STIFF! Match

“Mr. Wrestling” Kevin Steen vs. “The God of War”

Fatal Four Way (Elimination) Match

Player Uno vs. Shane Simmons vs. Viking vs. Tomassino

SKŘR Match

El Generico & Beef Wellington vs. TBA

Debut Match

Fred la Merveille vs. “Le Maudit Roux” Shayne Hawk

Dark Match

The Broomboys (Pornstar Juan & Twiggy)