Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Sytauacja Breta Harta

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Po ostatnich wydarzeniach pozostaje mi tylko naiwna nadzieja że Hitman w pewnym momencie załatwi sprawę i pojawi się w TNA przynajmniej raz...
https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-168908

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

11

• Vercyn

8

• AX

7

• SixKiller

6

Top użytkownicy w tym temacie

Hogan nie chciał Hitmana w WWE na początku lat 90., gdy był jeszcze rodzącą się gwiazdą, więc nie będzie chciał go teraz, gdy jest fizycznym wrakiem. Jego gościnny występ w TNA był marzeniem wielu fanów od powstania tej federacji w 2002 roku, gdyż w tamtym czasie wydawał się niemożliwy jego powrót do WWE, a pomijając programy typu OTR, nikt go nie widział od 2000 roku. Jednak potem wyszło home video Breta, a on sam został wprowadzony do HoF, więc ciśnienie na zobaczenie go spadło. Jak już pisałem, informacja o jego powrocie nie odbiła się szerokim echem, co świadczy o tym, że fani spodziewali się co mogą zobaczyć. Nie ma się co łudzić, że Hart tylko udaje ledwo sprawnego - on jest ledwo sprawny i jeśli nic się nie zmieni, zobaczycie to na WM.
https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-168912

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

jednak niestety jestem sceptyczny :( a poza tym wiecie że Vince to jest TOTALNE DREWNO w "ringu",więc obawiam sie jak to wszystko będzie wyglądać,no ale pożyjemy zobaczymy.

Ja po prostu nie wyobrażam sobie walki Breta z Vince'em "jeden na jeden". Hitman jest w takiej zdrowotnej formie, że nawet lekkie uderzenie w głowę może podkopać jego stan... Tak więc, albo na WM'ce będziemy mieli squash, gdzie Hitman sprzeda McMahonowi kilka punch'ów i założy Sharpshooter (to murowane!), albo... nie wiem jak Vinnie będzie markował te uderzenia na Brecie (low kicki? :twisted: ) żeby nie wyszło to żenująco z wizualnego punktu widzenia a zarazem - żeby nie zrobić krzywdy Hitmanowi...

Dlatego też jestem przeciwny tej walce. Nie chcę oglądać "ringowego kalectwa" w wykonaniu mojego dawnego idola. To już na prawdę chyba bym wolał żeby Vince stał w narożniku Batisty a Hart - Ceny a ewentualnie już po walce - Bret zasadził McMahonowi kopa w jajca i założył Sharpshooter.

Teoria, że Bret obecnie udaje po to żeby na Wrestlemanii odwalić pięciogwiazdkowy pojedynek jest tak samo prawdopodobna jak to, że Lechu Kaczyński wygra w najbliższych wyborach prezydenckich. Czysta fantastyka.

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-168932

Bret Hart miał creative control nad swoją postacią tylko przez ostatnie 30 dni swojego kontraktu w 97 roku.
https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-168941

Chyba mylisz Harta z Ultimate Wariorem, który już w kontrakcie sobie zastrzegł, że musi być face'em Hitman miał oczywiście creative control, ale nigdy nie słyszałem, aby na chama trzymał się tego by być facem (skąd masz takie informacje? Możesz przytoczyć źródła?). Hitman chciał przejść do WCW bo zaproponowali mu taką kasę, że Vinnie nie dał rady ich przebić a nie dla tego, że McMahon zmuszał Hitmana do heelturnu.

O ile mnie pamięć nie myli najlepszym źródłem jest film "Hitman Hart: Wrestling with Shadows". To chyba w nim Hart powiedział, że nie może pogodzić się ze zmianami zachodzącymi w wrestlingu (wulgaryzmy, seks itp.) i zacieraniem się granicy między dobrem a złem. Stąd moje domniemanie, że Hitman dobrze czuł się tylko w roli oldschoolowego face`a i robił wszystko, aby nim pozostać.

Pewnie, że w transferze do WCW chodziło przede wszystkim o pieniądze, ale najlepiej i tak wyszedł na tym McMahon. Dla mnie Bret Hart z 1997r. był taką "kotwicą", która nie pozwalała odpłynąć okrętowi WWF ku lepszemu.

Gwoli ścisłości, bardzo lubię Breta Harta. Na cześć Hitmana wybrałem nawet na termin obrony pracy magisterskiej 10 rocznicę Montreal Screwjob. Też zostałem wtedy wykiwany :lol: Zaszło jakieś nieporozumienie i ostatecznie nie obroniłem się tego dnia, a kasa na kwiaty dla komisji poszła się jeb.. :mad:

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-168946

no czyli jednak to pechowa data :D

wracając do tego co napisał RAVE,to niestety ale masz racje :/ szczególnie w tym ostatnim zdaniu,no ale jeszcze musimy poczekać te półtora miecha.

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-168956

Teoria, że Bret obecnie udaje po to żeby na Wrestlemanii odwalić pięciogwiazdkowy pojedynek jest tak samo prawdopodobna jak to, że Lechu Kaczyński wygra w najbliższych wyborach prezydenckich

Czyli Bret jest w formie zrobić walkę pięciogwiazdkową jeszcze z HBKidem, AJ Stylesem czy Anglem!

Sorry Raven, kiepskie porównianie Ci wyszło :twisted:

dobra, a tak poważnie. Wrestling zużytych panów chyba nikogo nie kręci. Ze starej generacji to chyba tylko Ricky Dragon zrobił cos ciekawego na wretlemaniach w XXI wieku. A Vince to jest w takiej super formie? Też wątpie.

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-168978

Teoria, że Bret obecnie udaje po to żeby na Wrestlemanii odwalić pięciogwiazdkowy pojedynek jest tak samo prawdopodobna jak to, że Lechu Kaczyński wygra w najbliższych wyborach prezydenckich

Czyli Bret jest w formie zrobić walkę pięciogwiazdkową jeszcze z HBKidem, AJ Stylesem czy Anglem!

dobra, a tak poważnie. Wrestling zużytych panów chyba nikogo nie kręci. Ze starej generacji to chyba tylko Ricky Dragon zrobił cos ciekawego na wretlemaniach w XXI wieku. A Vince to jest w takiej super formie? Też wątpie.

Tylko że mi nie chodziło o walkę 5 gwiazdkową a chociaż walkę na średnim poziomie ;) Znając Vina wszystko jest możliwe :D

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-168988

jak to, że Lechu Kaczyński wygra w najbliższych wyborach prezydenckich. Czysta fantastyka.

Patrząc na sondaże mogę z czystym sumieniem powiedzieć - Bret udaje.

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-168994

-Raven- napisał/a:

jak to, że Lechu Kaczyński wygra w najbliższych wyborach prezydenckich. Czysta fantastyka.

Spoko, spoko - Kaczor może i mieć nawet najlepszy wynik w 1 turze (i tak nie zakończy się na jednej), ale dostanie bankowo w dupsko w drugiej. Wierzę w rozsądek (albo desperację :lol: ) Polaków. Mniej pesymizmu Nasjazz i RR, porównanie może i nie było najlepsze, ale nie wierzę, żeby naród był na tyle głupi i dał kolejną kadencję takiemu komuś :D

Tylko że mi nie chodziło o walkę 5 gwiazdkową a chociaż walkę na średnim poziomie ;) Znając Vina wszystko jest możliwe :D

Ta "pięciogwiazdkowa walka" to była oczywiście przenośnia. Na chwilę obecną, po tym co Hitman przeszedł (były prognozy, że będzie dożywotnio sparaliżowany) to cud, że w ogóle się porusza, tak więc nie spodziewajcie się, że Hart zamiodzi w ringu. Może i u Vince'a jest wszystko możliwe, ale zdrowia Bretowi McMahon nie będzie potrafił przywrócić.

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-169033

Panowie, nie zapominajcie, że Hitman ma nowego przyjaciela - HBK. Być może to właśnie on pomoże mu wygrać? Na koniec obaj się uściskają i będą żyli długo i szczęśliwie. Niemożliwe? Ten angle już pokazał, że wszystko jest możliwe. Może nawet Bret zostanie członkiem Kiss My Ass Clubu?
https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-169042

Spoko, spoko - Kaczor może i mieć nawet najlepszy wynik w 1 turze (i tak nie zakończy się na jednej), ale dostanie bankowo w dupsko w drugiej. Wierzę w rozsądek (albo desperację :lol: ) Polaków. Mniej pesymizmu Nasjazz i RR, porównanie może i nie było najlepsze, ale nie wierzę, żeby naród był na tyle głupi i dał kolejną kadencję takiemu komuś :D

Albo jesteś głupi (t.j. nie potrafisz poprawnie przetwarzać danych i wyciągać samodzielnych wniosków) albo masz wyprany przez media mózg.Albo jedno i drugie.Mam nadzieję,że nie masz czynnego prawa wyborczego,bo przez takich szczyli jak ty (w okolicach 18-22l) mamy teraz bajzel w kraju - zarówno w gospodarce jak i w sprawach związanych z wymiarem sprawiedliwości.I wyprzedzę - nie obruszaj się tak na nazwanie rzeczy po imieniu - skoro możesz obrażać PREZYDENTA tego kraju ja mogę wyrazić taką opinię o tobie.

Koniec politycznego OT.

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-169067

Albo jesteś głupi (t.j. nie potrafisz poprawnie przetwarzać danych i wyciągać samodzielnych wniosków) albo masz wyprany przez media mózg.Albo jedno i drugie.Mam nadzieję,że nie masz czynnego prawa wyborczego,bo przez takich szczyli jak ty (w okolicach 18-22l) mamy teraz bajzel w kraju - zarówno w gospodarce jak i w sprawach związanych z wymiarem sprawiedliwości.I wyprzedzę - nie obruszaj się tak na nazwanie rzeczy po imieniu - skoro możesz obrażać PREZYDENTA tego kraju ja mogę wyrazić taką opinię o tobie.

Koniec politycznego OT.

Uwielbiam jak mi ktoś młodszy ode mnie wyjeżdża od szczyli :lol: To takie... dorosłe :twisted:

Taaak... chyba jednak faktycznie jestem głupi i mam mózg wyprany przez media, bo w przeciwieństwie do takich pieniaczy jak Ty (pewien klecha z Torunia byłby z Ciebie dumny, za Twoją obywatelską postawę tu na Forum :twisted: ) - nie staje mi na sam dźwięk słowa "Prezydent" i nie przyjmuję bezkrytycznie wszystkich działań człowieka, tylko dlatego że otrzymał jedno z najważniejszych stanowisk w państwie.

Poza tym - ja mogę krytycznie wyrażać opinię o kimś takim jak Lech Kaczyński, ponieważ jest on osobą publiczną. Ty natomiast powinieneś być bardziej umiarkowany w ocenie innych użytkowników forum, tym bardziej o tych, o których gówno wiesz.

Tym samym EOT z mojej strony. To nie temat stricte o polityce i jeżeli nie masz nic do dodania odnośnie sytuacji z Bretem Hartem to daruj sobie kolejne posty. Możesz jednak dalej kontynuować misję "politycznego zbawiania mej duszy" pisząc do mnie na Priva. Nie chciałbym przecież żebyś dostał warna za oftopowanie, bo się jeszcze popłaczesz, że PO, masoneria i żydo-komuna opanowało także to Forum :twisted:

Panowie, zwracam honor. Po tym co właśnie przeczytałem powyżej - istnieje widać możliwość, że Hitman jednak udaje, zrobi 5 gwiazdkową walkę na WM'ce i zakończy ją jeszcze przez Shooting Star Press :lol:

Panowie, nie zapominajcie, że Hitman ma nowego przyjaciela - HBK. Być może to właśnie on pomoże mu wygrać? Na koniec obaj się uściskają i będą żyli długo i szczęśliwie. Niemożliwe? Ten angle już pokazał, że wszystko jest możliwe. Może nawet Bret zostanie członkiem Kiss My Ass Clubu?

Wiesz Six, po tych wszystkich dziwnych ruchach i decyzjach odnośnie kierunku tego angle'a ze strony Bret'a - niewiele jest mnie już w stanie zdziwić. Nawet jego ewentualne członkostwo w tym "elitarnym" klubie Vince'a :sad: I piszę to jak najbardziej poważnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-169072

Kaczynscy nie, sa naszczescie z Kaczynskich znani i nie tylko bracia np; Theodore Kaczynski :wink:

I zejdzmy z polityki ( piepszyc po,pis,sld i inne gowno), to temat o Brecie.

Ja jestem za tym zeby wystapil, jaki mialby to sens jakby Batista vs Cena wystepowali w ramach konfliktu Vince-Bret, przeciez ich feud poprowadzi sie spokojnie bez tego.

Bardziej bym tu widzial juz Mchielsa bylo by z podtekstami. Ogolnie scenariusz powrotu Breta nudny, slaby i tak zostanie pewnie dokonca.

Jednak uwazam ze juz Vince-Bret na wm, jest i tak najlepszym rozwiazaniem z tych wszystkich.

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-169096

Mam nadzieję,że nie masz czynnego prawa wyborczego,bo przez takich szczyli jak ty (w okolicach 18-22l)

Biorąc pod uwagę, że czynne prawo wyborcze przysługuje osobom od 18 roku życia, mogę powiedzieć, że albo to przypadek

Albo jesteś głupi
.

zarówno w gospodarce jak i w sprawach związanych z wymiarem sprawiedliwości.

Hoho, o bajzlu w polityce zagranicznej zapomniałeś. Zasługi Kaczyńskich są w tym resorcie nieopisane.

I zejdzmy z polityki ( piepszyc po,pis,sld i inne gowno), to temat o Brecie.

Pieprzyć Breta. Nie oglądam Raw, bo jest ono tak przewidywalne, że patrząc na sam preview jestem w stanie napisać raport. Widziałem konfrontacje Breta i Vince w czasie, której interweniował Batista i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że większej żenady nie widziałem w życiu. Nie mówię tylko o wrestlingu, a wszelkich programach telewizyjnych jakie dane było mi oglądać. Batista obchodzący się z Hartem jak z jajkiem, cios Vince'a, który przeleciał 20cm od głowy Breta wywołało u mnie wystarczające zniesmaczenie, aby nie obejrzeć żadnej tygodniówki z WWE przez kilka miesięcy. Jeżeli ktoś ma nadal jakieś zastrzeżenia do formy Halla, uważa że jest wrakiem człowieka, a chce oglądać Harta w obojętnie jakiej formie w WWE to powinien odstawić wszelkie specyfiki. Poważnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/18853-sytauacja-breta-harta/page/5/#findComment-169212