Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA po "wielkiej" rewolucji.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

powiedz co było złe w jej segmencie z Hoganem? Nawet moja dziewczyna to kupiła mówiąc że jej się aż serce krajało jak widziała jak Brooke płacze. Wg mnie, mimo całej mojej niechęci do Brooke, to było naturalna "rodzinna" scena.

Jak już pisałem jej tam wcale nie powinno być, bo równie dobrze Flair mógł zaprosić David'a i Reid'a, którzy choć trochę są związani z wrestlingiem.

Brooke zagrała fatalnie. Było to niesamowicie sztuczne i udawane. W Reality Show często płacze. Tam widać, że jest to naturalne. Na iMPACT! było to całkowicie nieudane, a dla mnie całkowicie niewiarygodne. Nie nadaje się do wrestlingu. Jej poziom aktorski jest taki jak Bob'a Sapp'a czyli najniższy. Już Jenna Morasca potrafiła wypowiadać się znacznie bardziej wiarygodnie i naturalnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172639

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

17

• hardy0525

10

• pokrytyśniegiem

9

• Diesel

8

Top użytkownicy w tym temacie

Ja jako amator TNA ściągnąłem i włączyłem ostatni TNA IMpact, który był zarazem mieczem przeciwko RAW McMahona i niestety, był to mieczyk...był to nawet nożyk. Mam nadzieje że maniakalni fani TNA przyznają mi rację.

Dziedzie w ringu......ja dziękuje. Połączenie legendy...człowieka tworzącego historie wrestlingu z potworem, który powiniem być maniakalnym heelem i to wszystko obrane w otoczke face'ów- odpada. Heel turn Stinga i złowrogie reakcje publiczności, dla Stinga!! To coś mowego dla mnie (wiem, żyje WCW), ale i coś dobrego i poruszającego federację. No, postawa Hogana domagającego się powtórki meczu też jest godna uwagi, ale sam replay meczu emerytów,odpada.

Pojedynek o pas X division- nawet dobre, ale jakoś nie uznaję mistrza tej dywizji z takim tłuszczem i tak mało efektywnego. Samoa Joe to inna liga, jaki brzuszek taki talent. :P Ale wkręcenie już Moore'a na walke na PPV...a co z resztą zawodników, wylewających pot, krew i łzy w tej dywizji?

RVD konra Sting, pokonanie ikony w 3?? minuty- żal

Tak dobry tag team jak Beer Money męczący sie z 1 przeciwnikiem, przegięcie.

A w main Evencie w którym była krew i mnóstwo ciosów pięśią i nogą, równiez nie porywał. A na końcu pojawili sie juz wszyscy...no i Jeff, nie wiem po co?

https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172658

RVD konra Sting, pokonanie ikony w 3?? minuty- żal

3 minuty ? Chyba oglądaliśmy inną walkę. :P

https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172683

No trwało to troszkę krócej ale za to później Sting lekko się zdenerwował. Ale naprawdę chyba nigdy nikt w roli heela mi się tak nie spodobał jak Sting na ostatnim Impakcie... Po prostu z tym baseballem ociekał zajebistością, genialne. Hulk jak dla mnie wyglądał bardzo staro, taki ktoś zmęczony życiem już trochę niezbyt dobrze mi wyglądała walka obu panów. Ale Kurt częstujący armię amerykańską świeżym mięskiem do bicia był już ok :) Ogólnie impact super nie widziałem chyba nigdy takiego programu w WWE ale, że naród amerykański jest głupi to wie każdy. Moim zdaniem ratingi pójdą w górę ale po WM'ce... puki co po 1 za mało ludzie słyszeli o TNA i poniedziałkowych wojnach a po 2 każdy kto lubi wrestling w stanach będzie chciał się dowiedzieć o czymkolwiek związanym z WM'ką i to jest chyba norma, więc ratingi w górę ale po WM i paru dobrych programach TNA. A za wyłączenie czasu antenowego w momencie wykonywania Swantoma to ktoś powinien odpowiedzieć i to srogo.
https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172688

3 minuty ? Chyba oglądaliśmy inną walkę.

Przepraszam, liczyłem razem z wjeściem stinga i RVD, a walka trwała 10 sekund, co i tak jest żalem.

prostu z tym baseballem ociekał zajebistością, genialne. Hulk jak dla mnie wyglądał bardzo staro, taki ktoś zmęczo

Dziadzia Sting może jeszcze coś ugrać w TNA grając tak zajebistego heela ze swoim kijem beseballowym, no ale Hulster, to jest człowiek zmęczony życiem, wrestlingiem, kontuzjami, rozwodem itd. Gdyby nie Linda Hogan, nie zobaczylibyśmy Hulka w TNA.

https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172690

powiedz co było złe w jej segmencie z Hoganem? Nawet moja dziewczyna to kupiła mówiąc że jej się aż serce krajało jak widziała jak Brooke płacze. Wg mnie, mimo całej mojej niechęci do Brooke, to było naturalna "rodzinna" scena.

Jak już pisałem jej tam wcale nie powinno być, bo równie dobrze Flair mógł zaprosić David'a i Reid'a, którzy choć trochę są związani z wrestlingiem.

Brooke zagrała fatalnie. Było to niesamowicie sztuczne i udawane. W Reality Show często płacze. Tam widać, że jest to naturalne. Na iMPACT! było to całkowicie nieudane, a dla mnie całkowicie niewiarygodne. Nie nadaje się do wrestlingu. Jej poziom aktorski jest taki jak Bob'a Sapp'a czyli najniższy. Już Jenna Morasca potrafiła wypowiadać się znacznie bardziej wiarygodnie i naturalnie.

Ale pierdolisz. Caly angle polegal na tym, ze Hogan jest chodzacym wrakiem i kazde kolejne starcie zagraza jego zdrowiu, co doskonale zostalo uwidocznione na czwartkowym Impact'cie podczas sceny backstage z Bubba (ktory wspominal takze, ze Hulk ma przeciez Nicka i Brooke). I teraz naturalna koleja rzeczy bylo, zeby po brutalnym openerze pojawila sie takze Brooke probujaca przekonac ojca, ze kolejna walka (do tego no DQ) to fatalny pomysl. A sam segment bardzo dobrze zagrany i nie moge sie do niczego przyczepic, fajnie zagral na emocjach, byl realistyczny, niczego wiecej nie potrzeba. Nie mam pojecia natomiast po co mialby sie pojawiac David, czy Reid, skoro nie chodzilo tutaj o zdrowie Flaira, tylko jego przeciwnika.

https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172699

Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie zagrała źle i tego się trzymam. Ric Flair też został poturbowany, a jakoś żaden z jego synów tego nie oglądał. Najważniejsze jest dla mnie to, żeby nie mieszać życia prywatnego z wrestlingiem. Hulk Hogan to gwiazda wrestlingu, a Terry Bollea to ojciec dwójki dzieci. Najwyraźniej nie potrafisz rozróżnić tych dwóch pojęć. TNA jest dla wrestlerów takich jak Samoa Joe, a nie dla rodziny i przyjaciół Hogan'a. Gdybym chciał pooglądać Brooke czy Jennifer to wybrałbym VH 1, a nie Spike TV. Jestem totalnym przeciwnikiem tego typu prywaty i zdania nie zmienię.
https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172700

Przecież od kilku ładnych lat we wrestlingu jest tendencja do mieszania storyline'ów z życiem prywatnym wrestlerów, aby uwiarygodnić produkt. Najlepiej świadczy o tym fakt, że Bubba zwraca się do Hogana per Terry, a Dixie do Stinga per Steve. WWE w swoich home videos łamie kayfabe, robią to także sami wrestlerzy, którzy na swoich Twitterach rozmawiają ze swoimi ringowymi wrogami. Nie żyjemy w latach 80.

Ocena segmentu z Brooke to kwestia gustu, choć trudno oprzeć się wrażeniu, Diesel, że a priori uznałeś go za zły, bo przecież nie lubisz prywaty. Domaganie się jednak, aby Flair przyprowadził Davida do TNA, bo jest tam już córka Hulkstera (która w przeciwieństwie do spasionego dzisiaj syna Naitcha nie męczy fanów występami na ringu i nie zdobywa pasów), jest absurdalne i pokazuje małostkowość. Jeśli pojawi się David, to kto będzie miał być następny? Matka Pope'a? Zajmijmy się poważnymi tematami, a nie pierdołami.

https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172701

Six, po raz kolejny mnie nie rozumiesz. Często w swoich wypowiedziach posługuję się ironią, której nie wyłapujesz.

Ja nie chcę, aby pojawiał się ktokolwiek z rodzin wrestlerów. Tyczy to zarówno Brooke Hogan, David'a Flair'a czy Tristan'a Nash'a. W TNA brakuje czasu dla Joe, Raven'a czy Rhino i nie można go wypełniać osobami trzecimi. I nie chcę też, aby Hulk czy ktoś inny wypierał się swojej rodziny czy tożsamości.

To, że Brooke nie ma talentu aktorskiego to oddzielna sprawa i nie ma żadnego związku z tym, że jest równocześnie córką Hulk'a.

https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172702

Ja tam do gry brooke nic nie mam oprócz tego że ona sama jest sztuczna cała jak połowa bab w tym biznesie :) I fakt ja też wolałbym zobaczyć kogoś innego zamiast rodziny Hulka ale akurat ten segment tu pasował, naprawdę widząc Hogana w ringu to i ja bym go przekonywał. A tak btw to w TNA brakuje tylko jednego... że wejścia wrestlerów z tymi fajerwerkami jak z imprezy odpustowej nie imają się do tych z WWE, naprawdę są tandetne :)
https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172704

Ja pierdziele robicie tragedię z Impactu :P . Ta krew Rica i Hogana była prawdziwa ??? Bo jak widzę co piszecie o segmencie to już powoli zaczynam myśleć, że nie. Impact był rewelacyjny moim zdaniem bo była krew, świetny ME i, w ogóle. RVD vs Sting to rzeczywiście była szybka walka. Rob zaskakuje wchodząc od drugiej strony, kopnięcie, oczywiście jakieś salto :P , i po walce. Fajnie, że Jeff znowu się pojawił :). Tutaj spoiler o Jeffie chyba, że już o tym wiecie

Jeff na następnym impakcie będzie walczył z AJ Stylesem w Main Evencie, i wygra

https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172705

Niezła dyskusja się tu zrobiła od mojego ostatniego wpisu.

Jak już napisałem:

No i jeszcze „wisienka” na torcie, czyli Brook Hogan, której gra aktorska jest tak kiepska że musiałem to przewinąć.

Ten cały segment był tak sztuczny, że aż z monitora botoks mi się wylewał… Nie wiem, może jestem po prostu zimnym draniem bez uczuć, ale jedyne co czułem oglądając tą część programu to zażenowanie. Jedynie czym się różni moja opinia na ten temat od Diesel’a, to tym że nie przeszkadza mi wykorzystywanie życia prywatnego w świecie wrestlingu (np. feud między Punkiem a Hardym bardzo mi przypadł di gustu).

https://forum.wrestling.pl/topic/18848-tna-po-quotwielkiejquot-rewolucji/page/8/#findComment-172726