Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Russo/Bischoff, Kazarian, tour TNA w UK, pozew Dragon Gate U

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Vince Russo nie postuje już na blogu na Facebooku. Jego strona www będzie prowadzona przez "administratora będącego w kontakcie z Russo".

Vince Russo nadal pisze tygodniówki TNA, lecz edytuje je Eric Bischoff. On też decyduje kto otrzyma push. Hulk Hogan ma na to wpływ, a Eric sprawia wrażenie jego rep...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew.html
https://forum.wrestling.pl/topic/18846-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew-dragon-gate-u/

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bonkol

2

• nasjazz

2

• SixKiller

1

• SPoP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Problem Russo w WCW polegał na tym, że nikt nie nadzorował jego pracy (w WWE robił to sam Vince). Dobrze więc, ze teraz Bischoff się tym zajmuje, bo to zmniejsza prawdopodobieństwo, że wrócimy do czasów Judy Bagwell.
https://forum.wrestling.pl/topic/18846-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew-dragon-gate-u/#findComment-167583

Problem Russo w WCW polegał na tym, że nikt nie nadzorował jego pracy

Dokładnie - w jednym z wywiadów Kevin Sullivan strasznie skarżył się na Russo mówiąc, że kiedy pracował w WWF Vince M. przyjmował tylko jeden z 20 jego pomysłów i w dodatku przerabiał je według swego uznania. Trudno tu więc polemizować czy Russo jest dobrym bookerem czy też nie - na pewno ma ogrom pomysłów, które można przerobić na genialne scenariusze.

Co do samych stosunków Erica i Vince'a podobno nie są one aż tak złe. Russo w udzielanych wywiadach podkreśla, że jego główny problem z Bishoffem w WCW dotyczył tego, że nie mieli do siebie zaufania i za wszelką cenę chcieli przeforsować swoje pomysły. Nie zrzuca on winy na samego Easy E i zdaje sobie sprawę, że im obu w takich warunkach było ciężko pracować, a efektem tej męki była jakość gal WCW. Myślę, że jeśli teraz panują między nimi zdrowe stosunki, potrafią się porozumieć i dojść do kompromisu - tym bardziej, że nie dzielą ich żadne osobiste animozje - może powstać to co miało stać się w WCW - najsilniejszy duet bookerów we wrestlingu. Obaj mają do tego świetne predyspozycje i co najważniejsze chęci - bo gdyby Bishoff i Hogan nie mieli ochoty z Russo współpracować wyleciałby on na zbity pysk, nawet mimo protekcji Jarretta.

Gala w Londynie zgromadziła około 10000 fanów. Publiczność była zupełnie inna niż na eventach WWE, głównie mężczyźni w przedziale wiekowym 18-40.

Widać więc w jaki przedział wiekowy celuje TNA, co jest świetnym wyborem, bo głównym targetem WCW były osoby w wieku 20-35 lat, a po upadku tejże federacji i wprowadzenie przez WWE polityki 4 kids powstała na rynku dziura, a TNA przy odpowiedniej reklamie jest w stanie ją zapełnić i wiele przy tym zyskać.

https://forum.wrestling.pl/topic/18846-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew-dragon-gate-u/#findComment-167595

Dokładnie - w jednym z wywiadów Kevin Sullivan strasznie skarżył się na Russo mówiąc, że kiedy pracował w WWF Vince M. przyjmował tylko jeden z 20 jego pomysłów i w dodatku przerabiał je według swego uznania.

Przygadał kocioł garnkowi. Sam się zastanawiam kto był gorszy dla WCW, Sullivan czy Russo i jak tak przypomnę sobie pomysły i decyzje Sullivana to wychodzi na to, że nie był wiele gorszy od pana Russo.

Myślę, że jeśli teraz panują między nimi zdrowe stosunki, potrafią się porozumieć i dojść do kompromisu - tym bardziej, że nie dzielą ich żadne osobiste animozje - może powstać to co miało stać się w WCW - najsilniejszy duet bookerów we wrestlingu.

Nie. Musiałby być Cornette, a nie Russo. 8)

Widać więc w jaki przedział wiekowy celuje TNA, co jest świetnym wyborem, bo głównym targetem WCW były osoby w wieku 20-35 lat, a po upadku tejże federacji i wprowadzenie przez WWE polityki 4 kids powstała na rynku dziura, a TNA przy odpowiedniej reklamie jest w stanie ją zapełnić i wiele przy tym zyskać.

Przecież TNA od początku istnienia kieruje swój produkt do właśnie takich ludzi(hardcore, sex, kontrowersje itp). Z erą dla dzieci też bym nie przesadzał, bo przecież nie jest tak długo i niestety jeszcze jakiś czas będziemy musieli ją oglądać.

https://forum.wrestling.pl/topic/18846-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew-dragon-gate-u/#findComment-167683

• Reputacja:   1

Dokładnie - w jednym z wywiadów Kevin Sullivan strasznie skarżył się na Russo mówiąc, że kiedy pracował w WWF Vince M. przyjmował tylko jeden z 20 jego pomysłów i w dodatku przerabiał je według swego uznania. Trudno tu więc polemizować czy Russo jest dobrym bookerem czy też nie - na pewno ma ogrom pomysłów, które można przerobić na genialne scenariusze.

Zgadzam się z Bonkiem. Akurat Sullivan jest chyba ostatnią osobą, która ma prawo komentować bookerską politykę Vinniego Ru

Myślę, że jeśli teraz panują między nimi zdrowe stosunki, potrafią się porozumieć i dojść do kompromisu - tym bardziej, że nie dzielą ich żadne osobiste animozje - może powstać to co miało stać się w WCW - najsilniejszy duet bookerów we wrestlingu.

...który spuścił WCW w klozecie. Rzeczywiście, świetny duet

https://forum.wrestling.pl/topic/18846-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew-dragon-gate-u/#findComment-167686

...który spuścił WCW w klozecie. Rzeczywiście, świetny duet

Powiedziałem o sytuacji hipotetycznej, w której wszystko między nimi byłoby jak należy. O tym co się działo w WCW tak powiedzieć nie można co było główną przyczyną spadku jakości produktu. Zaprzeczysz, że Russo i Bishoff to dwie wielkie osobistości ? Teraz można bawić się w polemikę, że indywidualności cała sprawa dotyczy, ale cały czas podkreślam iż chodzi o sytuację hipotetyczną, którą można co najwyżej okrzyknąć utopią, ale nie całkowicie kwestionować.

Przygadał kocioł garnkowi. Sam się zastanawiam kto był gorszy dla WCW, Sullivan czy Russo i jak tak przypomnę sobie pomysły i decyzje Sullivana to wychodzi na to, że nie był wiele gorszy od pana Russo.

Nie uznaję Sullivana za autorytet i nie mam zamiaru rozliczać jego dokonań bookerskich. Przytoczyłem jedynie wypowiedź, którą uważam za prawdziwą. Nie muszę pytać się samego Vince'a M. czy Bishoffa, aby wyciągnąć proste wnioski z tego co widziałem w WCW i TNA.

Z erą dla dzieci też bym nie przesadzał, bo przecież nie jest tak długo i niestety jeszcze jakiś czas będziemy musieli ją oglądać.

Tzn jaki masz wyznacznik długości ? Ile czasu musi minąć, abyś otwarcie powiedział, że WWE przez długi okres czasu buduje politykę 4 kids ? Jeżeli za umowną datę uznamy datę wygrania przez Mysterio Royal Rumble w roku 2006 to wczoraj minęły 4 lata czyli ustawowa kadencja sejmu RP. Mam przypomnieć jak wiele rząd Millera zrobił przez ową kadencję? :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/18846-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew-dragon-gate-u/#findComment-167695

Tzn jaki masz wyznacznik długości ? Ile czasu musi minąć, abyś otwarcie powiedział, że WWE przez długi okres czasu buduje politykę 4 kids ? Jeżeli za umowną datę uznamy datę wygrania przez Mysterio Royal Rumble w roku 2006 to wczoraj minęły 4 lata czyli ustawowa kadencja sejmu RP. Mam przypomnieć jak wiele rząd Millera zrobił przez ową kadencję? :twisted:

Brak krwi, zero hardcore'u, usunięcie bardziej agresywnych segmentów z divami nastąpiło w połowie 2008 roku albo nawet później. To, że akurat Rey wygrał RR nie musi oznaczać dziecięcej ery, bo oprócz tego działo się mnóstwo rzeczy których nie można do tego podciągnąć. Nie wiem jaki jest wyznacznik długości, ale dziecięca era tak naprawdę dopiero się rozpoczęła, a Twoja pierwsza wypowiedź zabrzmiała jakby zaczęła się od razu po upadku WCW. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/18846-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew-dragon-gate-u/#findComment-167697

a ja bym powiedział że dziecięca era w WWE właśnie się zaczeła od upadku WCW może nie dosłownie ale coś w tym jest bo od czasu gdy WWE nie ma godnego konkurenta to jest coraz gorzej i na lepiej się nie zapowiada, moja tolerancja już jakiś czas temu się skończyła i na stałe się przerzuciłem na TNA, może i Russo popełnia dużo błędów ale jakby nie patrzeć to jest jeden z najlepszych bookerw na świecie, TNA mając Russo i Bischoffa ma prawie nieograniczone możliwości bo co prawda Russo potrafi zaskoczyć idiotycznymi pomysłami ale od tego jest tam Bischoff żeby go uzupełniać Edytowane przez Arthur
https://forum.wrestling.pl/topic/18846-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew-dragon-gate-u/#findComment-167709

Przepraszam za off top , ale nie mogę już dłużej oglądać wypocin tego pana.

przeżuciłęm
Aż dziw że nie nawołuje do bojkotu WWE.

http://forum.attitude.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=5756

http://forum.attitude.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=3319

Zbieg okoliczności ?

https://forum.wrestling.pl/topic/18846-russobischoff-kazarian-tour-tna-w-uk-pozew-dragon-gate-u/#findComment-167718