Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WeeMan - za, lecz raczej przeciw ;)

WeeMan  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. WeeMan

• za
      5
    • przeciw
      10
    • jest mi obojętny
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Okej, primo...

Jak pierwszy raz zobaczyłem fotkę Weemana przez kilkanaście minut z mojej twarzy nie schodził uśmiech, a struny głosowe wydobywały z siebie dość okazałych rozmiarów rechot. I nie uwierzę, że inaczej było z większością z Was... (ten dysonans między niektórymi buńczucznymi wypowiedziami, a fizjonomią twarzy...chuj, może i jestem prostak, ale wydało mi to się diablo zabawne i uważam tak do dzisiaj :) )

Secundo...

Generalnie jestem przeciwny oceniania ludzi po tym, jak wyglądają (wiem już, że tap-chan ma skrajnie przeciwne zdanie...choć muszę przyznać, dobrze je argumentuje i przyjmuję to do wiadomości :) ), ale...i tu zbliżamy się do meritum. Myślę, że fotka Weemana nie zrobiłaby aż takiej furory w naszym małym, schizofrenicznym światku, gdyby nie rzeczy, którymi się dla tej naszej pięknej sceny przysłużył i przez które zasłynął...

Mówię tu o słomianym zapale, krętactwach, niekiedy kłamstewkach, tysiącu i jednym projekcie które niby to zainicjował, ale od razu zwijał interes, szeregu głupich i jeszcze głupszych wypowiedzi wystawiających mu średnio dobre świadectwo (Bardzo delikatnie mówiąc, mógłym dosadniej, ale po co zaogniać płomień, który już i tak wygasł :) )tak w dziedzinie IQ, jak i dojrzałości (szczęściem do obu dochodzi się z wiekiem, ale w takim razie Weeman, musisz chyba piąty bieg wcisnąć), częstokroć dość negatywnie przeze mnie odbieranym wazeliniarstwem. No i faktem, że właściwie wszystkich (Nie wyłączając ligi obrony Weemana :P:P) jegomość w mniejszym lub większym stopniu irytował, wkurwiał (irytuje, wkurwia) i zapewne będzie to czynił w dalszym stopniu (just guessing ;) ) Ja na przykład śmieję się z Weemana wyłącznie z pobudek tego, co zdarza mu się sobą reprezentować nadzwyczaj często (i nie są to pozytywne rzeczy), choć jestem w stanie docenić to, że jak poprosi się go o pomoc w czymś, to udziela jej nad wyraz chętnie (Miałem 2 takie przypadki i zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony)...

Tertio...

O co chodzi z tym całym zaufaniem, damn it... Gdybym ja dostał fotkę kogokolwiek z Was, nawet z adnotacją żeby jej nie puszczać, bo niby co? to sądzę, że i tak bym ją rozkolportował, ot, choćby po to, żeby towarzystwo poznało, z kim ma do czynienia (niekoniecznie dla brechy, choć jakbyi tak dało radę :) - swoją drogą, pewnie dlatego nikt na tym forum nie powierza mi żadnych tajemnic :))

I sądzę, że decydujące znaczenie ma tutaj nie żadne sranie-zaufanie, tylko zwyczajna niechęc Weemana do ujawniania swojej twarzy. To mogłoby tłumaczyć to całe ściemnianie na temat pochodzenia tej fotografii...

Okej, podsumowując Weemanowe polowanie na czarownice było na początku śmieszne, ale ostatnimi czasy przybrało formy trochę za bardzo przegięte. Niektórzy ludzie sprawiają wrażenie, (mimo swej jawnej niechęci do bohatera tego postu), jakby strasznie im brakowało Weemana...Hmmm....ja mam do niego w sumie stosunek neutralny...nie ma go, chuj, przynajmniej jest spokój, jak jest....też nie powoduje to specjalnych rumieńców emocji na mojej twarzy...a jak za bardzo bryka, od tego są operatorzy żeby go ukarać :) Choć przyznaję, że irytować i denerwować tak jak on, nie potrafi nikt tutaj...

'nuff said, quoting the hero of the post :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

8

• Luk

6

• RazorR

5

• Hartfan

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Mało mnie obchodzą wasze wywody.Jestem jaki jestem.Ten topic jest zupełnie zbędny,macie coś,mówcie mnie,a nie na forum.

Robicie mi niepotrzebną złą reklamę,a tego nie potrzebuję.

Dziękuję temu kto dał ostrzeżenia Lukowi i Sowie.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

tak wazelina domena Weemana .. a za plecami..... Wyczuwam syndrom kto ma wladze ten jest cacy...

Podoba mi sie WeeMan twoja sygnaturka... Pokazujesz w ten sposob ze nie wstydzisz sie swojej osoby. I oto chodzi...

hmm jakos przed dlugi okres czasu bronil sie przed przyznaniem do tego wygladu, co widac zreszta na zamieszczonych przez Coolaha logach,

i jeszcze weeman taka rzecz : jesli mowisz ze te zdjecie pochodzi sprzed 2,5 roku ,i ze od tego czasu niewiele sie zmieniles to znaczy ze te zdjecie pochodzi z tego roku , prawda ?:)

chuj wygladasz jak wygladasz ale nie klam na kazdym kroku bo do niczego to nie prowadzi.

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Wyglądam podobnie ale trochę się zmieniłem,to jednak dwa lata.Nowe zdjęcia będą niedługo to się nacieszycie WeeManem.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

• Reputacja:   1

Weeman: jesteś, jaki jesteś, a ja tylko swoje zdanie wyrażam... Jak chcesz to załóż topic "SPoP za, lecz nawet przeciw" i też będziecie mogli sobie poużywać, a ja z chęcią poczytam...Choć pewnie nie będziesz się zniżał...taa...

do reszty: navroth, Luk,odrobinkę Cool: to przestało być zabawne, w sumie już wkrótce po tym, jak się zaczęło, więc...dajcie sobie siana, bo naprawdę zacznę myśleć, że macie jakąś obsesję...

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Wielki dzienx SPoP za tak treściwy post... oznajmiam więc, co następuje... moje stanowisko do tego tematu jest wyczerpane... Myślę. że przynajmniej przez jakiś czas nie będę się tutaj wypowiadał.. to tyle
"I'm asshole... U know me..." - Allen Iverson

4463079904287581457e5e.jpg

Spop...tutaj chodzi o to, ze ja kurwa dalem do sygnaturki cytat z #wcwfans, ktory byl tylko i wylacznie kurwa cytatem...dostalem za to ostrzezenie, wiesz? a jaka jest przyczyna? no jaka kurwa?

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

sraka dostajesz 2 za uzywanie wulgaryzmow

14412508044c725aa0e19e.gif

I mam to kurwa w dupie. Czaisz? Jestes jakims przydupasem WeeMana, czy jaki chuj? Nie czaje...W glowach sie popierdolilo...

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie powiem,nie moja sprawa,ale cieszą mnie te ostrzeżenia dla Luka.Jak sobie pościelisz,tak się wyśpisz.EOT i proponuję zamknąć temat,chyba że ktoś jeszcze ma coś do powiedzenia.

Zamykam temat...

[ Dodano: 2005-05-21, 16:01 ]

[09:00] Hart: dlaczego zamknales temat moj?

[09:00] nie podoba mi sie to

[09:00] jeszcze wiele osob sie nie wypowiedzialo

Hmmm... Tak wiec otwieramy...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Jeżeli ktoś ma coś do powiedzenia (mądrego) no to słucham.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KPWrestling
      Druga pula biletów już w sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
  • Dodaj nową pozycję...