Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WeeMan - za, lecz raczej przeciw ;)

WeeMan  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. WeeMan

• za
      5
    • przeciw
      10
    • jest mi obojętny
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No cóż pan WEE MAN wygląda na bardzo miłą osobe z twarzy..ja tam nic do niego nie mam a miałem nawet przyjemnośc usłyszec jego głos przez Telefon..

JA też jestem za!!!!!!

Nie obrażając go moim zadniem by sie moze i nadawał do Radia no ale za 1,5-2 lata bo owy młodziniec jeszcze niesty ma bardzo dzieciny głos...no ale kwiestia mutacji...a wiec musi jeszcze poczekać

no ale jestem za!!!

hmm...przeciez on 'przeszedl juz dawno mutacje...'

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

8

• Luk

6

• RazorR

5

• Hartfan

5

Top użytkownicy w tym temacie

hmm...przeciez on 'przeszedl juz dawno mutacje...'

Wątpie...słyszałem go....no chyba ze sie cos zmieniło od września

458954520447d6ce7641a4.jpg

Ech...nie widzę sensu w zakładaniu takich tematów...okej,ośmieszyliście mnie...ale jakoś...ale jakoś...ale jakoś nie przejmuję się tym.Nie wchodzę na #wcwfans i mam spokój jak na razie.Cieszę się że nie mam tutaj już bana,ale będę do wszystkiego podchodził z dystansem bardziej.

Jestem jaki jestem,wyglądam jak wyglądam,mi to nie przeszkadza.

A teraz prywata:

Sowa:Proszę,akurat Ty to masz najmniej do mnie do powiedzenia...

Hartfan:Dzięki za jakieś miłe słowo.

RazorR:Koniec tematu,po prostu mądry Polak po szkodzie-nikomu nie zaufam w necie.

BTW. Pomysł z sygnaturkami bardzo ciekawy,choć w moich oczach żałosny...są brzydsi ludzie ode mnie :]

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

a czy ktoś tu napisał ze jestes brzydki( troche to pedalsko zabrzmiało :P)prostu zabawnie wyszedłes na tym zdjęciu...no i troche dziecinnie...:]

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://img281.echo.cx/img281/5798/razor27so.jpg

--> Razor majacy jakies 8 lat :>

fotka lezy od zawsze na stronie #wcwfans i jakos sie nie wstydze. nie wiem co za wielka rzecz pokazac swoje zdjecie.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Razorr, wiele się nie zmieniłeś :P

Hmm...Raz...jakie oldschoolowe okularki:D

RazorR...rzecz nie w tym,że dałeś moje zdjęcie,bo one i tak miało być w intrze do mojej stronki nowej,ale że zawiodłeś moje zaufanie.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Bylo minelo... Podoba mi sie WeeMan twoja sygnaturka... Pokazujesz w ten sposob ze nie wstydzisz sie swojej osoby. I oto chodzi...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Raz hehe zajebiste okulary .... i tak najlepsza fotka to ta czapce z lat 70' ;-)

pozdrawiam wszystkich a wszczegolnosci Wee Mana

78269406145f2cb280ea01.jpg

Hartfan bo i czego miałbym się wstydzić? Zdjęcie było robione 2,5 roku temu,co prawda niewiele się zmieniłem,ale nie róbmy z tego katastrofy-wyglądam śmiesznie,ale bez przesady :] Nie wstydzę się swojego wyglądu.Cała afera jest nie przez zdjęcie ale przez złamaną obietnicę,that's it.

Kamala zmień sygnaturkę,ona moja być :)

" wyglądam śmiesznie "

Wee Man co ty pierdolisz .... kurwa wygladasz jak wygladasz przeciez to nie twoja wina ze nie wygladasz jak The Rock czy Hulk Hogan blizej ci do Jim Rossa

co fakt to fakt ze sie usmiechlem jak pierwszy raz ujrzalem twoja fote

nie wyglad swiadczy o czlowieku tylko inteligencja ( no i dojrzalosc - ale ty bez urazy na to drugie musisz jeszcze poczekac) ciesz sie z tego ile masz lat i jak sie zachowujesz, i jak wygladasz ...

pozdrawiam serdecznie

a co do fot to nie moge sie doczekac fot Sowy i Patrykka to sie wtedy bede usmiechac

78269406145f2cb280ea01.jpg

Luk nie no pięknie,widzę że ty (z małej litery bo nie mam do ciebie krzty szacunku) nie dasz za wygraną i mnie chcesz sprowokować...to śledzisz mnie na innych kanałach ircowych,to dajesz głupie sygnatury... nie moja w tym rzecz,ale powinieneś dostać bana.

Że tak brzydko powiem przebrała sie kur*a miarka :!: :evil:

"C00ler to osoba u której trudno się doszukać mózgu" - napisał nasz kochany WeeMan... więc czas na nową akcje:

SZUKAMY MÓZGU U WEEMANA... tylko, że ja z porównaniem z Pączusiem posłużę się konkretnymi przykładami... a więc jedziem z tym koksem...

:arrow: Tutaj mówi ojciec Arka.Proszę skończyć z wyzwiskami i głupimi odzywkami,my z państwem się żegnamy i syn nie będzie pisał dla państwa stronki.Dziękujemy za współpracę i do widzenia.Arek poszedł na boisko i nie życzę sobie takich brzydkich słów.

Taa... tutaj o to mamy konkretny przykład... WeeMan nie ruszył głową (żeby niepowiedzieć, że nie użył mózgu) i walnął taki o to text na # w gidzinach szczytu... nie wiem, może rzeczywiście tym sie charekteryzuje osoba o nieprzeciętnej "YntelYgencjY", ale mi co najwyżej śmiać się z tego chce...

:arrow: waze najwyzej 75 kg,nie wiecej na bank.wygladam jak wygladam ale jak w szkole bylo wazenie to mialem 72 kg... nie wierze wiec zebym teraz mial wiecej niz 75

Taaaa :D Tutaj wygrał dla mnie wszelkie zawody... ja przy wzroscie 192 waze 72 kg, ale nieprzecietnie "wypasiony" WeeMan tylko 72-75 no to ladnie... nie wiem może mu wątrobe wycieli albo co... whatever nie wnikam ino wymiękam...

:arrow: http://img147.echo.cx/img147/7972/lwf15as.jp to mam byc niby ja

jakis pijany mongol

:/

po pierwsze mam nadwage,ale lekka,nie taka

po drugie nie chodze w muszce

po 3 nie nosze okularow.

-

RazorR sie ze mna poklocil

i puscil falszywa fote

niby mnie

i wszyscy sie brechtaja

ze to ja

a ta fota to fake jest.

:/

:D :D :D Tutaj się objawia druga osobowość naszego "MÓZGA"... wprawdzie ładnie siebie nazwał.. nie powiem... pijany Mongoł jest jak znalazł... ale co z tego... WeeMan to zwykły kłamca, oszust i lamuch... i naprawde nosi muszke... ok jedziemy dalej...

:arrow: ja sobie poradze...RazorRowi jeszcze zabraknie parobka...

sam sobie poradze.

aha i powiedz koprowi czy tam razorrowi czy komukolwiek na kanale ze maja usunac moje materialy z attitude

Hyhyhy... jak się okazało WeeMan sobie nie poradził i wrócił lizać tyłki dalej... a z tego co widać RazorR parobkami nie gardzi :grin: ... no i jego wywiady na Attitude są dalej...

PS. Chciałem sprostować.. ten post ma zamiar TYLKO i wylacznie uświadomić co niektórym, że WeeMan się do netu nie nadaje... jego obecność na # to plama na honorze #wcwfans.. Od momentu kiedy się pojawił nasz kanał przypomina istny Plac Zabaw dla dzieci... Wyrażam tylko swoje zdanie... Aha i jeszcze słówko do Ciebie WeeMan: jestem na # za długo bym pozwolił się dać poniżać takiemu trepowi... idź się pobaw Misiami, a nie bawisz w dorosłość

To tyle pozdro for @ll

"I'm asshole... U know me..." - Allen Iverson

4463079904287581457e5e.jpg

Luk nie no pięknie,widzę że ty (z małej litery bo nie mam do ciebie krzty szacunku) nie dasz za wygraną i mnie chcesz sprowokować...to śledzisz mnie na innych kanałach ircowych,to dajesz głupie sygnatury... nie moja w tym rzecz,ale powinieneś dostać bana.

yeah!! Sygnaturka owa byla cytatem z kanalu, w ktorej w roli glownej wystepujesz Ty, jako bezmozg totalny...dobrze, ze nazywasz rzeczy po imieniu ('głupie sygnatury'). Dostalem ostrzezenie za te sygnature, ktora w zaden sposob nikogo nie obrazala, a Ty jak byles tak i ciagle jest dla mnie najwiekszym frajerem i najduchem, jaki tylko jest w naszym wrestlingowym swiatku...patrykk Cie goni...ale nie przegoni chyba...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...