Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WeeMan - za, lecz raczej przeciw ;)

WeeMan  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. WeeMan

• za
      5
    • przeciw
      10
    • jest mi obojętny
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam wszystkich userow (małych i dużych)... To mój pierwszy post, ale jak widać zaczynam z GRUBEJ rury :D 8) Mam do Was pewien niuans... Określcie swoje stanowisko do osoby naszego kolegi WeeMana...

Jak każdy zdążył się już przekonać w ostatnich dniach było w okół tej jakże "skromnej" osóbki sporo zamieszania, to dzięki przebiegłości kolegi RazorR'a (pozdro!), który to opiblikował fotke wyżej wymienionego... Możma powiedzieć, że w tym momencie wyszło szydło z worka :lol: :twisted: Nasz kolega WeeMan wygląda przezabawnie i nie przypomina tego cwaniaczka z # :P

Uprzejmie proszę o Wasze opinie na wyżej wymieniony temat.. czy Wee zasługuje na tak wielką fale krytyki :?: Czekam...

PS. Do napisania tego posta zmusiła mnie postawa WeeMana, który mnie zwymyślał bardzo brzydko... ale przynajmniej się na forum dostałem, wieć DZIĘKI CI WeeManie :!: :twisted: 8)

"I'm asshole... U know me..." - Allen Iverson

4463079904287581457e5e.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

8

• Luk

6

• RazorR

5

• Hartfan

5

Top użytkownicy w tym temacie

Gdzie mogę zobaczyć fotkęWeeMana ??? :D

[ Dodano: 2005-05-15, 13:47 ]

Dobra już mam, jest w podpisie Razora

20003137424285fb9541ec1.jpg

w podpisie RazorRa:D

wlasnie widzialem foto looooooooool
...

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

fotka oczywiscie nie ujrzalaby swiatla dziennego gdyby owy kolega nie zwymyslal mnie na priv i publicznie przy wszystkich. ode mnie to tyle :)

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Razor :D :D :D rotflmao!!

moje stanowisko do WeeMana jest eee... dobra, nie będe się wypowiadał, bo to nie ma najmniejszego sensu ;P. Jako maniak wrestlingu (jak sam siebie określa) powinien dostosować się do trzech zasad Kurta Angle, czyli dla przupomnienia: intensywnośc, prawośc, inteligencja... niestety nie posiada żadnej z wyżej wymienionych cech :P

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   41

Moje stanowisko jest w sumie obojętne.. staram sie nie wnikac juz w jakies personalne rozgrywki na forum czy tez #.

- Śmiać się z czyjejś fotki nie będe bo to dziecinne/niesprawiedliwe itd.

- Wee Man jest postacia dziwna/denerwujaca/wkurzajaca/zyjaca czasem we wlasnym swiecie..

- Meczy mnie to gadanie o Wee Manie chyba jeszcze bardziej niz kiedys gadanie o Boryssie.. (choc to drugie bylo zabawniejsze)..

... ot tyle..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

to naprawde jego foto Razor????

Nie bede go ocenial , nie znam go osobiscie choc przyznaje potrafi byc wkurzajacy...

Widze ze wogole jego postac jest bardzo modna w dyskusjach jakby nie bylo lepszych tematow swoja droga niz smianie sie z Weemana...no nic pozdro

powiedzcie plz jak sie rozwija skrot rotflmao?rotfl znam ale to mao to juz nie :grin:

Scorpion Death Lock

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

rolling on the floor laughing my ass off... pisząc to miałem na myśli raczej to, że Razor umieścił zdjęcie WeeMana jako sygnaturke, więc nie odnosilo się to bezpośrednio do bohatera tematu ;).

A wracając do dyskusji... faktycznie Przemk0 ma rację, zakończmy to i będzie spokoj.

1005187806541accfacb3d6.jpg

oto jest ten genialny sportowiec :) opowiadal mi jak to gra zawodowo w kosza gdzies w gdyni bodajze :) heh przemko to prawda on zyje we wlasnym swiecie to jest smutne :( ten czlowiek chcial walczyc i pokonac The Rocka na WM 30 buhehe on mial byc nastepca jego buhehehe . A w rzeczywistosci kazdy widzi jaki on jest niechodzi o wyglad ..

WeeMan postac kontrowersyjna. Wiele razy dzialal mi na nerwy ale dla mnie to jeszcze mlody chlopak i nie mam serca po prostu sie nad nim pastwic. Nie podoba mi sie obecna sytuacja. Kazdy go wysmiewa itd... Dajcie chlopakowi szanse... Pewnego dnia zmieni sie. Kazdy wyrasta z pewnych zachowan.

Wiec dajcie juz sobie z nim spokoj i dajcie mu zyc. Sa inne tematy...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

jako ze asm zainteresowany nie moze tutaj sie wypowiedziec to temat zamykam.

14412508044c725aa0e19e.gif

Ban usuniety... Ma mozliwosc wpisania sie. Otwieram.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

o jestem jedyny ktory oddal glos "za" :shock:

78269406145f2cb280ea01.jpg

No cóż pan WEE MAN wygląda na bardzo miłą osobe z twarzy..ja tam nic do niego nie mam a miałem nawet przyjemnośc usłyszec jego głos przez Telefon..

JA też jestem za!!!!!!

Nie obrażając go moim zadniem by sie moze i nadawał do Radia no ale za 1,5-2 lata bo owy młodziniec jeszcze niesty ma bardzo dzieciny głos...no ale kwiestia mutacji...a wiec musi jeszcze poczekać

no ale jestem za!!!

458954520447d6ce7641a4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...